Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blev jag, Kevin och Elin bjudna på middag hemma hos pappa. Vi fick tacos till middag vilket var hur gott som helst, men jag åt alldeles för mycket så nu är jag proppmätt och tar mig knappt upp ur sängen, haha..

Imorgon är det fredag och jag ska förmodligen vara i stan med Moa på kvällen och under dagen ska vi till mormor och morfar och hälsa på en stund! Resten av helgen har jag inte hunnit planera ännu, men något kul lär jag väl ska hitta på innan lovet hinner ta slut.

Likes

Comments

Idag har släkten varit här för att fira Hugo, så hela morgonen gick åt till att städa, handla och baka.🎂

Likes

Comments

Idag fyllde min lillebror år, vi firade dock honom igår med hans pappa, farmor osv och på onsdag ska vi fira honom med mammas släkt.
Blev iallafall bjuden på tårta och bullar, jag som ska äta nyttigt..🙃 Men brorsan fyller ju bara år en gång per år så lite fika unnade jag mig!
Idag har jag iallafall umgåtts med mamma och Hugo under dagen och efter middagen gick jag på pass och senare under kvällen åkte jag till stan och träffade några vänner. Trevligt trevligt!

Likes

Comments

Satt och kollade igenom gamla bilder på datorn för en stund sedan och insåg att jäklar vilket bra år förra året var. Sommaren 2015 måste nog varit bästa tiden i mitt liv! Jag hittade fullt med bilder och videos på roliga stunder tillsammans med både vänner och familj. Så kul att se!! Hade inte tackat nej till att uppleva dessa stunder igen om det vore möjligt.

Förhoppningsvis så blir detta år och denna sommar ännu bättre. Jag längtar så himla mycket till sommaren nu så jag blir galen snart!

Tyvärr så var det väldigt mycket bilder som jag inte kan lägga upp här och dom flesta bilderna som jag tänkte lägga upp ligger redan uppe på bloggen sedan tidigare, så det fick bli 3 bilder på mig från i somras!

Likes

Comments

Imorse vaknade jag 06:00, klev upp, gjorde frukost, fixade mig och sedan gick jag iväg till praktiken som började 07:30...
Jag slutade 13:30 och sedan gymmade jag med Veronica en stund. Har äntligen fixat gymkort på gym 24, så nu ska jag börja träna igen. Känns riktigt bra!
Men nu ikväll har jag iallafall varit på hockey med Josef men jag kollade inte klart på matchen för mamma kom och hämta mig efter hon hade varit på möte.
Så fort jag kom hem gjorde jag mig i ordning för att gå och lägga mig så jag ska alldeles strax sova så jag orkar upp imorgon.
Natti

Likes

Comments

Idag är det exakt ett år sedan jag var i Dubai. Tiden går så himla fort!! Känns som att det bara var ett halvår sedan jag var där.
Jag hade mer än gärna åkt tillbaka dit nuu! Saknar värmen..

Likes

Comments

Idag blev det pizza till middag för sista gången på ett bra tag. Har lovat mig själv att från och med idag ska jag börja äta nyttigt och sluta äta massa godis. Det är dock inte första gången jag säger så och förmodligen inte sista heller, men denna gång ska jag iallafall göra mitt bästa. 👊🏼

Likes

Comments

Imorgon är det fredag igen. Denna vecka har gått så himla fort, men jag klagar inte. Bara 1 vecka kvar till lov nu!!😄😄

Jag har inga planer denna helg heller.. Ska troligtvis äta middag med Lina imorgon, men efter det har jag ingen aning om vad som händer. Får väl ta dagen som den kommer helt enkelt!

Likes

Comments