Header

Hejhej!
Här sitter jag på nattjobbet igen och denna gången jobbar jag på Ölandsgatan. Blev inte så ”lite” nätter som jag nämnde sist utan det blir att jobba från den 18e-27e. I regel jobbar man som mest 3 nätter, men pengarna behövs och jag är ung så det är bara att knega på!

Börjar ungefär vid 21:00 och går av 07:00 och brukar somna vid 09:30 för att sedan gå upp när kroppen orkar. Låt dessa dagarna gå fort 👀

Om jag inte räknat helt fel så kommer jag avverka ca 100h på lite över en vecka. Inte van vid att jobba så mycket men det kommer blir bra.

Igår vaknade vi upp vid 16:30 så med andra ord hade vi ”försovit oss” för 18:00 skulle vi vara hemma hos Bianca & Pontus där Naemi skulle ha sin födelsedagsfest. 🍾🥂🎈🎉
Vi skulle ha en dubbeldejt med henne och Eddie. Naemi hade gjort jättegod mat och kvällen överlag var suuuuperb. Jag är ju nykterist i vanliga fall, men igår blev det faktiskt en och annan öl. 🙈

Personligen så hatar jag alkohol. 👮🏼‍♀️
Jag skiljer inte på alkohol och droger utan alkohol/etylenglykol är en drog. En drog som är normaliserad av samhället och ses som något socialt och som den största tradition här i världen, tyvärr.
Sedan är det ju även stor skillnad på att missbruka något och att bruka något, absolut, men linjen däremellan är hårfin.

Dricker du alkohol? Varför/varför inte?👀

Jag kan inte dricka något annat än öl då det är det enda där jag inte känner smaken av alkoholen. Det räcker att jag luktar på ett glas vitt till exempel och jag kan nog om möjligt just då, spy av bara lukten. (Läs; stank).
Det är ju lite dubbelmoral att jag då drack lite igår, men men 🤷🏼‍♀️

2,5h av 10 timmar kvar här så snart får jag knoppa!! Längtar, som vanligt hehe.

Ni/du/den/hen som läser detta önskar jag en toppendag och själv skall man sova bort den.

Kastar in en mycket trött selfie och en bild på Geten som vilar i kaninhimmeln.

Hejdåhadetbravihörskanskeimorgon❤️

Melimpz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Det har inte hänt sådär supermycket i mitt liv sen sist. Dagen efter loggade jag in på exlearn och då fick jag syn på ett uppiggande mail från läraren än där hen skriver att slutprovet blev godkänt och likaså mitt gymnasiearbete. Kan nu titulera mig som undersköterska och mentalskötare.

Känns suuuuperskönt att slippa den stressen över axlarna och jag kan äntligen sätta igång med mitt jobba-spara-sova-äta-träna-liv.

Det sistnämnda skulle ju inträffat för sisådär två år sedan, men jag kämpar på här med att manipulera hjärnan till att finna motivation.

Vet inte vart det bär hän ännu. Blir nog att jobba på sjukhuset inom psykiatrin som timanställd och stannar kvar på mina tre boenden så jag kan jobba på och som sagt, tjäna pengar.

Just nu jobbar jag natt och imorgon ska Naemi ha sin födelsedagsfest och dit ska jag och Rasmus👀
Ska jobba fyra nätter för att sedan vara ledig en dag och sedan direkt på fyra nätter igen. Kommer vara en mycket trött själ när jag går av den 26e för att fira min lilla Mami. 🎈

Innan jag startade bloggen så kom jag & killen precis hem från Puerto de la Cruz i Teneriffa. Vi hade det fantastiskt.
Hotellet var ingen höjdare och inte maten heller, men det var en sistaminuten resa och vi ville verkligen bara få lite D-vitamin så vi njöt av tillvaron och fick desto mer tid till att äta ute istället!
Inte en enda grön flagga under hela veckan på Playa Jardin (en jättefin svart sandstrand), men vi fick badat ändå. Summerar veckan med ett ord; amazingggg.Melimpz

Likes

Comments

Hej! Jag heter då alltså Melinda Johansson, med två mellannamn. Jag är en väldigt empatisk och positiv tjej vars hjärna gillar att övertänka allt. Jag älskar djur och jag älskar naturen, den lilla natur vi har här i Varberg där jag också är född. Stolt varbergare skulle jag inte påstå att jag är då jag anser att denna staden är väldigt överskattad. Fin, trevlig, men överskattad. Jag skulle kalla staden för tråkig. Finns så otroligt mycket mer man hade kunnat göra med den, men det kommer väl förhoppningsvis. I denna stad bor jag ihop med min fantastiska pojkvän Rasmus. Han förtjänar verkligen att stå i rampljuset den där. Han är en riktigt kap och jag är mycket glad över att han hittade mig, plockade upp mig och pusslade ihop mig. Han är min bästa vän.

Jag startar denna bloggen p.g.a att jag känner att det är dags för mina kreativa fingrar att sätta igång, igen. Bloggvärlden har ändrats lite sen sist jag skrev om mig själv öppet på nätet. Jag är lite mindre tacksam över detta då jag inte har en aning om hur detta blir, men det löser sig.
Det jag är mest tacksam över är att jag själv har ändrats. Att jag växte upp. För er som inte har hängt med så har denna tjejen gjort en väldig resa.

De tre övre bilderna är tre bilder som ger mig bra och dåliga vibbar. Alla tre är tagna i Rhodos, staden jag älskar, men den var verkligen inte bra för en tonåring som befann sig i en ond cirkel av psykisk ohälsa. Vet inte ens om jag hade vågat återvända. Hade cringe:at i varje artär, blodkropp och cell jag har i min kropp. Det räcker att någon nämner "ask.fm" som exempel och jag känner hur cringe-rysningarna väller ur mig.
Om det blir något som helst intresse för hur jag var och mådde förr så kan jag överväga att skriva om det. Det är inte enkelt. Hon är någon jag inte känner. Jag mådde som sämst och jag vet inte om jag är helt redo to bring that shit up just yet. Jag kanske kommer in på mitt förra jag längre fram, men det är djupt och det får vänta tills någon annan dag.

Idag är det i varje fall Fars Dag. Jag har ringt och grattat min lilla pappa och ses gör vi någon annan dag. Jag hoppas att ni har grattat era pappor, och ni som inte har några fadersfigurer av diverse anledningar tänker jag idag lite extra på och skickar en massa virtuella kramar till er.
Detta får faktiskt vara nog för idag. Känns väldigt nervöst det här ska jag tala om då jag som många andra är livrädd för var andra skall tycka om en.
Nu loggar jag ut härifrån för att logga in på Steam. Där öppnar jag upp Counter-Strike Global Offensive aka CS:GO. Vad gör jag när jag väl har öppnat upp det spelet då? Isolerar mig fullständigt och hoppas på att ranka upp inom en snar framtid!

Sköt om er och krama om era pappor extra mycket idag, för även om det bara är en dag så är det faktiskt deras dag.


Melimpz

Likes

Comments