Oftast när jag är nere och ledsen så gör jag spontan beställningar, som jag gjorde i helgen. Beställde nämligen hem lite smink från cocopanda. Behövde ny concealer, ljus penna som jag lägger under ögonbrynen som lyfter upp dem & sedan blev det en highlighter.
Inte för jag sminkar mig särskilt ofta, men då har jag när de väl inträffar samt är de inte dumt att fylla på lagret med smink 💄

För övrigt sker det inte så mycket i mitt liv, förutom att jag håller på att bearbeta allt.
Idol har ju börjat och jag följer alltid de i början för så kul att se när folket gör bort sig, sen tappar jag intresset för idol helt och hållet. Även outsiders börja idag & sen har unga mammor börjat. Ja, ni ser själva. Tven är mitt nöjje.

Nu ska jag skriva vidare med min älskling, fyfan vad jag är glad över att jag har honom. Min prins!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur går man vidare från att få bekräftat att ens bebis inte är levande? För mig är de helt obegripligt att ens förstå att de är sant. Nästan gått halva graviditeten när jag fick reda på detta (2 veckor ifrån halva graviditeten). Varför varna inte kroppen mig med ett "normalt" missfall som slutar i blödningar? Inga som helst förvarningar för ett missfall, allt gick ju som det skulle. Jag fattar inte det. Kommer nog heller aldrig förstå. Men en sak vet jag, att sjukvården gjorde helt fel med mina piller som de bad mig sluta med & att de varit så sjukt nonchalanta

Jag försöker leva som jag gjorde innan, men svårt när de finns i bakhuvudet hela tiden. Ofattbart. Det är nytt och som ett öppet sår skulle jag vilja säga, som måste läka med tiden. Jag kommer hålla huvudet högt, jag har klarat mig igenom mycket sorg i livet, då klarar jag detta också. För jag är starkare än vad jag tror ibland. Jag ger inte upp, jag ska upp på toppen igen. Även om de känns som en lång uppförsbacke just nu, men jag ska dit. Aldrig jag ger upp!

EDIT:
Sen vill jag tacka min faster Malin & kusin Ronja igår för rosen och de två fina ljuslyktorna samt påsen med godis och det fina kortet. Det pryder fint i mitt rum nu!

Likes

Comments

Ni vet när man känner sig så glad & förväntansfull inför en sak? Det gjorde jag idag. Sen vi fick reda på ultraljuds tiden. Över 2 månaders längtan. Ultraljudet skedde idag på sjukhuset. I eftermiddags.
Både jag & Rasmus skulle få se på vår bebis, få reda på könet. Men där var ingen bebis. Bebisen dog för flera veckor sen & blivit ett missfall, som inte visat några tecken på ett missfall.
Inga tecken på de alls, min kropp har förändrats som en vanlig graviditet, magen har växt, brösten, gått upp 10 kilo, inga som helst blödningar eller värkar. Det är helt sjukt. Hur något kan ske så utan några förvarningar. Jag är tom på ord, vet inte vad jag ska säga. Mer än att jag är otroligt ledsen över detta.

Likes

Comments

FEM SAKER:

Du gjorde igår kväll: Igår så umgicks jag tillsammans med min pojkvän och hans vänner, som även blivit mina vänner. Vi vart ute och körde runt & även stod stilla med bilarna en stund. Blev dock inte lång kväll, då jag vart hela slut & mådde inte alls bra igår eftermiddag & kväll.

Du vill höra just nu: Jag skulle gärna vilja höra bebisens hjärta. Mer än allt annat just nu.

Du inte kan leva utan (materiella): Min mobil, chockerade eller? 😉 men mobilen är en trygghet för mig när jag inte är hemma eller överlag, för där kan jag få tag på mina nära och kära. & sen göra allt annat som jag kan göra på en dator!

Du ska göra nästa vecka: Jag har inte ens tänkt så långt. Jag är så inställd på denna vecka, just torsdag. Men nästa vecka lär jag ta som den kommer!

Du helst äter:
Stora tomater i massvis, för fyfan vad de är gott!!

FEM NEJ TACK:


När det gäller klädesplagg: Just nu är nej tack på jeans på min front men de är mest för jag inte får mig på mina egna + gravidjeans är så otroligt fula, så inget jag tar på mig. Men längtar sååå tills jag kan använda jeans igen!
& nej tack för mig är typ gula kjolar & mocka kjolar osv.

I matväg:
Fisk, alltid hatat det. Sen i drick väg är det nej tack till energi dricka också. Men bara pga min graviditet, men ibland kan jag sakna det!

I din inredning: Mörka färger, jag är så trött på mörk inredning. Jag vill ha ljust!
Men mitt problem där är att jag har bara mörka möbler i mitt rum, men innan älskade jag det.

När det kommer till personlighetsdrag: Stort nej tack till folk som är kaxiga och ändrar sitt beteende beroende på vem de umgås med 👎🏻

Likes

Comments

Contains affiliate links

Adidas är ju ett av de främsta märkena som nu är inne i modetrenden, jag har för övrigt alltid gillat Adidas men pga min snålhet är det inte mycket jag äger i det. När det finns extra priser, då jävlar kan jag slå till 👍
I collaget tog jag med saker jag gillar och när jag skulle lägga in det här i inlägget såg jag även att det är massa rea på vissa av varorna, så klicka på den produkt ni gillar för att komma till hemsidan där de kan köpas 😄

Likes

Comments

Bäst denna vecka:
Umgåtts med min pojkvän & haft kvalitets tid med varann, att jag passerat ännu en vecka till av min graviditet & att jag har beställt nya glas till mina nuvarande glasögon!

Sämst denna vecka:
Vädret, som alltid eller (?!)

Har jag varit arg denna vecka?
Ja, det har jag. På människor som inte kan bete sig vuxet och moget, skrämmande.

Glad?
Ja, det är jag för det mesta (hehe) försöker iallafall. Men mitt humör är inte det lättaste just nu.

Ledsen då?
Ja, det har jag varit, när de blir för mycket gråter jag oftast eller bara får panik.

Vad jag har på mig idag:
Stor tröja & trosor. Standard outfit för mig när jag är hemma!

Nästa vecka ser jag fram emot:
Torsdagen, gud vad jag längtar!!

Vad jag gör denna söndag:
Som alla andra söndagar så tar jag det lugnt. Min strandad vardag nu! Men jag gillar det!
Ska nog slänga i en tvätt eller två i tvättmaskinen!

Morgondagens planer:
Har inga planer hitentills! Men de kommer troligen 😉
"Spontanitet" som kaliffa hade sagt!

Likes

Comments

- Fastän jag är inne i en fas där jag är otroligt känslig (pga graviditeten) så vågar jag ändå stå upp för mig själv & säga ifrån som innan. För när jag är känslig brukar jag typ alltid förminskas av den människa jag egentligen är och tar då hellre skit och skiter i att stå upp för mig själv.
Kanske har jag hittat en balans i det, såfall är det super skönt.

- På torsdag är det ett datum jag väntat på i månader, räknat ner dagar. Men äntligen är den snart här, bara ynka 5 dagar kvar!

- Sen jag blev gravid har jag rensat bort hur många människor i mitt liv, så som i verklighet & på sociala medier. Jag har inte tid med drama eller människor som bara vill ta ens energi eller finnas där för att snoka. Jag är mer vuxen än så! Vill människor snoka så finns alltid min blogg som sagt!

Likes

Comments

I tisdags eftermiddag åkte jag & pojkvännen in till grannbyn för att ha lite kvalitetstid och spela minigolf, de var super mysigt & roligt, men på tok för svårt. Rasmus vann överlägset mot mig med 78 poäng & jag fick 127 (gäller att ha så låga poäng som de bara går). Men bättre lycka för mig nästa gång! 😎

Likes

Comments

Idag fick jag hem mina skor som är så välförtjänta som de går att bli, för nya skor har jag behövt ett tag då mina adidas börjar bli nergångna & slitna.

& att hitta dessa godingar på redan dessutom med 50% av originalpriset är ju suveränt! 😍
Jag är nöjd! Kommer rocka dessa skor i höst eller till våren!

Likes

Comments

Från att inte ha gjort något på hela gårdagen blev det hastigt bestämt en tripp in till Helsingborg tillsammans med min kusin & min faster, för att gå på hx festivalen, men jag som var där i torsdags visste ju hur det var. Alltså ingenting, men där var ju betydligt mer folk igår än i torsdags, men kan ju helt klart bero på vädret. Men något jag reagerade på vart hur många barn där var som sprang ensamma eller med föräldrar, från någon månad gamla till 5 år. Klockan 10 på kvällen, det är väl ändå lite sent för att bara springa runt där och flamsa, nej någon ordning och reda får de ändå väl vara på torpet kan man tycka ✋
Efter vi gått igenom marknadsdelen så gick vi till Mezo då vi börja bli hungriga, där var det super mycket folk men vi lyckades ändå hitta plats. Tog mig en lasagne, lätt och enkelt. Men deras portioner har blivit mindre 😳 (!?)
Sedan efter där vid 11 tiden satte jag mig i bilen för att köra hem igen, det var verkligen skönt, för efter maten blir jag super duper trött. Så att hoppa ner i sängen när jag direkt kom hem gjorde sig verkligen gott. & somnade gjorde jag mde ganska kvickt!

Likes

Comments