Hejsan! Hoppas ni alla mår bra!

Jagr på skidsemester o ska vara borta 1 vecka! Så skönt! Men tyvärr har jag redan blivit skadad.. min fot svullnade upp i måndags, och det blev inte bättre. Men jag ska ändå försöka åka skidor imorgon. Jag vill inte bara sitta stilla i stugan.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera er! Men jag har mått riktigt dåligt! Men jag ska försöka bli bättre på att uppdatera!

Puss o kram❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej! Förlåt så mycket för att jag inte bloggat på ett tag... Men det har hänt en hel del! 

Jag har förlorat en familjemedlem, han gick bort den 15 november efter att ha varit inlagd i 11 månader.... Jag har haft ett dåligt jullov, mått riktigt dåligt, tänkt mycket på mina kompisar som bryr sig om mig.. Även fått blanda in polisen pågrund av olika saker. Vill knappt gå i skolan längre, tappat många vänner. 

Känner att jag inte vill visa mig längre för att jag känner mig ful.. Idiotisk som alltid är ledsen och så.. Orkar inte riktigt visa mig för min släkt även fast jag står dom väldigt nära. Jag vet att man inte ska må dåligt över sånt, men jag har mått väldigt dåligt för ganska mycket saker. 

Jag vill försöka börja blogga igen, försöka iallafall 1 gång i veckan, jag sak snart vara ledig 1 vecka för att åka skidor<3 

ni får ha de bra tills dess, Puss o Kram <3 Likes

Comments

​Hej! Förlåt för dålig uppdatering! Har varit jobbiga perioder i skolan och hemma, Har tillbringat mycket tid på sjukhuset, Väldigt jobbigt. Ska försöka skriva ett inlägg var söndag kanske mer för att uppdatera er om hu veckan varit. 

Måndag- onsdag (3-5 oktober) Var jag på läger med skolan. Det var jätte roligt  men ändå jobbigt. 

Torsdag (4 oktober) Studiedag- Skönt! Men var mest på sjukhuset. 

Fredag (5 oktober) Skolan- Det var en lugn dag i skolan, men efter skolan blev det sjukhuset.

Det är riktigt jobbigt att vara på sjukhuset så ofta. Hoppas ni förstår! Ska försöka uppdatera er varje vecka!

Puss o kram <3

Likes

Comments

​Hej! Jag vill be om ursäkt. Jag vet att jag inte har gjort ett inlägg på länge men jag har varit mycket på sjukhuset, filmat lite till youtube. Jag vet att jag sa att jag skulle försöka skriva ett blogg inlägg varje dag men jag har inte kunnat. Jag har börjat skolan och jag har haft det väldigt jobbigt i skolan. Har det jobbigt hemma oxå.

Jag har ju en youtube kanal. Jag och min kompis hade tänkt att slå ihop den så vi har en gemensam kanal. Så då händer det kanske lite mer på kanalen och bloggen.  Vi hade tänkt att göra lite challanges, vloggar, rutiner och mycket mer. Vi behöver tips. Så kommentera gärna här i kommentarerna vad ni vill se för videos. Vi vill att ni håller god ton i kommentarerna. Blir det bråk så tar vi bort kommentarerna och blockar personerna,(på youtube då) 

Puss och kram <3


Likes

Comments

Godmorgon! Nu finns det en ny video uppe på min youtube kanal. När jag gör 100 lager nagellack. Om ni vill se någon med sån video så skriv gärna i kommentarerna. Jag hade nog tänkt att göra en Snapchat Q/A. Så jag behöver frågor. Jag heter MelindasYoutube på Snapchat.

Hoppas ni gillar videos. Puss och kram ❤️

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag på bussen och är påväg till sjukhuset. Jag ska på röntgen idag igen, jag ska även hälsa på en familjemedlem. Är så jävla trött på sjukhuset nu. Jag har varit där nästan varje dag i 7 månader. Jag ska på röntgen för mitt knä. Hatar att ha knäproblem. Hatar även att en familjemedlem är inlagd. Men jag har många vänner som bryr sig om mig. Dom hjälper mig genom livet. Dom gör så att jag tar mig genom dagarna och inte är ledsen så jätte mycket.
Snapa gärna mig. Mellebest12
Hade behövt prata med någon.

Snart börjar skolan, jag är taggad men ändå inte. För jag gillar inte min klass. Sen är det även för att en familjemedlem är inlagd. Det kommer snart upp en video på youtube. Melinda Brogren❤️

Puss och kram ❤️

Likes

Comments

Hej, Nu har jag precis ätit mat. Jag har sommarjobbat idag, jag har spelat in ett Youtube klipp till min Youtube kanal. Jag har inte gjort så mycket mer idag. Jag har haft en ganska dålig dag. Haft lite kontakt med sjukhuset. För en familjemedlem är på sjukhuset. Det r väldigt tråkigt eftersom jag och min bror är hemma själv. Har pratat mycket med en kompis, som betyder väldigt mycket för mig, Hon bryr sig verkligen mycket om mig. Jag ska snart som Det  Men snart börjar skolan.... Det ska bli kul men ändå jobbigt. Men jag har kompisar som hjälper mig mycket. Jag har pratat med min lillasyster. Hon betyder verkligen allt för mig <3

Vet att jag har varit jätte dålig med uppdateringen. Ska försöka ändra på det

Puss o kram <3


Likes

Comments

Hej! Jag har inte haft ett så jätte bra sommarlov hitintills. En familjemedlem har varit inne på sjukhuset väldigt länge. Idag är det 7 månader sedan han blev inlagd. Det är väldigt jobbigt även fast man inte är i skolan. Jag har inte kunnat vara med vänner för att jag mått så dåligt. Jag har själv varit på sjukhuset, jag trillade av en häst och stukade foten. Jag har varit på sjukhuset och hälsat på min familjemedlem nästan varje dag.... Just nu börjar jag bli väldigt lack på sjukvården. Men jag hoppas att han kommer hem snart..... Jag ska snart börja 8:an, tycker det ska bli kul men ändå jobbigt eftersom en familjemedlem är inlagd på sjukhuset. Det ska ändå bli roligt för att jag sak få träffa mina kompisar, jag träffar dom även nu.. Men det ska nog bli roligt i skolan också. Jag saknar mina kompisar. Jag hoppas att jag få en bra klass. Jag har en jätte bra kompis som är en syster för mig, hon finns alltid för mig.

Jag ska försöka  skriva 2-3 blogginlägg i vecakn om jag hinner med det. För jag ahr ju en youtubekanal också, Där heter jag Melinda Brogren, Prenumerera gärna, det skulle betyda mycket för mig. Om jag kommer upp i 20 st prenumenanter så ska jag försöka göra en vlogg vecka. Jag hoppas ni gillar kanalen.

Puss kram <3


Likes

Comments

Hej! Idag då skulle jag rida min kusinen häst. Hästen var jätte glad och började hoppa över stockar när jag inte var beredd. Sen efter ett tag då kom det 5 stockar efter varandra och hästen från ett glädje rus och börjar galoppera. Jag kan inte bromsa in henne eller svänga. Sen så bara flyger vi över och jag trillar av och hästen trillar på min fot.
Jag kunde inte röra foten alls. Så vi åkte till akuten i Helsingborg. Vi var där från 14:00 till 23:00. Väntade på en läkare jätte länge men det tog långt tid.

Det finns en bild längre ner när jag sitter i rullstolen och inte kan röra foten. Så de slutade med kryckor, lindad fot😔

Puss o kram ❤️

Likes

Comments

Jag har haft en underbar helg i Göteborg. ❤️❤️det var kul. Vi fick is in på rummet o allt. Vi ville ha !❤️ puss o kram.
Sorry för dålig uppdatering ❤️

Likes

Comments