Hittade för någon dag sedan ett märke jag aldrig hört talas om tidigare, Cavalliera (ej Cavalleria Toscana). Fastnade verkligen för deras tävlingskavajer så tänkte dela med mig av några stycken! Älskar att de är figursydda och ser stretchiga ut och tycker även att de har väldigt fina/coola/utstickande detaljer som man aldrig brukar se på kavajer. Jag är ganska kinkig och vill bara ha märkeskavajer såsom Animo och Equiline, men hade helt klart kunnat tänka mig en kavaj från detta märket! Priserna på just dessa kavajer ligger mellan 1290 - 1490 kr vilket enligt mig är ett grymt bra pris! Finns på horze.se

Hiss/Diss?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var vi på Hööks och shoppade lite grejer till min nya ponny samt lite annat som vi hittade på halva reapriset-hörnan! Tänkte visa er grejerna vi köpte, tar dock inte med allt då det kanske inte är så spännande att se bilder på hundbajspåsar och sånt 😂

1. Lädergrimskaft med kedja, 229 kr.

2. Boxgardin, 50 kr (ord. pris 199 kr).

3. Martingalplatta, 299 kr.

4. Hundtäcke i ull, 62 kr (ord. pris 249 kr).

5. Två hinkar med lock, 25 kr st (hink) 19 kr st (lock).

6. Fem gröna höpåsar, 35 kr st.

Likes

Comments

Några söta bilder från då jag var och provred honom!

Berättar mer om honom när han har kommit upp vilket är antingen kvällen den 27 eller morgonen den 28 april! Men han är en d-ponny och rasen är fjording som ni ser. Egentligen skulle det ju bli ett halvblod (storhäst) men jag kan verkligen inte hålla mig ifrån dessa gulingar 💓 Men jag kan lova er att det är en riktig stjärna jag har hittat och ni kommer inte vilja missa våran resa framöver!

Likes

Comments

Man ser verkligen skillnad mellan första och sista videon. Han är inte alls sådär spänd som i början och håller dessutom inte på att bocka och så längre! Finisen ❤

Läs beskrivningen under klippet om ni vill veta en spännande nyhet!!


Likes

Comments

Nämen hej! Nu har jag äntligen tillgång till en fungerande dator och kan därför börja blogga igen! Det har hänt sjukt mycket saker sen sist, har bl.a flyttat till lägenhet och provridit en ponny som kommer upp i april!! Kommer alltså bli hästägare igen, men skriver mer om det i ett annat inlägg.

Det var egentligen inget mer jag hade att skriva nu för stunden. Men nu vet ni att jag är back on track med massa roliga saker att berätta!

2 bilder på syrrans storhäst som hon köpte i slutet av 2016, världens charmigaste kille😘

Likes

Comments

Eftersom att jag inte har lagt ut något inlägg på ett tag så tänkte jag att jag avslöjar en stor nyhet som förlåt. Det är nämligen så att jag ska flytta! Jag och familjen ska flytta till Luleå den 15 februari 2017, låter som en bra bit tills dess med det är faktiskt bara lite mer än 2 månader bort.

Just nu bor vi ju i Boden och här har vi bott i princip hela mitt liv. Vi flyttade in i vårat hus då jag var runt 1 år och sen dess har vi aldrig flyttat. Eftersom att jag aldrig har flyttat på senare dagar så känns det extra kul och spännande! Visst känns det lite sorgligt att flytta från huset man alltid har bott i, allt har liksom hänt här. Dock känns det mest som en lättnad då jag har gått igenom en massa jobbiga saker här och det känns som att man kommer kunna lämna allt bakom sig och börja om på nytt. Tror verkligen att det kommer bli något positivt med att flytta från huset och till en ny stad.

Nu är ni väl nyfikna på vad vi har köpt?! Det är en fin och renoverad lägenhet med två våningar. Första våningen innehåller kök, badrum, inglasad balkong, 1 sovrum, 1 litet förvaringsrum och vardagsrum som har en trappa ner till andra våningen som är på källarplan. Andra våningen innehåller ett vardagsrum där trappan upp till första våningen finns och sen finns även ett sovrum med en liten WC (toalett). Och det är på andra våningen jag kommer bo. Inte dåligt att vara 15 år och ha en hel våning för sig själv!

Jag är så sjukt taggad på detta! Att flytta, inreda min våning helt själv och dessutom ta med er på allt. Det kommer bli så kul!! Förhoppningsvis kommer det även ske roliga saker inom ridningen när vi flyttar, men tyvärr kan jag inte avslöja något ännu!

Sneakpeak på en del av köket, så mysigt

Likes

Comments

KM i hoppning, det var det som stod på schemat idag. Jag var där och fotade alla klasser och tror jag har fått någon bild på alla ekipage iallafall. Är inte alls nöjd med bilderna men kommer lägga upp de ändå då jag har lovat det. Håll utkik ikväll!

Likes

Comments