Header

Hade någon frågat mig, vad är det bästa du vet? Hade jag LÄTT svarat goa helgfrukostar framför Nyhetsmorgon. Det kan nog vara ett av de bästa jag vet.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken mysig lördagseftermiddag vi haft! Vi tog på oss lite goa kläder, fixade varsin mugg
med kaffe och tog bilen till ett naturområde här i närheten.

Kolla så fiint! Sjön ligger helt spegelblank..

Det var mest skönt att komma ut i naturen och få sig lite frisk luft. Man blir så lugn efteråt! Perfekt eftermiddag med honom.

Likes

Comments

- I deserve new shoes!
Är så sugen på att införskaffa mig lite nya skor, och jag har konstigt nog varit sugen på vita tygskor, men som kanske inte riktigt passar det svenska vädret vi har att vänta.
Söndag kväll och snart är jag redo för en ny vecka. Har fixat mina naglar nu ikväll och ska strax sminka av mig & göra mig redo för sängen. Men först lite Johan Falk. Natti!

Likes

Comments

Idag har jag varit riktigt seg på förmiddagen, och efter våran frukost fick jag sug efter att bara ligga i soffan hela dagen och bara softa. Men som tur är har jag världens bästa kille som drog med mig ändå till gymmet och 1 timme senare (och en Celsius) så har jag hur mycket energi som helst och endorfiner som bara sprutar i kroppen. Det är då man känner sig så nöjd och glad över att man tog sig till gymmet ändå.

Nu skall jag börja städa vår lägenhet, för ikväll kommer min lilla familj över på pre-birthday party för mig! Min syster är inte hemma när jag fyller år och hon ville fira mig innan, min lilla gullis!

Likes

Comments

Här sitter jag utanför den myigaste lilla bageri butiken, Da Matteo Handel i Göteborg. Hur mysigt hade det inte varit att varje lördag gå och köpa lite färska frallor på ett ställe som detta? Jag hade älskat det.

Helgen är nu på ingång och veckan som varit har verkligen flugit förbi. Ikväll står tryffelpasta på menyn och lite Netflix. Jag har inte köpt någon godispåse till kvällen, så vi får se ifall jag klarar mig ändå - gottegrisen här..

Likes

Comments

En bättre lunch! I tisdags när jag hade min lediga dag, mötte jag upp min saknade vän Nattis för lunch i Göteborg.

Klassiska köttbullar, ett glas rött och en fin vän. Bättre än så blir det inte.

Vi satt på Kungstorget på deras uteservering, kollade på folk och pratade ikapp allt som hänt sedan i somras.

Såhär spenderar jag allra helst mina lediga vardagar!

Likes

Comments