​Hejsan hoppsan!!

ytterligare en tid har gått sen sist men de senaste sakerna jag har hitta på är att åka tjejvasan samt besöka Stockholm med ekonomi tvåan. I förra veckan på torsdags morgonen tog jag mig till Hanna där bilen började så smått rulla mot sälen. Vi var där torsdag-söndag och loppet anhölls på lördagen. vi båda tog oss runt och det var faktiskt en jätterolig grej att ha gjort. Jag skulle inte påstå att någon av oss var speciellt seriösa utan vi gjorde det mest för skoj skull. Dagarna där uppe var verkligen behövliga, mycket skratt, snack och skön ledighet. Det enda som saknades var våran Anna som var tänkt att hon skulle åka med men senare fick reda på att hon kommer befinna sig på andra sidan jordklotet just då. Men annars kunde det väl inte bli mycket bättre??

När jag kom hem på söndagen var det bara att packa om väskan inför en sväng upp till Stockholm där bussen rullade redan tisdag morgon. Stinas 18 års-dag!!! Supermysigt att tillbringa några dagar samt nätter tillsammans med sina vänner där uppe. Dessutom tycker jag om Stockholm en hel del, det finns så mycket att göra, mycket fler tillgångar helt enkelt.

Menmen, imorgon är det måndag och vi har studiedag!! Jag kan sova ut och behöver inte tänka på några speciella tider, huur skönt?? Älskar det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments