Header

Såhär spenderade vi vår söndag tillsammans, jag och Mattias. Vi startade söndagen med lite kaffe i soffan framför Nyhetsmorgon och sedan hoppade vi i lite sköna sommarkläder innan vi packade ihop våra saker till vår lilla picknick.
Vi stannade till i affären och köpte med lite charkisar, frukt och färska frallor.
Sen tog vi en liten roadtrip ner till kusten och hittade en mysig liten klippa med lä där vi satt i våra brassestolar och njöt av solen.
Det var så härligt!! En perfekt spenderad söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Sitter på Landvetter nu och väntar på att få gå på planet mot Stockholm. Jag ska upp på ett möte och även gå på ett redaktörsforum i ICA-huset. Skall bli spännande. Ha en superfin måndag!

Likes

Comments

Ett par klassiska Levis jeans är ett måste i allas garderob. Dessa köpte jag mig förra veckan inne på NK i deras Levis butik. Hade då fått in en hel del storlekar nu!
Tycker det känns lite ovant nu att ha på sig ljusa jeans när jag nästan hela vintern har levt i svarta jeans. Men så snyggt och perfekt nu till våren/sommaren.

Likes

Comments

Oh Happy FRIDAY !
Hur härligt är det inte med en soooolig fredag och en fin helg som väntar bakom hörnet? Måste vara den bästa känslan man kan ha. Nu är det dags för jobb och i eftermiddag ska jag iväg och handla lite gottit till fredagsmyset. Jag är lite småsugen på lite ost & kex, så det får det nog bli! Ha en fin fredag❤

Likes

Comments

Det var lördag i Budapest och vi tjejer tog oss en tur till den finare gatan i stan för att klämma på lite väskor. Påväg till Louis Vuitton hittade vi denna mysiga restaurangen, Callas. Så efter allt kollande på massor av fina väskor satte vi oss här för ett glas bubbel. Nästan som taget ur ett avsnitt av Sex and the City!
Miljön här inne och uteserveringen var verkligen helt magisk. Här vill jag sitta varje lördag med ett glas bubbel, tack!

Likes

Comments

Förra veckan var jag hos frissan för att piffa till håret litegran, och titta så fint det blev! Jag kör på en Bayalage för att få det ljusare utan den där markanta utväxten. Så denna gången flyttade vi upp slingorna, klippte topparna och la i en nyansering i en kall rosé nyans. Är super nöjd - som vanligt, och det känns alltid lika skönt efter ett besök hos frissan!

Likes

Comments