Vilka månader. Har varit en ren berg och dalbana! Glad att allt fick ett stop tillslut och jag kan sakta ta mig tillbaka till vardagen. Men ur ont kommer också godhet!

Idag välkomnar jag gravid vecka 28 ♡
Toden går snabbt och snart är Noa här! Det blir en Noa Emanuel Björkman S•••••••• !

Så igår va Noas pappa förbi och vi pratade och allt känns faktiskt bra för en gångs skull. Som sagt tiden går snabbt och vårat lilla mirakel är snart hos oss. Så det va skönt som sagt att bolla tankar och planera.

Kl är 03.26 så är dags för mig att sova. God natt 💎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allt va bra med bebisen och jag har fått höra hjärtljuden och även köpt en doppler som gör att man kan lyssna hemma 😍.

Annars är allt bra. William är sjukis så är hos mig nu då jag går hemma och hans pappa jobbar så då tar jag han, vilket inte är något fel med överhuvudtaget.

Blev btw flyttad från 6 Mars till 3 Mars så är nu i vecka 15 och går in i vecka 16 imorgon, lördag. så lördagar är bäst just nu för då är den en ny vecka att läsa om. Även om jag redan har gjort allt när jag väntade William så är det lika spännande och kul att läsa om.en ny vecka ❤.

Nej nu ska jag försöka sova. Får se hur William mår imorgon men han får stanna vid mig nu 💎.

Likes

Comments

Sitter här och tittar på när väninna  får sina fransar made och jag bloggar här borta i hörnet.

Har ätit god lunch och strosat omkring. Röra sig bör man jada jada jada 😉.

På onsdag åker jag och min kvinna till Stockholm över dagen 😊 Längtar! Då blir det fler bilder på bebisen ♥

Likes

Comments

Dagen har varit helt okej , hade möte och det gick bättre än förväntat. Allt känns mycket bättre och jag längtar tills bebisen kommer ♥ W har bestämt att han ska få en lillesyster men vi får se helt enkelt.

Har även pratat med babydaddyn och där går de också framåt och ja, allt känns bra så länge alla har de bra helt enkelt.

Nu ikväll har jag varit jääääätte trött faktiskt så har varit soffgäng och ska försöka somna nu.

Likes

Comments

Jag bryr mig faktiskt inte hur mycket skitsnack det snackas. Jag vet vad som är sant och det räcker för mig. simpel as that.

kommer aldrig låta skitsnackare sänka mig. Jag har såå mycket roligare saker att lägga min tid på, helt klart.

kvällen har varit hur mysig som helst! Uppskattar verkligen att bara få umgås och få skratta och fjanta sig tillsammans med en kär vän eller en ny funnen 😊. Ikväll blev det i alla fall idol och pizza 🙊 i know , onyttigt!

Såg också serien Farangs första avsnitt och jag fastnade i alla fall , gjorde dock inte mitt sällskap för det tog inte lång tid innan snarkningarna satte igång 😂.

Nej nu ska jag försöka sova! 💎

Likes

Comments

Va ett segt uppstigande idag men väl uppe och med en kopp kaffe så var jag igång.

Mötet med kuratorn gick jätte bra och jag fick prata om en hel del saker. Vi ska träffas kontinuerligt och det känns riktigt bra! Jag behöver prata ut om mycket!

Efteråt blev det lunch på stan med en kär vän och sen tackade jag för mig och åkte hem för att städa och plocka lite. Nu ligger jag på soffan och degar mig 😉😂.

Likes

Comments

Har haft en bra dag med kära vänner. Nu på kvällen efter mycket klurande så blev det tacos och efterätten..munkar 👌🏼.

Har även fått reda ut en hel del och fått massa goda råd. Men orkar inte skriva allt nu. Ska försöka sova 😉.

Likes

Comments

Tänkte göra en blogg som handlade om mitt liv, men skriver jag om det så printas det och skickas vidare. Men men. Ha så kul du din printscreenare 😉.

Har tappat helt lusten just nu. Ligger bara i sängen eller i soffan och försöker finna någon slags röd tråd. Är helt psykiskt utmattad. Har inte sovit klokt sen 3 dygn tillbaka. Huvudet är kaos och stressen kryper innanför skinnet på mig. Är det nu kanske smällen kommer? När man verkligen inser att hon är borta och det finns absolut ingenting jag kan göra åt det?

Jag vet inte. Det jag vet är att jag är så tacksam för de människorna som har verkligen visat sitt stöd. Jag är för evigt tacksam och jag gör så gott jag kan med att visa min tacksamhet. Kanske inte mycket jag kan göra men jag tänker att dem små gärningarna är ju i tanken stora ändå och hoppas bara att folk tänker och kommer ihåg det.

Annars har i alla fall dagen varit okej. Haft möte med min db-sköterska och ska sänka långtidsinsulinet så jag inte får dessa dippar allt för ofta och att jag försöker att inte stressa och tänka så mycket negativt. Mår själen bra så mår kroppen bra ❤.

Nej gud jag måste försöka sova nu verkligen. Imorgon blir det tvätt och städ. Framåt kvällen blir det förhoppningsvis tid med en kär väninna 💎.

Likes

Comments

Mamma , jag saknar dig varje dag. Jag hade behövt din trygga famn nu och bara fått släppa ut den äckliga ångesten jag bär på. Bara få höra din röst säga att allt kommer bli bra.

Jag kommer ihåg , när mamma precis kommit hem från sjukhuset. Hon kunde inte gå eller något , hade sängen i vardagsrummet. Min morbror va där, min far och en vän till familjen. William lekte med något kommer jag ihåg. Alla var i köket.

Jag satt på en stol bredvid Mamma och vi pratade lite. Jag kom ihåg att jag lutade mig fram och kramade om henne. Vi grät tillsammans och sa Hur mycket vi älska varandra. Det var sista gången jag kände hennes armar runt mig, det var sista gången hon kramade om mig. För när hon kom tillbaka till sjukhuset gick allt så snabbt och hon va inte längre så närvarande. Varken psykiskt eller fysiskt.

På tisdag ska jag på mitt första möte med kuratorn på förlossningen, äntligen! Nu ska jag äntligen få släppa ut allt. Även om jag är rädd, rädd för att krossa barriären jag satt upp så vet jag att jag kommer bli bara starkare och starkare! 💎

Likes

Comments

Då blir det en resa snart till Stockholm och återigen ska jag igenom karolinska sjukhusets dörrar. Men denna gång är det en förväntansfullt Melina som går igenom dörrarna.

Jag fick godkänt kub och resan därmed betald. Så jag tackade faktiskt ja. Vet att det bara är en riskbedömning men med det så får jag se mitt lilla mirakel där inne, så why not? Jag älskar mitt barn och kommer behålla det vilket som.

Så på måndag ska jag lämna lite blodprover, tror det är gällande nupp testet. Men kub testet gör man som sagt på fastlandet. För de görs inte här på Gotland.

Borde sova men kollar just nu på världens bästa live på fb med världens bästa människa!

Imorgon blir de tid med en kär vän, nu är jag redo med sockerspruta och massa insulin och jag har fått tillsägelse att öka niferexdosen. 2 tabletter varannan dag, De andra dagarna en tablett. Så får se när magen börjar protestera.

Nej nu ska jag lägga ifrån mig mobilen Och försöka sova.

Likes

Comments