- Birthday girl -

Dag tre er allerede over og vi er en god del opplevelser rikere. Jeg føler jeg allerede har vært her i en uke, vi har fullstappet program morgen til kveld, så vi har absolutt fått sett og gjort en del.

Vi har enda ikke fått mye tid til soling på stranden, men det gjør ikke særlig mye når jeg uansett har klart å bli tomatrød i ansiktet. I går var vi ute på Robben Island, hvor Mandela satt fanget, og i det vi forlot fastlandet var ikke været noe å skryte av. I det vi ankom øyen strålte solen derimot, men solkrem hadde vi ikke pakket. Hvor rød og solbrent vi faktisk var gikk ikke opp for oss før vi gikk ombord på båten igjen. Vi så ut som en familie fra England som verken har sett sol eller hørt om solkrem før. Med andre ord så var vi ganske stiv i ansiktet da vi våknet i dag og det er vel kanskje ikke blitt noe bedre foreløpig. Men det sies vel at rødt blir brunt, så jeg krysser fingrene for at det stemmer og at jeg ikke begynner å flasse dagen jeg drar hjem.

I går hadde også yngste søster bursdag og fylte hele 10 år. Herregud så fort tiden går, jeg føler hun nettopp ble født og var en liten baby. Jeg skulle ønske jeg kunne stoppe tiden slik at hun kunne vært liten for alltid, men hun vil være min lille baby uansett hvor gammel hun blir. Alt i alt så tror jeg hun storkoste seg, det er ikke alle som får muligheten til å feire bursdagen sin i Sør-Afrika.

Akkurat nå sitter jeg å hører vinden piske på ruten og kjenner at det straks er tid for å legge hodet på puten. I morgen er det heldigvis duket for en litt mer avslappet dag, så da skal jeg få litt sol på kroppen (ikke ansiktet), så det skal bli deilig.

Melina.

Likes

Comments

​Jeg har tidligere nevnt at jeg har en del reising planlagt dette halvåret, og første destinasjon er ikke hvilket som helst sted, men nemlig Afrika. Det er nå tre år siden jeg sist var i Afrika, så gleden er stor av å komme tilbake. Denne turen blir nok litt annerledes enn forrige, men bra blir det uansett.

Jeg møtte familien på flyplassen i London, og etter en lang flytur ankom vi endelig Sør-Afrika og Cape Town. Varmen slo i mot oss i det vi gikk ut av flyet og gradestokken på snapchat viste hele 33 grader. I mitt helsvarte antrekk og ullsokker kunne jeg kjenne svetten renne, så det var bare om å hive seg inn i en bil og skru på aircondition på fullt. 

Etter en liten kjøretur ankom vi stedet vi skal bo de neste dagene og det finnes kun ett ord som kan beskrive dette stedet: WOW! Her snakker vi et drømmehus helt nede ved stranden i nydelige omgivelser. Jeg har allerede tatt et hav av bilder av området rundt, og over kan dere blant annet se stranden. 

Vi fikk oss noen timer på stranden, men noe dukkert ble det ikke. Jeg kom meg ikke lengre enn til anklene, vannet føltes som en sjøen hjemme i Norge på en dårlig sommerdag. Etter noen timer i solen gikk turen videre til et kjøpesenter, men vi alle var trøtt og sliten etter en lang natt med reising, så vi fikk spist et godt måltid med forlot senteret uten shoppingposer.

Nå har jeg lagt meg godt til rette i sengen og er klar for å ta kvelden. Det svir i øynene, så jeg håper jeg forsvinner inn i drømmeland i det hodet treffer puten.

Vi har fullt opplegg her nede de aller fleste dagene, så jeg har uten tvil en god del jeg kommer til å dele med dere. Kameraet er ladet og klar for morgendagens aktiviteter. 

Melina.

Likes

Comments

Dress H&M Sko By Malene Birger

PS: I samarbeid med Jane Kønig og i forbindelse med Valentine's Day gir jeg bort ett smykke til en av mine følgere på Instagram, så trykk deg innom "MelinaPambou" og legg igjen en kommentar på bildet for å være med i trekningen. Vinneren trekkes i morgen, lykke til!

Melina.

Likes

Comments

Instagram@melinapambou