Nu är det dags att sluta må dåligt, va ledsen och deppa.
Har bestämt för att göra en sak för mej själv varje dag tills allt slutar göra ont. Och imorgon gör jag något jag längtat efter länge.... sug på den karamellen eller titta in här imorgon för att se vad jag gjort! Kommer bli sååå najs!!!

Jag är så trött på att gå runt och ha ont i hjärtat, idag bröt jag ihop totalt på jobbet. Och jag känner att nu får det vara nog. Man får lov att vara ledsen och må dåligt men man får inte fastna i det. Det får inte bli en ont cirkel som man inte kommer ur.
Nu måste jag säga att jag varit lessen nog länge och det är dags att börja må bra.
Har ju massa fina saker att se fram emot. Måste försöka se det för att orka med och hitta lite ny motivation.
Hoppas det ska lätta lite snart, jag ska kämpa för det.

Likes

Comments

Vart är överläppen😂😂😂😂

Likes

Comments

Jag är så rädd för att känna. För att våga visa. Visa att jag är rädd, visa att jag är lessen, visa att jag mår riktigt riktigt dåligt.
Varför är jag så rädd för att känna efter? Så rädd för att våga gå min egen väg med risk för att någon annan ska tycka det är fel?
Varför vågar jag inte lägga mej på marken och skrika när de gör ont och jag är ledsen?
Och varför är det så svårt att erkänna för sej själv att man är helt krossad och inte orka vara så himla glad och igång hela tiden?
Just nu känner jag sån tomhet och rädsla för vd framtiden ska visa mej. Både för mej själv och andra runt om mej. Jag är så rädd för att förlora mej själv eller förlora någon.
Jag är rädd att jag snart kommer tappa allt. Tappa det.

Likes

Comments