Hejsan, i går var det dansuppvisning, då jag dansade till två olika låtar Love The Way You Lie - Eminem & Rihanna, och What Are Words - Chris Medina, och sedan dansade alla på Step by Step till en avslutningslåt, New Colours - Janet Leon. Det var verkligen superkul på båda showerna och jag gjorde inte fel, vilket jag trodde att jag skulle göra, haha.

Idag åker Tindra till Antalaya i Turkiet, hon sitter nog på flyget nu tror jag. Jag saknar henne redan jätte mycket. Iallafall så är jag såå avis det kan jag erkänna, hahah. Fast jag ska nog oxå åka på semester nu i sommar, tror jag iallafall. Kram.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan, jag tänkte börja om med min blogg, alltså börja på riktigt, byta header, ta bort alla inlägg, ändra min design på bloggen m.m.
Nu tänker jag göra min blogg till en mycket mer finare och seriösare blogg. Jag hade ju inte så många inlägg men jag kände ändå för att börja om. Så jag tänkte sätta igång med nya inlägg snart. Ni som läste mina förra inlägg vet nog lite om mig. men jag kommer skriva lite om mig i ett inlägg osv.

Jag kommer ändra designen & det andra i kväll eller i morgon. Men ja.


Likes

Comments