Header

i december blev jag inbjuden till ett event i Stenungsund, arrangörerna Caroline, Emma & Emelie hade styrt upp en härlig kväll med tilltugg, bubbel, mingel & goodiebags med fantastiskt innehåll. precis vad denna tvåbarnsmamman behövde, bra produkter till håret!

dessa 3 produkter från Gocciani & de luktar sååå himla gott! fick även en fjärde produkt men den kommer i ett separat inlägg. nya favoritprodukter helt klart.även dessa produkter från Maria nila en favorit sedan tidigare, super bra produkter!


& andra produkter jag heller inte testat innan är dessa från Rapunzel även där har jag hittat en ny favorit produkt, en hair mist som luktar såå himla gott. jag fick doften nedan black vanilla orchid.


TACK tjejer för en fantastisk kväll!

Likes

Comments

tog lite nya bilder på min kusin för ett tag sedan, vecka 35 här! snart är hennes lilla pojke här och jag längtar som bara den :)

Likes

Comments

dessa tycker barnen är så himla skoj att sitta med! playmais är giftfria byggbitar av majsstärkelse som endast behöver lite fukt för att fästa. man kan bygga mängder av spännande saker, bara att låta fantasin flöda! uppskattat av båda mina barn och jag tror verkligen att barn i alla åldrar hade tyckt detta va roligt att sitta och pilla med.

ni hittar dessa hos Cecilia på : https://www.instagram.com/ceciliasleksaker/ tips tips!!

Likes

Comments

för ett tag sedan var jag iväg på en sån himla mysig babyshower hemma hos min faster! min kusin micaela väntar sitt första barn & i januari är lilla J beräknad <3 så hemma hos marie var det pyntat med fina blåa ballonger, dekorationsnappar, girlanger m.m super fint!

& in kommer micaela i tron om att dom ska baka till ett dekorerat hus & en massa människor ståendes i vardagsrummet. en lyckad överraskning och verkligen himla fin babyshower :) jag fotade givetvis så här kommer minst sagt en bildbomb!


Likes

Comments

Likes

Comments

så himla nöjd med skrivarn jag fick hem i samarbete med buzzador som jag nämnde i tidigare inlägg. har bl.a. skrivit ut denna fantastiska bilden som jag överraskade min kusin med på hennes babyshower.

super bra kvalité på bilderna, super enkelt att koppla upp via telefonen & dator för att sedan skriva ut. jag & Nova har skrivit ut 10x15cm bilder på hon & hennes kompisar som vi börjat fylla ett album med, gissa om hon är nöjd! & för att inte tala om hur nöjd jag är, jag som älskar att fota kan nu med ett enkelt tryck på telefonen skriva ut bilder direkt hemifrån.

ni kommer få se mer mycket fler bilder från denna skrivarn, ska fylla hela hemmet med fina foton haha :) tusen tack buzzador & Epson jag är så jäkla nöjd!!

vill du också bli en buzzador? hojta till!

Likes

Comments