View tracker

​Hej! Förlåt för dålig uppdatering! Har varit jobbiga perioder i skolan och hemma, Har tillbringat mycket tid på sjukhuset, Väldigt jobbigt. Ska försöka skriva ett inlägg var söndag kanske mer för att uppdatera er om hu veckan varit. 

Måndag- onsdag (3-5 oktober) Var jag på läger med skolan. Det var jätte roligt  men ändå jobbigt. 

Torsdag (4 oktober) Studiedag- Skönt! Men var mest på sjukhuset. 

Fredag (5 oktober) Skolan- Det var en lugn dag i skolan, men efter skolan blev det sjukhuset.

Det är riktigt jobbigt att vara på sjukhuset så ofta. Hoppas ni förstår! Ska försöka uppdatera er varje vecka!

Puss o kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej! Jag vill be om ursäkt. Jag vet att jag inte har gjort ett inlägg på länge men jag har varit mycket på sjukhuset, filmat lite till youtube. Jag vet att jag sa att jag skulle försöka skriva ett blogg inlägg varje dag men jag har inte kunnat. Jag har börjat skolan och jag har haft det väldigt jobbigt i skolan. Har det jobbigt hemma oxå.

Jag har ju en youtube kanal. Jag och min kompis hade tänkt att slå ihop den så vi har en gemensam kanal. Så då händer det kanske lite mer på kanalen och bloggen.  Vi hade tänkt att göra lite challanges, vloggar, rutiner och mycket mer. Vi behöver tips. Så kommentera gärna här i kommentarerna vad ni vill se för videos. Vi vill att ni håller god ton i kommentarerna. Blir det bråk så tar vi bort kommentarerna och blockar personerna,(på youtube då) 

Puss och kram <3


Likes

Comments

View tracker

Godmorgon! Nu finns det en ny video uppe på min youtube kanal. När jag gör 100 lager nagellack. Om ni vill se någon med sån video så skriv gärna i kommentarerna. Jag hade nog tänkt att göra en Snapchat Q/A. Så jag behöver frågor. Jag heter MelindasYoutube på Snapchat.

Hoppas ni gillar videos. Puss och kram ❤️

  • 31 readers

Likes

Comments

Hej, nu sitter jag på bussen och är påväg till sjukhuset. Jag ska på röntgen idag igen, jag ska även hälsa på en familjemedlem. Är så jävla trött på sjukhuset nu. Jag har varit där nästan varje dag i 7 månader. Jag ska på röntgen för mitt knä. Hatar att ha knäproblem. Hatar även att en familjemedlem är inlagd. Men jag har många vänner som bryr sig om mig. Dom hjälper mig genom livet. Dom gör så att jag tar mig genom dagarna och inte är ledsen så jätte mycket.
Snapa gärna mig. Mellebest12
Hade behövt prata med någon.

Snart börjar skolan, jag är taggad men ändå inte. För jag gillar inte min klass. Sen är det även för att en familjemedlem är inlagd. Det kommer snart upp en video på youtube. Melinda Brogren❤️

Puss och kram ❤️

  • 30 readers

Likes

Comments

Hej, Nu har jag precis ätit mat. Jag har sommarjobbat idag, jag har spelat in ett Youtube klipp till min Youtube kanal. Jag har inte gjort så mycket mer idag. Jag har haft en ganska dålig dag. Haft lite kontakt med sjukhuset. För en familjemedlem är på sjukhuset. Det r väldigt tråkigt eftersom jag och min bror är hemma själv. Har pratat mycket med en kompis, som betyder väldigt mycket för mig, Hon bryr sig verkligen mycket om mig. Jag ska snart som Det  Men snart börjar skolan.... Det ska bli kul men ändå jobbigt. Men jag har kompisar som hjälper mig mycket. Jag har pratat med min lillasyster. Hon betyder verkligen allt för mig <3

Vet att jag har varit jätte dålig med uppdateringen. Ska försöka ändra på det

Puss o kram <3


Likes

Comments

Hej! Jag har inte haft ett så jätte bra sommarlov hitintills. En familjemedlem har varit inne på sjukhuset väldigt länge. Idag är det 7 månader sedan han blev inlagd. Det är väldigt jobbigt även fast man inte är i skolan. Jag har inte kunnat vara med vänner för att jag mått så dåligt. Jag har själv varit på sjukhuset, jag trillade av en häst och stukade foten. Jag har varit på sjukhuset och hälsat på min familjemedlem nästan varje dag.... Just nu börjar jag bli väldigt lack på sjukvården. Men jag hoppas att han kommer hem snart..... Jag ska snart börja 8:an, tycker det ska bli kul men ändå jobbigt eftersom en familjemedlem är inlagd på sjukhuset. Det ska ändå bli roligt för att jag sak få träffa mina kompisar, jag träffar dom även nu.. Men det ska nog bli roligt i skolan också. Jag saknar mina kompisar. Jag hoppas att jag få en bra klass. Jag har en jätte bra kompis som är en syster för mig, hon finns alltid för mig.

Jag ska försöka  skriva 2-3 blogginlägg i vecakn om jag hinner med det. För jag ahr ju en youtubekanal också, Där heter jag Melinda Brogren, Prenumerera gärna, det skulle betyda mycket för mig. Om jag kommer upp i 20 st prenumenanter så ska jag försöka göra en vlogg vecka. Jag hoppas ni gillar kanalen.

Puss kram <3


Likes

Comments

Hej! Idag då skulle jag rida min kusinen häst. Hästen var jätte glad och började hoppa över stockar när jag inte var beredd. Sen efter ett tag då kom det 5 stockar efter varandra och hästen från ett glädje rus och börjar galoppera. Jag kan inte bromsa in henne eller svänga. Sen så bara flyger vi över och jag trillar av och hästen trillar på min fot.
Jag kunde inte röra foten alls. Så vi åkte till akuten i Helsingborg. Vi var där från 14:00 till 23:00. Väntade på en läkare jätte länge men det tog långt tid.

Det finns en bild längre ner när jag sitter i rullstolen och inte kan röra foten. Så de slutade med kryckor, lindad fot😔

Puss o kram ❤️

  • 56 readers

Likes

Comments

Jag har haft en underbar helg i Göteborg. ❤️❤️det var kul. Vi fick is in på rummet o allt. Vi ville ha !❤️ puss o kram.
Sorry för dålig uppdatering ❤️

  • 47 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har precis vaknat och ska äta frukost, Jag ska snart åka till sjukhuset och hälsa på min älskade pappa. Jag saknar min pappa så mycket. Jag hoppas att han kommer hem snart. Jag har fått många sms som betyder väldigt mycket för mig. Men sen har jag fått några som inte betyder så mycket för mig alls. Jag har sommarlov nu. Det är så skönt, jag hoppas att jag ska få ett bra sommarlov och att kunna gå så mycket så möjligt, jag hoppas att jag inte har så mycket kramper i mitt knä. För jag vill kunna bada så mycket så möjligt och va med vänner.

Jag hoppas att när jag börjar 8:an så ska det inte vara mobbning eller någonting. Jag har bara några möten hos rektorn och så.

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har varit mycket på sjukhuset sen har jag ont i min hand eftersom jag har en stukad hand så jag kan inte riktigt skriva på mobilen

Puss o kram

Likes

Comments


Förlåt för sent inlägg det skulle upp imorse egentligen men jag har mått jätte dåligt, men så här skrev jag imorse. :)
Nu har jag precis vaknat och jag mår piss. Jag e ledsen, har ont i huvudet. Jag kommer skriva lite om mobbningen som har pågått och om allt som hänt i skolan mot mig och min kompis. Men jag har ont i huvudet för jag var ute länge igår med mamma och hennes kompisar. Jag e ledsen för att Jag saknar en familjemedlem som är på sjukhuset. Det har snart gått ett halv år sen han blev inlagd och han blir bara sämre och sämre.

Sen fick jag ett hot sms och ett taskigt sms om min familj och om att jag ska dö i skolan. Jag skadade mitt knä i skolan för några veckor sen då skrattade alla i klassen förutom 4 personer som hjälpte mig, 2 killar och 2 tjejer. Jag har även haft möte med alla dessa personer som hjälpte mig som ett tack. Jag tackade dom så mycket och dom sa att vi finns alltid vid din sida vi kommer alltid att hjälpa dig om de behövs. Så dom hat hjälp mig jätte länge nu och dom ska gå i min klass i 8:an och dom sa vi kommer att hjälpa dig jätte mycket. Jag har fått choklad och blommor av dom, jag gav också dom choklad och blommor och dom tackade så mycket och sa vi behöver inte detta egentligen.

Jag har kontakt med dessa personerna dagligen för att se hur dom mår och dom detsamma mot mig. Jag har träffat dessa personerna några gånger och dom är fantastiska. Men nu på sommarlovet så ska vissa åka på semester. Jag har fått sms om jag vill följa med men jag kan inte och kommer inte orka för jag har jätte ont i min kropp. Jag orkar knappt gå till skolan mer. Men jag försöker för att dessa personerna pressar mig och peppar mig så mycket. Det är även dessa personerna som får mig att orka med dagarna i skolan. Jag älskar verkligen hur mycket dom gör för mig för att jag ska orka med skolan, dom skiter i att tillexempel spela fotboll med sina kompisar för att hjälpa mig med läxor, bloggen, youtube mm.

Just nu så pratar jag med min "syster" som jag älskar så mycket hon hjälper mig så mycket i skolan, hon hjälper även mig när hon följer med mig hem eller när vi träffas. Imorgon blir set mot inget blogg inlägg för jag ska nog iväg med min gudfar ❤️ kanske gör ett på kvällen ❤️

Puss o kram❤️

Likes

Comments