my body is my journal & my tattoos are my story

Som rubriken lyder kan jag äntligen släppa bomben som jag velat släpp länge, men igår kändes det dags för både min och Rasmus del. Vi väntar nämligen barn, ja ni läste fullständigt rätt!

JAG ÄR GRAVID 👶🏻

Nu öppnas en ny lucka för oss två & även här på bloggen då jag kommer dela med mig av en hel del av min gradviditet & samt en ny kategori där allt kommer samlas. Är ni redo att börja följa våran resa? 😁 för det är jag, är super taggad på att bli förälder & framförallt mamma (!!)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag älskar... min familj och min pojkvän! ❤️

Jag saknar... min pojkvän men som tur är träffar jag honom imorgon igen..

Jag önskar... att jag vann på triss 🤑

Jag brukar... för det mesta ta de lugnt

Jag behöver...
sommar & sol på riktigt

Jag blir glad... av mat & uppmärksamhet!

Jag mår bäst...
när det är frid och fröjd..

Jag längtar... tills imorgon då det äntligen är midsommar 🌹

Likes

Comments

För er som följt min blogg ett tag vet att jag älskar midsommar och det är det jag längtar just nu till, men bara om någon vecka är det midsommar och för att en midsommar ska bli bra så är vädret ett prio 1. Jag hoppas att de blir som det lovat, fint väder så man kan utföra midsommaren så man tänkt och brukar göra, denna midsommaren är inte så olik de andra. Ska vara i vår stuga som vanligt och äta och dricka gott med trevligt sällskap. Dansa runt midsommarstången osv. Det är så mysigt (!!) 😁
Något som också är lite extra kul inför midsommar är att ha en somrig outfit, vill säga om vädret tillåter det. Har tagit några produkter från Madlady och slänger in dem bilderna här, lite inspiration behöver man alltid och blommigt och är ju den blommigaste högtiden vi har, så låt det förbli så.

Alla produkter hittar ni på
www.madlady.se

Likes

Comments

En trend som går runt på Youtube nu bland Youtubes är Anti-haul, men eftersom jag driver bara blogg och inte en Youtube kanal så gör jag min egen version av detta med text och bilder, man kan alltid vända på saker 😄
Med anti-shop menas då att det är saker jag ska ta upp i detta inlägg som jag absolut inte kommer till att köpa mig & sedan under varje bilden ger jag min anledning till varför jag inte tänker införskaffa mig den vara eller produkt.

Fidget spinner
Något som är otroligt inne nu men en sak jag inte kommer lägga en krona på själv. Har testat en sådan men fann inget roligt eller något som man gjorde så man fastnade för det. Heller inget som en sysselsättning, finns mycket bättre saker till det, så denna uppfinning, nej. Men trenden kommer säkert försvinna igen tills efter sommaren.

Bumbo babysitter
Ännu ett big no till den dagen jag skaffar barn, att köpa en sådan är som att sätta ett barn i fängsel och ren lathet. För att barnet ska lära sig att sitta finns det andra knep men visst, detta är ju en skön sak för föräldrar som inte har tid att sitta ner och lära sitt barn hitta balansen genom den vanliga tekniken som funkat under alla år. Jag tycker den ser hemsk ut & är hemsk! En bumbo babysitter kommer inte komma innanför mina dörrar.

Äkta pälsjackor
Jag stödjer inte pälsindustrin någonstans, därför kommer det heller inte köpas av mig. Något fler människor borde sluta köpa, finns fejk päls som är hundra gånger finare också och är mer vänligt. Värsta jag vet är att se människor med äkta päls och sedan att de är stolta över det, tvi!!

Likes

Comments

Idag stod jag för matlagningen här hemma till familjen. & ni kan tro det blev gott & sen kan ni med tro hur jävla snabbt efter jag ätit la mig rak lång på soffan. För fy i helvete vad mätt jag är nu (!!)
Jag hatar att stå i köket för den mesta del av tiden men sen ibland kommer de någon gång, inte allt för ofta då jag vill och får så mycket fantasi så det flödar, likså idag.

När jag legat klart här och slappat blir de antingen att ta en dusch först sen rymma upp i rummet eller så blir det tvärt om. Igår var rummet fritt från saker överallt, men de kan ändras snabbt över en dag. Borde egentligen slänga in en maskin tvätt, men jag orkar inte det idag, så det får ligga kvar i tvättkorgen ett tag till. F

Slappetorsdag, det gillar jag.

Likes

Comments

Det senaste (rentare sagt sen jag jag träffa min pojkvän) har jag ätit på restauranger runt om tillsammans med min pojkvän bl.a. Vi har testat en hel del olika och en av dem restauranger som jag fall för var pizzahut för fy i helvete vad gott det var, aldrig någonsin ätit så gott innan. Priset var dyrt men lätt värt det att besöka & äta någon gång sådär. Vad jag vet finns det bara på ett ställe i Skåne (kan ha helt fel) och de är i Malmö, där jag iallafall åt. Så mitt tips till er, besök pizzahut tillsammans med din partner, bästavän, familj and u name it! 😄

Denna pizzan är todiefor

Likes

Comments

Godkväll. Ligger i soffan sen en timme tillbaka, det är så himla skönt (!!) jag är som en liten bebis efter jag ätit för jag blir så trött. Men ska försöka att inte somna utan istället lägga mig i tid och somna tidigt.
Min dag idag har varit lugn, tog en tur på eftermiddagen med Emmy till Förmedlingscentralen som ligger en liten bit bort. Fick med mig hårfärg & rit saker, ska börja rita igen (ja, har gjort de för 1-2 år sen men sluta pga att jag tröttnade). Det är ändå en sysselsättning och man koncentrerar sig så mycket & låta fantasin flöda på papper. Men vi får se hur länge det tar innan jag tröttnar igen! 😉

& när man är hemma en hel dag, det finns inget skönare då än att ha på sig en stor tröja & blir de lite kyligt slänger man på innetofflorna och morgonrocken, absolut bästa outfiten för en perfekt hemma dag.

Fast jag är så otroligt mätt ligger jag här och tänker på hur gott det skulle varit med chokladpudding och grädde, ska bege mig ut i köket och kolla om de finns annars beger jag mig upp till affären och köper det, för fy fan vad jag är sugen på det!

Nu ska jag lyfta detta arsle & bege mig mot köket.

Likes

Comments

För någon dag sen hade jag en tjejkväll tillsammans med Emmy & Elvira, super duper längesen både jag och Emmy träffade Elvira så det var verkligen trevligt. Fastän man inte ses på månader är det detsamma när man ses igen, så det ska vara.
Vi började med att käka frukt tallrik och sedan begav vi oss till affären för att köpa glass och sedan äta den med en promenad runt sjön i Skäralid! Vacker natur 🌴🌲🌸🌷

Likes

Comments

Var ett grym bra tag sen jag uppdaterade här på bloggen, känns som jag skriver det hela tiden när jag väl bloggar då det går en hel del mellan varven här. Men då får man samla allt som hänt i ett och samma inlägg. & även ge sig själv en spark på röven att ta tag i att skriva dessa förbannade inlägg, lät som ett tvång men det är det absolut inte då jag älskar att blogga och dela med mig av mitt liv.

Men för att göra detta inlägg kort men ändå långt, fast med bilder så avslutar jag texten här & sen får ni kolla på bilderna vad som skett sen sist vi hördes av. Om inget annat, så återkommer jag imorgon!

Likes

Comments

Dagens humör: Avslappnad!

Dagens mående: Jag mår bra & jag ä så otroligt lycklig.

Dagens borde: Fortsätta städa mitt rum som jag påbörjade för någon timme sedan och sedan kolla utbildningar.

Dagens frisyr: Uppsatt.

Dagens smink: Absolut inget smink alls idag, clean face! 😄

Dagens klädsel: Gråa mjukis och en stor t-shirt.

Dagens planer: Bara ta det lugnt & bara vara.

Dagens materiella vill ha: Ny säng, hehe.

Dagens fundering: Vad egentligen meningen med livet är.

Dagens beroende: Oboy, som alltid.

Dagens tråkigaste: Att jag tvättar.

Dagens längtan: Sommar!

Dagens superlängtan: Sommaren med min kärlek!

Dagens tidning: Hd.

Dagens låt: My addiction - Joakim Lundell

Likes

Comments