Hvorfor skal dagene alltid gå så fort når man gjør noe kjekt? Jeg føler jeg stadig går og gleder meg til ting jeg skal og før jeg vet ordet av det er over. Slik var det med København også, jeg gledet meg sånn til å se kjæresten og tilbringe helgen sammen, men plutselig var jeg tilbake i London og følte at savnet egentlig aldri helt forsvant.

Men det er vel alltid slik at tiden går fort i godt selskap, og godt selskap var det absolutt. Vi fikk gjort en god del på få dager og opplevd ganske mye av byen. På fredagen gikk vi som sagt ut med noen kompiser og kvelden var helt super. Vi ble over gjennomsnittet full, men humøret var på topp hele kvelden, vi hadde det veldig gøy før vi begge innså at det var på tide å takke for seg før det hadde endt gale.

Lørdagen gikk til mye trasking rundt og vi spiste tartar på Manfreds (noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle like, men som endte opp med å være kjempe godt). Vi endte kvelden med fem retters på Den Lille Fede, nok en gang litt uvanlig mat for kresne meg, men jeg må innrømme at maten her også var veldig god. Kjæresten er ekstremt glad i mat og spiser seriøst alt, og er det noe av få ting vi kan diskutere så er det mat. Jeg er veldig bestemt og nekter å innrømme at jeg liker ting og bestemmer meg helst på forhånd at jeg ikke liker det. Så han har nok irritert seg over meg en hel del ganger, men jeg er i hvert fall blitt flink til å smake og jobber meg stadig oppover (med små skritt).

Alt i alt så var det en veldig koselig helg med mange fine minner. Alltid like kjekt å dra på tur sammen og om to knappe uker drar vi til Thailand. Så jeg skal ikke klage for mye, en kjekk helg er over, men en enda bedre tur venter.

Melina.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Sent i går kveld kom jeg fram til København og fikk et etterlengtet gjensyn med kjæresten. Det var sent da vi endelig ankom hotellet, men vi var begge sulten, så da passet det seg bra med pizza levert på hotellet.

Hotellet vårt ligger veldig sentralt til, med gåavstand til det aller meste. Så etter en god hotellfrokost i morges tok vi beina fatt og spaserte innover mot butikkene og kafeene.

Nå gjør vi oss klar for kvelden, vi skal først ut å spise før vi skal møte noen kompiser på en pub. Hvordan kvelden ender får vi se, men bra blir det nok uansett.

Håper dere får en fin kveld og koser dere masse.

Melina.

Likes

Comments

Sol og 19 grader. Hvor fantastisk er ikke det? Vi har virkelig vært heldig med været i det siste og noen sommerdager har virkelig blomstret.

I går gikk folk rundt i skjørt, shorts og t-skjorte, litt voldsomt spør du meg, men faktisk mulig med den temperaturen som var i går. Vi samlet oss en liten gjeng nede ved elven, drakk noen øl og nøt den varme solen. Jeg fikk en helt utrolig sommerfølelse og følte egentlig at skoleåret var over og sommerferie hadde ankommet.

Utrolig deilig med slike dager, bekymringer forsvinner og alt handler egentlig kun om å nyte været. Det er rart å se hvordan hele byen forandrer seg med en gang solen er ute, gatene er fulle og menneskene smiler, en fin atmosfære med andre ord. Om det holder seg slik er veldig tvilsomt, denne byen er så opp og ned, så neste uke kan vinteren plutselig komme tilbake.

Uansett så er nå vi heldig, etter en del skrytesnaps hjem til Bergen og Norge så fikk jeg inntrykk av at samme vær ikke stemmer overens over dammen. Så en dag med sommer er definitivt bedre enn ingenting.

Akkurat nå sitter jeg på flyplassen og skal straks dra til København. En etterlengtet tur med kjæresten, så denne helgen blir bra.

Håper dere alle får en strålende helg!

Melina.

Likes

Comments

Instagram@melinapambou