Mye har skjedd siden sist, jeg er tilbake i London og skolen har blant annet begynt igjen. Etter en ganske så lang sommerferie kjennes det godt å være tilbake, jeg har godt av rutiner og hverdagslivet nå.

Enda bedre et det at høsten og alle de fine fargene har meldt sin ankomst. Vinden er frisk, temperaturen synker og mørket kommer stadig nærmere. Men i år kjennes mørket og kulden litt bra - koselige kvelder med kakao, lag på lag av varme gensere, de store kåpene og luen over hodet. Høsten er kald, mørk og dyster, men også fin, mystisk og frisk. Før vi vet ordet av det står desember og jul for tur, og jeg gleder meg allerede som et lite barn.

Kulden har ikke slått til for fullt her i Englands hovedstad helt enda, men i helgen tok jeg turen til Oslo og da fikk jeg virkelig kjenne høsten på kroppen. Lukten som slår i mot deg i det du går ut døren, lukten av kulde og en ny årstid. En veldig fin og avslappende helg med kjæresten, noe som var etterlengtet etter noen uker fra hverandre. Avstandsforhold blir aldri noe bedre, men til gjengjeld kjennes det ekstra godt når vi først treffes.

Helgen føk som vanlig avgårde, og før jeg i det hele tatt fikk omstilt meg til dagene i Oslo satt jeg på flyet tilbake til London i morges. Jeg er vanligvis ikke særlig produktiv på mandager, men i dag har jeg fått krysset en god del av to-do listen og skal nå lage litt mat før bodypump står for tur i kveld. Hverdagsrutiner på sitt beste.

Melina.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Genser Acne Skjørt Monki Sko Balenciaga

Melina.

Likes

Comments

Instagram@melinapambou