Det her indlæg, snakker vidst lidt for sig selv, men jeg har ihvertfald fået stablet endnu en collage sammen - denne gang gang fra gaden. De fleste af billederne er taget fra A/W fashion week. Kan I huske mit tidligere indlæg (i sommers) som handlede om alle efterårets trends? Det er ret meget de trends, jeg beskrev i indlægget, som I ser ovenover. (Link til indlægget: HER)

Ellers, håber jeg I har en dejlig mandag!

De varmeste hilsner - Astrid x

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

*Billeder taget fra Mango, Envii, Other Stories, H&M.*

Det regner, regner, og regner - og jeg elsker det !! Jeg er i den grad kommet i efterårsstemning, og lige nu drømmer jeg om varme, dejlige, (og lidt "skøre") jakker. Jeg har gået den ene website igennem efter den anden (ingen overdrivelse) og ærligt kunne denne collage godt være fyldt med 40 billeder af fede jakker, da jeg i den her uge har fundet en ny jakke hver dag "som bare er nødvendig her til vinter" haha - men jeg har behersket mig, og fundet et par stykker her. (Soooo enjoy)

De varmeste hilsner (og krammere) fra mig.

- Astrid.

Links til alt tøjet:

Mango: Black shiny biker jacket: HER

Other Stories: Loose wool camel coat: HER

Mango: yellow fluffy coat: HER

Envii: red puffy jacket: HER

Mango: Dark green Leather Biker Jacket: HER

H&M: leopard “fur” jacket: HER

Likes

Comments

Alexa Chung. Haft en Mulberry taske skabt i hendes navn, udgivet bøger, har været model for det ene brand efter det andet, er en fabelagtig vært (har bla. lavet en del serier med Vogue, fx. "Future of fashion" - klart anbefales hvis du er en kæmpe fashion junkie.) Og så har hun ikke mindst lavet sit eget fashion brand! *Breathe.* Og så er hun selvfølelig også bare et kæmpe stilikon, som hiver det ene inspirerende outfit efter det andet, ud af ærmet.

Hun formår at gøre hvert outfit enestående, men samtidig er der en rød streng som skinner igennem. Og så har hun den "skøre" detalje, der gør at det ikke bare ligner hvad alle andre går i (hvilket jeg ELSKER !!!) Og, så har hun btw. den skønneste personlighed! What's not to like? (Siger jeg i ekstra britisk accent.)

- De varmeste hilsner, Astrid

Likes

Comments

BESKRIVELSE AF STILARTERENE DENNE SÆSON: Det mandlige look, men med det "barnlige" udtryk, sammen med boho stilen, men bare vildere! (Flere farver, og flere flæser!!) og så skal der alligevel værel et twist af det feminine... Det "comfy look" er også noget man ser igen, og igen.

DE HER ITEMS SKAL DU GÅ EFTER: Højtaljede bukser, varme striktrøjer, markante print, lange store pels jakker (farverige), ternede items, grove støvler, flæser, store lommer, jakkesæt (gerne lidt store i det, så det giver et mere lazy look.) Og så må det hele godt være carmel, gul, navy, armygrøn, grå, og så selvfølelig rød - som giver det feminine touch.

- Jeg elsker at dykke ned i alle tildenserne, og kunne i timevis holde mig underholdt med det.. Men, det er HELT okay, at være ligeglad med alle de her trends. Det er bare trends, og det skifter jo hele tiden. Det heller ikke en guide, så det er ikke noget der skal følges til punkt og prikke. Det ville jo være kedeligt, hvis vi alle gik rundt i det samme! Når det er sagt, skal det også siges at jeg synes ikke at alle trends er lige lækre (gud nej, haha.) Men mode, er ligesom noget af det der interessere mig, og hvor min kreativitet får til at komme på spil! (Gå i hvad du har lyst til, for jeg er helt sikker på at du ser fantastisk ud.)

De varmeste hilsner og kram fra mig - Astrid.

Likes

Comments

Jeg elsker at se en god serie! MEN altså, hvem gør ikke det? Man kan jo ligesom hele tiden glæde sig over sin serie, når din kedelige regnvejrs torsdag er lidt øv. I hvert fald, jeg har stablet mine yndlings serier nedenunder. Så hvis du mangler en ny serie, eller keder dig, så kan jeg ikke sige andet, end at du skal hoppe ned under dynen, og se nogle af de her serier. Btw, jeg har valgt at gøre det i rækkefølge, men alle serierne er virkelig gode (så du burde se dem alle.) Well, med det på plads - lad os komme igang!

Nr 5: Skam

De snakker norsk. Og så kunne jeg godt vælge at stoppe den dér. Altså selv når de sure på hinanden, lyder det jo sødt, haha. Selvom det bare handler om deres liv og deres dagligdag, er der ligesom et "flow" - der sker alligvel noget, hele tiden. Nu er jeg også lidt kommet ind på handlingen, men man følger deres hverdag, og så sker der selvfølelig noget her og der. Den er også super humoristisk, og ærligt så er den bare super sjov at se.


Nr 4: Riverdale

Honestly, den her serie er på nogle punkter SÅ uhyggelig! (ISÆR DE SIDSTE PAR AFSNIT) Jeg er meget sart, skal det lige siges. De sidste to afsnit (i første sæson) fik mig virkelig til at græde og ryste, haha. . Den er humoristisk sammen med, den er spændende (uhyggelig) og hvor man samtidig også hører om det normale high school liv. I deres high school liv dør en af deres kammerater, og så gælder det selvfølelig om at opklare hvem morderen er. Og fik jeg sagt at Cole Spoose er med i den?

Nr 3: Friends

Sjov. Sjov. Sjov. Den her serie, har du sikket fået anbefalet af dine forældre, right? Den er meget rolig, og man kan bare hygge sig, og virkelig slappe af til den. (Hvis det giver nogle mening?) Den er hyggelig, sjov, og genial hvis man er syg, da man slapper af (og får nogle grin, imens man pudser næse.) Og fik jeg sagt at der er 10 sæsoner?

Nr 2: Gossip Girl

Drama. Shopping. New York. Drenge. Drama. Shopping. Ja, der er ikke særligt mange ord der behøves. Den lyder som den største kliché, men du kommer til at absolut elske serien. Du kommer til at grine at Blairs (hende der er ovenover) tilgang til livet, og tænker: ”hun beskriver mit liv.” Men desværre er du ikke så heldig, at havde 10 Chanel tasker i skabet (ret så øv) - Ihvertfald elsker den her serie, har set 4-5 gange, som vidst siger en del. Hvis du er ligeså stor gossip girl fan som jeg er, kan jeg glæde dig med at sige, at der kommer en film! WUHU

Nr 1: Pretty Little Lairs

Well guys, så er vi ved det bedste af det bedste. Nemlig, Pretty Little Liars. Jeg ved nærmest ikke hvor jeg skal starte. Det er uden tvivl, min YNDLINGS serie. Den er så spændende. Den får en til at græde, smile, grine, ryste og så tænker man hele tiden: ”jeg kan ikke gå i skole i morgen, der er sket så meget i mit liv.” haha, men virkeligheden er ens ansigt bare klistret til skærmen, og man har ikke lavet andet hele aften. Man lever sig helt vildt meget ind i serien - at man nærmest føler man er i samme båd som dem (spørg alle der har set den, og de vil give mig ret.) Den er så godt lavet, og hver mindste detalje, har en større betydning! Den er uhyggelig, spændene, sjov (har geniale quotes i den), sød, og BARE FANTASTISK. Der er 7 sæsoner – kun 5 på netflix.

Tusinde tak for at læse dette åndsvage lange indlæg! Jeg håber I har det fantastisk - og at I nyder sommerferien! See you, darlings! - Astrid xx

Likes

Comments

Min blog hedder Méli Mélo FORDI: Nu håber I sikkert at der en længere livshistorie omkring navnet, og at jeg har fundet det i sydamerika - men nej. Det udtales heller ikke på en bestemt eksotisk måde, og meningen er heller ikke at man skal sige "Méli Melon." Det eneste "overraskende" er at ordene skal siges lige efter hinanden, det vil altså sige at man ikke udtaler det som "Méliiiiii (pause) Méloooo. Så ryger den franske charme altså lidt af (blinker) Jeg fandt navnet på Pinterest. Pinterest er på mange måder, som et magasin. Pinterest er bare kun fyldt med billeder. Jeg fandt så et billede hvor der stod "Méli Mélo" - nedenunder var det oversat. (HER) Jeg synes det lød smukt, og gemte det. Med hensyn til hvad det betyder, så er det ikke specielt kønt. Det er ikke "uhh" fransk, og Chanel agtigt. Tværtimod. Oversat til dansk: Misk Mask. Det betyder lidt "det hele er rodet sammen" agtigt. (Ikke ment positivt, på nogle måde.) - Ihverfald, jeg elsker det.

Jeg har startet denne blog FORDI: Det virker spændende, gør mig glad, og fordi jeg absolut elsker alt ved det. Det er så simpelt, men det er bare noget jeg hygger mig med. Det er et lille frirum. Jeg har altid elsket at skrive, hvilket jeg har rig mulighed for her. Det virker naturligt for mig. De fleste ville sikkert synes det er mærkeligt, at jeg deler mine tanker på den måde? Min blog handler også primært om mode, og ja jeg ved godt at for nogle virker det dødssygt at blive ved med, bare at skrive om mode. MEN, for mig har det altid og vil altid være spændende. Mode og tøj interessere mig virkelig, hvilket denne platform har rig mulighed for. Jeg kan udfolde mig, og udvikle mig - hvilket jeg allerede føler jeg har gjordt.

Mit mål på denne blog er: Jeg håber at når man er på min blog, at I også føler at I får et frirum? Det er lidt ligesom at læse en bog, og blive suget ind i den. Sådan håber jeg I har det (eller ihvertfald kommer til at føle.) Jeg håber lidt det er som at hive et magasin op fra tasken. At man føler sig inspireret. Det er mit mål.


Det var helt generelle ting, men jeg følte for at informere jer lidt mere! Det er ihvertfald også de spørgsmål, flest har spurgt mig om. Tusinde tak til dig, for at læse med - vi ses inde længe, kys.

Likes

Comments

Heyyyy. Jeg glæder mig mere og mere og mere (gentag et par gange mere) til sommerferien. Defor har jeg samlet et moodboard, som bare har den her "summervibe" over sig. Jeg håber I føler jer inspireret, og så håber jeg I har det skønt, inde vi ses igen. Kys og kærlighed og sommer stemning herfra. - A xx

Likes

Comments

Først og fremmest, så hej - hvor er det skønt du har klikket ind på min blog !! Jeg skal nok prøve at få denne præsentation, så spændende som muligt (som man faktisk gider at læse den), men hvor I stadigvæk kan lære mig at kende. Men you know, det er svært at præsentere sig selv med et par ord. Ihvertfald, jeg har længe gået og overvejet hvor vidt jeg skulle starte en blog. Jeg har virkelig lyst til det her, og kan ærligt ikke vente med at komme igang med den her blog. Bloggen kommer til at handle om lidt af hvert, alt hvad der lige fanger mig. (tøj, tøj, og atter tøj, men også hverdagstanker og forhåbentligt nogle kloge ord hist og her.) Med hensyn til hvem jeg er, så hedder jeg Astrid. Jeg er 14 - går i helt normal folkeskole, bor i København. Jeg elsker at bruge penge på den ene lækre cafe efter den anden, jeg er den største familieperson, og ærligt er der ikke noget bedre for mig, end at hænge ud med dem. Jeg har nogle helt igennem fantastiske venner, og så bruger jeg åndsvagt lang tid på at tjekke den ene shopping side efter den anden ud. Tak til dig, der været sød, at give mig en chance (der er så mange skønne blogger i forvejen.) Tusinde tak. Jeg håber I har det fantastisk, så ses vi inde for længe. Kys og kram, Astrid.

Likes

Comments