Header

Hej på er! 

Igår gjorde jag illa knäet, och jag kan nog inte bli mer less än såhär faktiskt, kryckor, bandage, surt humör och allmänt jäkla less. Så fick åka hem från jobbet idag då knäet lade av för det mesta på en gång. Sjukgymnast, möte och vila hemma är vad dagen bestått av och småstädat. Ta det lugnt är inte min grej. Så bjöd hit min lillasyster på middag och skitsnack. Vad vore jag utan henne. Hon som gör mig gladast i världen när jag bara vill dra ihop mig och sova ikapp.


Så förutom skadan så mår jag bättre. Huvudet börjar hamna på sin rätta plats och inte sväva bland molnen. Nu undrar jag bara vilka av mina kompisar som är nykter ikväll och om det är någon som kan tänkas komma förbi och umgås normalt för en gångs skull. Men jag stortvekar på den alltså. Likes

Comments

Hej på er!

Vaknade idag runt 11, men så kan det gå när man somnar sent & har alldeles för roligt med vänner.
Så lite sovmorgon förtjänade jag, tog och gjorde brunch direkt och tappade såklart tallriken i golvet så den gick sönder. Men i alla fall fick det bli ägg, kvarg & te.

Otroligt gott, och nu försöker jag tagga till att åka på gymmen MEN jag avskyr när det är massa människor där 😅 tur helgerna är lugna å de flesta dricker istället, haha!

Mår så himla bra efter alla dessa promenader med Mysan, träningen och allt jag förändrat i mitt liv. Äntligen vet jag vem jag verkligen är. Att man kan bli så vilsen i sig själv!

Likes

Comments

Hej på er! Var längesen nu, haha..

Känns som jag startar varje inlägg med det, men vill visa att jag lever än!

I måndags fick jag hem Mysan, hon på bilden. Pratade med Maria och frågade om jag fick låna henne ett tag, ni som vet, vet att det är min gamla hund som jag sålde iväg när jag insåg att tiden inte fanns till riktigt. Haft en period då det känts som livet varit meningslöst och mitt huvud har kollapsat litegrann. Och jisses, redan nu efter två dagar mår jag så himla mycket bättre! Samma dag tog vi en långpromenad på 1,5 timme, med bus och träning. Och hemma har vi bara myst!

Likaså igår, svinkallt ute så håret frös till is, likaså ögonfransarna men nog fasen tog vi oss ut på en lite mindre promenad med 40 minuter gör susen! Och nu idag släppte jag lös henne på lägdan i väntan på att min lunch skulle bli klar i ugnen.

Börjat träna igen och känner mig allmänt gladare och fräschare.


Livet vänder, en vacker dag. Än är det jobbigt vissa stunder, men jag kommer ta mig igenom det här. Tillsammans med mina vänner och den fyrbenta kärleken. Må väl, hörrni!

Likes

Comments

Vet inte riktigt hur jag ska inleda detta inlägg för fem öre.
För att inte blanda ihop massor av olika saker, för då kommer allt bli som mitt huvud känns.

Min sommar var den bästa sommaren på otroligt många år, och det kommer den nog vara framöver för det känns som att inget kan klå det, alla kvällar vi grillade, skapade massor av minnen, fiskade, var ute i skogen i timtal, badade, skrattade och jagade varandra.
Saker klövs itu och sommaren är bara ett minne blott.
Har en lägenhet idag med en massa jobbiga minnen och jag funderar på om det är värt att flytta till annan ort och börja om. Dag ut och dag in går allt på repeat.

En ångest över att dö, nog för att jag inte kommer de eftersom läkarna har koll på mitt hjärta. Men hjärtat är ju som den viktigaste grejen i kroppen, så det är klart att man blir orolig.
Idag är det jobbet som håller mig på banan, annars sitter jag bara rakt upp och ned hemma. Musik och allt därtill är vad min vardag är nu för tiden.

Ute och dricker på helgerna, men nu ska de bli lugnt med det.
Matlusten har varit på noll och är fortfarande, men lite tvingar man i sig då & då, man måste ju ha näring hur jobbigt de än känns. Sömnen är det också fortfarande klent om, antagligen därför jag blöder näsblod varje dag.

Men än krigar jag, jag kommer aldrig ge upp. Hur god lust jag än har för att kroppen säger ifrån.

Jag skulle göra vad som helst för att får köra sommaren på repeat, om och om igen och hoppas på att den aldrig tog slut och att vintern bara försvann långt, långt bort. För jag vet inte hur man tar sig upp från något sånt här.

Försökt att fly från verkligheten länge nog, men sanningen hinner ikapp innan man ens hinner säga det.
Aldrig har jag varit med om att en saknad har gjort såhär ont sen Matte & Maria dog. Det känns som att man slits itu, tusentals bitar och det går inte att pyssla ihop dom igen. Jag hoppas inte ens att min värsta fiende ska få känna såhär, aldrig. 

Ta vara på er nu, jag ville skriva av mig litegrann och hoppas på att det skulle underlätta men vet inte om de ens gjorde det. Låt inget trycka ner er. Aldrig.
Likes

Comments


Hej på er! Hoppas ni mår fint!

Jag själv är på gång att ta mig upp men det finns nog inte fingrar tillräckligt att räkna hur många sömnlösa nätter jag haft. Eller hur många nätter som gråtits ut av panik. En saknad som tar kål på mig. Och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. 
Att vara ensam hemma är inget alternativ, paniken hinner ikapp. Ändå trycker jag bort min sorg tills jag blir ensam. 
Men jag vet att man aldrig ska ge upp, oavsett vad det är. Det enda som dött ut är hoppet. 

Jag återkommer när jag känner mig hel, för såhär kan jag inte skriva. Då blir allt en enda röra. Ta hand om er.

Likes

Comments

Hej på er.

Tagit paus från livet och fokuserar allt jag kan på jobb och vänner just nu.
Vet inte hur jag ska uttrycka allting, men från att ha allting till att inte ha någonting. Lite så är det och har varit.

Fick en tom lägenhet på tre sekunder och stod på ruta ett igen & har försökt få allt att fungera för att inte bryta ihop totalt och det har jag mitt fantastiska jobb och arbetskollegor att tacka för. Även vänner & familj.

Nu börjar mitt hem bli ett hem i alla fall, fattas bara en säng och lite möbler.

Och ni vet ju säkert att kommer en käftsmäll kommer tusen till. Åkte på en vattenskada pga något rör i lägenhetshuset gått sönder så min lägenhet var full i vatten i hallen. Billigt? Vill knappast tro det i alla fall.
Sen fick jag åka med blåljus till Östersunds sjukhus och lades in pga mitt hjärta.
Ska eventuellt få komma in och opereras framöver. Men först är det ännu mer prover & tester som ska tas innan ett korrekt besked kommer.

Men glädjen finns kvar, tack vare mitt fantastiska jobb som jag älskar mest av allt. Och jag har lärt mig att uppskatta de små sakerna.

Ta hand om er, för en dag kan det när du minst anar det ta slut.


Likes

Comments

Hej på er!

Har varit en tuff period, men den har jag bearbetat mig igenom för det mesta. Ångesten är kvar speciellt om nätterna, men den kommer jag lära mig att hantera tillslut!

I måndags förra veckan gick jag min första vecka som vikarie inom äldrevården. Och nu är jag inne på andra veckan, är olika avdelningar 🙏🏻 och jag trivs verkligen, mitt "jobb" äger. Så himla mysigt jobb 💗 mer än de har jag inte att säga just nu. Får uppdatera när jag har mer ork, nu ska jag sova inför ett pass imorgon 13-21. Kört varannan dag med 7-16 & 13-21. Och jag som alltid varit så jäkla morgontrött (är det än men) jag kliver upp direeeekt när alarmet ringer vid 6 på morgonen, är brydd själv över de, men ännu ett tecken på att jag trivs 🙈

Ta hand om er, nära & kära. Glöm aldrig det. Det är sååå viktigt ❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag är det äntligen fredag, inget jag behöver tjoa med men de som jobbar kan nog skrika rakt ut att det är helg!

Jag har sökt de allra flesta jobb, inväntar samtal idag om det. Så det känns skönt och jag hoppas verkligen att jag får börja jobba så fort som möjligt!

Ikväll är det även Idol så jag och sambon lär sitta bänkade för att kolla på det. Medan de flesta av våra kompisar säkerligen tänker på utgång, känns väldigt skönt att bara sitta hemma också. Ta vara på varandra och mysa istället för att bli apkalas och glömma saker man gjort dagen efter.

Så ikväll ska vi baka något, vet inte riktigt vad dock.. Sen blir det lugna puckar hela helgen!

Likes

Comments

​Hej på er!

Har använt denna onsdagen till att endast kolla på film, tills Emma kom förbi och vi tänkte att vi skulle fota lite. Får ha headern som är nu tillsvidare, såg att kvalitén sög. Men vissa bilder är bättre än andra. Nu får det i alla fall vara så, orkar inte hålla på att jiddra..

Tänkte göra i ordning lite mat och städa undan, igen!! 
Men är ändå på ett väldigt bra humör idag, don't know why but I am. så ska inte klaga på det, haha!
Likes

Comments

Vad är inte bättre än en kladdkaka på en tisdag?

Hej på er!

Har städat lite hemma idag, varit med Jennie och druckit mängder av kaffe känns det som.
Duschade direkt när jag vaknade och gjorde mig i ordning för dagen, och fick fnatt och gjorde en kladdkaka ikväll så jag hade något gott att äta till en film.

Resten av kvällen blir lugn!

Likes

Comments

Instagram@melindahedinn