Header

HEEEEEJ och välkommen tillbaka Melina från semestern!
Vi har haft en sån underbar och härlig resa så det känns så lustigt att vara tillbaka till vardagen. Dock med en massa ny energi! Har verkligen haft tid att vila upp mig och bara ta åt mig all D-vitamin som solen gett mig. Jag tror att alla behöver en såndär resa i början av året.
Har en MASSA bilder att visa från Thailand, men vi börjar med en bild från idag. Kollade brun och härlig man ser ut i denna supergula (vad heter färgen?) träningströjan. Jag har nämligen varit ute och gått en promenad på ca 6 km och lyssnat på en poddis. Nu ska jag ta en dusch och sätta på en serie. Innan vi åkte iväg så körde vi lite av ett Homeland-marathon, så får se om vi kommer ihåg något från det senaste avsnittet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu lämnar vi den lilla paradisön Koh Samet efter att ha sovit vår sista natt i en Bungalow. Nu kan jag checka av den punkten på min bucketlist, för jag kommer nog inte göra om det. Jag vill inte vara den som är den, men vi hade 2, eller fler, ödlor som sprang på vägen inne i bungalowen. Jag som verkligen hatar att som har med insekter och ödlor att göra, tror ni att jag sovit oroligt inatt?
Plus att alla syrsor utanför har ju kört på hela natten så det har låtit som att någon kört en gräsklippare precis utanför. Men det var en upplevelse och det är ifrån dem man skapar roliga minnen.

Nu bär det vidare mot ön Ko Chang!

Likes

Comments

Ligger på stranden och sippar på en kokosnöt just nu. Både älskar och hatar att det finns wi-fi på stranden. Nu kan jag ligga uppkopplad hela tiden på semestern, men är det verkligen det man vill..? Ville iaf bara säga hej och att vi har det bra! Riktigt bra! Vet inte riktigt om jag har lust att åka härifrån, haha.

Likes

Comments

No words, och framförallt, no filter needs!

Här nere i Thailand har jag fått sån craving på ananas! Det är typ det enda jag är sugen på. Igårkväll tog jag till och med en maträtt innehållande ananas. Men det är ju så gott! Särskilt i värmen och ananasen är liite godare här än hemma i Sverige.

Likes

Comments

Åh vad jag trivs här! Det känns verkligen som att man är mitt i djungeln, men såfort man går igenom hotellet gått över den lilla, lilla vägen (som knappt 2 bilar kan möta varandra) kommer man till den vitaste stranden och det blåaste havet. Det är underbart! Tror jag kan stanna här ett bra tag.

Likes

Comments

Måste nästan nypa mig i armen när jag skall borsta tänderna på morgonen. Ser ni denna utsikten, direkt ut i djungeln!
Vi bor nu på ett rätt nybyggt hotell på ön Koh Samet och allt är riktigt mysigt här. Gatorna är små och de enda bilar som kör här, det är taxi pickuper. Annars är det moped som gäller!

Likes

Comments