9/6 Detta var förra fredagen då vi gick på sommarlov, mitt sista sommarlov?? Känns helt sjukt verkligen. Men jag hade en super rolig kväll och vädret höll sig bra också för den delen.

12/6. Dagarna hittills har bjudit på både bra och dåligt väder. Men som sagt inget dåligt väder utan bara dåliga kläder. Vi trotsade vädret och gick ut i spöregnet. ☔️

14/6. Mys på klipporna, bad mitt i natten och Sleepover hos Wilma!! ☀️

15/6. Igår efter träningen var det dags för mat. Vi möttes upp på Hemköp för att köpa lite smått o gott och sedan åkte vi till Sofia där vi grillade och snackade hela kvällen. 🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ÅÅÅ är så glad för deras skull!!! <33 SÅ FINA!!

Likes

Comments

Livets helg!!<33

Likes

Comments

Igår var det morsdag och vi var hemma hos mormor och morfar och åt lite mat innan jag åkte till Kinna för att träffa Jennifer och Sofia!! Vi satte oss och grilla och bara prata vilket var väldigt efterlängtat, har saknat de två även fast det kanske bara var en vecka sen vi sågs alla tre ihop haha. <33

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!
Vädret fortsätter i en bra riktning. Igår åkte jag till Kinna redan vid 10 tiden för att träffa några utav tjejerna. Vi tog oss till Hanatorp där vi låg fram tills 3 tiden ungefär och sedan åkte vi vidare till öxabäck. Hade inte en susning om att det existerade en sjö där men det gjorde det. Vi la oss på en liten mysig klippa och sola fram tills klockan nästan blev 5. Senare mot kvällen mötte vi upp de andra och grilla ihop vid Hanatorp. En supermysig kväll helt enkelt.

Idag däremot har jag vart här hemma hela dagen. Jennifer hämtade upp mig på förmiddagen så åkte vi ner till ankaret och sola nån timme innan vi blev allt för rastlösa och tog oss upp till stan igen. Vi hann strosa runt och kolla en liten stund innan Jenni behövde åka hem eftersom hon hade jobb att passa.
Ikväll har jag tagit det väldigt lugnt, vi gick ner och tog oss något att äta och sedan har jag mest legat i sängen och fått lite plugg överstökat nu det sista.
Hoppas ni har det bra :)

Likes

Comments

Idag gick jag upp hyfsat i tid enligt mig själv. Jag var ready to go redan vid 10 tiden imorse då vi skulle till min morbror som fyller år idag. Det blev en frukost och efterrätt i solen vilket var mysigt och efter några timmar åkte jag till Kinna för att träffa Sofia<333 Ååå det känns som det var en evighet jag träffade henne sist!! Vi åkte iallafall och kollade när Kinna mötte Kronäng, vet dock inte resultatet då vi gick lite innan matchen blåstes av.
När jag var hemma igen gick jag och pappsen ner och käkade på Big boys, supergott!! :)

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har det vart ytterligare en ledig dag, superskönt verkligen! Jag har legat ute och försökt få så mycket sol som det bara gått. Mot kvällen vid 7 tiden mötte jag upp Wilma för att tillsammans skaffa oss ett gymkort här i stan. Aldrig haft en fot på detta gymmet förut men det känns faktist bra även om jag enbart vart där en gång hittills haha. Det som jag tycker är skönt är att man slipper vara bunden till någon specifik tid då det är ett 24/7 gym.
Men efter att vi var klara där kände vi för att gå en liten promenad så de slutade upp med att vi gick en liten bit på strandpromenaden! Det är verkligen såå härligt när sommaren börjar komma och vädret är fint! :)

Likes

Comments

Nu är denna veckan överstökad. Alla nationella prov är avklarade och nu väntar bara sommarlov runt hörnet. Det känns helt sjukt hur fort tiden går. Det känns som vi nyss hade sommarlov. Jag har redan gått 2 år på gymnasiet, och nästa år är mitt sista?!?!
Aja nog pratat om det. I tisdags åkte jag till Kinna
för att möta upp Jennifer och Sofia. Jag blev upplockad av Jennifer som tog sitt körkort i tisdags!! Såå bra gjort!! Sedan åkte vi vidare för att hämta upp Sofia och därefter begav vi oss mot Hanatorp eftersom Jenni var så gullig och hade köpt med sig fika till oss, men dessvärre var det alldeles för kallt för att sitta ute så vi åkte vidare till Ekelund och parkerade bilen där och hade fikastund i bilen <3 funkar precsiiiiis lika bra :)

Igår åkte jag till Anna runt 9 tiden och tillbringade hela kvällen där, vi satt ute på hennes balkong med filtar och pratade hela kvällen, det var inte ett dugg kallt utan enbart supermysigt!! När klockan började ticka in på natten drog sig jag och Wilma oss hemåt igen.

Likes

Comments

Idag hade jag enbart en lektion i skolan och sedan drog vi tjejer till Borås för att checka NAKD-outleten, inte jättemycket att ha just nu om jag ska vara helt ärlig, men det ska ju fyllas på titt som tätt!!
När jag var tillbaka i Kinna plocka jag upp Johan så åkte vi och köpte lite fika och satte oss på hanatorp, supermysigt, och efter det åkte vi vidare och stannade på lite olika ställen. :)

Likes

Comments