Hejsan svejsan mitt första inlägg på 2017!!
Eftersom jag har vänt helt totalt på dygnet nu under lovet är jag inte ett dugg trött just nu. Inte för att klockan är speciellt mycket men ändå, det Kommer bli väldigt jobbigt att börja skolan och anpassa tider efter scheman när man inte alls behövt tänka på det under dessa veckorna.
Och för det andra har jag knappt tagit några bilder alls varken från nyår eller av någon utav dagarna då jag hittat på saker, mitt minne är inprincip helt slut på mobilen så var tvungen att lägga över alla mina bilder på datorn och sedan radera för att få lite utrymme. Så min kamerarulle består av kanske 10 bilder, yey.
Apropå något helt annat så ser jag framemot så mycket, speciellt sommaren. Och min 18 årsdag!! Ca 5 månader kvar men det går snabbt!!

Likes

Comments

Gud va lovet går snabbt, eller är det bara jag?
Det som jag är nöjd med under detta lovet hitintills är att jag har njutit av min ledighet till fullo, både från skolan och träningen, vilket känns skönt. Men fort går det...
Snart är det nyår och det känns helt sjukt, hela 2016 har snart redan gått, och allt som har hänt detta året kommer vi om några dagar säga, tänk FÖRRA året blabla..
Jaja nu sitter jag iallafall med tom mage jättehungrig på tåget mot Göteborg för att möta upp Jennifer och Sofia. Vi hoppas på att hitta någon mysig resturang att äta på.
Kram

Likes

Comments

Bilder i massor!!
Tänker inte skriva mycket mer än att jag har haft en supermysig julafton och att jag hoppas att ni också har haft det!! <3
Kram

Likes

Comments

Igår var det julklappshandling som stod på på schemat, så bilen rullade ner mot Helsingborg strax efter klocka 12.
Massvis med folk i stress av att hitta julklappar, och även vi. Men jag är nöjd, jag hittade det jag ville så det känns bra.
Planerna inför gårdagens kväll var att bara va hemma, men så blev det inte.
I sista sekund bestämde vi oss för att hitta på någonting, så jag tog tåget till Kinna där jag spenderade min kväll.
Dagen idag har till stor del bestått av att sova, vaknade för några timmar sedan och är lika trött nu, men men så
är det. Med ytterligare lite mer sömn kommer jag att gå upp ur sängen imorgon helt utvilad.
Kram kram

Likes

Comments

Veckorna har susat förbi i en hög hastighet och det är redan fredag IGEN, och nästa vecka går vi enbart tre dagar innan det är jullov!! Det känns riktigt bra.

Men iallafall, idag efter skolan möttes vi tjejer upp för en liten fika tillsammans eftersom att Agnes fyller 18 år imorgon!! Fyy så kul för henne!!
Ett stort grattis i förskott!!

Likes

Comments

Hej på er IGEN.
Detta med att blogga har inte riktigt gått som jag tänkt, hmm..
Men framsteg, nu har det stått stilla här i tre veckor istället för kanske åtta som det var förra gången..??
Så något positivt finns det alltid. :)
På tal om något helt annat, hur sjukt är det inte att julafton är om enbart 10 dagar?? 10!! Jag har ingen riktig julkänslan faktiskt om jag ska vara helt ärlig!!
Men men, idag har jag iallafall vart hos frisören och klippt mina toppar vilket känns skönt för det var verkligen nödvändigt. Därefter hängde jag med mamma ut till Getterön för att käka lunch, mysigt.
Nu ska jag slänga mig i soffan framför tv:n i några timmar innan tåget rullar till Kinna för ett riktigt jobbigt fyspass... Men det känns alltid skönt efteråt,plus att dagen slutas ihop med Anna.
Ni får ha det så bra, puss&kram.

Likes

Comments

Nu har tiden susat förbi en i väldans hög hastighet ytterligare en gång..!! Jag ber om ursäkt men jag tycker verkligen inte att det är lätt att uppdatera regelbundet om olika saker och inte bara rutinerna med skolan medmera. En eloge till dom som faktisk lyckas med det. Ibland är det även lätt att saker och ting sker men inget jag tänker mycket mer på eller gör något inlägg kring. Men jag försöker publicera lite någon gång ibland, bättre sent än aldrig, eller vad säger ni?

Igår lämnade jag iallafall en liten present till Isabella och sedan kramade jag om henne för ett tag. Tråkigt men glad för hennes skull och jag hoppas verkligen att allt blir bra och roligt vilket jag verkligen tror!
En stund därefter kom Anna till mig och vi gick direkt och köpte lite mat och annat gott att äta och sedan var det myskväll 100%.
Just nu ligger jag i sängen med alla lampor släckta för att snart slumra till efter att jag nyss kommit hem från Jennifer i Gamla Köpstad där vi har käkat och badat i massor, så nu känns det som att sova är ett bra alternativ.
Godnatt på er!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag blev det en lunch i Göteborg med Sofia.

Likes

Comments

Jag kom hem från Espevik för ungefär 20 minuter sedan kanske och jag är redan rastlös över vad jag ska göra!! Så just nu sitter jag i princip bara och väntar på ett samtal från Sofia så att jag kan snacka lite med henne, och sedan får jag se vad jag hittar på. Det blir nog inget speciellt iallafall, kanske övningskör en stund men vi får se hur det går med det.
Hej på er!!

Likes

Comments