Header
View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

igår var jag iväg på en sån himla mysig babyshower hemma hos min faster! min kusin micaela väntar sitt första barn & i januari är lilla J beräknad <3 så hemma hos marie var det pyntat med fina blåa ballonger, dekorationsnappar, girlanger m.m super fint!

& in kommer micaela i tron om att dom ska julbaka till ett dekorerat hus & en massa människor ståendes i vardagsrummet. en lyckad överraskning och verkligen himla fin babyshower :) jag fotade givetvis så här kommer minst sagt en bildbomb!


Likes

Comments

View tracker

så himla nöjd med skrivarn jag fick hem i samarbete med buzzador som jag nämnde i tidigare inlägg. har bl.a. skrivit ut denna fantastiska bilden som jag överraskade min kusin med på hennes babyshower.

super bra kvalité på bilderna, super enkelt att koppla upp via telefonen & dator för att sedan skriva ut. jag & Nova har skrivit ut 10x15cm bilder på hon & hennes kompisar som vi börjat fylla ett album med, gissa om hon är nöjd! & för att inte tala om hur nöjd jag är, jag som älskar att fota kan nu med ett enkelt tryck på telefonen skriva ut bilder direkt hemifrån.

ni kommer få se mer mycket fler bilder från denna skrivarn, ska fylla hela hemmet med fina foton haha :) tusen tack buzzador & Epson jag är så jäkla nöjd!!

vill du också bli en buzzador? hojta till!

Likes

Comments

i samarbete med buzzador så har jag fått turen att testa på denna skrivaren! är så taggad, tar ju en massa bilder men framkalla dom är jag så himla dålig på men nu kan jag göra detta hemifrån :)


Likes

Comments

jag & hannah har nu en pågående tävling där man kan vinna 2 st biljetter till marcus & martinus konsert i GLOBEN den 11 februari!
är du ett stort fan, känner du någon som så gärna hade velat se dom eller är dina barn såsom våra totalt galna i dom? var då med & tävla!

tävlingsreglerna är super enkla & för att vara med och tävla gå då in på någon av våra instagram konton :

• https://www.instagram.com/melindajohansson/
• https://www.instagram.com/hannahmeh/?hl=sv

hitta tävlingsbilden & följ det som står, kanske blir DU ägare av 2 biljetter till ett slutsålt Globen :)

LYCKA TILL!

Likes

Comments


sista dagen idag för detta grymma erbjudande där du får 3 skor till priset av 2 ink varumärken dessutom! perfekt tillfälle att inhandla nya skor till familjen inför höst & vinter eller unna sig 3 nya par själv ( det hade jag behövt haha )

klicka HÄR för att komma direkt till erbjudandet & uppge koden : 345723 i kassan :)

som sagt, det gäller alla modeller & alla olika märken - 3 för 2 billigaste varan på köpet.
max en gång/kund & kan inte kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor, gäller ej varor märkta med "kampanjpris" 
 

​happy shopping! 


Likes

Comments