Det her indlæg bliver en blandning, af noget "hey, hverdagen starter igen, sådan får du en god start," aller noget, eller "sådan får du en god morgenrutine." Ihvertfald, så skal man snart ind i sin normale hverdag (hvis du nu allerede har lyst til at kaste en pude efter mig, beklager jeg.) og det altså kan godt virke ret så hårdt - især tanken om at skulle tidligt op, I know. DERFOR har jeg samlet mine allerbedste tips, og jeg håber at man bare har en smule mere lyst? Eller føler sig liiiidt mere motiveret? Jeg gør ihvertfald!! Jeg håber at I får en dejlig start! De varmeste hilsner - Astrid

- Det aller vigtigeste af dem alle. Og dét mener jeg. Du har brug for søvn. Meget endda. Og sikkert meget mere, end du tror. Det er altså det vigtigste, at du sover nok! (og ja, jeg ved fuldkommen godt at du har hørt det her tusinde gange, men jeg prøver ligesom at få den til at sive lidt mere ind.) Så kom ind i en god soverytme. Gå tidligere i seng (en halv time vil allerede gøre underværker) og du vil simpelthen helt enkelt: blive sundere. (og gladere)

- Havde god tid om morgen. Finde ud af (helt realistisk) hvor meget tid du har brug for om morgen. Og så hav lidt ekstra.

- Spis noget lækkert morgenmad. Så meget, at det faktisk er noget du glæder dig til hver morgen! Der behøver slet ikke og være den største forskel, om det er hverdagsmorgen eller om det er en weekendsmorgen. Hvis du har tid nok, vågner stille og roligt, tager et lækkert outfit på, spiller noget musik, spiser en lækker morgenmad... Så kan det ende med at blive din absolut yndlings tid på dagen!

- Brug mindre tid på din telefon, om morgen. For de fleste, er det med at kigge på deres mobil det første de gør om morgen. Du vil spare så meget tid med, helt at droppe det. (Eller ihvertfald at minimere forbruget) Så interessant er det jo ikke? Du kan også bare vælge at gøre det nogle morgener! Det er ihvertfald uhyggeligt, hvor meget tid man egentlig bruger - tro mig, det er faktisk ikke så svært som man tror.

Hav en dejlig morgen! xx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

BESKRIVELSE AF STILARTERENE DENNE SÆSON: Det mandlige look, men med det "barnlige" udtryk, sammen med boho stilen, men bare vildere! (Flere farver, og flere flæser!!) og så skal der alligevel værel et twist af det feminine... Det "comfy look" er også noget man ser igen, og igen.

DE HER ITEMS SKAL DU GÅ EFTER: Højtaljede bukser, varme striktrøjer, markante print, lange store pels jakker (farverige), ternede items, grove støvler, flæser, store lommer, jakkesæt (gerne lidt store i det, så det giver et mere lazy look.) Og så må det hele godt være carmel, gul, navy, armygrøn, grå, og så selvfølelig rød - som giver det feminine touch.

- Jeg elsker at dykke ned i alle tildenserne, og kunne i timevis holde mig underholdt med det.. Men, det er HELT okay, at være ligeglad med alle de her trends. Det er bare trends, og det skifter jo hele tiden. Det heller ikke en guide, så det er ikke noget der skal følges til punkt og prikke. Det ville jo være kedeligt, hvis vi alle gik rundt i det samme! Når det er sagt, skal det også siges at jeg synes ikke at alle trends er lige lækre (gud nej, haha.) Men mode, er ligesom noget af det der interessere mig, og hvor min kreativitet får til at komme på spil! (Gå i hvad du har lyst til, for jeg er helt sikker på at du ser fantastisk ud.)

De varmeste hilsner og kram fra mig - Astrid.

Likes

Comments

Jeg elsker at se en god serie! MEN altså, hvem gør ikke det? Man kan jo ligesom hele tiden glæde sig over sin serie, når din kedelige regnvejrs torsdag er lidt øv. I hvert fald, jeg har stablet mine yndlings serier nedenunder. Så hvis du mangler en ny serie, eller keder dig, så kan jeg ikke sige andet, end at du skal hoppe ned under dynen, og se nogle af de her serier. Btw, jeg har valgt at gøre det i rækkefølge, men alle serierne er virkelig gode (så du burde se dem alle.) Well, med det på plads - lad os komme igang!

Nr 5: Skam

De snakker norsk. Og så kunne jeg godt vælge at stoppe den dér. Altså selv når de sure på hinanden, lyder det jo sødt, haha. Selvom det bare handler om deres liv og deres dagligdag, er der ligesom et "flow" - der sker alligvel noget, hele tiden. Nu er jeg også lidt kommet ind på handlingen, men man følger deres hverdag, og så sker der selvfølelig noget her og der. Den er også super humoristisk, og ærligt så er den bare super sjov at se.


Nr 4: Riverdale

Honestly, den her serie er på nogle punkter SÅ uhyggelig! (ISÆR DE SIDSTE PAR AFSNIT) Jeg er meget sart, skal det lige siges. De sidste to afsnit (i første sæson) fik mig virkelig til at græde og ryste, haha. . Den er humoristisk sammen med, den er spændende (uhyggelig) og hvor man samtidig også hører om det normale high school liv. I deres high school liv dør en af deres kammerater, og så gælder det selvfølelig om at opklare hvem morderen er. Og fik jeg sagt at Cole Spoose er med i den?

Nr 3: Friends

Sjov. Sjov. Sjov. Den her serie, har du sikket fået anbefalet af dine forældre, right? Den er meget rolig, og man kan bare hygge sig, og virkelig slappe af til den. (Hvis det giver nogle mening?) Den er hyggelig, sjov, og genial hvis man er syg, da man slapper af (og får nogle grin, imens man pudser næse.) Og fik jeg sagt at der er 10 sæsoner?

Nr 2: Gossip Girl

Drama. Shopping. New York. Drenge. Drama. Shopping. Ja, der er ikke særligt mange ord der behøves. Den lyder som den største kliché, men du kommer til at absolut elske serien. Du kommer til at grine at Blairs (hende der er ovenover) tilgang til livet, og tænker: ”hun beskriver mit liv.” Men desværre er du ikke så heldig, at havde 10 Chanel tasker i skabet (ret så øv) - Ihvertfald elsker den her serie, har set 4-5 gange, som vidst siger en del. Hvis du er ligeså stor gossip girl fan som jeg er, kan jeg glæde dig med at sige, at der kommer en film! WUHU

Nr 1: Pretty Little Lairs

Well guys, så er vi ved det bedste af det bedste. Nemlig, Pretty Little Liars. Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte. Det er uden tvivl, min YNDLINGS serie. Den er så spændende. Den får en til at græde, smile, grine, ryste og så tænker man hele tiden: ”jeg kan ikke gå i skole i morgen, der er sket så meget i mit liv.” haha, men virkeligheden er ens ansigt bare klistret til skærmen, og man har ikke lavet andet hele aften. Man lever sig helt vildt meget ind i serien - at man nærmest føler man er i samme båd som dem (spørg alle der har set den, og de vil give mig ret.) Den er så godt lavet, og hver mindste detalje, har en større betydning! Den er uhyggelig, spændene, sjov (har geniale quotes i den), sød, og BARE FANTASTISK. Der er 7 sæsoner – kun 5 på netflix.

Tusinde tak for at læse dette åndsvage lange indlæg! Jeg håber I har det fantastisk - og at I nyder sommerferien! See you, darlings! - Astrid xx

Likes

Comments

Hey, darlings! Der har været lidt (hvis ikke ret så meget) udsalg her på det sidste. Jeg har benyttet mig af udsalget, og købt de to lækre items, som I ser ovenover. Jeg er så vild med mine køb, at jeg synes de fortjener et blogindlæg!

Samsøe Samsøe langærmet: HER

Envii knit: Udsolgt, på deres website. Tjek de fysiske butikker.

Likes

Comments

Vejret skifter like crazy, i øjeblikket! Ihvertfald, har jeg "samlet" tre outfits her, som jeg har haft på her i denne uge. Jeg har selvfølelig prøvet at linke til så meget som muligt - så tag endelig et kig til det nedeunder. Jeg håber I har det fantastisk, og til alle jer der er færdige (eller snart færdig) med eksaminer, stort tillykke!! Knus

Første billede: Samsøe Samsøe langærmet: HER Sort Envii nederdel: Udsolgt. Cat eye solbriller: HER

Anden billede: T-shirt fra Ganni: Udgået. Hvid nørgarrd på strøget: HER Hosbjerg "business" pants: Udsolgt.

Tredje billede: Hvid V-neck: HER Denim nederdel: HER Bælte: (kan ikke finde et link, men kan stadigvæk købes i Nørgaard på strøget.)

Likes

Comments

Min blog hedder Méli Mélo FORDI: Nu håber I sikkert at der en længere livshistorie omkring navnet, og at jeg har fundet det i sydamerika - men nej. Det udtales heller ikke på en bestemt eksotisk måde, og meningen er heller ikke at man skal sige "Méli Melon." Det eneste "overraskende" er at ordene skal siges lige efter hinanden, det vil altså sige at man ikke udtaler det som "Méliiiiii (pause) Méloooo. Så ryger den franske charme altså lidt af (blinker) Jeg fandt navnet på Pinterest. Pinterest er på mange måder, som et magasin. Pinterest er bare kun fyldt med billeder. Jeg fandt så et billede hvor der stod "Méli Mélo" - nedenunder var det oversat. (HER) Jeg synes det lød smukt, og gemte det. Med hensyn til hvad det betyder, så er det ikke specielt kønt. Det er ikke "uhh" fransk, og Chanel agtigt. Tværtimod. Oversat til dansk: Misk Mask. Det betyder lidt "det hele er rodet sammen" agtigt. (Ikke ment positivt, på nogle måde.) - Ihverfald, jeg elsker det.

Jeg har startet denne blog FORDI: Det virker spændende, gør mig glad, og fordi jeg absolut elsker alt ved det. Det er så simpelt, men det er bare noget jeg hygger mig med. Det er et lille frirum. Jeg har altid elsket at skrive, hvilket jeg har rig mulighed for her. Det virker naturligt for mig. De fleste ville sikkert synes det er mærkeligt, at jeg deler mine tanker på den måde? Min blog handler også primært om mode, og ja jeg ved godt at for nogle virker det dødssygt at blive ved med, bare at skrive om mode. MEN, for mig har det altid og vil altid være spændende. Mode og tøj interessere mig virkelig, hvilket denne platform har rig mulighed for. Jeg kan udfolde mig, og udvikle mig - hvilket jeg allerede føler jeg har gjordt.

Mit mål på denne blog er: Jeg håber at når man er på min blog, at I også føler at I får et frirum? Det er lidt ligesom at læse en bog, og blive suget ind i den. Sådan håber jeg I har det (eller ihvertfald kommer til at føle.) Jeg håber lidt det er som at hive et magasin op fra tasken. At man føler sig inspireret. Det er mit mål.


Det var helt generelle ting, men jeg følte for at informere jer lidt mere! Det er ihvertfald også de spørgsmål, flest har spurgt mig om. Tusinde tak til dig, for at læse med - vi ses inde længe, kys.

Likes

Comments

Det er gråt, mandag, og så regner det hele tiden - derfor har jeg samlet en collage til jer, med den ene lækre sag efter den anden. Jeg håber I føler jer inspireret, og at I er ligeså vild med de lyserøde puder som jeg er (de er for fine, right?) Jeg håber I har en fantastisk mandag! Vi ses inden længe, kys.

Lyskæde i sort, hvid, grå (garn): HER

Rullebord i messing: HER

Træ kasser: HER

Lyserød pels pude: HER

Grå hør pude: Udsolgt

Lyserød hør pude: HER

Træ bord m. skuffe: Udsolgt

Guld fad: HER

Tøjstativ (messing): HER

Likes

Comments

Hvad har jeg lavet i weekenden?

- Hørt en masse lækker musik (vi snakker gamle Taylor Swift sange hahah) - ikke noget bedre end "Blank Space og Shake it off" på en fredag aften. Grin bare videre, jeg har en fest (skriver jeg imens, jeg har verdens største smil på læben.)

- Skrev indlægget, "I would like to wear." (HER) Det indlæg tog btw 100 år at lave, haha. Fun fact: De korteste indlæg at læse, er generelt dem der tager længst tid at lave.

- Været på et loppemarked for første gang, fra min side af - skal nemlig finde ud af hvilket loppemarked jeg helst vil sælge mit tøj på.

- Slappet helt af, og nydt vi har haft en forlænget weekend. Har btw. få catchet ret meget op med Friends (serien.)

- Spist på YoBurger, hvilket jeg altså godt kan forstå hvorfor er så omtalt, det smagte så godt!

- Fået løbet en tur (må godt være lidt stolt af mig selv) Har fået overholdt her på det sidste, mindst at løbe to gange om ugen, wuhu.

- Ærget over at Pretty Little Liars sæson 6 ikke er kommet på Netflix. Jeg savner den serie forbandet, og yes jeg ved godt, jeg højst sandsynligt kan finde serien på en mærkelig hjemmeside, men jeg har ikke lyst til at give min kontoplysninger til en weird hjemmeside, eller lyst til at støtte en ulovlighjemmeside. Så hvis jeg ikke ender med at købe serien på dvd (sukker) bliver jeg nød til at vente, måske et år i nu - havde lige brug for at brokke mig, tak for at "lytte" haha.

- Tænkt videre over konfirmation, og alle de sager man skal havde styr på! Jeg GLÆDER mig.

Tusind tak, til dig! Tak for at læse med - vi ses inde længe xx


Likes

Comments

Heyyyy. Jeg glæder mig mere og mere og mere (gentag et par gange mere) til sommerferien. Defor har jeg samlet et moodboard, med hovedepunkt at skabe en sommer stemning. Jeg håber I føler jer inspireret, og så håber jeg I har det skønt, inde vi ses igen. Kys og kærlighed og sommer stemning herfra. - A xx

Likes

Comments

Pels "sandaler" fra Zara: HER - I har uden tvivl set til trenden med pels på loafers, sandaler mm. De her er ikke too much, med stadigvæk lidt fancy, right? Ærligt så elsker jeg pels trenden, og er også helt vild med de Gucci loafers (ad siger I alle nu hahah.)

T-shirt fra Kenzo: HER - Helt sort t-shirt, som har et twist med den flotte farverige tiger. Har allerede tusinde t-shirts med et lille twist. "Astrid, du mangler ikke flere t-shirts, Astrid du mangler ikke flere t-shirts, Astrid pust ud." JEG MANGLER DEN HER, haha, får aldrig nok (kan vidst også ses nedeunder.)

T-shirt fra Zadig Voiltare: HER - Elsker alt ved denne t - shirt. Bum.

Blå nederdel med guld detaljer: HER - Har en obbsession med nederdele i år. Den her har er ingen undtagelse, vil se så fin ud, når man får farve lidt farve.

Forgyldt ring fra Jane Kønig: HER - Den her ring, har jeg haft et kik på i et stykke tid. Den er gudesmuk - simpel, men elegant.

Lyserød sweatshirt: HER - Min veninde beskrev den her som meget mig, og det er nok også rigtigt, haha. Mit stil er en blandning af det ene og det andet - og ja, det ved jeg godt alle siger, men mit er virkelig en sjov blandning af noget hist of her. Jeg elsker det comfy (hvis det stod til mig, gik jeg rundt med min dyne) samtidig med at min stil stadigvæk er ret feminin, og alligevel er min stil også meget nordisk, sådan vil jeg bedst kunne forklare det. (sorte læderjakker, hvide t - shirts, business pants i massevis.) Når, men den er selvfølelig comfy, men den er jo også feminin med hensyn til farven? Your name it.

Bukser med stribe fra Zadig Voiltare: HER - Ligner noget jeg ville gå med hele tiden, (både comfy, nordiske i snittene og farven mm.) Og ikke nok med det, er de jo bare lækre heh - ret dyre dog, hvilket er grunden til at jeg ikke har købt dem.

Grå nederdel fra Second Female: HER - Den her nederdel er jeg blevet vild med - er den ikke bare noget af det fineste? Der er cashmere i, så den er nok en smule varm (og blød.) Den kunne se godt ud til en hvid v neck, sammen med en læderjakke for at skabe noget kontrast. Helt basic, men et helt vildt lækkert outfit her til sommer.

Du overlevede wuh - hvis du kan klare mig der plapre om tøj, kan du klare meget. Håber I har det skønt, god weekend darlings xx

Likes

Comments

Hvid t - shirt fra Comme des Garçons: HER Grøn strik fra Envii: Udgået. Jeans fra Lee jeans: HER Hvide sneakers fra Samsøe Samsøe: HER Ring fra Jane Kønig: HER Sort taske fra Pieces: Udgået. (Udgået for cirka en måned siden, findes mange der ligner HER.) Lyserød med gulddetaljer taske: min mor har lavet den.

Outfit of the day, har ramt bloggen. Wuh. Tusinde tak til mine veninder, som har taget billederne - kunne ikke havde gjordt det uden jer. Kys og kram, Astrid

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Imens jeg skrev indlægget her, sad jeg på min altan. For pokker hvor er det lækkert det vejr, vi har i øjeblikket. Jeg håber I alle nyder det i fuldedrag. Jeg har samlet en kind of liste herunder, som helt basically handler om hvad jeg glæder mig til.

Sommerferie: Yes, man glæder sig selvfølelig altid - men hey, den skulle da med på min liste. Jeg glæder mig (meget !!) til at skulle ud af rejse, men jeg glæder mig også til bare at være i København, slentre gennem sidegaderne, spise is fra Social Foodies mm.

Mit gode køb: Jeg har købt den her åndsvagt lækre top fra H&M. Til 80 kroner. Jeg går sjældent med toppe, er meget mere til en hvid t- shirt. Den her top er dog gudesmuk, haha årh hvor er jeg vild med den. Kan ikke vente med at style den. Den er rød, går ned i et v (både foran og i ryggen) og fik jeg sagt hvor blød den er? I kan tjekke den ud her: HER

The Notebook: Min mor og jeg er gået i gang med at se filmen The Notebook. De fleste af jer kender den nok, den pladder romantiske film, yes. (Jeg har sat mig op til at tude.) Vi ser den i bitte små dele, så vi har den i længere tid.

Loppemarked: Jeg skal højst sandsynligt sælge mit tøj på et loppemarked, snart! Har aldrig prøvet at være til et loppemarked, eller sælge noget for den sags skyld. Krydser fingre for at det bliver en succes.

Blog: Jeg har startet en blog (havde den kvikke læser, nok regnet ud) wuh! Jeg er så spændt, på det her. I er meget velkommne til at skrive jeres tanker omkring det hele, og sig endelig til hvis der er noget jeg kan gøre bedre. Det hele tages med en kyshånd.

- Kys og kram, Astrid.

Likes

Comments

Først og fremmest, så hej - hvor er det skønt du har klikket ind på min blog !! Jeg skal nok prøve at få denne præsentation, så spændende som muligt (som man faktisk gider at læse den), men hvor I stadigvæk kan lære mig at kende. Men you know, det er svært at præsentere sig selv med et par ord. Ihvertfald, jeg har længe gået og overvejet hvor vidt jeg skulle starte en blog. Jeg har virkelig lyst til det her, og kan ærligt ikke vente med at komme igang med den her blog. Bloggen kommer til at handle om lidt af hvert, alt hvad der lige fanger mig. (tøj, tøj, og atter tøj, men også hverdagstanker og forhåbentligt nogle kloge ord hist og her.) Med hensyn til hvem jeg er, så hedder jeg Astrid. Jeg er 14 - går i helt normal folkeskole, bor i København. Jeg elsker at bruge penge på den ene lækre cafe efter den anden, jeg er den største familieperson, og ærligt er der ikke noget bedre for mig, end at hænge ud med dem. Jeg har nogle helt igennem fantastiske venner, og så bruger jeg åndsvagt lang tid på at tjekke den ene shopping side efter den anden ud. Tak til dig, der været sød, at give mig en chance (der er så mange skønne blogger i forvejen.) Tusinde tak. Jeg håber I har det fantastisk, så ses vi inde for længe. Kys og kram, Astrid.

Likes

Comments