Header


sista dagen idag för detta grymma erbjudande där du får 3 skor till priset av 2 ink varumärken dessutom! perfekt tillfälle att inhandla nya skor till familjen inför höst & vinter eller unna sig 3 nya par själv ( det hade jag behövt haha )

klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet & uppge koden : 345723 i kassan :)

som sagt, det gäller alla modeller & alla olika märken - 3 för 2 billigaste varan på köpet.
max en gång/kund & kan inte kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor, gäller ej varor märkta med "kampanjpris" 
 

​happy shopping! 


Likes

Comments

min kära kusin micaela som väntar en liten pojk var förbi idag så vi kunde föreviga hennes gravidmage. hon är beräknad i början på januari & det ska bli så himla roligt!

lite bilder från idag. 


Likes

Comments

som jag nämnde i tidigare inlägg så har jag en rabattkod att dela med mig av! 250kr på valfri wigglekart alt balanscykel, här hemma används den flitigt både inomhus & utomhus och den passar dessutom båda barnen.

fyll i rabattkodsfältet med "melindajohansson" när ni kommer till kassan, www.wigglekart.se :) happy shopping!


Likes

Comments

igår på jobbet blev jag uppringd från förskolan, Nova hade jätte ont i sin fot. hon hade nämnligen krockat med en av grannbarnen i söndags och fått en rejäl smäll på foten. så foten hade svullnat upp men hade som vanligt lekt på, det var när hon skulle ta på sig stövlarna som det brast för henne.

så idag är vi hemma & vilar foten! inte nog med det så har jag åkt på en jäkla förkylning, hade feber igår, näsan rinner konstant & jag känner inga smaker what so ever.

så nu ska jag "avnjuta" en kopp kaffe utan att känna någon smak & gå igenom IKEA katalogen, försöka få lite inspiration till barnens rum som jag tänkte göra om, men mer om det i ett annat inlägg.

ha en fin dag allesammans :) 

Likes

Comments