Halloj alla finisar!

Jag hoppas att ni har haft det trevligt i skolan! det har iallafall jag. Det är ju alltid mysfeeling första skoldagen. Man stöter på vänner man inte träffat på alldeles för länge. Många kramar och pussar delas ut till solkyssta kinder. Alla är så fina<3 man märker ju att alla är glada över att se varandra och det är bra vibes. Är faktiskt väldigt trevligt enligt mig.Är så otroligt skolmotiverad detta år!! vilket är helt otroligt för jag är aldrig det haha. Nämen detta år är mitt år och jag SKA prestera. Har typ inget annat val om jag kollar på mina nuvarande betyg. Vill ju faktiskt ha möjligheten att plugga vidare</3 Så de ska bli kul och är otroligt taggad på psykologi och religion!!!l Va ju helt knäpp i skallen när jag valde ekonomi. Ekonomi är verkligen inget för mig. Älskar samhällsvetenskap och beteendevetenskap. Det tycker jag är intressant. Inte kalkyleringar och budgetar.. BORING.

Efter skolan drog jag och några fina tjejer in till stan och käkade. Efter det drog jag till ungdomsmottagningen och sedan började helvetet. Väl där mötte jag upp min älskade mamma som va support när jag skulle sätta in min spiral. Själva insättningen gjorde bara lite ont. Men OJ vad jag LIDIT sen dess. Värkarna efter har varit PLÅGSAMMA. Har haft konstant ont i över tre timmar. Har gråtit livet ur mig. Det här är den sjukaste smärta jag känt. Har bara varit sängliggandes. Kan knappt stå upp. Att föda barn ska vara värre och jag har bara funderat kring hur jag ska lyckas med det?!??

Åt en råbiff på vau de ville, rekommenderar!!

Sorry för lite deppigt första inlägg men vill vara så personlig som möjligt här. Detta ska bli min plattform att skriva av mig på. Att hänga på när jag känner mig lite kreativ på och inte känner för att ta fram penslar eller pennor. Jag kommer förmodligen inte att blogga varje dag men så ofta jag kan och orkar. Bloggen ska vara kul och jag ska inte känna något tvång till att jag MÅSTE uppdatera. Men det lär ju ske några gånger i veckan iallafall!

PUSS

Likes

Comments