Kåpe & Other Stories Bukse H&M Sokker & Other Stories Sko Balenciaga Skjerf Acne

De siste dagene har det virkelig vært vinter her. Jeg tror jeg aldri har opplevd frost på bakken før, men når jeg skulle sykle til skolen på torsdag var det masse frost på den og vannet på bakken hadde fryst til is. Defintivt noe man ikke ser hver dag her i London. Så sist uke var det om å pakke seg inn i mest mulig klær, men selv med ullsokker, masse gensere og pelsjakke så hakket jeg tenner på skolen. Kroppen min er ikke bygget for slik kulde.

Heldigvis er temperaturen tatt seg litt opp og man kan gå utenfor døren uten å fryse til en ispinne. Solen stråler og i dag passer det ekstra godt for nå står brunch på planen. Vi skal på et arrangement på The Box, hvor det blir masse alkohol og mat fram til i kveld. Med andre ord så er det duket for dagsfylla, noe av det gøyeste jeg vet om.

Vi skal straks hive på oss finstasen og dra mot toget og central. Håper dere også får en fin lørdag så snakkes vi straks igjen.

Melina.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Kåpe H&M Genser H&M Bukse Filippa K Sko Balenciaga

Melina.

Likes

Comments

London er definitivt en by hvor man alltid har noe å finne på og da spesielt masse konserter. Alle de største artistene stopper alltid innom London, men også de små litt mindre kjente tar seg også alltid tid til et show i London. Etter to år på Hove og masse konserter så fikk jeg virkelig sansen for live musikk og bestemte meg for at jeg skulle oppleve en del konserter mens jeg bor i London. I fjor fikk jeg krysset av blant annet James Bay, noe som var en helt magisk opplevelse. Det ble dessverre ikke like mange konserter i fjor som jeg håpet på, derfor har vi bestemt oss for å bli litt bedre i år.

For noen uker siden var vi på konsert med Kakkmaddafakka, en bergensk gruppe som jeg sjeldent hører på, men som likevel var en veldig vellykket kveld. Har opplevd en del ganger at konserter med folk jeg ikke nødvendigvis hører på hele tiden kan være nok så bra som de jeg hører på hele tiden. Det er i hvert fall en strålende mulighet til å oppdage nye og flink artister. Konsert nummer to krysset vi av sist uke da vi var på James Hersey i Shoreditch. Herregud for en dyktig artist. Jeg har hørt en del på han siden i sommer og gleden var stor når jeg så at han skulle ha sin første konsert i London noensinne. Det beste med det hele var at konserten var i et lite lokal, så hele opplevelsen ble veldig intim og flott. Han hadde en helt nydelig stemme som fungerte som balsam for sjelen. Nei absolutt en vellykket konsertopplevelse.

Allerede om to uker skal Åsa og jeg på konsert igjen, og denne konserten tror jeg vi begge gleder oss noe veldig til. Da står Gavin James for tur og vi kan nesten ikke vente. Han har gått på repeat her i huset de siste ukene, så nå kan vi sangene hans ord for ord. Dette er også en intim konsert, denne gangen med åpen bar i tillegg, så jeg kan se for meg at både Åsa og jeg kommer til å bli litt småfull og smågriner til de fleste sangene hans. Det kommer til å bli en veldig fin avslutning på dette halvåret før vi vender snuten hjem mot Norge for juleferie.

Melina.

Likes

Comments

Da jeg var hjemme for noen uker siden var jeg en tur oppe hos mormor og morfar, lite visste jeg at jeg skulle dra derfra med den fineste jakken jeg noensinne har sett. Jeg gikk tilfeldigvis inn på vaskerommet og så at denne jakken bare hang der, jeg tror jeg stod og måpte for meg selv, jeg skjønte ikke helt hva som hang framfor meg. Jeg har leitet etter en perfekt pelsjakke i noe som føles en evighet og jeg hadde ikke akkurat trodd at jeg skulle finne den på mormors vaskerom.

Det verste var at mormor så fint sa: "Jeg skulle egentlig bare gi den til Fretex," jeg som trodde at mormor hadde litt peiling på hvor gal jeg er etter jakker og klær generelt. Jakken har tilhørt min kjære oldemor og det gjør den bare enda finere, en nydelig jakke med historie bak. Fargen, formen og designet er rett og slett perfekt i mine øyne og jeg vil egentlig gå med den hele tiden. Jeg føler meg som en levende pute når jeg går rundt med den, så varm og myk. De som har lest bloggen min en stund vet hvor mye jeg elsker vintage og det er fint lite som slår det å kunne bruke noe som er vintage og som i tillegg har tilhørt min oldemor.

Melina.

Likes

Comments

Til min store fortvilelse så må jeg tilbringe hele helgen på biblioteket, tiden har løpt litt fra meg og jeg har plutselig litt i overkant mye å gjøre før juleferien melder sin ankomst. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er ekspert på å klage når det kommer til skole og må alltid fortelle meg selv at det kun er min egen feil at jeg sitter i denne situasjonen. Men det skjer gang på gang, så jeg har vel egentlig bare innforstått meg med at jeg jobber best under press og med noen skikkelige skippertak. Jeg har ikke annet valg enn å få unnagjort en god del skole denne helgen, så da er det bare til å bite tennene sammen og jobbe litt ekstra hardt.

Mens jeg sitter her på biblioteket så tar jeg meg selv stadig å drømme tilbake til sist helg som var i overkant koselig og bra. Da hadde jeg et etterlengtet besøk av kjæresten, så det er vel kanskje ikke så rart at jeg kunne ønske at vi kunne tatt den helgen en gang til. Dagene forsvant avgårde og hverdagen kom tilbake litt for fort. Det er lett å glemme seg helt vekk når man har det så kjekt, den vanlige hverdagen kommer langt bak i rekken av hva jeg tenker på i slike situasjoner. Men slik er det vel med de fleste og dagene fyker som oftest avgårde i godt selskap. Med andre ord så hadde vi en kjempe kjekk helg med masse mat, kino, shopping og avslapping, en perfekt helg.

Selv om dagene og ukene forsvinner før jeg får tenkt meg om, så kan lille Norge føles litt langt vekke i blant og da hjelper det alltid å ha besøk hjemmenfra. Heldigvis kommer min kjære søster, Eleni, på besøk på onsdag og blir i nesten en uke. I tillegg så bestemte mamma seg for å slenge seg på og kommer neste søndag mens Eleni er her også. Så det skal bli veldig kjekt å få de begge to på besøk, da regner jeg med en god del kos står på planen. Jeg har altså ikke noe god unnskyldning til og ikke sitte på skolen denne helgen, jeg har i hvert fall ikke noe grunn til å klage.

Jeg håper dere får en fin kveld og helg, så snakkes vi straks igjen.

Melina.

Likes

Comments

Jakke: Zara
Skjørt & t-skjorte: H&M
Sko: Puma by Rihanna
Solbriller: Dior
Veske: Balenciaga

Jeg tok et lite stup i arkivet mitt hin dagen og innså at jeg har en del bilder fra i sommer som enda ikke har blitt postet. Temperaturen utenfor er kanskje for kald til slike antrekk som dette, men det er vel lov å drømme seg litt bort? Skjørtet kan i hvert fall brukes med strømpebukse og en varm genser, t-skjorten til en kul dress.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg savner sommeren litt, akkurat nå syns jeg gradene utenfor viser litt for kaldt. Jeg føler jeg pakker meg inn i et hav av klær hver eneste dag og da er det ofte litt vanskelig å føle seg fresh og kul. Heldigvis er vi allerede halvveis i november, noe som betyr at det er snart desember og jul. Jeg elsker desember og alt som følger, jeg er et skikkelig julemenneske. Jeg har som regel at alt som tilhører jul som musikk, mat, brus og klær er forbeholdt desember, så fra og med 1 desember kan dere se meg i julegenser, kakemann i den ene hånden, julebrus i den andre og "en stjerne skinner i natt" på ørene. Herregud som jeg gleder meg.

Melina.

  • 837 lesere

Likes

Comments

Just follow the sign
How beautiful is my bestie?

Pizza Pilgrims, Kingly Court, 11 Kingly St

I wish I could eat pizza all day every day.

Melina.

Likes

Comments

Denne lille vinduskroken er et av favoritt stedene i huset. Jeg husker da jeg var liten og drømte om et stort vindu hvor jeg kunne sitte å lese bøker og endelig har jeg den muligheten. Å sitte her når det er helt stille i huset, om det bare er fem minutter eller en time, så er det ufattelig deilig. Kroppen og skuldrene senker seg og man finner en god ro. I tillegg så kan jeg ikke ligge skjul på at det er et bra sted å ta noen stemingsbilder, noe som aldri slår feil om Instagram feeden må oppdateres.

Melina.

Likes

Comments