View tracker

Hej på er! Tänkte tipsa er om en jättebra tjänst idag. Som ni säkert vet så tillkommer nya sätt att lagra information på - något jag själv använder mig mycket utav är at lagra information som bilder, dokument etc i form av cloudtjänster. Detta är någonting många tar nytta av varje dag både på fritiden men även på skolor och arbete med många dokument då det tar mindre plats i datorn, något jag själv haft mycket problem med mitt minne tagit slut och jag fått radera viktiga säkerhetskopior, fina bilder osv. Man kan absolut köpa till mer utrymme till datorn oftast men detta är ju ett alternativ som istället tar bort den kostnaden.

Ett företag som erbjuder just denna tjänsten är IPnett. Det är också mycket enklare att dela information med andra via IPnett och det är ett säkert alternativ. De är ett nordiskt IT sällskap som levererar tjänster och lösningar inom nätverk och kommunikation så de erbjuder alltså mer än bara cloudtjänster - de erbjuder nätverk, säkerhet, datacenter, kommunikation samt IT-tjänster. IPnett har Elite, Platina eller Gold partnerstatus med världsledande tekniska partners. Deras säkra molntjänster är något jag verkligen är geniuint intresserad av då de det gäller både backup av dina dokument och lagring.

IPnett har många nöjda kunder som inkluderar teleoperatörer, myndigheter, media och andra stora företag med trafikintensiva och affärskritiska nätverk så är ni intresserade och vill läsa mer så kan ni göra det på deras hemsida! Jag har skrivit detta tillsammans med IPnett men alla åsikter är alltid mina egna och jag skriver bara inlägg tillsammans med företag jag står bakom!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker