Header

när mikael fyllde 25 förra året fick han en svart Diesel klocka av mig & barnen så nu tills hans födelsedag som var i fredags passade jag på att beställa ett svart armband från JERNHEST riktigt snygga smycken till män.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

när man springer på en lagom rosa bombajacka inne på självaste ICAmaxi för 299 + att det var 20% rabatt på alla vårjackor och ens garderob behövs bytas ut H E L T, då slår man till!

fick även veta nu i efterhand att det finns en liknande fast till barn, som jag givetvis missade. Nova hade ju älskat denna rosa jacka, får ta mig en tur tillbaka så fort tiden finns & hoppas att den finns kvar så vi kan matcha :)

Likes

Comments

en av de bästa känslorna måste ju garanterat att vara känslan som uppstår när man är ledig! slippa stressa upp till jobb & förskola. i morse vaknade barnen vid 7-8 tiden och sedan kröp båda upp i våran säng en stund innan vi gick ner för att fixa frukost.

igår efter jobbet passade jag på att ta 40 min på stan då mamma hade hämtat barnen, fastnade inne i TGR butiken numera flying tiger där inne har dom ju mängder med små roliga och billiga prylar, så jag plockade ihop lite små prylar till barnen och la de i varsin present påse som dom fick öppna i morse vid frukosten. så himla glada!

strax kommer min kusin Micaela hit med sin lille Julian som föddes i januari, ska bli så mysig!
ha en fin dag allesammans :)

Likes

Comments

är så förbaskat nöjd med vårat bord & våra bänkar som vi passade på att beställa av våran vän Alexander när vi såg bilder på ett liknande mindre bord han gjorde för ett par månader sen.

vi valde att ta en grå lasyr & det blev verkligen hur snyggt som helst!


Likes

Comments

stod lite i chock igår när det kom in en bud kille på jobbet famnen full med blommor & frågade efter "melinda". öppnade & hittade choklad, blommor & ett fint kort från Mikael & barnen <3

ibland överraskar han rejält!

Likes

Comments

en som utnyttjade dessa hittepå dagar som finns var & varannan dag var ju givetvis jag när det igår var självaste Nutellans dag blev en sockerkaka med nutella i & även chokladmuffins med nutella i mitten. såååå goda båda två :)


Likes

Comments

i december blev jag inbjuden till ett event i Stenungsund, arrangörerna Caroline, Emma & Emelie hade styrt upp en härlig kväll med tilltugg, bubbel, mingel & goodiebags med fantastiskt innehåll. precis vad denna tvåbarnsmamman behövde, bra produkter till håret!

dessa 3 produkter från Gocciani & de luktar sååå himla gott! fick även en fjärde produkt men den kommer i ett separat inlägg. nya favoritprodukter helt klart.även dessa produkter från Maria nila en favorit sedan tidigare, super bra produkter!


& andra produkter jag heller inte testat innan är dessa från Rapunzel även där har jag hittat en ny favorit produkt, en hair mist som luktar såå himla gott. jag fick doften nedan black vanilla orchid.


TACK tjejer för en fantastisk kväll!

Likes

Comments

tog lite nya bilder på min kusin för ett tag sedan, vecka 35 här! snart är hennes lilla pojke här och jag längtar som bara den :)

Likes

Comments

dessa tycker barnen är så himla skoj att sitta med! playmais är giftfria byggbitar av majsstärkelse som endast behöver lite fukt för att fästa. man kan bygga mängder av spännande saker, bara att låta fantasin flöda! uppskattat av båda mina barn och jag tror verkligen att barn i alla åldrar hade tyckt detta va roligt att sitta och pilla med.

ni hittar dessa hos Cecilia på : https://www.instagram.com/ceciliasleksaker/ tips tips!!

Likes

Comments