Igår så färgade jag ju håret, eller snarare blekte. Det blev inte riktigt fullt ut så som jag ville ha det då det blev en liten orange ton på vissa delar vilket gör att håret ser lite guldigt ut i vissa ljus. Idag så ska jag och mamma köpa silverschampoo för att se om det orangea försvinner. Önska mig lycka tilll i skolan idag, hoppas man inte får för mycket blickar.

Puss


före

Efter

Likes

Comments

Idag hade jag mitt sista nationella prov i engelska, är så lycklig. Ett ämne mindre att ha nationella prov i. I måndags hade vi hör- och läsförståelse, det kändes som att det gick väldigt bra men de flesta gångerna som jag säger det så går det bokstavlingen åt skogen. Idag var det skrivdelen, å det gick så segt. Vi hade 80 min på oss att skriva en text om media och hur det påverkar oss, det tog mig 20 min att börja skriva men när jag väl skrev så flöt det på ganska bra, lämnade in det precis när provtiden var slut så det var bra tajmat.

Senare ska jag färga håret blondare, så det kommer upp bilder ikväll på hur det blev.

Puss

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har skrivit sedan i fredags. Hela helgen har jag haft på mig grönkläder och har vart på övning uppe i Uddevalla, där det tyvärr inte fanns någon teckning alls. Det stod "ingen service" nästan hela tiden och de få gånger jag ville använda telefonen så fanns den lilla texten uppe i vänstra hörnet, så störande.

Nog med det, nu ska jag berätta lite om hur helgen har varit uppe i Uddevalla. Det började med att vi åkte buss från Göteborgs garnison till Uddevalla skjutfält. Sedan på själva skjutfältet var vi vid/i en byggnad halva dagen. Vi gjorde saker som att gå igenom hur ett tält fungerar, gå igenom reglerna för vad som gäller och måla våra händer, halsar och ansikten med brun-svart-grön maskeringsfärg.

Efter det så marscherade vi 2-3 mil till vår o-plats där vi skulle bygga upp läger och spana efter aktiviteter på vägkorsningen. Efter vi hade satt upp tältet så hade jag ett 1h pass i o-platsen för att spana, men det slutade med att efter mitt pass var slut så låg jag där med johanna på hennes pass och vi båda låg kvar på Edvins 2h pass, så jag låg på o-platsen i 4h.

Sedan fick vi order om att riva våran förläggning och förflytta oss till andra delen av skjutfältet vilket var ca 3-4 mil ifrån oss, dock så slutade det med att jag inte kunde marschera hela vägen då mitt knä gjorde så ont att löjtnanten och sergeanten fick hämta upp mig med terrängbilen.

Sedan när vi hade tagit oss till den nya positionen så satte vi upp tält och somnade. Nästa dag marscherade att tillbaka till samlingsbyggnaden förutom jag som åkte terrängbil.

Väl vid samlingsbyggnaden så hade vi 4h tills bussen skulle komma så vi städade, de andra körde ett långt fyspass sedan bara vi hade roligt innan bussen kom.

När bussen kom så tog den oss till göteborgs garnison, då gick vi direkt till resturangen för att äta lunch. Efter det så gick vi ned till hamnen för att ha båtvård.

Puss

Likes

Comments

Johanna var inne på we heart it och såg några bilder som hon tyckte passade in på mig och jag håller verkligen med. Här kommer de och förhopningsvis gillar ni de också.

Puss


Likes

Comments

​Just nu sitter jag och Johanna på stadsbiblioteket inne i stan och pluggar svenska och no. Till det så dricker vi Innocents nya super smoothies energise (Jordgubb,körsbär, guarana och flax frön) och antioxidant (Kiwi, lime, vetegräs och flaxfrön) för att ha ork och energi till att plugga.

På tisdag så har vi prov i svenskan och det är på de nordiska språken, bland annat de svenska minoritetsspråken. Kommer bli svårt att plugga i allt, men det kommer vara värt det för då kan man prestera max på provet.

Sedan håller vi på att bygga hus vilket är kul då man får testa på hur det känns att vara arkitekt.

Puss


Likes

Comments

Igår fick jag hem ettt brev ifrån Thoren Buisness School i Helsingborg. Jag fick ett brev där jag var inbjuden som vip-gäst till deras kick off nu den 3 maj 18-19. Till det så fick jag ävem mitt vip pass och ett paket tuggummin från skolan där det står "tugga som en vinnare, känn smaken av succe".

puss

Likes

Comments

Älskar snapchats funktion Faceswap. Den är så rolig för jag och Johanna gillar att swapa våra ansikten med varandra. Det är kul för vi blir alltid så fula.

Brukar era faceswaps bli fula eller snygga?

Puss

Likes

Comments

​Idag är det onsdag och jag är i skolan....tyvärr. Just nu har jag so och vi gör inte ett piss. Jag och tre kompisar sitter i ett grupprum och gör musik fast vi egentligen ska skriva ett grupparbete om det religiösa colombia. Denna förmiddagen har vi fyra lektioner innan vi får gå och äta i bamba, eller som andra säger skolmatsalen.

Efter har vi matte, svenska och no. No, jag hatar verkligen no. Försår inte vad vi kommer att ha någon nytta om vi vet hur fotosyntesen fungerar eller den kemiska föreningen för salt vilket btw är NaCl. Men en sak som är rolig på no:n är att vi nu kommer börja med teknik, det betyder att vi ska designa och bygga ett hus virituellt via ett program som heter sketch up.

Puss​​

Likes

Comments