Header

Efter jobbet igår hämtade gänget upp mig och vi skulle fira Jonte med en liten överraskningsdag.
Första stoppet blev D J U R P A R K E N! Jag har inte varit där på fleeeera år, så det var riktigt kul att gå där och kolla på djuren. Höjdpunkten måste varit alla små djurbäbisar. De var så söta!!

Efter djurparken åkte vi hem till Calle & Nathalie och satte oss direkt på deras balkong och njöt utav solen, ett glass bubbel och korv i bröd.
Sen tog vi det lugnt i ett par timmar, satt och njöt av solen, nästan alla slumrade till där ute, och drack lite rosé. Det var riket härligt!
Sen piffade vi till oss och gjorde oss redo för en kväll på stan.

Vi styrde klackarna mot Viskan Rooms och när vi kom dit hade Nathalie fixat drinkbiljetter och ett bord med en flaska bubbel.
Sen mignlade runt på Viskan med varsin Muscow Mule innan vi gick vidare och slog klackarna i tacket.
Tack för väldens bästa lördag och jag älskar sommarkvällar som dessa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagens Aperol Spritz som vi hade tillsammans med världens godaste tryffelpasta. Det har blivit lite av en fredagstradition att äta denna goda pasta, och igår lyxade vi till det riktigt och hade oxfilé till. Det vattnas nästa i munnen bara jag tänker på det. Mmmmm.

Hello darlings! Äntligen lördag va?
Jag skall jobba ett litet kortpass idag till klockan 13, sen bär det av på en heldag med vänner. Även fast jag jobbat typ 52 timmar denna veckan och känner mig ganska trött, så äg jag faktiskt väldigt taggad på dagen. Vi skall fira en vän som fyller år, så vi får se hur dagen slutar! Ha en fin lördag och njut av en mysig lördagsfrullis.

Likes

Comments

Åh snaaart är det semester och jag måste säga att jag längtar något otroligt nu. 1 week to go på jobbet, sen drar vi till västkusten och spenderar helgen där i våran stuga. Strosa på Smögenbryggan och köpa med färska räkor längtar jag nästan mest till.
Igår bokade vi flygbiljetter ner mot Medelhavet, och bilderna talar väl ganska tydligt om vart vår destination blir? Jo vi ska upptäcka Italien och deras italienska riviera. Känner på mig att detta kommer bli en riktigt häftig resa. Älskar det italienska köket, så matmässigt kommer jag förhoppningsvis inte bli besviken. Soooon Vacatiooooon!

Likes

Comments

Jag är verkligen inte bra på det där med att skriva ut hur mycket jag älskar honom, och jag tycker att det kan låta så puttinuttigt. Något jag har lite svårt för.
Det är något vi visar varandra, och inget vi skall försöka bevisa för alla andra.
Men, jag älskar dig ❤️

Likes

Comments

Nästan varenda gång jag har varit hos frissan har vi tagit en bild på hur det ser ut, och det är jättekul nu när man gjort det ljusare och kunna jämföra hur det har sett ut påvägen.
Såhär flawless var mitt hår förra veckan, och idag har jag inte tvättat det på 3 dagar. Det är lite av livets kontraster, och jag måste säga att jag gillar det.

-tidsinställt

Likes

Comments

Såhär mysig såg min fredag ut förra veckan. Spenderade lite tid hos frissan och gav håret en massa kärlek. Eller ja, vi blekte det lite ljusare så det är väl inte så skonsamt för håret. Men så skönt att få bli omhändertagen och bli fixad i håret, värt varenda krona!
Påvägen hem stannade jag och köpte med lite solrosor och annat smått och gått till vår grillkväll på lördagen.
Njöt sedan av fredagskvällen med varsin Aperol Spritz och sushi framför TVn. Jag älskar fredagskvällar hemma i soffan!

Likes

Comments