Det här med fotoskrivare är ju briljant!
Köpte en sådan hos proxdata i veckan.
Skriver ut via en app i telefonen! Första albumet är nu påbörjat.

Familjen - snart dimper det ner foton på vår tjej i brevlådan! 💞🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Thea har besökt sin morfars far för första gången och hela familjen njöt av lugnet under veckan i norr.
Min farfar bor precis vid älven, jag tror att det är själavård att bo så. ❤️

Vi gör inte så mycket när vi är där förutom att besöka loppisar och äta. Tog en tur till Norrfällsviken, det är vackert där oavsett väder :)

Besökte BOX whiskyfestival och har förmodligen äntligen fått möjlighet att köpa flaskan som jag saknar i min samling!


Likes

Comments

Två månader har aldrig känts mer som en hel livstid och ett ögonblick på samma gång.

Den andra maj, min dotter kom till världen. 💞

Kärleken vet inga gränser och orden räcker aldrig till.

Likes

Comments

Vilken nappflaska ska jag välja?

Vi äger ingen micro. Vi sover på övervåningen. Baby Brezza är nog super, men ska jag behöva gå ner på natten? Jag gillar inte att låta henne vänta på mat. Hon ammas och jag fryser in mjölk ibland. Mjölkersättning kanske kommer att bli aktuell vid ev. barnvakt. Vi gör båtutflykter. Vi åker bil längre sträckor ibland. Värmare för bil- & hem finns, men då krävs uttag för vattenbad.

Så har tankarna gått och nu har jag beställt det system som jag tänkt på i så många år. Såg det för "länge sedan" på en mässa.
Yoomi! Jag hoppas och tror att det här blir perfekt för min lilla tjej.

Likes

Comments

Tog bilen med mamma (och syster) till Nacka för att spana in Emmaljungas nya kollektion för 2018. Thea följde förstås med och rockade i sin egen NXT90. Väldigt nöjd med att vi valde den i white leatherette!

Hade det supertrevligt där. Mycket nyttig info och sen så är det lyx i min värld att få klämma på nyheterna. Längtar tills de är i butik.

Avslutade besöket med glass. Ja, jag spillde chokladglass på vagnen. Ja, det gick bort hur lätt som helst. ❤️ Leatherette.

Ammat hos Emmaljunga ✔️

Likes

Comments

Lilla fröken och jag klev upp vid första väckningen kl. 08 imorse för att göra tårta, Jimmy önskade sig en eftersom det är hans födelsedag 🌸.

Både Thea och jag är väldigt nöjda med Steps. Hon var glad över att kunna vara med under tiden i köket och jag var glad över att hon satt i en bra nivå för prat och lek. Gillar även att hon kan vara med när vi sitter vid matbordet från så tidig ålder, jag tror att det kan vara bra att vara med så tidigt som möjligt.

Hade familj över på mat och fika i två omgångar under dagen.

Mycket roligare att göra tårta nu när jag har hittat det perfekta receptet på glutenfri tårtbotten. Enkelt och gott. Imponeras över dom som kan göra snygga tårtor. Jag är helt klart bättre på att äta ☺️

Likes

Comments

Päronen tänkte dejt på Grappa.
Bebisen tänkte kanske: "Vadå? Ska NI äta samtidigt? Jag vill också."

Likes

Comments

Thea är en månad idag. ❤️

Vi firade med att åka till mitt jobb i Västerås och hälsa på alla mina tjejer.

Hon är med i blicken, fäster och följer. Lyssnar efter sina föräldrar. Skratten kommer oftare och oftare. Det här är det häftigaste jag har varit med om.

Likes

Comments

Beställde en ring till mig själv för att fira förlossningen, att hon är här och som en liten extra present för mors dag.
Mitt älskade barn. Jättenöjd!

Likes

Comments

Idag fick Thea åka i vår båt för första gången. Jag kallar Salta Lotta ll för badankan, hon är liten och gungar fram. 😅 En stor vagga för det lilla barnet.

Packade med bärsele och babynest. Vi åkte till klubbholmen, Hagskär.
Solade och åt en god pastasallad som Jimmys mamma gjort. Fick en underbar dag!

Har en Babybjörn ONE i mesh, trots att solen sken så blev vi aldrig för varma tack vare tyget. Jag kände mig trygg med att bära henne i den när jag klev på och av båten. Babynestet sov och lekte hon i medan vi låg till.

Likes

Comments