- Finally married -
- My beautiful mom and dad -

Etter tre kjappe uker i London var det på tide å vende snuten hjem for helgen hvor jeg skulle i bryllup til min tante og onkel. Jeg hadde gledet meg lenge til denne dagen og den levde definitivt opp til forventingene.

Hele familien på pappa sin side var samlet på Kronstad Hovedgård hvor både vielsen, middagen og festen ble holdt. Det var utrolig hyggelig å være samlet sammen med hele familien, det er ikke ofte alle er tilgjengelig og har muligheten til å være sammen. Alle var kledd i fine selskapsklær, og bruden selv så helt nydelig ut.

Maten var god, talene fin og stemningen var på topp. Etter middagen ble bordene fjernet og lokalet ble omgjort til et dansegulv. Er det en ting familien er god på så er det å feste, så jeg tror de fleste av oss tilbrakte så og si hele kvelden på gulvet, hoppende rundt, litt full og veldig glad. Alt i alt en utrolig hyggelig og minnerik kveld, jeg kunne vel egentlig gått i bryllup hver helg om jeg hadde muligheten til det.

Jeg er tilbake i London nå og syns vel egentlig at dagene hjemme gikk litt for fort. Men de neste to ukene skal nytes samt brukes godt til skolen, for allerede neste fredag går turen tilbake til Bergen hvor jeg denne gangen blir i 10 dager.

PS: kjolen min er fra Missguided, masse fine kjoler her inne til en billig penge.

Melina.

Likes

Comments

- So much love for this one -
59A Portobello Rd
London W11 3DB

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men til min store glede så skal Jeanette bo her i London fram til jul, hva er vel bedre enn å ha en av mine bestevenner i favorittbyen sammen med meg? Hun tar et semester som utvekslingsstudent, så da er det selvsagt ingen tvil om at vi kommer til å finne på mye kjekt de kommende månedene.

Sist fredag hadde vi tacokveld her i huset og deretter en koselig overnatting. Lørdags morgen tok Åsa, Jeanette og jeg turen til kafeen dere ser bilder av over. Stedet kalles Farm Girl og ligger i hjertet av Notting Hill, et superkoselig og sjarmerende sted som passer både til en kopp kaffe og frokost/lunsj.

Det er første gang vi har vært her og vi skjønte fort at det ikke var ett sjakktrekk å komme på en lørdag. Vi var tydeligvis ikke de eneste som hadde hørt om stedet, så det ble en god del venting på et ledig bord. Så et lite tips er og kanskje komme utenom helgene, men heller i en ukedag, da tror jeg muligheten for mindre venting er større. Om været er fint har de i tillegg en veldig søt bakgård med noen bord, så kanskje dere er heldig og finner en plass her.

Melina.

Likes

Comments

- Enjoy Coca Cola -

T-skjorte: Topshop
Skjørt: H&M
Sko: Puma
Solbriller: Ray-Ban

Melina.

Likes

Comments

42 Maiden Lane, Covent Garden

Grind er en kafé kjede som ble startet i Shoreditch i 2011 og har siden ekspandert med flere kaféer, cocktail barer, restauranter og platestudio rundt om i London. Vi oppdaget dette stedet på Instagram for en liten stund siden og bestemte oss for å ta turen til Covent Garden og prøve det ut. God stemning og kaffe, og ikke minst et kult interiør, absolutt verdt ett besøk.

Melina.

Likes

Comments

Etter en fem måneders sommerferie er jeg tilbake i London for mitt andre år som student. Jeg husker jeg hadde litt panikk i begynnelsen av sommeren, fem måneder ferie, hva i alle dager skulle jeg finne på? Men disse fem månedene har virkelig flydd avgårde og før jeg visste ordet av det var ferien over. Skal jeg være ærlig så syns jeg det er litt vemodig, men det er nok fordi sommeren har vært over all forventing, jeg har virkelig kost meg. Lille Bergen var ikke så gale denne gangen, heller tvert i mot. Jeg har ikke vært så god på oppdateringer her i sommer, så derfor kommer det et lite "throwback" innlegg med bilder fra sommeren en av de nærmeste dagene.

Selv om sommeren er over er det også deilig å komme tilbake til mitt kjære hjem her i London, jeg kan ikke akkurat klage når det er i denne byen jeg bor. Første skoledag er allerede unnagjort, og jeg kjenner at det skal bli godt å komme inn i rutiner og hverdagen igjen. I går meldte vi oss inn i et nytt treningsstudio, så nå klarer vi forhåpentligvis å få unnagjort en god del økter i løpet av uken.

Ellers så har det skjedd en liten forandring siden sist jeg bodde her og det er at vi nå har flyttet inn i et stort hus. Jeg bor sammen med Åsa og tre andre jenter fra Norge, med andre ord en super koselig gjeng. Det var en opplevelse og erfaring å bo i halls, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg er sjeleglad for at jeg nå bor i hus. Jeg merker allerede at hverdagen kommer til å bli både annerledes og ikke minst bedre, det er deilig å føle at jeg har ett "hjem" her i London. Vi skal ha oss en skikkelig rengjøring denne uken, så da skal jeg prøve å få tatt noen bilder slik at dere får se hvordan vi bor nå.

Som nevnt tidligere så har oppdateringene fra meg i sommer ikke vært mye å skryte av. Jeg har rett og slett hatt null motivasjon samtidig som at det ikke har skjedd så mye verdt å dokumentere. Men nå er jeg tilbake både i London og her inne, jeg kjenner motivasjonen har vokst litt siden jeg kom, spesielt innen klesveien, det er litt kjekkere å bruke tid på klær her kjenner jeg. Jeg skal ikke ta på meg for mye å love innlegg hver dag helt enda, men noen oppdateringer i uken skal jeg absolutt klare. Så håper jeg dere ikke har blitt lei av å vente på meg og vil fortsette og følge med videre.

Melina.

Likes

Comments

Dere husker kanskje at jeg nevnte at jeg skulle reise på en liten spontantur, og denne turen gikk da altså til en av de vakreste byene jeg noensinne har besøkt, nemlig Paris. Etter noen spontane minutter stod plutselig en tur til både London og Paris for tur, og som dere sikkert vet så liker jeg å ha litt kontroll når jeg skal ut å reise, men og være litt spontan er definitivt noe jeg hadde og har godt av. Jeg tror jeg liker å ha kontroll fordi jeg er så redd for at jeg ikke skal få med meg alt som kan oppleves, men jeg lærte denne gangen at det ikke alltid trengs så mye planlegging til for at noe skal bli vellykket.

Vi tilbrakte en dag i London før vi tok toget videre til Paris. Om du har lyst å slå disse to byene sammen i en og samme tur så kan jeg virkelig anbefale å ta toget, det tar kun 2 timer, noe som er latterlig fort, her snakker vi at du faktisk kommer deg fra en hovedstad til en annen før du omtrent får tid til å blunke.

Jeg hadde aldri vært i Paris før, så jeg kan trygt si at det kriblet i kroppen når vi nærmet oss. Jeg har hørt så mye fint og bra om byen, så jeg gledet meg veldig til å se om byen faktisk levde opp til forventingene, noe den så absolutt gjorde. Jeg hadde ikke trodd at jeg kunne bli så forelsket i en by på så kort tid, men der tok jeg feil, for Paris ble definitivt en by som klatret høyt opp på listen av mine favoritt steder.

Absolutt alt, og da mener jeg hele byen var bare helt nydelig. Så ufattelig fine og sjarmerende bygg på hvert eneste hjørnet, små søte kafeer og restauranter så langt øyet kan se. Jeg kunne nok skrevet ett langt innlegg om hvor nydelig og fantastisk denne byen var, men det er en by som faktisk må oppleves, det er ikke godt nok å prøve og forklare den med ord.

Vi var der kun i to og en halv dag, så jeg har ikke så altfor mange tips å komme med. Men jeg vil i hvert fall anbefale dere å leie sykler, opplevelsen jeg fikk av byen hadde aldri vært den samme om vi ikke gjorde det. Vi var ekstremt heldig med været, så begge dagene leide vi oss sykler og syklet rundt så og si hele Paris. Det er ganske lang avstand mellom de ulike turistattraksjonene, så om du vil få med deg mest mulig på kortest tid så er sykkel en ypperlig mulighet for dette. Byen er tilrettelagt for sykling, så å komme seg fra A til B er ikke noe problem, heller mye enklere enn å se byen til fots.

Når det kommer til spisesteder så fant vi ut at det beste egentlig var bare å finne små sjarmerende restauranter som lå rundt omkring, hvor det ikke var masse turister, men heller en del franskmenn. Både maten og vinen er som oftest god uansett hvor man sitter seg, så da er det perfekt å sitte på et lite hjørnet hvor man kan nyte noe godt i glasset samtidig som man kan titte på folkelivet. Om jeg likevel skal anbefale et område så må det bli Saint-Germain des Prés, her endte vi opp en god del ganger og ble like fornøyd hver gang, masse søte gater og restauranter med et bra folkeliv.

Alt i alt så var dette en tur som gikk over all forventing, jeg koste meg virkelig fra begynnelse til slutt. Litt farlig er det at Paris bare er en liten togtur unna London, jeg er ganske sikker på at jeg kommer til å ta meg en tur eller to i løpet av det neste skoleåret. Enda mer perfekt er det at en av mine gode venninner har flyttet til Paris for et semester, så da er jo det en selvfølge at hun må besøkes. Jeg gleder meg allerede til mitt neste møte med byen.

Melina.

Likes

Comments

For en liten stund siden var jeg så heldig å motta en invitasjon til Line of Oslo sitt 10 års jubileum i Oslo, og heldigvis klarte jeg å presse det inn i kalenderen. Enda bedre ble det når Åsa hadde mulighet til å bli med også, nå var det to måneder siden jeg har sett henne, så gjensynsgleden var stor. 

Feiringen og eventet stod absolutt til forventingene, god mat og drikke, masse hyggelige mennesker og ikke minst en nydelig kolleksjon. Det var ett par plagg jeg definitivt skal skrive på ønskelisten, kanskje jeg skaffer meg noe før turen går tilbake til London. Anbefaler dere alle å ta en titt på kolleksjonen som heter "Thank You", masse fine plagg det er verdt å gjøre rom for i garderoben.

Alt i alt en veldig hyggelig kveld sammen med min fineste venninne, satser på flere slike eventer til høsten og året som kommer.

Melina.

Likes

Comments