Header

min 3dje tävling jaaa...

Första heatet: dålig start, tyckte banan var svår körd och hittade inget flyt, blev 4 så de var inte fyskäms men som den tävlingsmänniska man är så blev jag ganska arg (på mig själv). så satt och tjura några minuter i bilen tills jag bestämde mig för att nej nu jävlar ska jag ta nästa heat.

Andra heatet: fick en bra start, kom in sida vid sida med en annan bil i andra kurvan, gick för tight in på henne och vände henne, när hon står tvärs framför mig (ser jag även att de är Elin) så tänkte jag ta henne innanför men vänder henne så klart, kör på och tycker att de går riktigt bra tills jag ser den svarta flaggan och nr: 206 så de vara bara att köra av och inse att jag fått min första svartflagg.
Blev dock skyldig Elin en lunch, då vi skämtat om detta innan att jag inte skulle vända eller knuffa av henne. men vi tog de med skratt båda två så.

Tredje heatet: Fick en bra start, låg 2 in till halva banan, då en drivaxel gick och bilen blev för mig okörbar, vingla kors o tvärs innan jag körde av och bröt de heatet.

Så nja denna tävlings strycker vi ur minnet. Dock är jag väldigt glad för Elins del, vi körde båda våran första tävling i Eskilstuna, hon tog sig direkt till A-final och tog en 5e plats där, hatten av!

Nu blir det hem till Jonas och Malin igen då Martin & Gurra är där, så blir säkert någon öl och skitsnack ikväll

Fick med oss två bilar till hem också, jag buda hem volvon och Pelle bubblan.
Saaben fick vi behålla och står nu hos Johnny så han kan kolla varför axlarna går hela tiden. Blir tävling i Askersund 7oktober igen:D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter i bilen mot Askersund, vi ska sova hos Jonas och Malin i Askersund så vi slipper gå upp så tidigt imorn och har bara 20 min till banan, sen är de trevligt att bara hänga lite med dom också. Bilen är ihop och vi hoppas allt går som de ska imorgon. Ska bli kul att köra då jag börjar känna lite tjejer som kör. Men jaaa tävlingsnerverna börjar spela in redan nu. är ju trotts allt min 3dje tävling..


Likes

Comments

Skjutsade Pelle till jobbet imorse för att sen ställa in siktet på Karlstad, det brukar vara en tvådagars tur för att hinna med allt, men eftersom jag måste hem och göra klart saaben inför helgen så får jag helt enkelt vara något sjukt effektiv och försöka göra detta på en dag, inte optimalt men de fick gå. Så var på Bergvik vid 10 och tog alla butiker i Karlstad. Sen blev de Kristinehamn, där jag helt klart har en av mina favorit butiker, då en av arbetarna alltid är så glad och sprider så mycket energi, så blev ett energidepåstopp vid henne för att sedan hinna med Karlskoga. Låg helt klart i tidsschemat så hann även med de mindre butikerna. Kom till Sellholm vid 5 i 5 så kunde plocka upp Pelle i tid med.

Hem och fortsätta med saaben, bytte drivaxeln igår och kollade så de fanns tillräckligt med spel eftersom det gick 3 axlar förra tävlingen, får vi se om de håller nu. Bull och Pelle bytte dämpare och jag gick upp för att laga lite mat och packa inför morgondagen.Likes

Comments

Godmorgon,
Igår sent kom mina föräldrar hit så imorse lämnade jag Bob hos dom för jag har möte exakt hela dagen idag. Just nu sitter jag fast i dom här fantastiska köerna vi har i Stockholm, dock börjar jag bli lite nervös för att hinna då jag ska hämta upp Olof 09:30 på Bromma flygplats.
Jag är jätteglad för att jag jobbar på ett internationellt företag för jag har aldrig pratat och tränat så här mycket engelska, inte ens i skolan men just inför sånna här saker känner jag mig lite osäker, tycker fortfarande att de kan vara lite svårt att uttrycka sig på engelska men tur som är så är ingen jättepetig så blir de fel så räddar alltid någon en.

Ikväll kommer Frippan och hälsar på, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men känner jag oss rätt finns de risk att de slutar med 1kg godis och 2 Disney filmer.

Likes

Comments

Idag fick Bob följa med Pelle på Sellholm då jag har haft utbildning på butiker idag. Så imorse åt vi frukost ihop sen drog jag ner mot Norrköping.
Hade utbildning och sen besökte mina respektive butiker där, blev även att ta mig ner till Linköping för att beta av dem butikerna med.
Var matmarknad i Linköping så matglada Mallis har såklart en massa hitta med sig hem!

Tänkte jag skulle hinna förbi stallet innan vi måste fortsätta med folkracebilarna, och om vi ska hinna träna idag med. Börjar bli nervös inför helgen!

Likes

Comments

Vi kan inge annat än konstatera att de varken är mitt & Martins eller Pelle & Martins år rally mässigt. För oss började strulet redan fredag kväll, när startar Ss1 märker vi att våran intercom slutar fungera, och vi provade i vild förtvivlan att få i gång den mellan sträckorna men tyvärr blev de 3ss utan ljud, så blev att montera in ny Intercom på servicen.
Dag två, påväg ut till första sträckan för dagen går automatsäkringen för fläkten vilket tack vare regnet skapade en tjock o omöjlig imma på rutorna, så jag fick sitta och trycka in dem gång på gång vilket inte är lätt under sträckan då jag inte nådde den annat än med foten när jag satt fastspänd, testa läsa noter och trycka in en liten knapp med foten i full fart... under sträckan gick även en annan säkring (oklart till exakt vad) men bilen tvärdog mitt på sträckan och vi fick stanna, det tog ca 10 min för oss att kunna starta bilen och fortsätta sträckan... nästa sträcka går dock bra och fläktsäkringen gick endast 1 gång. Påväg in på service förlorar vi kopplingen men tar oss ändå till servicen, ett fantastiskt gäng som försökte få ihop bilen men tyvärr var de mycket mer som hade gått sönder och vi fick helt enkelt tack för oss och bryta hemma SM.

Tyvärr var de ingen av Flantsås representanterna som tog sig imål denna tävling, Pelle gjorde en förhållandevis bra fredag med en sträckseger i klassen men under morgonens första sträcka slog han bort ett hjul (igen!!) och fick bryta helgens tävling...


Egentligen skulle jag och Malin haft en vinkväll ikväll men Mark L skrev att de blir spelning på Satin ikväll så de blir att svepa om och åka till Örebro, så se till att komma, de blir en grym spelning!

Jaa jag ser ut som en blöt katt men de regnade ... inte lite heller...

Likes

Comments

Nu börjar den kännas att man jobbat långa dagar, har i stort sätt varit 8-20 varje dag här. Olof lämnade precis då han var tvungen att åka upp till Jönköping för att hjälpa en av våra ambasadörer att bygga upp mässan där inför Jönköpingmaraton. Så jag väntar på Stokki som ska komma och byta av mig.

Även om dagarna har varit långa så har de gått superbra. Det roligaste med det här jobbbet inom sportindustrin är att vi utsällare är i stort sätt samma personer från mässa till mässa så de är ett bra gäng som snackar och fördriver tiden fast vi är från olika företag. Som nån sa härromdagen när vi åt middag: Under eventperidoderna umgås jag mer med er än min fru på helgerna.
Faktiskt ganska sant, vi sover ofta på samma hotell också så man blir många gånger att umgås runt mässorna och eventen med..

Men nu längtar jag hem till mina grabbar, får ju träffa dom ikväll så de är ju skönt. Sen blir det upp tidigt imorgon för att göra reccen inför kolsva och så körs det även några SS på kvällen.var iväg till Elgiganten här i Borås och satte upp vårat nya playtable, kommer bli grymt när vi får upp det såhär på alla butiker!

Likes

Comments

Kom ner till Borås igår och mötte upp Olof för att börja bygga upp våran monter till Team sportia mässan.
Vi ska under veckan presentera och visa lite nya produkter för olika Team Sportia butiker. Vi blir här tills torsdag båda två sen kommer Stokki ner och byter av oss då jag ska köra Rallysm och Olof ska köra Ironman.Likes

Comments

De var då en bil att inte vilja samarbeta, fortfarande inte fått igång golfen så vi bestämde att jag och Jim får dela på Celican i Kräftracet. Dock har vi ju inte riktigt samma kroppsbyggnad men efter lite meck och en massa tilläggskuddar så sitter jag iallafall bättre än i golfen. Så idag var vi iväg så jag fick provköra den lite, första gången sen jag var 15 år som jag körde en folkracebil och då körde jag den bara på tippen hemma så de var kul att får köra lite på "riktigt".

Och på tal om kräfor, vi har fiskar kräftor i sjön i helgen, eller vi och vi.... Pelle den mesen är ju mörkrädd så han har varit med och lagt ut burarna på kvällen medans det varit ljust men sen har jag fått gått ut själv. Konstig som jag är tycker jag det är charmigt med mörkret på natten och månen som lyser upp så jag har inte klagat. Testa först dagen med de vanliga beten som fisk, räkor men så inatt provade jag lägga i hundmat och det var helt klart en vinnare.

Imorgon åker jag ner till Borås för en veckas jobb, kommer sakna mina killar här hemma.


Likes

Comments

Gårdagen var Robban och Jennys! Är jätteglad att jag fick vara med på deras stora dag! Pelle var toastmaster och skötte sig jättebra. Var själv med och fixade med lite, jag som älskar att planera och pyssla med sånt här. Till och med Pelle sa att det lyste om mig när jag fick springa runt och pyssla med allt från disken till baren och småsaker.

Dagen innan ( i god tid som vanligt ) satt jag, Pelle och Bull och fixade inför dagen, gjorde tipspromenad om brudparet och la upp ett tidsschema. Så på morgonen för bröllopet träffades killarna för lite relax så skrev jag i ordning tipsromenaden och så hade jag fått i uppgift att köpa skumpa som brudparet skulle få när dom gjorde entré till festen, så klart nöjde sig inte mallis med en vanlig skumpaflaska utan fick en idé så iväg till panduro för att införskaffa glitter.
Sen blev de bråttom hem, så sminkning, dressup och pyssel fick gå hand i hand på de få timmar som fanns kvar.

Och kvällen blev fantastisk!fick en fantastik video på Bull men tyvärr kan jag inte ladda upp den :(

​Hittade även denna bild på Robban när dom var och hälsade på mig i stallet under svensexan och lånade bettan!

Likes

Comments