Känner mig typ helt vilse just nu. Mina känslor är verkligen all over the place och jag vet fan inte om jag ska skratta eller gråta.
Jag och Myran ligger i sängen och lyssnar på musik. Eller ja, hon sover och snarkar och jag lyssnar på musik.
Har precis pratat med Robin i telefonen och jag blir så jävla rädd och ledsen. 😭

Har målat på tredje våning och satt upp gardinstång och gardin och grejer. Myran ville också måla tydligen så det slutade med att hennes nos vart vit. Tur det går bort med vatten 😵🙄
Tvättat och hängt tvätt och fixat iordning inför helgen.

Vi har varit i skogen också, men bakom huset bara för det är så himla mörkt även mitt på dagen och det är ju jaktsäsong nu och även om Myran syns väl med orange reflex så gör ju inte jag det. Dessutom är det fullt med älgar och det syns att det går mycket vildsvin här nu också för det är helt upprivet i skogen 😫

Ne, ska fortsätta lyssna på musik nu och bara ta det lugnt en stund innan jag ska börja med maten. Sprungit runt och upp och ner hela dagen, helt slut. Men vågen står numer på 58 så jag är nöjd 🙄🙌🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Precis pratat med farmor i telefonen i en timma. Så roligt för varje gång jag har hört av mig så säger hon att hon precis tänkte på mig sekunden innan.
Vi har nog något band mellan varandra hon och jag, på ett oförklarligt sätt. 💓
Det är så skönt att prata med henne för man kan prata om allt och hon förstår mig och mina smärtor på ett sätt som många faktiskt inte gör. Hon har ju också ett fysiskt handikapp/funktionsnedsättning så hon vet hur förjävligt det kan vara ibland.
Vi kan prata om allt mellan himmel och jord, åsikter flyger fram och tillbaka och omtanke och kärlek och ja, allt möjligt 💓

Just nu står jag och lagar mat, skulle egentligen vart färdig med den för flera timmar sedan men jag och Myran har varit i skogen och efter det har vi suttit i soffan och gosat (jag har suttit och hon har legat och sovit i mitt knä) och tittat på tv, sen ringde farmor och ja.
Men nu så är maten strax klar.
Blev jävligt förbannad bara för Robin har förstört min bästa stekpanna 😫👏🏻

Hoppas du haft en bra dag i höstrusket 🍂

Likes

Comments

-slyna, fetto, äckel, fet-

Vad är egentligen grejen med alla dessa ord som kastas hit och dit. Ingen verkar längre förstå innebörden och betydelsen av dessa ord. 

Jag fyller 24 år nästa månad. Jag har i många år under min uppväxt blivit mobbad, fått höra många ord och människor har varit väldigt elaka mot mig. Största delen var då människor som iallafall visste vem jag var. Det gör det självklart inte okej någonstans men dom hade ju iallafall träffat mig i verkligheten. 

Idag får jag som tjej läsa dessa ord nästan varje gång jag uttrycker mina åsikter på sociala medier.  Ord skrivna av människor som inte alls vet vem jag är, människor som aldrig har träffat mig i verkligheten. Varför är jag en hora för att jag tycker att det är fel att en kille misshandlar en tjej. Varför är jag fet och ful för att jag tycker att killar borde visa respekt för tjejer. Varför är jag rasist för att jag som svensk har åsikter angående flyktingfrågan. Varför är jag en nazisthora för att jag tycker att flertalet utländska kulturer har en skev syn på kvinnor och vårt värde..?! 

Jag är antagligen en hora för att jag föddes med en fitta mellan benen, och killar i dagens samhälle förstår inte skillnaden mellan ordet tjej och ordet hora. Tragiskt! 

En hora säljer sin kropp. En hora kan vara både kvinna och man. Det jag funderar allra mest på, om alla tjejer enligt många killar är horor, då säger dom ju praktiskt taget att deras egna mammor och systrar osv också är horor. Är det logiskt? Nej, för mig är det helt sjukt. Ni med snopp som beter er såhär, vart är respekten? Utan er mamma hade ni inte funnits, och helt ärligt tror jag att era mammor skäms över er när ni håller på. Tänk på att ni själva kanske får en dotter en dag, jag hoppas innerligt att ni då minns hur ni betedde er när er egna dotter får höra dessa ord, att ni är en del av en generation som gjorde det "okej". 

Bara för att jag tycker att hela världen inte behöver komma just till Sverige så är jag inte rasist. Systemet rasar här och kan vi inte ens ta hand om våra egna och de som redan finns här måste man ju förstå att ännu fler skapar ett ännu större kaos. Jag är inte rasist för att jag blir förbannad på alla dessa människor som kommer hit och får hjälp men som sedan ger skit tillbaka genom att tända eld på bilar, förstöra polis/ambulans och andra utryckningsfordon, skrämma människor och tro att dom kan göra som dom vill. 

När jag var liten kunde man läsa och höra om sånt ifrån andra länder där det var krig. Idag läser man i tidningen om flertalet händelser varje dag. Våldet har ökat, våldtäkter har ökat. Vad tror ni allting beror på? Jag tror på kulturkrock, missnöje bland de som får allt men som bara vill ha mer. 

Sen blir jag, från helt okända människor kallad fet. Jag tar inte åt mig för jag vet att jag inte är fet, jag vet att jag inte är "perfekt" enligt samhällets normer men jag är inte fet. Jag är inte ful heller. Jag ser helt okej bra ut. Att försöka trycka ner mig genom att skriva saker om mitt utseende fungerar inte, däremot finns det många andra unga tjejer där ute som faktiskt tar åt sig. Det kan få fruktansvärda konsekvenser. Tänk er för en extra gång. Nästa gång har ni gått på helt fel person. 

Likes

Comments

Kan inte låta bli.
Först vart jag också jävligt irriterad när det började skrivas om clowner som skrämde folk lite här och var.
Sen har allt verkligen eskalerat och gått över styr.

Jag kan hålla med om att när folk är ute på dagen och skrämmer barn eller ute för att skada andra fysiskt, då har det gått för långt.
Man måste också tänka på att det finns folk som har fobi för clowner, coulrofobi. Det måste man ha respekt för.
Men det är ju också såhär att de flesta som klär ut sig är inte ute efter att vara elaka emot någon, dom vill bara driva med folk. Ännu roligare blir det ju självklart när det skrivs om det precis ÖVERALLT, det vet väl alla hur det var när man var liten/yngre. Allt som man inte får göra, sånt som folk irriterar sig på är ju ännu roligare bara därför..
Hade tidningar bara slutat skriva och nyheterna bara slutat ta upp det så hade det dött ut fortare.

Jag tycker också clowner är obehagliga. Har alltid tyckt det. Känner ett stort obehag när jag ser en clown, även om jag vet vem som är bakom sminket/masken.
Sen har jag också själv fått se reaktionen på okänt folk ute på stan när en clownmask är med i bilden och det är faktiskt roligt. För jag gillar ju att driva med folk.
Och de som är ute klockan 2 på natten och står i grupp och jagar/letar clowner har nog ingen fobi för dom direkt 😬
Dock skulle jag aldrig vara med på något sånt om jag vet att någon har coulrofobi. För jag har själv olika fobier och man mår så psykiskt och fysiskt dåligt när man blir utsatt så nej.

Men sen å andra sidan, detta har ju gjort att folk är ute på gatorna och engagerar sig och det stoppar ju mycket annat. Inbrott, stölder och kanske till och med våldtäkter.
Sen känner jag, tycker man det är obehagligt med clowner och man ser en ute så kan man springa därifrån. Är man rädd för tex våldtäktsmän så kan man ju inte det för en våldtäktsman kan ju vara vem som helst.
Då måste man ju springa ifrån alla.
Och om jag tycker att svarta män är läskiga på kvällen kan jag ju inte ringa polisen såfort jag ser en. Samma med clowner där känner jag. Sålänge dom inte springer efter eller hotar så kan man inget göra.
Sen får ju alla clowner skylla sig själva och vara beredda på att få stryk och det förstår dom nog själva efter allt skriveri.

Men iallafall. Det jag skrev om svarta män, jag är inte rasist för att jag känner så. Det är en rädsla jag har som jag inte kan rå för, precis som att jag inte kan rå för att jag är rädd för spindlar eller tycker att clowner är obehagliga.
Precis som du eller vem som helst som har en rädsla för något.

Vill bara dra slutsatsen att om alla slutar hota hit och dit och skriva massa överallt på sociala medier så kommer det dö ut snabbare. Efter halloween kommer det säkerligen ha dött ut helt.
🤖

Likes

Comments

Ligger i soffan och gosar med Myran. Hon stensover på min mage. Snarkar som fan. Älskar det 🙈
Kollar på Sofias änglar, bara gråter och gråter. Så härligt att se hur familjer får det lättare med deras hjälp!
💓
Största lyckan när barnet får friheten att röra sig runt i huset, och hela familjen får åka utomlands tillsammans. Underbart!

Myran har snart tappat alla mjölkisar. Några kindtänder och dom fyra huggtänderna kvar nu. Dessa har jag haft turen att hitta 🙊
Kindtanden låg i matskålen efter frukosten 😆

Nu ska jag fortsätta gosa med min gris. Känner mig helt slut, vill bara sova. Hösten och vintern är jobbiga för all ork försvinner typ 😫
Men ja. Tur jag har en liten tjej som gillar att ligga och gosa och inte bara måste aktiveras helahela tiden 💓

Likes

Comments

Hallå!
Har precis kommit in efter en långpromenad med Myran i skogen.
Hittade en hel bukett med fyrklöver och en femklöver. Alla på samma ställe och vi går där varje dag och det var liksom precis där vi går 🙈🍀
Sen sprang vi runt i skogen en bra stund och när vi skulle tillbaka hittade Myran en gammal rostig bensindunk, älskar ju sånt så den tog vi med hem 🙄🙌🏼

I fredags kom Mikaela, Jonathan och Elli hit. På kvällen åkte vi till tibro och träffade Felicia och Tobbe och letade clowner.
Både gick och åkte bil runt. Såg inte en enda clown.
På lördag kväll kom Tobbe, Felicia och Daniella och hämtade mig och Myran så åkte vi till Falköping. Dom åt lite och så åkte vi och träffade deras kompisar och där var även min syster och Jonathan på fest så pratade med dom lite.
Myran träffade en av sina gamla "mattar" och blev jätte glad 🙈😍
Sen kom någon ut med clownmask på sig och gick fram till Felicia som satt i bilen. Hon skrattar ironiskt och drämmer till honom i ansiktet.
Vad som hände sen håller jag för mig själv men vi hade jävligt roligt. Vi åkte och lämnade Myran hemma hos Robin så medan dom var hemma så åkte vi vidare först till tibro och sen till Skövde.
Haha, ja. Jävligt rolig lördag och jag var hemma typ vid tre eller nåt? 🙈
Igår kom Felicia och Tobbe hit så jag fick träffa Milton. Alltså, världens bästa unge! 💓
Han kommer alltid ha mitt hjärta, från första stund tog han det 💓
Han har blivit så himla stor, tiden går för foooort 🙈

Nu ska vi vila lite i soffan. Är så jävla mulet och mörkt idag och det känns som det är kväll fast klockan bara strax är 14.
Sen ska jag nog fortsätta med tvätten och städa lite i sovrummet.
Duntäckena är trasiga och det ligger fjädrar överallt 😫
Måste köpa nya så jag hoppas jag får pengar någon gång snart!

Ha en bra dag! Kram!

Likes

Comments

Idag på dagen har vi varit i skogen i två timmar och busat. Hon blir så himla lycklig när hon får springa som hon vill och nosa runt där skogens djur har varit.
Hon håller hela tiden koll på mig samtidigt som hon följer spår efter djur. Ser hon mig inte så springer hon tillbaka tills hon ser mig direkt ☺️

Sen har jag hängt upp hatthyllan i hallen, plockat lite och tvättat.
Väntat på Robin som kom hem för ett tag sen och vi skulle åkt in till stan och jag hoppas att vi fortfarande ska det.
Annars om dom ska göra något annat så ska jag se om Felicia och Tobbe har hittat något annat att göra eller om dom kanske vill komma hit en sväng eller nåt 🙈

Måste fasen hoppa in i en dusch NU, efter alla promenader idag känner jag mig inte direkt fräsch 😂👏🏻
Så ja, en sväng ut med Myran nu och sen en dusch så får vi se vad som händer och sker 🙈

Likes

Comments

-saker kanske faller på plats tillslut ändå-

Dagen har varit lugn, jag och Myran var ute som vanligt vid halv 8 imorse, när vi kom in åt hon frukost.
Sen gick vi och la oss och sov ett tag till. När vi vaknade gick vi ut på en lång promenad i skogen. Försökte kolla efter svamp men det finns inte ett spår av en enda 😂
Vi gick hem, spelade lite tv-spel, tog hand om disken, torkade rent spisen och sen ringde syster så då gick vi ut en sväng till.
Gick runt i skogen med Myran och pratar med Mikaela i telefonen när jag ser nåt på en stubbe och undrar vad fan det är.
Sen ser jag att det är en jaktkamera och börjar asgarva för den tar ju bilder när något rör sig så den lär ju va full med bilder på mig och Myran nu 😂🙌🏼

Sen när vi kom in åt både jag och Myran lite och spelade tv-spel en stund, hon somnade på mig och låg och snarkade så blev också trött så tog med mig henne till sängen och vi sov fan tills Robin ringde och väckte mig vid 18 😱

Sen kom Mikaela, Jonathan och Elli och efter ett tag kom Robin och Simon.
Är så jävla stolt över mig själv som lyckats gå ner i vikt så jag kan få på mig gamla jeans som jag inte kunnat ha på flera år.
Endel av dom fick Mikaela hjälpa mig med men jag fick fan på mig dom och med lite hjälp kunde jag stänga knappen 🙈
Har liksom inte fått upp några utav dom jeansen över låren ens förfan 😱

När Robin och Jonathan och Simon bestämde sig för att lyssna på dansband och dricka öl orkade jag inte sitta hemma mer så ringde Felicia och frågade vad dom gjorde så vi åkte till tibro. Jag, Mikaela, Jonathan och Elli.
Jonathan skulle egentligen åkt tillbaka hem till Robin och dom men han stannade kvar 😆
Är ju en sån jävla clownhysteri nu så vi försökte få syn på clowner men såg inte en enda jävel. Har både gått och åkt bil runt hela tibro eftersom folk skrev på "brottsplats tibro" på fb att dom sett clowner här och där.
Dom skrev till och med när vi var på ett ställe men då var de la vi som var clownerna då eller nåt för vi såg då fan inga iallafall 😂
Vi blev jävligt fundersamma dock när det började vissla runt omkring oss men vi såg ändå ingen.
Idioter.
Kanske lika bra att man inte såg någon för jag hade seriöst skällt ut dom och fan vet vad 😬
Tycker clowner är så jävla obehagliga. Men nu är jag mest irriterad på alla som håller på för clowner ska vara roliga, barn ska tycka clowner är kul.
Clowner ska inte skrämmas, och framförallt inte skrämma barn.
Men ja.
Det var en jävligt rolig kväll och mycket motion och många skratt 🙈
Är väldigt trött bara så hänger inte riktigt med i svängarna men det kanske är förståeligt.
Både Felicia och Mikaela förstår nog helt och hållet hur det kan vara, speciellt när man börjar med en ny medicin.

Välbehövlig kväll. Tack allihopa 💓
Nu ska jag försöka sova med mina snarkande hjärtan här. Myran på mig och Robin bredvid mig. Putte ville inte vara med, han tror fortfarande att Elli är här 🙈
Godnatt! 😴

Likes

Comments

Ligger i sängen. Helt slut. Mensvärk från helvetet.

Imorse var jag först på Kss. Efter det var jag på vårdcentralen för att lämna in lite papper.
Hittade ju inte ena delen av utredningen från af så pappa, jag och Myran åkte runt i väntan på att af skulle öppna. Var ju en timma kvar typ så han bjöd på frukost och sådär 💓
Sen när af öppnat gick jag in där och min handläggare där såg mig och kom direkt ut och hjälpte mig med det jag behövde. Berättade även att jag bytt vc helt och hållet och hon tyckte det var bra för hon kunde inte heller förstå vad det var som var så svårt för dom att förstå..
gick ju snabbt och smidigt där så efter bara några minuter hade jag de papper jag behövde och så åkte vi tillbaka till vc och lämnade in det så att läkaren där kan läsa igenom allt innan min läkartid där.
Ska även ta upp med denna läkaren hur den här medicinen har påverkat mig.
Dom senaste två nätterna har jag haft PANIK för det bara kryper i kroppen och jag har typ bara velat gå ut och SPRINGA och sparka med benen men samtidigt varit så trött så har bara suttit i sängen och varit arg och ledsen och "masserat" musklerna för att försöka få det att sluta.
Så jävla obehagligt, aldrig varit med om något liknande och det måste ju ha med medicinen att göra för har aldrig varit såhär innan. Visst har jag haft typ krypningar i kroppen innan, så att jag känt att jag måste röra på mig men detta har varit HEMSKT. Blir det likadant nu när jag ska sova så vet jag fasen inte vad jag gör.
Hade lite så förut idag på dagen så tog med mig Myran ut i skogen på en lång promenad. Uppskattat av henne, hon älskar att vara i skogen 💓
Hittade två fyrklöver under promenaden också. Samlar på dom. Hoppas att det ger mig någon form av tur med allt.
Den här månaden har varit väldigt jobbig på ett sätt hittills. Har varit lätt irriterad, nedstämd ganska mycket. Trött.
Oktober är, sedan 2014, en väldigt jobbig månad för mig. Du som läst min blogg ett tag vet kanske varför.
Tänker ju inte på mina missfall så mycket längre men just det missfallet påverkade mig så mycket och förra året var det likadant vid den här tiden.
Allmänt jobbigt och mycket tankar.

Nu ska jag lyssna klart på podden jag lyssnar på och sen ska jag göra ett tappert försök att få sova. Känner redan att det kryper i kroppen nu när jag lagt mig i sängen 😫😴

Likes

Comments

Så liten hon var här, min gris 🙈💓
Vägde henne imorse och hon väger 11kg nu! Herregud.
Hon vägde 3,5 ca när vi hämtade henne. Helt galet!

Alltså jag har varit förkyld i över en månad nu med världens hosta, ont i halsen och känt mig matt i kroppen till och från. Nu har det varit bra i typ en vecka med ytterst lite hosta kvar.
Nu har jag ont i halsen. Igen. 😫

Imorgon ska jag vara på Kss kl. 8 på morgonen också. Kommer va helt död, men det var den tiden som fanns så hoppas jag kommer kunna gå normalt efter att jag varit där 😂
Ska passa på att lämna in allt till vårdcentralen sen efter det också. Dock blir jag så arg på mig själv för den ena delen av utredningen från af finns ingenstans. Den måste vara med. Men ja. Ska fortsätta leta här nu. Någonstans är det ju 😬🙌🏼

Likes

Comments