Header
View tracker

Kolla här vilka riktiga julnaglar jag slog till med förra veckan. Jag brukar annars alltid köra ganska en ganska nude-färg, men nu var jag sugen på att spexa till det lite med en riktig julröd färg. Det känns lite ovant till en början, men nu har jag faktiskt vant mig. Jag tycker dem är riktigt snygga!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godkväll denna fina tisdag! Nu var det ett litet tag sedan jag var inne här, men jag har haft en hel del att tänka på och kommit hem sena kvällar, så bloggisen har hamnat i kläm och det är riktigt tråkigt! Men jag skall försöka hålla den lite mer levande nu - jag tycker ju att det är så kul och speciellt att ni ändå är några som fortsätter titta in❤️

Efter jobbet de flesta dagar har jag varit inne på sjukhuset och hälsat på pappa, och jag kan verkligen inte säga att jag tycker om sjukhusmiljön. Lukterna och alla stängda dörrar i korridorerna..

Iallafall, igår var vi ett gäng på ca 10 personer som var bjudna hem till mamma som hade styrt upp en liten "glöggmys/knytkalas". Alla fick ta med sig lite olika tapasrätter, och dessa taco-chipsen - shit, vad goda! Dessa skall jag verkligen försöka mig på en dag.

Tacochips, mango chutney, salami eller serranoskinka och ost, och sen in i ugnen. Supersmidigt och riktigt gott!

Nu ikväll har vi varit ute på en kall, men väldigt mysig, promenad. Jag hann ta en selfie innan telefonen dog pågrund av kylan.. det är riktigt tråkigt att den gör så. Jag har ju batteri på telefonen! Någon annan som också varit med om detta med sin iPhone?

Så nu sitter vi i soffan med en film på TVn som Mattias ville se, och värmer oss med lite glögg! Även fast det är riktigt kallt ute, var det riktigt friskt men framförallt riktigt skönt att komma in i värmen.

Likes

Comments

View tracker

Denna sockersöta keratinoljan köpte jag med mig i söndags när vi var ute på en shoppingrunda.Har hunnit testa den en gång, så kan inte säga så mycket om den förutom att den lukar som gooddiis! Den är inte heller lika fet som en vanlig olja, håret blir inte lika fett.

Än sålänge är jag positiv till denna oljan, alltid kul att testa nytt och jag var liite trött på Nashi och Maroccanoil som jag haft ett tag nu.

Likes

Comments

I söndags hade vi en mysig liten glöggkväll, jag och Mattias, med glögg, pepparkakor och det första ljuset i vår adventsljusstake tänt.
Blev väldigt nöjd med årets adventsljusstake, men den är inte riktigt klar än. Tänkte köpa lite kanelstänger och lägga i lite kottar, sen är jag nog klar!

Likes

Comments

Glad 1:a Advent!
Nu har jag ÄNTLIGEN börjat få lite julkänslor och det är nu det mysiga med julen börjar! Vi har faktiskt inte hunnit julpynta så mycket hemma ännu. Det enda vi gjort för att skapa julkänslan hemma är att köpa jul-doftljuset från Lagerhouse. Det doftar rikigt juligt med massor av kanel!
Tänkte ta upp granen snart (japp, vi har plastgran) och sätta upp julstjärnan, har bara inte hunnit.
Har endel att fixa innan jag känner mig riktigt redo för julen och att bara kunna få njuta av julkänslan.

Likes

Comments

INSTAGRAM@melinaboqvist