​Idag var en sån dag då jag inte orkade att hålla humöret uppe. Idag var en sån dag jag släppte ut alla tårar. Idag var en sån dag jag satte musiken på högsta volymen i hörlurarna. Sprang längst vattnet tills jag var alldeles slut och lät tårarna rinna längst kinden. Idag var en av de sämsta dagarna någonsin. 

​Nej usch hörrni, idag har det inte varit någon bra dag alls. Har mått pissdåligt, har gråtit för allt någon ens har sagt till mig. Finns såklart orsaker till varför att jag har varit så blödig som jag har varit idag men en sak fick mig att tänka. Jag gick ut ifrån skolan med min kompis samtidigt som jag totalt bröt ihop, samtidigt som vi gick där sa jag högt "jag är så töntig som gråter".  ​Hon stannade mig på en gång och sa att det inte alls var töntigt att gråta och att vi alla behöver släppa ut känslor. Men ​Stop, hur kan jag som person behöva känna att jag måste ursäkta mig för att jag "lättar på känslorna". Det var inte töntigt att gråta och hur kan man skämmas över att gråta? Ibland måste man släppa ut det man går och bär på, tillslut orkar man inte mer och jag slår vad om att nästan alla har känt så, så varför skulle det då vara töntigt? Varför ska folk kolla snett för att vatten rinner längst kinderna? Eller för att man bär på tunga känslor? 

Klockan ringde som vanligt kl 06.00 imorse men valde att snooza till 07.00 då bussen från slussen gick om 55 min, hann med tio minuters marginal. Skolan bestod av tre lektioner, företagsekonomi, matte och engelska. Efter det var det raka vägen hem och sedan ut och springa. Var nyss ute med några kompisar och nu blir det hopp i säng.. Puss på er och godnatt! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter just nu i bilen med Ellen, Ellens mamma, Ruben och Jesper påväg till mitt landställe. De andra sex personerna åker med pappa och ligger redan en bit framför oss. Packade min stora djurgårdsbag full med grejer och självklart glömde jag en tandborste men tror jag har allt annat så pappa får lösa den situationen. Jag är ju en sån person som alltid ska försöka få andra att komma i tid och inte glömma något men självklart blev jag den idag. Tror jag packade ner lite för mycket, men kan man verkligen ha för mycket saker?
När vi kommer fram blir det troligtvis att grilla lite korv och clown Hunt, hört att det kryllar av clowner i Nyköping...?
Har inte så mycket mera saker att skriva just nu, men lovar er massa fina bilder från denna lilla helg i Nyköping!

Kram

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag ska börja detta inlägg med att skälla på mig själv, hur dålig är inte jag som inte har bloggat ALLS under flera veckors tid? Gud vad jag är rutten. Livet har iallafall rullat på helt okej.

Tog upp i ett tidigare inlägg att det hade hänt lite saker i mitt privatliv som jag inte ville skriva om men det var en av anledningarna till varför jag inte hade bloggat, det är fortfarande svårt men jag tar en dag i taget helt enkelt.

Just nu känner jag mig otroligt glad. Gymnasiet är fortfarande grymt och har hittat folk jag trivs att hänga med. Vädret har blivit kallare och det är dags för de mysiga, varma och stickade plaggen att komma fram. Var nyss på Bodycombat med mamma, fick verkligen ut min aggression (en klass jag starkt rekommenderar). Nu ska jag snabbt in i duschen och sedan ut på en promenad med Victor och hunden Pitcha.

See you soon!

Likes

Comments

Heeei guys! 

Har totalt glömt bort att blogga under denna vecka. Vi kan ju börja med att jag var ledig i onsdags då jag hade studiedag, tro det eller ej men pluggade faktiskt på espresso house med Ellen, Charlie, Jesper och Alexander. Mamma åker iväg idag till Bangkok så vi gick på bio sådär runt 18 tiden på onsdagen och såg Bad Moms  (rekom starkt), innan det åt vi på K25. 

Torsdags var igår efter skolan gjorde jag och min syster Cornelia spraytan på söder hos beautybox (@spraytanbynicolina <-- ig). Blev otroligt nöjd. På kvällen gjorde jag inte så mycket, det var mammas sista dag innan hon åker nu i tio dagar så blev mest att kolla på tv och mysa hemma. 

Just nu är det fredag och jag börjar snart lektionen igen. Efter skolan ska jag vara med några från klassen och gå och kolla en fotbollsmatch som mina kompisar spelar sedan har jag inte mer inplanerat. 

Måste springa nu! ciao 


Likes

Comments

Hello guys!

Som ni läste i andra inlägget var jag borta ett tag för att vissa saker hade hänt men det känns bättre nu, eller det är på bättringsväg.

Har snart spanska lektion men tänkte blogga lite under tiden. Idag är det nu måndag och det är skola såklart, började kl halv tio vilket var otroligt skönt då det blev en lugn morgon. Efter skolan kommer det inte att hända så mycket ska stanna ett tag och plugga med några kompisar sen åka in till stan och köpa två par jeans även lite smink. Har shoppat väldigt mycket på senaste tiden eftersom att jag fick min lön nyligen så det kommer även upp ett inlägg strax med bilder på allt som jag har införskaffat denna månad!

KRAM

Likes

Comments

Soooo goodmornin guys! 

Ska börja med att inleda detta blogginlägg om varför jag inte har skrivit något på ett tag och nu ska jag förklara, det har hänt en hel del grejer i mitt privatliv som har fått mig att må väldigt dåligt, otroligt dåligt. Det har skakat om hela min vardag och det har varit svårt för mig de senaste dagarna att ens kunna må bra. Jag kommer inte att yttra mig om vad som har hänt men ibland kan det vara skönt att bara skriva lite om det. 


Jag är sjuk och har även varit det ett tag nu till och från, skulle säga att det började förra veckan då skolan sattes igång vilket även bakterierna gjorde. Är förkyld, hostig och lite hängig men ingen feber vilket vi får vara glada över. Försökte övertala mamma imorse att jag är tillräckligt frisk för att gå till skolan men det gick inte så bra då en hostattack kom mitt i våran dialog. 

Då tänker ni att något måste vara fel om ett barn försöker övertala sin mamma att hon kan gå till skolan, jag menar man brukar ju oftast fejka att man är sjuk för att slippa skolan.                                                          Som ni vet började jag YBC vilket jag är otroligt nöjd med, tycker verkligen att det finns ett par härliga individer som jag har klickat med och min klass verkar otroligt enkel och lättsam, men har knappt gått två veckor så kanske inte ska skriva för mycket. Första veckan handlade mycket om att vi skulle lära känna varandra och denna vecka har vi hoppat direkt in i schemat med vanliga lektioner. Har inte så mycket mer att skriva tänkte gå och göra frukost så får ni kolla in bloggen snart igen! 


Kram 

Likes

Comments

  • MAT
  • 3112 readers

Likes

Comments

Nu har jag äntligen levt mina sista dagar i frihet innan gymnasiestarten imorgon. Det har varit en bra vecka med många blandade känslor, kommer inte att skriva så mycket om vad jag har gjort då det kan bli ett väldigt långt inlägg och jag valde att inte blogga de här dagarna utan bara att ta vara på tiden. 

Jag har väll i stort sett väntat hela sommaren på morgondagen, dagen jag börjar i gymnasiet och lämnar grundskolan bakom mig, dagen mina såkallade klasskamrater inte längre kommer att vara mina klasskamrater utan jag kommer att gå själv utan någon jag känner i en helt ny klass, självklart kommer jag att få nya kompisar men jag tror att alla som börjar gymnasiet själv eller med en kompis har tänkt "men tänk om jag inte får några kompisar". 

Börjar kl 9.00 imorgon och går nog fram till kl 15.00, tycker att det känns ganska länge för en första skoldag då man bara brukar ha upprop första dagen och lite info, vad jag har fått höra iallafall. 

Som jag har skrivit i tidigare inlägg börjar jag i YBC -  Young Business Creatives i nacka. Resan dit tar runt 15-20 min, så det tar ej så lång tid. 

Men har varit så otroligt stressad i flera dagar så min hy mår inte så bra just nu :(, ska lägga en ansiktsmask och göra rent huden så hörs vi sen! Kram

Likes

Comments

  • 5432 readers

Likes

Comments