​​Men ja, ni läste rätt! "kirrade" till mig ett vikariat på ett åkeri - och trots att det är pendling till annan ort & tidiga mornar är jag lika glad för det. Allt är fortfarande en djungel av saker att hålla reda på samtidigt som du måste ha huvudet på skaft hela tiden (vilket verkligen är min starka sida hehe) och det förklarar nästan min frånvaro här. I alla fall några veckor tillbaka i tiden.

Så nu är det mycket planering för min del, att ha jobb från att ha gått arbetslös så länge föder ju lusten till att fotografera igen, blogga och en himla massa annat jag vill göra nuuu! Allt klarnar och faller på plats av sig själv, så med tanke på att jag sitter med näsan i papper, pärmar och kalendrar för att febrilt planera upplägg mm. är jag ändå lycklig! Bjuder på lite mobilbilder i brist på annat.

Kram, Melinda


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kolla in min feed på instagram @meliindaamelie :)


Bild 1: Min nya väska som kom i veckan, det var kärlek vid första ögonkastet 😍 den är lika grå som den ser ut på bilden, bättre bilder och lönk till den kommer!
Bild 2: Tog en myskväll framför tvn i väntan på att min nyblivna sambo skulle trilla in, hade köpt jordgubbar och smaskade gelehjärtan som jag fick av mamsen på alla hjärtans dag. Mysfaktorn var total!
Bild 3: Ännu en prommis med moster och hundarna i govädret, vi lyckas alltid tajma in våra promenader när det är superväder 😄

Likes

Comments" Right now you might not feel the best you've ever felt. You might feel that things will never be better. But don't give up, alright buddy? Tomorrow you might see something wonderful. The things you're worrying about might be resolved. You might have a good day tomorrow, you may smile. In a few years time, the things that are making you feel like this will be forgotten about. So, keep holding on. Better things are coming. "Likes

Comments


1. Vad ville du bli när du var liten?
Alltså vet inte, än mindre kommer ihåg, vad jag tänkte på den fronten då men jag drömde om att bli florist. Det är ett av de tidigaste minnen jag har som liten, minns att jag skrev i min presentation på dagis/förskolan att det var det jag skulle hålla på med som vuxen. Min mamma jobbade såklart extra som det också och jag såg upp till henne när jag skulle välja yrke på den tiden 😝

2. Vad trodde du att du skulle bli när du var tonåring?
Typ hästskötare eller koskötare, bestämde mig ju någonstans för att börja på ett naturbruksgymnasium.

3. Vilka var dina bästa / sämsta ämnen i skolan?
Bästa måste ha vart engelskan och det var dessutom mitt absoluta favoritämne! Sämst var idrott, kom igen kan ju knappast vara den enda?

4. Vad gjorde du efter gymnasiet?
Gick arbetslös ett bra tag. Och latade mig, tyvärr fattade man inte bättre...5. Vilket var ditt allra första jobb?
På ett ålderdomshem inne i stan, bland det tråkigaste jag varit med om.

6. Vad har du haft mer för yrken?
Häst- och stallskötare faktiskt.

7. Vad går ditt nuvarande jobb ut på?
Är ute på vägarna och kör lastbil :)

8. Vilka är dina starka / svaga sidor på ditt jobb?
Har helt ärligt inte haft så många jobb i mitt liv såhär långt, men jag är grymt dålig på att passa tider och jag hatar det! Sedan blir jag grymt osäker om jag inte med största säkerhet vet vad som förväntas av mig eller vad som ska göras. Å andra sidan drar jag mig inte för att ta i och jobba hårt (travstall är bland dom värsta fysiska jobben säger jag bara) och är ganska självstandig.9. Nämn något som du är extra stolt över att ha gjort i ditt jobb?

Tränat tävlingshästar. Det är faktiskt riktigt coolt när en häst går och vinner ett travlopp och man varit med å tränat den där hästen... !

10. Vad skulle du vilja jobba med om du inte hade det yrke du har i dagsläget?
Alltså Hollywoodfru, vem är inte med mig? Nä, men målare/snickare/plattsättare faktiskt. Tror dock inte jag skulle orka utbilda mig något mer om det inte har med mitt nuvarande yrke att göra alltså.

11. Vad tror du skulle vara det sämsta jobbet för dig?
Teleoperatör, helt säker eftersom jag misstrivdes fruktansvärt.

12. Vad gör du om fem år?
Hoppas faktiskt på att vara kvar på transport och logistik, som transportledare eller liknande.Likes

Comments


Lider av lite idétorka för tillfället så jag slänger in några arkivbilder på Living Forest. Har blivit mer av hästarna senaste tiden och just nu hjälper jag en vän sätta igång hennes varmblodsvalack efter en operation - vilket är jätteskoj för killen är piggare än någonsin efter boxvila i flera veckor. Har varit borta från stallet länge nu och ridningen är lite ringrostig men fasen så skoj det känns! Utöver det är det same old, blev lite mycket fredag kväll men jag trotsade min bakfylla med tvätt, disk och sådant tråkigt. Ska mysa ner mig i soffan framför Gossip Girl med en kopp te tills det är dags att sova - en helt perfekt lördag nu för tiden om ni frågar mig :)

Vill förresten veta, av er läsare vad ni vill se mer av i bloggen? Ootd's, favoriter av olika slag, bilder osv? Lämna gärna kommentar, vill ha feedback ✨Likes

Comments


Dessa kompisar är inte ens över året och charmar vettet ur folk! 💛

Likes

Comments


Vet inte vad ni tycker, men jag tycker dessa miljöer är så avslappnande. Förutom stallukten och hästarnas tuggande är skogen en fristad och hit ska jag fly fler gånger när hjärnan sätter igång på högvarv - ni vet, när tankarna börjar fara på en helt onkontrollerat? Bilderna togs i alla fall igår förmiddag då jag och moster tog ut hennes hundar på en promenad uppe på Gruvberget. Vi gick inte ens länge men ikväll började jag känna av världens mördarträningsvärk i benen - till och med i vaderna där jag aldrig får träningsvärk! Märkligt, men då vet jag i alla fall att jag gjort något rätt och att jag bör fortsätta haha 😄

Det var prat om att det blir en kort prommis imorgon också, sen kommer en kompis från Luleå och hälsar på. Det står även städning på schemat och ett träningspass på kvällen med fina Julia!
Hoppas ni haft en trevlig tisdag och fortsätter kämpa fram till helgen 😃

Kram, Melinda

Likes

Comments


Throw kindness around like it's freaking confetti 🎉Likes

Comments


Snart är det för sjutton ett år sedan jag var i Paris och hade the f*cking time of my life! Stötte på bilden medan jag satt och rotade igenom lite arkivbilder och jag måste säga att det var rätt roligt att titta tillbaka på 2016. Hade gett mig tusan på att förändra en massa - men let's face it, nytt år förändrar ingenting. Dock har jag vuxit och blivit ett äldre, klokare jag. Och fy vad roligt jag haft! Det kommer jag fortsätta ha. See ya summer 2017.....

/ Melinda


Likes

Comments