Fredag och lönehelg, tro de eller ej men jag spenderade min fredag hemma med tjejerna, några glas vin och i säng redan strax efter tolv. Trots att nästintill alla mina vänner var ute och dansade hela natten kändes det bra att vakna upp hyfsat fräsch, jag skulle ändå jobba idag och kände att jag behövde lyssna på va min kropp sa HAHA.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min morgon bestod av stress med tanke på att jag inte kom upp den tiden som var planerad och såg dessutom att jag blivit bokad på ett pass som jag inte va beredd på haha. Så nu sitter jag och kollar runt lite på datorn och äter frukost innan jag ska bege mig mot jobbet, frukosten stod ingen mindre än systrarna Jonssons skafferi för och tur var väll de.

Idag är det toppen väder och jag vaknade verkligen på rätt sida så jag hoppas ni får en lika bra dag som mig!

Likes

Comments

I lördags fick jag spendera tid med min absolut bästa vän, hon är ju helt tokig i att bada så vi fotade, skvätte vatten och blåste skum.

​​Uppskadar kvalitéts tid med mina nära otroligt mycket. Älskar att gå ut och äta, dricka vin eller bara prata om allt mellan himmel och jord, i detta fallet blev bad och skratt en perfekt kombo.

Likes

Comments

Imorse blev de söndags brunch men min käre bror och jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv. Mysig stämning med blandat folk och härligt miljö. Första brunchen på le Pain men absolut inte sista!

Likes

Comments

Att man saknar honom så fort han inte är i sin närhet. Att man längtar efter nästa gång man får tillfälle att vara med honom trotts att man spenderat sina tre senaste dygn vid hans sida.
Att man ligger och vrider och vänder på sig samtidigt som tankarna är långt där borta hos honom. Och så fort man får vara i hans famn igen så kommer känslan av trygghet tillbaka.
Att de endast tar sekunder att somna på de mest behagliga sätt, när han ligger där tätt intill.

Och när du ligger där utan hans värme och väljer att höja elementet några snäpp högre, dra över de täcket som annars inte behövs, som annars ligger i andra änden av sängen. För att inte sakna värmen o närheten han annars ger mig.

Det går då på något sätt inte ens att jämföra de han ger mig med något jag tidigare fått. Han är på en nivå jag inte visste fanns, som jag tidigare aldrig befunnit mig på. Han ligger långt före de jag tidigare upplevt.


Likes

Comments

Det är svårt att förklara för en människa hur trasig man faktiskt är. Hur allt känns tio gånger mer i varje del av kroppen. Om hur liten och otrygg man känner sig varje gång man är ensam.

Hur ska man någonsin våga öppna upp sig för en annan människa om man knappt vågar öppna upp sig för sig själv? Hur ska man någonsin kunna begära att någon helhjärtat går in 100% med dig om du själv inte kan göra de? För hur trasig man än är så syns det inte alltid på utsidan.

/M

Likes

Comments

Vilken dag, eller vad säger ni? ​Jag tycker vädret igår va helt amaaaazing men jag måste erkänna att jag är mer än redo för hösten så detta vädret fungerar för mig med!

Min dag kommer bestå av jobb, läkarbesök och vin med världens härligaste vänner. Och visst är min klädsel för dagen gullig? Jag känner mig så fin i min nya tröja som även fick följa med i vitt hem. Spets e ju trots allt något jag alltid varit svag för 😍


Självklart står min helt fantastiskt duktiga vän Marina Fransson för bilderna!

Likes

Comments

​Oså vad man där igen, med klumpen i magen, tagen på bar gärning. Det alla varnade om som man lätt blinkade bort.
Det var ju annorlunda med mig, det skulle ju vara annorlunda med mig. Jag var helt säker på det. Han kände något han inte tidigare känt, det va ju det han sa, de jag trodde på. Detta var något annat. Jag fick han att känna en rusning från topp till tå och fjärilar i magen, så som han fick mig att känna.

Oså kommer dom där rösterna tillbaka. Dom man blinkade bort, dom man skulle lyssnat på. Och man var så säker på att man var försiktig. Så säker på att man var annorlunda.


Likes

Comments

Jag förväntar mig att han ska avguda mig, att jag ska betyda allt för honom. Jag tänker inte heller nöja mig förrän jag har någon som gör just det, avgudar mig.
Jag är inte rädd för att vara ensam, och har nog aldrig varit det. Mitt egna sällskap är för bra för att byta ut det mot något som inte ger mig någonting som känns, som inte är bäst i hela världen, byta ut mot någon som bara är bra nog för att slippa vara ensam.

Till dess så kommer jag att spendera all min tid med mig själv, jag kommer somna själv om kvällarna och jag får väl skratta åt mina egna skämt. Jag är ju faktiskt jävligt rolig ändå. Jag tänker vara ensam till han med stort H kommer in i mitt liv och tar mig med storm, får mig att trilla av stolen och skakar om hela min värld.

Och det fina med allt är att han kommer avguda mig, precis lika mycket som jag kommer avguda honom.
- A

Likes

Comments

Instagram@melinasofia