Header

Morgonen började men en tidig promenix med mamma runt Munksjön. Efter det åkte vi hem till mami, käkade frukost sen låg vi och solade till 1 :) det är så skönt nu när solen äntligen har kommit igen!

Nu har jag precis jäkt lite lunch och ska hoppa in i duschen. Ikväll ska vi till Jimmies föräldrar och grilla och dricka vin ✌️hoppas att vädret är lika bra imorgon!

Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter i soffan och kollar på lite nya möbler. Jag fick precis besked för 5 min sen att vi flyttar till en ny lägenhet den 1/7 😁😁

Vi ska måla om och byta golv helgen vi flyttar , så det kommer bli en riktig fixarhelg. Så pepp 👌

En annan förändring är att jag håller på att bli ljusare i håret nu till sommaren. Har klippt av det en bra blir och vart hos frisören två gånger redan. Kostar som attans men det är de värt. Mitt svarta hår som jag färgat i flera år va tydligen inte jättelätt att få bort, men nu nästa gång innan midsommar trodde dom att det skulle bli stor skillnad. :)

Hoppas ni har det bra, nu ska jag skölja ut min hårinpackning sen åka till jobbet puss 😍

Likes

Comments

Likes

Comments

1 år har redan passerat sen jag tog steget att försöka bli lycklig på riktigt.
Att lämna flera år av svek bakom mig va det bästa jag har gjort i mitt liv.
April förra året va det bästa som kunde hända mig. Jag träffade världens finaste jimmie, skrev på en ny lägenhet, opererade mig, men framförallt släppte all skit och gick vidare.

Ett år senare sitter jag här och är fortfarande chockad över att det faktiskt är över. Och jag är så jäkla glad, så JÄKLA glad att jag är där jag är idag.

Att jag nu bor tillsammans med den människan man älskar och som behandlar mig som en prinsessa trodde jag aldrig. Det är GULD värt!

Ville bara skriva av mig lite och säga att "allt löser sig"
För det gör verkligen det, även om de kan ta lite tid ❤

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Fjällen, spa, middagar ute, promenixer , lite träning och bodaborg. Lite blandade bilder👌

Likes

Comments

Godmorgon!
Just nu springer veckorna iväg och snart är det redan jul.
Förra helgen vart de jobbfest med bubbelpool och mycket alkohol, supertrevligt!

Helgen som kommer ska jag och jimmie baka pepparkakshus och åka till jul på Liseberg. Har velat göra det i flera år så det ska bli myspys.
Sen kmr julafton, juldagen, nyår i Sthlm troligtvis och första helgen 2017 blir det spa i Falkenberg strandbaden med mannen i mitt liv😍

En annan sak som jag gjorde för någon vecka sen va att köpa mig en ny bil. En typisk tjejbil fick det bli. Fiat 500 är min andra kärlek nu 👍

Nu ska jag färga mina ögonbryn, laga mat sen dra till jobbet! Puss

Likes

Comments