Header
View tracker

Här är några bilder från igår då vi drog in Mysan till klubben och red lite. I början stretade hon emot bettet men med lite mjukgörande jobb så blev hon hur fin som helst! HUR gullig är hon inte i lila/rosa??

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är jag äntligen tillbaka! Jag har saknat att dela med mig av allt som händer så nu har jag bestämt mig för att börja om igen. Och denna gång med en del VÄLDIGT roliga nyheter som ni kommer få reda på mer om snart!! Håll utkik säger jag bara..

Nystart betyder väl ny design, eller? Har suttit och fixat med designen i timmar och jag är verkligen så nöjd. Lite julig, fast inte på det sättet som många tänker med rött och grönt osv. Denna är lite mer i min stil, simpel men gullig ;)

Det var allt för nu, vi hörs!

Två random instagrambilder - @melielg heter jag där :)

Likes

Comments

View tracker

Om exakt 10 dagar är det dags för Mysan att debutera på dressyrbanan! Inte med mig dock, utan med min syster Celise, då hon har ett större intresse av dressyr än mig. Tävlingen är på Piteå Ridklubb och det är ett Lokalt/Regionalt meeting för både ponny och storhäst. Celise och Mysan kommer endast starta på Söndagen och kommer då vara med i en lokal LC:1.

Vi har inga förväntningar då Mysan aldrig gått innanför ett dressyrstaket eller varit på den anläggningen tidigare. Förhoppningsvis kommer det gå bra men man vet aldrig. Men OM hon inte skulle reagera på miljön och gå som på hemmaplan så hade dom kunnat få rätt bra % då hon är riiiiktigt fin i dressyren.

Likes

Comments

Bild 1: Liknar PS high jump träns fast enligt mig är detta mycket snyggare! Gillar att det har en käkrem till skillnad från PS tränset.

Bild 2: Sadelskydd som har samma koncept som ett av Prestige's sadelskydd som jag haft tidigare och älskade! Riktigt smidigt.

Bild 3: Dessa ridbyxor har redan funnits ett tag på Hööks med har nu kommit ut i en ny färg, marinblå. Tycker helt klart att dessa var snyggast av dom som finns!

Bild 4: Sjukt snyggt och billigt (189 kr) pannband som hade passat så bra i dressyr! Mysan har faktiskt fått sig ett sånthär pannband som hon ska ha på en kommande dressyrtävling (mer info om det kommer!).

Likes

Comments

Hejhej, nu är jag tillbaka!

Igår var vi på Pay and Jump med hästarna. Jag och Mysan hoppade bara en 70 cm som förra gången. Tar allt i korta drag så man orkar läsa haha.. Framhoppningen gick bra och även själva banan. Vi hade ett bra flyt under hela banan och sprången var perfekta förutom på hinder nr 3 och 4. 3an kom vi ganska tokigt på med hon löste det fint och 4 kom vi egentligen bra på men hon glömde bara att lyfta på benen så det blev ett pet. Resultatet blev alltså 4 fel vilket är helt godkänt!

Hon har verkligen gjort framsteg på sistone. Motorn har kommit och hon har börjat få så bra tempo utan att man måste jobba fram henne hela tiden, Hon har även slutat att vika benen åt sidan på hinder, nu sträcker hon verkligen ut dom och tar riktigt fina språng. Fina Mysan!

Likes

Comments

Här är en video från då jag red Trine för ca en vecka sedan. Vi var nere i Uppsala (kommer ett inlägg om det) och då passade vi på att hälsa på Trine i Västerås. Hon hade det så bra hos nya ägaren och har blivit så fin att rida. Inte alls stark trots att jag hoppade på TRÄNSBETT! Så glad att hon hamnade där hon gjorde för hon kunde inte ha fått det bättre <3

Btw så ska jag försöka uppdatera mer här nu i framtiden, hoppas ni är taggade på det! 😘

Likes

Comments

Här är lite lyx/budget produkter. Sakerna är inte helt identiska men näääästan iallafall. Jag hade helt klart valt Hööks grejer, snygga och PRISVÄRDA. Vad hade du valt?

2049 kr / 279 kr (ord. pris 399 kr)

Dyon tränset finns i svart med mässingspännen precis som Hööks träns har men tyvärr hittade jag bara en bild på den bruna varianten.

2549 kr / 689 kr

1139 kr / 189 kr

Likes

Comments