Känns inte måndagar lite extra sega?

Idag spenderar jag alla timmar som jag kan hålla ögonen öppna nere i matte boken och kanske lite framför en serie ikväll, det är väl välförtjänta då? 💁🏼Se till att ha en roligare måndag än vad jag kommer ha! PussAR!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ibland blir jag så besviken på mig själv över att vara så nere och ledsen, när jag kanske inte borde vara det. Jag som har så mycket fint i mitt liv. Som min fina och fantastiska familj och omtänksamma vänner, de är få - men de bästa! Och detta bör väl göra mig lycklig och tycka att livet är något roligt. Men ibland så rinner bara bägaren över och tankarna går runt runt och blir till kaos. Jag är så kluven av beslut jag vill fatta men vill samtidigt inte förstöra runt om mig.. Jag vet inte om folk kommer lägga sig i för mycket och allt kommer bli kaos - jag är inte riktigt där jag vill vara. Kvällar som dessa behöver jag en kram och någon som säger att det kommer bli bra igen. Även fast det inte känns så just nu.

Jag vet att det finns människor där ute som kommer hoppa av glädje av att läsa detta, människor som är beroende av andras lidande. Men ikväll får jag nog bjuda på det...

Likes

Comments

Say You Won't Let go - James Arthur

Love Me Now - John Legend

Earned It - Bootstraps

Anything For You - Chelsea Cutler

Talking About - Conor Maynard

Chariot - Jacob Lee

Found My Way - Mark Diamond

Unsteady - X Ambassadors

Mind Over Matter - Paris

Blink Behind The Leaves - Tyson Motsenbocker

Likes

Comments


Godmorgon! Hur mås det idag med er alla? Jag mår super bra och med humöret på topp! Har precis kommit hem från min älskade spinning + core pass, där jag typ svettades sönder och nu suktas det efter en green smoothie! 🙌🏻

Familjemiddag och mys står på schemat idag. Har valt att ta en paus från matten idag och bara chilla och ta det lugnt. Både syrran och brorsan kommer på middag ikväll och funderar på att baka en RAW pekannöts-kaka jag hittade i en tidning för någon dag sedan! Blir den god, vill ni ha ett recept på den då?


Likes

Comments

More energy

Better sleep quality

The overall feeling and wellbeing

Glowing skin

To get rid of my stomach problems

Increased confidence

Decrease health risks

To enjoy life more

Because I care about myself and my body!

Likes

Comments

Ni går vi mot mörkare och kallare tider och vädret blir allt ruggigare och luften blir torrare. Alla som har en torr och känslig hud vet vad som väntar, en torr, röd och fnasig hud. Men du behöver inte vara orolig till att bli dömd till att alltid behöva vara en torris. Det finns helt enkelt några super bra tips och råd för hur du motverkar torr hy och slipper flaga dig igenom hösten och vintern.

Återfukta huden när du sitter vid datorn:

En vanlig fukttjuv, som många förmodligen inte tänker på, är faktsikt datorn. Vissa upplever att huden blir torr och att huden blir stressad av strålningen som kommer ifrån dator skärmen. Så fort du känner att huden börjar bli stram ska du spraya ansiktet med en bra och återfuktande ansiktsspray. Då blir huden som ny igen!


Använd en bra ansiktsolja:

När det är kallt och blåsigt ute är det bra att investera i en riktig bra ansiktsolja som återfuktar och lugnar huden. Ansiktsoljan ger en mer djupverkande återfuktning än ansiktskrämer. Den innehåller inte heller något vatten, vilket är helt perfekt under vintermånaderna. Jojoba olja är min favorit!


Byt rengöring

Om du har torr hud kan det vara din rengöringsprodukt som är boven i dramat. Har du en torr hud ska du inte tvätta dig med en rengöringsprodukt som löddrar. Använd istället en oljebaserade produkt eller naturliga oljor som kallpressad mandelolja eller kokosolja, eftersom olja löser upp fett och smuts. Effektiv mot sminkrester och skonsam mot huden.


Vrid av värmen i duschen:

Hur skönt det än är att ta en super varm dusch när det är kallt ute och när du fryser, så bidrar det till att din hud blir torr och uttorkad. Varmt vatten torkar ut huden, eftersom värme löser fett. Välj därför att duscha lite svalare och din hud kommer att tacka dig.


Skrubba

Om du har en torr hy och du har testat alla krämer som finns men ingenting hjälper? Då får du ställa dig själv frågan; när skrubbade jag ansiktet senast? Om det var längesen du gjorde det - så applicerar du alltså krämer ovanpå döda hudceller och då tas inte krämen upp av huden. Badda ansiktet med vatten och ta sedan en blöt en handduk och skrubba försiktigt (eftersom huden i ansiktet är känslig) med små cirkelrörelser i ansiktet, skölj sedan av ansiktet och torka av. Är du supertorr, använd dig av en lätt skrubb.


Drick vatten

Detta vet du förmodligen redan men det behövs alltid att upprepas, för din egen skull och för din huds skull. Drick vatten! Varenda gång du känner dig törstig ska du dricka vatten och helst runt två liter om dagen. Din hud kommer bli mycket starkare och friskare!


Undvik att fukta huden innan du går ut

Att använda vattenbaserade och fuktgivande krämer i ansiktet innan du går ut i minusgrader är ingen bra idé. Vattnet kyler ner ansiktet och torkar istället ut huden än att ge den återfuktning. Smörj dig istället ordentligt innan du går och lägger dig eller smörj dig i god tid innan du går ut i kylan.


Omega3

Omega3 är ett fleromättat fett som hjälper huden att hålla sig stark och återfuktad. Fettet finns bland annat i fet fisk, chia frön men också i avokado. Genom att regelbundet få i dig omega 3, så håller du huden återfuktad. Vill du ge huden en extra boost kan du tillsätta extra omega3 via kosttillskott.


Om inga av dessa tips faller dig i smaken så kan du testa att göra någon av dessa fyra hemgjorda fuktmasker som passar perfekt för dig med torr hy.

Likes

Comments

​Am I in trouble for not posting fro a few days?... 👀Nä, men har haft sådan stress med allt i plugget och runt om. Och har verkligen inte känt för att blogga något, vilket är ovanligt. Men vi alla har väl sånna dagar att man verkligen inte vill något och känner sig lite vilsen..

Har i alla fall nyss kommit från gymmet. Det är väl bästa starten på dagen - man bara mår så bra av det! 🙌🏻 Nu ska jag sätta mig med lite plugg innan lite lunch och paus, sedan blir det väl mer plugg - all day long! 

Hur ska du spendera denna tisdag? :) 

Likes

Comments

There are moments in our lives when we find ourselves at a crossroad, afraid, confused, without a roadmap. The choices we make in those moments can define the rest of our days. Of course when faced with the unknown, most of us prefer to turn around and go back…


Likes

Comments

​Har precis köpt Coldplay biljetter till den 25: Juni 2017 i Göteborg!! Så glad och taggad till tusen!! 🎈 Någon annan som tänk att gå på den? :)

Likes

Comments