View tracker

Godkväll alla fina
Har precis gråtit loss till undercover boss. Gör alltid det i slutet. Blir så rörd över hur fina människor det finns.
Första skoldagen efter lovet? Har aldrig haft något emot skolan i helhet. Det jag får ont i själen av är tidiga morgnar och dåliga lärare. Förutom det tycker jag att skolan är helt okej. Jag kan till och med tycka att den är kul ibland. Har ju i princip alla mina fina vänner där.
Idag klantade jag till det något rejält. Trodde att jag hade risk 1 idag. Åkte hela vägen till mörby i snöstormen. Trafikskolan var stängd och såg sedan att det var nästa tisdag jag hade kursen. Drog mig liksom upp ur sängen från min nap och tog mig ut i kylan. Riktigt klantigt. Fick ont själen. Traskade in på hm och shoppade lite som bot på smärtan. Sedan var det bara att ta sig ut i snön och ta den 20 minuter sena bussen hem :))))
Wihooooo vad man älskar sl på vintern

Detta fick jag med mig hem. Countering stick som jag aldrig sett tidigare. Tyckte att den såg intressant ut. Har dock inte fastnat riktigt för det där med countering. Blir liksom aldrig nöjd. Sedan fick jag även med mig min kära concealer som aldrig svikit mig. Har använt den här rackaren i snart två år. Plockade även på mig två hårband. Är lite efter när det gäller den trenden och känner inte att det är rätt årstid för det nu. Men ähhhhh

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Tjena kompisar. Söndag utan ångest, livet är allt bra nu va? Imorgon ska jagtraska iväg till min andra körlektion, wihoo. Är supertaggad, det kommer nog att gå jättebra! Det är verkligen så stor skillnad att köra med mamma och att köra med en lärare. Min lärare är lugn och pedagogisk, mamma är hetsig och stressad. Jag kan ju verkligen inte köra med mamma. Det slutar alltid med att vi går ifrån bilen som ovänner och att jag har tårar i ögonen. För er som inte vet det så är jag en barnrumpa . Gråter så fort det blir för mycket känslor, oftast när jag blir frustrerad. Behöver liksom inte ens vara för att jag är ledsen, det är faktiskt sällan som det är anledningen.

Vad gör jag då? jo du, jag ligger i sängen nybusad, tar en vindruva då och då och lyssna p´å Silvana Imam som spelas i högtalarna. Bussäsongen är tyvärr här. I kön till caffis ser du gång på gång tjejer som leter efter bankkortet med orangea, fläckiga händer. Busdoften smyger runt i dagykorridorerna och jag är nog en av de som är sent ute med att haka på.

Bjuder på lite bilder från i torsdags då vi firade bebisen i gänget. Det gjordes på Buco Nero i Vasastaden. En ypperligt trevlig resturang som jag rekomenderar. Om ni ska käka där, käka svamptortellinin. Mmh, det vattnas i munnen på mig.

Likes

Comments