Eftersom att jag inte har lagt ut något inlägg på ett tag så tänkte jag att jag avslöjar en stor nyhet som förlåt. Det är nämligen så att jag ska flytta! Jag och familjen ska flytta till Luleå den 15 februari 2017, låter som en bra bit tills dess med det är faktiskt bara lite mer än 2 månader bort.

Just nu bor vi ju i Boden och här har vi bott i princip hela mitt liv. Vi flyttade in i vårat hus då jag var runt 1 år och sen dess har vi aldrig flyttat. Eftersom att jag aldrig har flyttat på senare dagar så känns det extra kul och spännande! Visst känns det lite sorgligt att flytta från huset man alltid har bott i, allt har liksom hänt här. Dock känns det mest som en lättnad då jag har gått igenom en massa jobbiga saker här och det känns som att man kommer kunna lämna allt bakom sig och börja om på nytt. Tror verkligen att det kommer bli något positivt med att flytta från huset och till en ny stad.

Nu är ni väl nyfikna på vad vi har köpt?! Det är en fin och renoverad lägenhet med två våningar. Första våningen innehåller kök, badrum, inglasad balkong, 1 sovrum, 1 litet förvaringsrum och vardagsrum som har en trappa ner till andra våningen som är på källarplan. Andra våningen innehåller ett vardagsrum där trappan upp till första våningen finns och sen finns även ett sovrum med en liten WC (toalett). Och det är på andra våningen jag kommer bo. Inte dåligt att vara 15 år och ha en hel våning för sig själv!

Jag är så sjukt taggad på detta! Att flytta, inreda min våning helt själv och dessutom ta med er på allt. Det kommer bli så kul!! Förhoppningsvis kommer det även ske roliga saker inom ridningen när vi flyttar, men tyvärr kan jag inte avslöja något ännu!

Sneakpeak på en del av köket, så mysigt

Likes

Comments

KM i hoppning, det var det som stod på schemat idag. Jag var där och fotade alla klasser och tror jag har fått någon bild på alla ekipage iallafall. Är inte alls nöjd med bilderna men kommer lägga upp de ändå då jag har lovat det. Håll utkik ikväll!

Likes

Comments

Här är några bilder från igår då vi drog in Mysan till klubben och red lite. I början stretade hon emot bettet men med lite mjukgörande jobb så blev hon hur fin som helst! HUR gullig är hon inte i lila/rosa??

Likes

Comments

Nu är jag äntligen tillbaka! Jag har saknat att dela med mig av allt som händer så nu har jag bestämt mig för att börja om igen. Och denna gång med en del VÄLDIGT roliga nyheter som ni kommer få reda på mer om snart!! Håll utkik säger jag bara..

Nystart betyder väl ny design, eller? Har suttit och fixat med designen i timmar och jag är verkligen så nöjd. Lite julig, fast inte på det sättet som många tänker med rött och grönt osv. Denna är lite mer i min stil, simpel men gullig ;)

Det var allt för nu, vi hörs!

Två random instagrambilder - @melielg heter jag där :)

Likes

Comments

Om exakt 10 dagar är det dags för Mysan att debutera på dressyrbanan! Inte med mig dock, utan med min syster Celise, då hon har ett större intresse av dressyr än mig. Tävlingen är på Piteå Ridklubb och det är ett Lokalt/Regionalt meeting för både ponny och storhäst. Celise och Mysan kommer endast starta på Söndagen och kommer då vara med i en lokal LC:1.

Vi har inga förväntningar då Mysan aldrig gått innanför ett dressyrstaket eller varit på den anläggningen tidigare. Förhoppningsvis kommer det gå bra men man vet aldrig. Men OM hon inte skulle reagera på miljön och gå som på hemmaplan så hade dom kunnat få rätt bra % då hon är riiiiktigt fin i dressyren.

Likes

Comments

Bild 1: Liknar PS high jump träns fast enligt mig är detta mycket snyggare! Gillar att det har en käkrem till skillnad från PS tränset.

Bild 2: Sadelskydd som har samma koncept som ett av Prestige's sadelskydd som jag haft tidigare och älskade! Riktigt smidigt.

Bild 3: Dessa ridbyxor har redan funnits ett tag på Hööks med har nu kommit ut i en ny färg, marinblå. Tycker helt klart att dessa var snyggast av dom som finns!

Bild 4: Sjukt snyggt och billigt (189 kr) pannband som hade passat så bra i dressyr! Mysan har faktiskt fått sig ett sånthär pannband som hon ska ha på en kommande dressyrtävling (mer info om det kommer!).

Likes

Comments

Hejhej, nu är jag tillbaka!

Igår var vi på Pay and Jump med hästarna. Jag och Mysan hoppade bara en 70 cm som förra gången. Tar allt i korta drag så man orkar läsa haha.. Framhoppningen gick bra och även själva banan. Vi hade ett bra flyt under hela banan och sprången var perfekta förutom på hinder nr 3 och 4. 3an kom vi ganska tokigt på med hon löste det fint och 4 kom vi egentligen bra på men hon glömde bara att lyfta på benen så det blev ett pet. Resultatet blev alltså 4 fel vilket är helt godkänt!

Hon har verkligen gjort framsteg på sistone. Motorn har kommit och hon har börjat få så bra tempo utan att man måste jobba fram henne hela tiden, Hon har även slutat att vika benen åt sidan på hinder, nu sträcker hon verkligen ut dom och tar riktigt fina språng. Fina Mysan!

Likes

Comments