Godmorgon. Igår fick vi äntligen vårt nya "modem" (vetefan ens om de heter så) i lägenheten så mer kanaler fick vi, min favorit kanal TLC blandannat & sen kan vi se youtube med på tven, en riktig smart tv blev det helt plötsligt! & jag älskar det, sitter här nu på morgonkvisten och kollar youtube på tven, underbart.

Ska mysa här framför tven ett tag till innan jag måste göra mig i ordning innan jag ska iväg på ärende. Vi hörs senare idag!

Likes

Comments

Igår var jag på kalas hos min pappa där min lillebror hade kalas för han fyllt 4 år i veckan (tiden bara springer iväg) & där spenderade jag min eftermiddag och på kvällen åkte jag upp till farmor och farfar tillsammans med min ena faster och kusin där vi spelade bingo. Inga miljoner blev det, tråkigt nog! Men bättre lycka nästa gång! 😄

Något tradigt som skedde i förra veckan är att farmor och farfar's hästar har gått bort. Så synd! Men de hade några år på nacken, väldigt många. Men nu sover de gott, tillsammans.

Bild på den ena hästen, Gordon, han blev hela 40 år.

Likes

Comments

Min alla hjärtans dag tillbringades med Gabrielle (aka gabbi) & vårt första stopp var i grannbyn på systrarna i gränden med lunch. Super gott var det & mysig resturang! 😄
Sedan begav vi oss in mot Helsingborg till Ikea och samt väla. På Ikea köpte jag nya svarta gardiner till mitt rum då de jag har nu passar inte alls in i mitt rum, så mamma ska ta de istället till köket där de kommer passa perfekt in. & sen köpte jag även nytt skohorn till familjen då de vi hade va sönder och jobbigt att använda ett sådant då.
& på väla köpte jag två saker på rean och båda sakerna är i samma färg, lila. En body & en slappe topp med spets. Ynka 60kr för båda och om de inte varit på rean skulle de kostat 280kr, så en riktig skillnad! Bra kap!

När jag kom hem på kvällen tog jag det bara lugnt med familjen och sedan hamnade jag rätt tidigt i sängen då det kollades på farmen och youtube. & samt telefonsamtal på nästan två timmar, sen somnade jag gott.

Just nu ligger jag i sängen instängd i mitt rum med min katt. Då vi har hantverkare här som ska fixa med tv uttag & då gömmer jag mig hellre & eftersom de går ut och in genom dörren är de bäst att min katt är här instängd också så hon inte smiter, vet inte vad jag skulle gjort om hon skulle smitit ut i det fria.
Men när hantverkarna är klara ska jag gå upp för dagen & inta dagens planer, vi hörs senare.

Likes

Comments

Igår kväll körde jag en spontanare tillsammans med en gammal vän från högstadiet som man heller inte träffar särskilt ofta då hon nu mera bor i Ystad. Så de stunderna hon är hemma i byn får man ta vara på. Så vi passade på att umgås igår kväll & köra en mys kväll med bio. Vi såg filmen Rings och den var helt okej!

Förstår dock inte varför vissa människor betalar för att gå på bio och ändå sitter med mobilen och för liv hela tiden? 🤔 Varför ens gå på bio då om man inte ens är intresserad, man stöter alltid på såna människor när man går på bio.

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen & sen ska jag iväg!

Likes

Comments

Ah, blev visst en måndags shopping på nätet. Så dessa tre godingarna är nu påväg hem till mig & så min stil!

Likes

Comments

Godmorgon. Ligger i sängen nerbäddad med tre kuddar under huvudet och ipaden i knäet med Jocke & Jonna's nya vlogg på. På sängbordet står ett glas varm oboy & bredvid mig i sängen har jag en styck Gustav som myser för fulla muggar.
Såhär mornar vi oss denna måndag innan vi ska gå upp från sängen för dagen.

Dagens planer är att jag ska ta ett pass på gymmet, ska söka massvis med jobb, ringa sjukhuset & sen ska jag iväg på ett ärende.
Måndagar blir oftast såna dagar då man tar tag i allt, för helgen för mig är alltid bara att glida. Verkligheten kommer på vardagarna, är de så för er också?

Nu ska jag fortsätta kolla på youtube innan jag ska gå upp som sagt. Jag hoppas ni får en bra start på denna vecka! & solen verkar iallafall titta fram, kan våren vara på ingång strax (?!)

Likes

Comments

Edit:

Ibland blir det såhär, som i detta inlägget. Publicerade detta inlägg med bara bilder och rubrik utan innehåll. Men fyller på med text i efterhand, därav (Edit:). Så nu vet ni det också!

Min söndag tillbringades i Malmö tillsammans med pappa, hans tjej, mina tre små syskon & farmor och farfar. Vi var på museum, blandannat Malmö museum där de finns uppstoppade djur, massa fakta, reptiler och fiskar i levande form osv. Sedan 100 meter bort från detta museum så finns det tekniska museumet som vi även drog till och där var de massvis med gamla saker och till nutid kan man säga och även en hel övervåning med "lek" där man fick testa massa prylar som är tekniska kan man säga men man fick använda hjärnan.

Riktigt stora museum & där kan man gå så länge, jag hade kunnat gå där ett par timmar till. Men det ska jag ta en annan dag så man kan läsa om allt osv. För jag tycker detta va intressant! & sen är det också prisvärt helt klart! Så något jag rekommenderar starkt! 😄

Likes

Comments

Egentligen borde jag sova nu istället för att skriva detta inlägget, men kan inte sova & sedan har de blivit till en ful ovana att jag somnar sent, men finns dock vissa dagar jag slocknar redan vid 9 också. Men sen av någon anledning har jag börjat tycka de är "tråkigt" att sova, kan man ens tycka så? 🤔 antagligen kan man det.

Men hur tråkigt de än kan vara att sova så måste jag göra det nu då klockan min på mobilen ringer vid 8, då måste jag stiga upp medebums eftersom jag ska iväg! & vart jag ska lär ni få se i nästa inlägg, men spännande ska det bli 👏🏻

Hoppas er fredag & lördag har varit bra och att er morgondag blir minst lika bra, för det kommer min att bli!

Likes

Comments