Du är fin
Du är så himla fin som du är!
Du har fått en kropp, ett liv, en själ, så varför lägga ner tid på att hata sig själv, klanka ner på sitt eget eller någon annans utseende eller själ?
Alla ser olika ut, alla är olika personer, men alla är vackra!
Kärleken är blind, bara för att skalet utanpå de vackraste man har, en själ och en egen personlighet, är större eller mindre än vissa människor anser är "normalt", va fasen gör de? Man kan väll vara vacker ändå!

Man ska alltid ge ALLA människor en chans att visa sin skönhet dem har på insidan innan man gör en uppfattning om dem!
Jag trodde jag inte kunde accepteras för jag har ett större skal, men jag har lärt mig att jag har har en stor skönhet inom mig, och att jag faktiskt är en skönhet utseende mässigt också!

De viktigaste i livet är att lära sig att älska sig själv, älskar man inte sig själv så är det väldigt svårt att kunna älska någon annan människa!
Människan som är närmast dig hela livet är än själv, därför är de viktigt att kunna älska sig själv, annars kommer de bli svårt att leva med sig själv!

Kom ihåg att du är vacker!
Skit i vad andra säger, du är vacker , du är fin, du är älskvärd!

Glöm inte de!!
Ha en fortsatt trevlig kväll, kram

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej på er! Idag så är det torsdag. Ovh jag vet inte vad jag ska göra idag. Det ända jag vet jag ska göra är att spela in lite m.lys. Hoppas ni har haft en bra dag än så länge, det har jag haft! Efter skolan så tänkte jag blogga om smink!

Ha det bra så länge! Kram 

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

​Hej! Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen! Men igår så var jag i Umeå och drog ut en tand hos tandläkaren. Det gick bra! Mina visdomständer har redan börjat komma upp. På måndag den 22 Januari så är jag ledig från skolan för att jag ska besöka gymnasiet i Skellefteå som jag har funderat på! Jag kommer nu börja blogga varje dag! Det kan bli upp till 3 eller 4 inlägg eller så blir det 1 - 2 stycken. Det beror på min ork. Men ville bara att ni skulle veta varför jag ha varit lite off är! Så nu vet ni det. Skulle ni vilja att jag startade en serie här på bloggen om hur man bygger upp sin självkänsla och självförtroende? Eller något om mobbning? Skriv vad ni skulle vilja läsa om! Jag har gått igenom de mesta inom mobbning och självförtroende och så! Ha det bra så länge! Glöm inte hur grymma ni är!

Älskar er mest!

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Hej på er! Idag så tänkte jag skriva om vårmodet 2018. Gör dig redo för en ny modesäsong!

1. Lavendel

Ljuslila, pastell-lila, lavendel. Oavsett vad du väljer att kalla nyansen så är det säsongens it-färg. Kulören syns på allt ifrån tröjor, klänningar, jackor och skor.

2. Blommigt

Ska du satsa på ett print i vår så är det blommor. Ett mönster som ofta syns när temperaturen stiger men i år är blommorna extra tydliga och stora.

3. Mörk denim

De mörkare nyanserna av denim tar stor plats när våren börjar titta fram. Begränsa dig inte bara till jeans utan tänk topp till tå.

4. Veckat

Veckade detaljer syns på tröjor, klänningar, kjolar och toppar och höjder din outfit till nästa trendnivå.

5. Rosa

Pasteller är alltid starkt på våren och ur färgkartan har det plockats fram extra mycket rosa.

6. Rutigt

Höstens stora trend håller i sig och de rutiga plaggen finns fortfarande kvar i butikerna.

7. Trenchcoat

Den klassiska trenchcoaten är ett självklart val på våren men i år hittar du modeller med en twist. Nya detaljer och snitt uppdaterar garderobsfavoriten!


1. Hoodie från Cheap Monday.

2. Stickad tröja från Gina Tricot.

3. Stickad tröja från Even & Odd.


1. Klänning från NLY Trend.

2. Klänning från Bik Bok.
3. Klänning från Bik Bok.
4. Skjorta från Gina Tricot.

1. Jeans från Monki.

2. Jacka från Bik Bok.
3. Jeans från Bik Bok.

1. Rosa topp från NLY Trend.

2. Klänning från Nakd.
3. Tröja från Gina Tricot.

1. Stickad tröja från Monki.

2. Blus från Cubus.
3. Body från Miss Selfridge.

1. Kjol från Monki.

2. Byxor från Monki.
3. Kavaj från NLY Trend.

1. Jacka från Cubus.

2. Jacka från Only.
3. Jacka från Nakd.

Hoppas att ni tyckte om det här inlägget! Ha en fortsatt trevlig fredag.

Vill ni ha fler sånna här modetips eller vill ni ha några sminktips?

Kram

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Hej på er! Jag skulle behöva eran hjälp. Vad tycker ni är intressant att läsa om? Eftersom jag vill blogga om smink, mode och typ min vardag, vad inom smink och mode skulle ni vilja läsa om? Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag! Ni kan skriva här nedanför i kommentarerna, eller så skriver ni till min mail: melindalindeer@outlook.com jagsvarar på alla mail jag får! Ni ger så sjukt mycket kärlek!

Kramis

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för sent inlägg. Idag är detonsdag och det är snart helg:) Idag så har jag varit i skolan och sen så har jag inte gjort så mycket mer. Imorgon så ska jag till tandläkaren och göra ett saliv prov. Har gjort det en gång förut men det var så länge sen så jag minns inte vad det var. I helgen så har jag inga planer för vad jag ska göra, jag ska ta det lugnt! På måndag så ska jag till Umeå till tandläkare för att dra ut en visdomstand och ja jag har redan fått dom. Jag far till Umeå för att dom är speciallister! Jag kommer förmodligen att vara ledig på tisdagen för förra gången jag drog ut en tand såå fick jag så grovt ont! Men hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

Kram

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Hej på er mina fina läsare!

Det är väldigt vanligt i dagens samhälle att många har både dåligt självförtroende och självkänsla.

Det är extremt viktigt att kunna känna sig stolt över sig själv och att vara glad för den man är. Det tar långtid att bygga upp både självkänslan och självförtroendet. Detta gör mig så irriterad, tjejer som bitch blickar en men vet ni vad? Det betyder att du är över dom, alltså du är bättre än dom! Underbart va? Oftast är det andra tjejer som är lika osäkra i sig själva som gör detta, många är avundsjuka. Att få bättre självförtroende och självkänsla innebär extremt mycket jobb men du behöver även hjälp från dina nära och kära. Be dom stötta dig. Du behöver det och du är värd det. Våga utmana dig det kommer göra skillnad!

Men vad är självförtroende och självkänsla? Självförtroende säger ju säg självt. Ditt förtroende på dig själv hur du presterar. Det kan vara allt från skolan till ditt privatliv. Vad som kan höja ditt självförtroende är bekräftelse från andra och acceptera att du gör bra! Skrik ut det!

Det andra är då självkänsla. Det betyder hur du ser på dig själv, vad du tycker om dig själv. Vissa har otroligt bra självförtroende och nästan lite för bra och vissa har för dåligt. Det finns så många effekter som kommer efter detta det är så sjukt. När du inte tycker om dig själv blir det mycket jobbigare. Du duger som du är! Du är fin! Att se sig i spegeln och tycka att man ser helt okej ut är normalt det är så det borde vara för alla men det är tyvärr inte så. Det som är så hemskt att extremt dålig självkänsla är att det kan ge dig depression ätstörningar osv. Och det borde inte vara så! Det är rent ut sagt hemskt! Det är okej att ta hjälp. Våga sträcka ut din hand för hjälp. Du är värd att må bra! Alla i din omgivning vill att du ska må bra också. Ett stort cred till er som läste igenom allt, det betyder mycket. Jag hoppas även på att jag kanske har hjälpt några av er där ute. Om ni tyckte att denna texten var bra dela gärna med er! Dela med er till vänner eller familjemedlemmar som mår dåligt av kanske dessa anledningar. Ni är inte ensamma!!

Kom ihåg att du duger precis som du är, du är unik!

Puss och kram

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

​Hej på er! Igår så lovade jag er ett till inlägg efter jag hade slutat skolan. Men jg hade så himla ont i huvudet. Jag brukar ofta har det på måndgar men idag så kommer det två eller tre inägg! Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!'

Kram

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Hej på er! Idag så började skolan igen för mig! Men jag kommer ändå kunna blogga! För det gör jag på rasterna och på fridtiden! Jag går ju sista året i grundskolan och har väldigt mycket press på mig! eftersom jag har ADD så är det väldigt svårt för mig att få höa betyg! Det bästa jag har är D och jag är verkligen inte nöjd. Men jag kan inte göra något åt det. Jag är godkänd i allt förutom matten och det är den jag behöver ha godkänt i. Jag ska ju gå Frisör på gymnasiet. Ville bara skriva av mig lite. Hoppas ni får en fortsatt trevlig dag! Idag blev det ett kort inlägg men jag tänkte skriva ett längre lite senare!

Puss & Kram

Ni är bäst

MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments

Smink

Hej på er! Idag så tänkte jag skriva om hur jag gör mina bryn.

1. Börja med att borsta igenom brynen så att håren lägger sig på plats. Jag använder en brynborste, man kan även använda en helt ren mascaraborste. Så om man har en gammal mascara som bara ligger så är det ett bra tips på hur du kan återanvända den till något bra. Tvätta och torka den noggrant om du vill använda den till detta.

2. För att måla ögonbrynen använder jag Anastasia dipbrow i färgen pomade. Med dipbrowen så drar du ett lätt och rakt sträck inifrån och ut, i underkant på brynet. Här är det viktigt att dra löst längst in så det inte blir för mörkt där. När du drar strecket utåt kan du måla lite hårdare för att få mer färg ju längre ut du målar.

3. Börja med att fylla i med lätta sträckrörelser uppåt i brynet. Om du vill underlätta kan man dra ett sträck i överkant på brynet först om du vill vara säker på att inte ”måla utanför”. Fyll i så tätt och tjockt du vill ha ditt ögonbryn, för det är nu du bestämmer formen på hela ögonbrynet. Här är det smidigast att börja med yttre delen av brynet då den ska vara mörkare. När du målar inåt mot näsan så är det mer viktigt att man är lätt på handen och noggrann. Om du målar för hårt får du inte till den så kallade ”fade-effekten” som du helst vill ha ifall du vill att brynen ska se mer naturliga ut. Råkar du måla för hårt i innerdelen så kan man sudda ut färgen lite med hjälp av samma brynborste eller mascaraborste du borstade brynen med på steg 1. Var dock försiktig så du inte smetar ut färgen då, utan dra försiktigt och rakt så att borsten tar upp lite färg utan att smeta ut den överallt runt brynet.

4. Detta är ett frivilligt steg men något jag gör om jag ska på lite finare tillställningar. För att få brynen att se ännu jämnare och precisa ut så kan du ta concealer under, runt eller över dem, det är vad du föredrar och hur mycket du måste jämna till linjerna. Jag brukar endast behöva jämna till lite under mina bryn och för att göra det tar jag Fit Me concealer från Maybelline i färgen 10 light. Du vill använda en ljus concealer under ögonbrynet då det är ett område man vill framhäva och highlighta. För att smidigt applicera concealern använder jag Concealer borste från sigma.

5. Blanda ut concealern tills den är jämnt applicerad över hela locket. Jag använder Ögonskuggsborste från Real Techniques. Den är liten och lite fluffig och just att den inte är så kompakt och precis är perfekt för att blanda ut concealern. Efter det så sätter du den sedan med valfritt kompakt puder i en ljus färg. Detta för att den ska hålla sig på plats hela dagen och undvika att den rinner bort med oljorna som lätt bildas på ögonlocken. Jag använder INIKAs puderfoundation i färgen Unity för detta steg, och duttar bara lite lätt med mitt finger för att pressa fast produkten. Föredrar du en borste till det så funkar det också.

Hoppas ni tyckte om det här inlägget!

Puss och kram!


MelindaFölj mig på: Instagram | Nouw

Likes

Comments