View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej på er!
Hur har er dag varit? Min har varit super!
Jag började dagen ganska tidigt (08:30) med att plugga. Medan jag fixade mig åt jag frukost och tittade på youtube. Eftersom att jag började halv ett hade jag lång tid på mig att fixa mig. Skoldagen var ganska lugn, vi hade tre lektioner varav alla va rätt så roliga. Sedan så avslutade jag och två kompisar dagen på donken för att äta middag. Nu är jag hemma och är extremt trött. Måste ta en dusch och plugga lite för att sedan gå och lägga mig. Godnatt finisar<3

Likes

Comments

Jaha då va de officiellt vinter! Ska inte ljuga o säga att jag gillar det här med minusgrader och att frysa till is så fort man får utanför dörren. Men snön däremot har jag inte så mycket problem med, jag tycker snarare att det är lite mysigt. När jag vaknade imorse så var det lite ljusare ute än vanligtvis vilket gav mig ety litet leende på läpparna. Och eftersom att det har snöat inprincip hela dan har man iallafall haft något att göra under lektionerna (titta ut genom fönstret).
Men min dag har varit rätt så bra generellt, fick tillbaka ett prov som det gick väldigt bra på vilket gjorde mig glad resten utav dagen.
Har ni fått någon snö där ni bor?

Likes

Comments