Information

Hej! Idag blev det två inlägg, men imorgon kommer jag nog inte hinna få upp något :( För jag ska träffa en kompis som jag inte träffat på länge och vi ska äta och lite sånt :) Men vill inte ta upp den stora kameran och ta foto liksom hehe. Men hon kanske kan hjälpa mig att ta lite andra bilder jag vet inte :)


Det ni ser på bilden är lite frukt som jag gjorde! Super gott verkligen! 

Likes

Comments

Hej! Idag har vi varit i Danmark och shoppat, jag hitta nästan inget jag tyckte om. Jag som alltid brukar komma hem med ett helt shopping center haha :) 

Vi var även och åt på KFC så gott! 

Det var jätte skönt och bara komma ut en sväng, och ta vara på det sista sommar vädret som var idag :) 

Men iallafall det jag fick med mig hem var:

Block från bog&idé - 45kr

Hårborste från glitter - 90kr

Armband från glitter - 85kr

Armband från glitter - 50kr

Örhängen från glitter - 50kr

Master Scoulpt från maybelline new york - 120kr


Likes

Comments

Mitt liv!

Hej! Detta är mitt första inlägg, på min blogg så kommer ni få veta nästan allt som händer i mitt liv, vad jag gillar, mina djur osv... Jag älskar verkligen smink, mode, inredning allt sånt!

Jag har en hund som heter Chiko han är en akita super söt, snäll, knäpp och gosig! Jag har haft hundar hela mitt liv enda sen jag föddes! Jag älskar verkligen djur! Jag har haft katter, hundar, fåglar, fiskar, kaniner tror det var alla :)

Jag älskar att shoppa :)! Det är det bästa jag vet.

Jag hade youtube så jag köpte en canon eos 700d kamera, men först så flöt det på ganska bra jag fick många snälla kommentarer och inget hat.

Men efter ett tag så börja det liksom bli en press asså en JÄTTE STOR press, jag ville få upp videos så ofta som det gick för att göra mina följare nöjda och ha något att kolla på. Sen så kom det inga videos på veckor. Jag hade spelat in videos men orka verkligen inte redigera. Senare så kom det videos, men sen så tog jag beslutet att sluta med youtube. Så jag tog bort alla videos och så var det slut.

Och jag hade länge velat starta en blogg men jag har aldrig gjort det, men nu har jag!


Jag kommer göra fler inlägg om mitt liv, men detta får vara det första!

Hoppas ni har världens bästa dag!Likes

Comments