Långdusch sen blir det en avsnitt av pretty little lairs innan jag ska sova, imorn är den stora tentan...

Efter 4h föreläsning var det vapenlektion

Likes

Comments

Spenderade större del av dygnets timmar på att tenta plugga igår. Tog en paus vid lunch och åkte med Pelle och mötte upp Bull och Robban för att luncha i stan.
Sen blev de en sväng till sellholm för att hämta lite grejer.
Sen blev de plugga hela eftermiddagen. På kvällen blev de något avsnitt av orange is the new black. Har sett den innan men tänkte jag skulle se alla säsonger en gång till innan nya säsongen kommer ut i juni.
Fick Pelle att börja kolla med mig, först sa han att det var ren blaska. Nu kan han inte sluta kolla. Haha
Sen kom Martin vid 11 och vi gick och la oss.
Gick upp gemensamt imorse vid 5, dom åkte mot Östersund och jag till Sörentorp.
Sitter på 4 timmars föreläsning om dödsfall.

Likes

Comments

Det kräksnöar ute. Det är inte lite som faller, tur man är ledig idag så man inte behöver ut på vägarna.
Det är Pelle förresten också, han ska packa de sista och sen åker han mot Östersund i ikväll för helgens SM.
just nu ligger jag och pluggar och Pelle har inte vaknat än.

Likes

Comments

Blev lite förtrollad när jag kom hem idag, att detta snart är mitt hem på heltid,,, precis,,,, sagt upp min lägenhet för att snart bli sambo❤

Likes

Comments

Vaknade imorse av att Pelle sa Vafan och stod vid fönstret, sömndrucken tittade jag ut och hela åkern var vit. Gick ut till bilen och de va över dm snö.
Skulle åkt hem till Borlänge idag men måste verkligen plugga inför tentan. Hade inte förberett mig på att skriva den då vi skulle åkt rally SM i Östersund till helgen och då åkt till på torsdag och jag skulle missa tentan på fredag. Men efter lite om o men så blir det inte SM utan vi kör järbokannan i Gävle istället. Så tänkte iallafall försöka mig på tentan även om jag inte är förberedd.

Varit på sörentorp även idag, studiegrupp T3F3 bestående av mig Rasmus Emma Jesper och Alex träffades vid 9 för att plugga inför tentan innan vi hade handledning tillsammans med våran handledare i 2timmar.

Påväg hem nu, så tänkte stanna och handla lite påvägen hem. Har så dålig motivation till att laga mat just nu. Pelle äter bara Herbalife (alternativ mat) så får äta själv varje kväll...så tråkigt.... men blir nog caesarsallad, gott och enkelt.

Min fantastiska studiegrupp som verkligen stöttar varann

Likes

Comments

Vaknade vid 7 när Pelle skulle upp till jobbet så gick upp då också, satte på lite kaffe och tog en lugn kaffe/film morgon innan jag satte mig i bilen till Sörentorp.
Hann skicka in en uppgift också som jag fått formalia-kompensation i barn och ungdomskursen.

Idag ska vi upp till sörentorp och plugga lite inför den stundande trafiktentan på fredag. Måste plugga gärnet denna vecka. Har även en övning i trafik på 4 timmar på eftermiddagen. Haft 2 tidigare, väldigt långtråkig figurant mässigt men nyttig när man får utföra den.

Helgen spenderades på Flant gård. Grabbarna mecka med Pelles rallybil, men jag, Pelle och Martin (Pelles kartis) drog ut och tränade noter i några timmar under lördagen. Annars har jag pluggat inför tentan.

Undrar hur många timmar per månad jag har denna utsikt, nollar tripen första dagen varje månad, ligger i snitt mellan 450-550 MIL i månaden??
Just nu 493mil i februari

Likes

Comments

Ibland får jag mina knäppa idéer och nu är nog en sån, känner för att börja blogga igen, sådär ett år efter senaste inlägget.
Och oj så mycket som hänt sen jag skrev dem raderna i februari förra året.
Jag har hunnit:
*skrivit gymnasiearbete
*festat järnet för jag skulle ta studenten
*TAGIT STUDENTEN
*varit i höljes
*flyttat hem till Dalarna igen
*varit på O-ringen
*sökt jobb
*fyllt 19
*umgåtts med vänner
*tränat
*varit i Tyskland och Spanien 3 veckor
*fått ett jobb på Romme Alpin
*börjat plugga
*haft min första tentaångest
*klarat min första tenta
*börjat åka lite rally som co-driver
*skrivit på min första helt egna lägenhet

Men framförallt har jag flyttat till Stockholm och börjat på min drömutbildning!

Ja jag har alltså kommit in på Södertörns högskola i Stockholm! Det är fortfarande svårt att förstå att jag faktiskt går där fast jag snart gått 2 månader. Men än så länge känns det så bra och allt är fortfarande så spännande. Har dessutom en så bra klass att allt nytt och plugg blir mycket lättare!

Ja vi får väl se hur länge det håller men ska försöka blogga lite igen men jag lovar inget!

Likes

Comments

Imorse var vi till andra sidan floden och sprang igen, där det tagit 1min istället för 10 om det funnits en bro över tidigare. Banan var herrarnas JVM-medel från 2002 och grabbarna var på hugget för att slå JVM vinnaren från 2002 Erik Andersson som då sprungit på 22:54, närmast blev då Figge som sprang på 23:08 ! Näranära!! Glada ungdomar som åkte från träning medans solen sken för fulla muggar och temperaturen visade på dryg +20, då dem flest bestämde sig att ta lägrets dopp i havet, kände dock att jag fick nog av saltvatten igår så bestämde mig för att laga lunch istället tills dem kom tillbaka. När vi avnjutit en god lunch gick det inte att motstå den varma solen och vi gick ner för att lägga oss i solstolarna brevis poolen, och jäsingen vilken fin shorts bränna jag lyckats skaffa mig då jag solade i bikini-överdel och shorts då jag inte trodde att solen skulle ta så mycket med de gjorde den! Även följt pojkvännen min som kör andra del-tävlingen av RallyVM som går i Sverige, en bra och stabil dag för han och han ligger på 20plats inför morgondagen, so proud!! När middag ätits och mörkret lagt sig över Spanien så var det dags för min revansch på night-course, den banan som sprungits av världsmästaren och som alla sprang för en vecka så, även jag men där jag inte tog mig igenom. Idag valde jag att ha tränarjocke efter mig som en kontrollant, både av att jag tog kontrollerna men även om vad jag kanske skulle göra för fel. Men trots någon miss så slutade min tid i mitten av vad alla bettat på mig. Så jag är skitnöjd! Bara att jag gjorde det!
Likes

Comments

Ellen kom in och väckte mig imorse och hade bestämt att vi skulle träna styrka ihop på morgonen så det vara bara att klä på sig och gå ner på gymmet. När vi var klara gick vi upp för att plugga lite, hann även kolla nya avsnittet av pretty Little Liars (serien som jag egentligen följer, men som kommer ett avsnitt i veckan). Efter lunch bestämde vi oss att vi skulle testa att surfa! Så jag Ellen och finn bokade en timme. Började med att dem kom och hämta oss med en liten gummibåt med motor ( som vi garanterat trodde skulle vicka) och körde oss över kanalen för att komma till ett industri område, nu flöt diskussionerna på fullt om det var maffian eller en skräck-fiskebåts-kapten-med-gul-mössa som hade sina verksamheter i plåtlokalerna. När vi tryckt ner oss i våtdräkter var det dags att ta oss ner till stranden, vi frågade så det var stora vågor och han sa medium men med hans ansiktsuttryck förstod vi att det var nog tillräckligt för oss. Vi testade först på torra land med ivern att springa ner i havet. När vi tyckte vi kunde övningarna perfekt var det dags att utöva dem i vågorna. Och ja jag har nog valt rätt sport att statsa på.
När man väl fått fart på vågen och lagt sig i typ Anna Pärssons säl-ställning var det dags att resa sig på bräden och 1-2-3 håll andan och man reste sig bredvid brädan. Ut igen och lika igen.. Man liksom fick fart på brädan, han ställa sig på huk med fötterna men sen när man skulle resa/sträcka upp knäna så for brädan iväg och man ramla. Och envisa som vi var så gav ingen upp, kallsupar, ramlingar, fighter med vågorna och brädorna, kamper mot strömmarna. Dom små vågorna men ack så starka!! Finn briljerade och klarade att stå och surfa flera gånger medans jag och Ellen surfade på vårat egna lilla sett. Men nu kan vi bocka av att surfa på att-göra-innan-vi-dör listan. Men imorgon kan jag säga att vi kommer ha träningsvärk!

Likes

Comments

Åkte en timme inåt landet så vi kom närmare bergen, där vi skulle springs ett långpass. Vi beslöt oss för att bestiga en av topparna som verkade vara den högsta. Med lätta steg började vi passet uppåt, men efter att kommit ut på leden insåg vi att dem lätta stegen inte riktigt höll samma tempo längre då lutningen var mer än god. Efter några stopp för att låta vaderna återhämta sig, ta av oss löparjackorna, kolla utsikten, utforska grottor så tog vi oss upp på toppen, passerade tillochmed en del moln påvägen upp! När vi tagit lite biler och njutit av utsikten var det dags att springa ner igen och låta låren jobba lite. När vi kom hem igen märkte vi att det var pensionärfest på campingen och även typ marknad, där det stod svenskar och sålde SVENSKA bakelser som tex semla! Mumma!!
Jag Kristin och Ellen gick även ner till stranden för att ta lite fina bilder när vädret ändå var så härligt!
Likes

Comments