​Ja då var man singel.. Det känns ju jätte kul. NOT!

Jag är helt förkrossad....

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej alla Melindas följare nu ska jag beskriva Melinda //Renato

Jag har varit tsm med den här underbara tjejen i 4 månader nu och hon gör mig bara lyckligare för varje dag som går, hon har gjort mig till den lyckligaste killen på planeten om inte universum.

Hon får mig alltid att le oavsett vad, hon ksk inte är perfekt för allmänheten men i mina ögon är hon den snyggaste och mest perfekta tjejen som finns, jag är så lycklig med henne och jag är glad att jag har kunnat hjälpa henne med sina problem, men även med dom problemen så älskar jag henne så jäääävla mkt.

Vi ksk bråkar ibland men vi kan alltid lösa det eftersom vi föralltid kmr att älska varann och jag vet att ingen är prefekt och att vi är hatad av vissa personer men det spelar ingen roll för mig eftersom jag vet att jag har henne och hon är allt jag någonsin behöver oavsett vad och jag kmr aldrig att släppa henne oavsett vad.

Jag vet att hon älskar mig och det är det jag bryr mig om förutom att hon ska få vara lycklig med mig och att hon inte ska må dåligt, säg inte till henne om du känner henne att jag har en överraskning när jag får moppen för då kmr hon ba längta ännu mer men jag ser nu att hon ligger brevid mig så där sket sig den överraskningen.

Vi har gått igenom mkt tsm och varje dag kmr att alltid förbli ett minne för mig när jag är borta elr ska göra nåt annat som gör att jag mst va borta från henne vilket får mitt hjätra att brista i 7 bitar, även om 7 är ett så är isf hon sjuan i mitt liv för hon skapar min lycka för hon är min diamant i mitt liv.

ÄLSKAR DIG BABE!!!<3

Likes

Comments

För att nu är det sommarlov. Man överlevde detta år iaf. Och om jag inte hade börjat på grubban så hade jag aldrig träffat den här underbara å stiliga grabben. Men nu säger man hejdå till lycksele å hej till Umeå. Jag älskar dig renato. Du är mitt allt. You and me forever. älskar dig min maan<3 Och nu har vi hela 10 veckor att spendera sommaren tsm. Å vi ska fira det med cola å massa godis. Älskar dig så otroligt mkt det går inte att beskriva.<3

Likes

Comments

​Ni är världens bästa vänner. Jag älskar er så otroligt mkt.

Likes

Comments

jag kommeraldrig sluta älska dig, Jag offrar mitt liv för dig. Jag skulle t.o.m ta enkula för dig. Jag skulle ge dig mitt hjärta om du var sjuk. Jag skulleverkligen offra allt. Jag älskar dig så jävla mkt. Du är mitt allt.

Renato närjag tänker på dig så tänker jag på en lycklig och säker framtid där vi är enfamilj. Man kan inte jämföra dig med någon för du har alla krav som jag begäroch det enda jag begär är att bli älskad. Vetskapen om att du älskar mig slårallt annat i världen!
Kan inte tacka dig nog över att du tog kontakten med mig och inte släppte tagetom mig för att du visste att jag var den rätta, och nu vill jag inte släppataget om dig för jag vet och visste sedan dag ett att du var den rätta för mig!Jag kan verkligen inte leva utan dig.

Fan Renato,du får mig alltid att le.
Sitter här nu och tänker på första kvällen jag träffade dig, första gången jagfick syn på dig, första kramen, första kyssen, känslan av evig Kärlek!

Kommer ihåg precis allt, hur jag kände mig, hur nervös jag och vad jag tänkte.
Jag såg dig från långt håll och kunde inte sluta kolla på dig alls den kvällen,jag var fast! Vi kramades om riktigt hårt, och därefter minns jag sen hur jagkom närmre dig och fick se dig djupt i dina ögon för första gången. Tror nogatt jag aldrig stött på en människa som har ögon som dig. Dina läppar har denperfektaste formen, varken för stora eller för små, dom är som en pusselbit förmina läppar. Minns första gången jag fick kyssa dig, glömmer inte bort det,kommer ihåg varenda känsla jag fick inom mig. Försökte alltid leka något, mendu bröt ner mig och öppna upp mig igen. Ingen har någonsin lyckats göra det dugjort med mig. Vill fan beskriva allt med dig, vill beskriva varje detalj, hurjävla perfekt du är. Ditt leende är verkligen en drog, varje gång du ler så kanjag omöjligt hålla mig från att le. Älskar allt med dig, älskar hur dina ögonblir små som kineser när du kisar med dem för att anstränga dig att se på långthåll. Och när du ler, hur ditt leende går från ett öra till ett annat.. Det ärdet finaste jag vet, att se dig le, jag fylls med kärlek och glädje.. jagEXPLODERAR inombords! Tänker på alla dina små saker du gör, dina rörelser, dittbeteende, saker du gör omedvetet men som jag lägger märke till och älskar! Sättdu går på, sättet du förklarar saker på, hur du lagar mat, hur sött du drickerur flaska, hur fint du skrattar. Finns så mycket saker att beskriva om dig,allt detta som utmärker dig, allt detta är du och just detta är speciellt fördet är just detta jag älskar med dig!  Jag älskar dig till mitt sista andetag, digjag lever och andas för. Går inte en enda sekund då jag inte tänker på dig,även när jag är med dig så tänker jag på dig. Har du det bra så har jag detbäst, så enkelt är det. Älskar hur du kramar om mig hårt varje gång jag öppnardörren och du står där i väntan på att jag ska komma. Bara det lilla gör fanlivet värt att leva. Du är en helt underbar människa, du är verkligen gjord förmig. Älskar dina hjärtslag, dina varma händer och hur du alltid luktar så gott.Älskar till och med sättet du andas på. Du betyder hela världen för mig och detkommer du alltid att göra. Jag är helt förälskad i dig och har varit det sedandag 1, jag bryr mig inte om något eller någon förutom dig min babe. Du ska semitt leende varje gång jag tänker på dig. Är så tacksam för att få spendera mintid med dig, att få hålla om dig och umgås med dig min bästa pojkvän 

Till sistvill jag bara berätta för dig vad jag ser i framtiden vad det gäller oss två,och vad jag längtar till! Jag ser hur vi snart en vacker dag förlovar oss, Jagser hur vi expanderar och blir fler med tiden. Jag längtar tills vår friska ochunderbara son elr dotter. Blickar framåt hela tiden med dig, utan dig hade vialdrig stått där vi står idag, vi hade aldrig klarat dessa mål vi hade. Varjedag med dig är guldvärld!
Jag älskar dig obeskrivligt mycket. Du är fan den jag lever för. Du är mittallt. Jag älskar dig så otroligt mkt. Jag kan inte tänka mig en dag utan digdet är så sjukt jobbigt då. Du är min. You and me forever.

Älskar dig såsjukt mkt. Älskar dig min älskling<3<3<3 

Likes

Comments

VAD ÄR ADD?

ADD är som ADHD Fast utan Hyperaktivitet dvs mer drömmande utan någon yttreaggresivitet.

ADD = ADHD utan H!

1. ofta misslyckas med attge stor uppmärksamhet på detaljer eller gör slarvfel i skolarbetet, arbeteeller andra aktiviteter

2. ofta har svårt attbehålla uppmärksamheten inför uppgifter eller aktiviteter spela

3. Ofta verkar inte lyssnapå direkt tilltal

4. Ofta följer inte igenompå instruktioner och misslyckas med att genomföra skolarbete, sysslor, elleruppgifter på arbetsplatsen (nej om oppositionellt beteende eller inte förstårinstruktionerna)

5. ofta svårt attorganisera uppgifter och aktiviteter

6. undviker ofta, ogillareller är ovillig att utföra uppgifter eller aktiviteter som kräver mentaluthållighet (t.ex. skolarbete eller läxor)

7. tappar ofta bort sakersom behövs för uppgifter eller aktiviteter (t.ex. läxmaterial,pennor, böcker eller verktyg)

8. ofta lätt distraherad avyttre stimuli

9. ofta glömsk i dagligaaktiviteter

Språkstörning

Min språkstörning gör så att jag har svårt att kommaihåg saker, att uttrycka mig, och svårt med inlärning

Tänkte att ni får skriva frågor som jag kan svara på i nästa blogginlägg​

Likes

Comments

​Idag är det torsdag oc dagen har varit välldigt bra. Det är fredag imorn vilket gäller att jag far till umeå, jag åker buss dit med min pojkvän. Sen så ska jag spendera helgen med underbara Alva. Och någon dag så ska vi vara med min kille också! Är så sjukt taggad

Likes

Comments

Idag är det måndag och såklart så är det skola:( Det känns välldigt jobbigt. Och såklart så har jag djup ångest över det. Men det bästa är att det är 1 vecka kvar till skolavslutningen. YEEEEEY. Så nu kämpar vi extra mkt. Jag vill ha sommarlov nu, och då kan jag blogga och filma extra mkt för då är vi lediga. Så ni får gärna lämna en kommentar om vad jag ska blogga om och sånt. Den här klänningen tänkte jag ha. Jag tycker den är superfin. Å vill ni veta en saaak... Jag flyttar om 3 veckor omfgaaaaaaaaaard, jag längtar som fan, men ni få har det bra så syns vi hejrååå

Likes

Comments

Hur mår jag igentligen?


Jag mår för det mesta bra när jag är i skolan och medvänner.

Men ibland när jag är ensam eller jag ska sova kommertankarna.

Är jag värdelös? Varför finns jag? Vad skulle hända om jaggjorde si och så?

Ibland rasar hela min värld ihop.

När man bara tappar orken på allt.

Det finns inget bra längre.

Det är då jag skriver texter eller ritar.

Bara för att få ut allt jag håller inom mig som jag inte kanvisa för någon.

Jag vågar inte visa mig riktigt deprimerad för någon förutommin familj.

Jag vill inte att någon ska se hur hemsk jag är.

Hur jag bara kan förvandlas till ett vrak.

Men som sagt, annars mår jag bra.

Ångest

Ångest kan kännas väldigt olika för olika människor. Det kankännas som en stark känsla av oro. Det kan vara som en känsla i kroppen attnågot dåligt kommer att hända.

Symptom på ångest kan också vara ökad puls, yrsel,aptitlöshet, klump över bröstet, myrkrypningar, koncentrationssvårigheter,spända käkar, huvudvärk och ögonflimmer.

Därför finns ångest

När du får ångest har ditt alarmsystem i kroppen satts på.

Du har utsatts för en fara. Adrenalin pumpas ut i blodet ochdin kropp förbereder dig på att fly eller slåss. Vad denna fara är beror på vaddu anser vara en fara.

Lider du exempelvis av socialfobi så är befolkade offentliga platserångestskapande.

Ångest är väldigt vanligt och de flesta människor uppleverångest i mer eller mindre intensitet. De som har lätt för att få ångest har entendens till att överskatta faror.

Panikångest – plötslig ångestattack

Panikångestattacker kommer ofta som en blixt från klarhimmel och med en väldig intensitet. Detta är väldigt obehagligt och många troratt de ska dö eller att de håller på att bli galna.

Det är dock viktigt att veta att panikångestattacker inte ärfarligt, även fast det känns så. Under en attack ska du försöka uthärda den.Den kommer att gå över.

Vissa personer får bara en panikångestattack i sitt liv,andra drabbas regelbundet.

Påverkar dessa panikångestattacker dig i den grad att duundviker vissa situationer för att du är rädd för att du ska drabbas av enattack ska du söka hjälp. Läs mer om panikångest här.

Generaliserat ångestsyndrom (GAD)

Generaliserat ångestsyndrom är en ångestsjukdom som gör attdin ångest påverkar ditt liv. På grund av din ångest har du svårt att skötaditt arbete, dina sociala kontakter och har svårt att skaffa familj.

En person som lider av generaliserat ångestsyndrom får oftahöra av sina vänner att de oroar sig för mycket.

Behandling

Lider du av din ångest eller är drabbad av en ångestsjukdomska du söka hjälp. Behandling i form av kognitiv beteendeterapi ochantidepressiv medicin har visat bra resultat.

Kontakta först din vårdcentral, och så hjälper de dig vidaremed en remiss.

Jag har ångest hela tiden. När jag har ångest då blir jag enhelt annan person, jag vet inte vad jag håller på med jag gör bara det förstajag tänker på. Å det blir inte bra. Jag bruka kunna vara taskig med någon. Menjag menar aldrig det det bara flyger ut ur mig.

Jag brukar också ta 2 tabletter ångestmedicin.

Jag har en djup depression å väldigt stor ångest​

Likes

Comments

Nu har jag startat en ny blogg. Här kommer jag vara väldigt aktiv. Så här får ni vara väldigt sociala om ni vill veta vad som händer i mitt liv å så.

Likes

Comments