Idag är det fredag vilket betyder lov!!! Detta är verkligen välbehövligt då det har varit ganska mycket i skolan den senaste tiden. Men nu har jag en hel veckas lov vilket ska bli så skönt. Än så länge har jag inte mycket planerat mer än att jag ska vara med kompisar och på tisdag ska jag på brunch hos en tjejkompis i klassen.

Jag har haft det väldigt bra i skolan idag. På engelskan gick vi på promenad med läraren till en amerikansk godisbutik för att köpa godis till oss i klassen, sötaste läraren! Han betala ;). Sen så slutade vi 90 min tidigare då vår svensklärare lät oss gå för att han tyckte att vi va förtjänta av lov!
Hur har eran dag varit och när får ni lov?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HÖSTSNACKS: ÄPPELSKIVOR MED KANEL
Måste säga att detta är ett av mina favorit snacks, speciellt nu i höst!
Men det bästa är att det är väldigt enkelt att göra vilket är perfekt då man inte alltid orkar eller hinner fixa något att äta när man är hungrig.

Likes

Comments

Är lite sent ute men ville verkligen göra denna tag.

Vad shoppar du mest i höst?

Stickade tröjor, sweathers, polotröjor och olika accessoarer som tex halsdukar och mössor.

Vad ser du fram emot i höst?
Måste nog säga alla dessa fina färger. Älskar att löven skiftar i alla möjliga olika nyanser speciellt då det blir fint i bild ;)

Gör du någon förändring med ditt utseende inför hösten?
Aa faktiskt, jag klippte mitt hår kort (kortare) förra veckan vilket var en ganska stor förändring för mig eftersom att jag alltid har haft långt hår.

Vilket plagg gör den perfekta outfiten?
Jag måste antingen säga en mysig stickad tröja, ett par bootcut jeans eller over the knee boots.

Kommer du klä ut dig till halloween?
Jag kommer inte klä ut mig för att gå bus eller godis, men jag och några kompisar ska ha en halloween fest och då kan det hända att en o annan droppe blod spills.

Vad kommer du att dricka i höst?
Jag gillar det mesta men jag är faktiskt inte så mycket för te men jag älskar varm choklad och kaffe så det kommer det bli mycket av!

Bästa/sämsta med hösten?
Det absolut sämsta måste vara vädret. Att vakna upp varje morgon till mörker och kyla. Jag tycker absolut inte om regn, vilket det blir mycket av under hösten. Men det bästa med hösten är nog att man har en ursäkt till att stanna inne. Man kan vara hemma men en kompis, sitta i sängen med en kopp varm choklad samtidigt som man kollar på en bra film utan att få dåligt samvete.

Likes

Comments

Måste nog säga att denna hylla är nog den jag gillar mest i hela garderoben. Äskar färgkombinationerna!

Tycker även att denna delen är mysig med alla dessa sweathers!

Så fiint!!

Likes

Comments

Hej på er hoppas att allt bra och att ni har sovit gott<3. Själv har jag sovit som en stock. Jag var väldigt trött under hela gårdagen vilket gjorde det ännu skönare att få krypa ned i sängen på kvällen sen. Men nu sitter jag i sängen och är redo för att alldeles strax bege mig till skolan. Åhh, jag är dock inte så taggad i och med att jag har ett muntligt prov i spanska och två timmars NO. Men men jag ska försöka göra det bästa av situationen för jag tror att det kommer att gå bra. Ni får önska mig lyckatill ;)

Likes

Comments