Åh, som jeg elsker julen! I skrivende stund sitter jeg å planlegger julegaver og hører på julemusikk. Gleder meg veldig til å ta ned julepynt og sånn smått fra loftet og begynne å sette opp adventsstaker, røde duker, røde telys og stearinlys, og resten som hører med såklart. Jeg har vært litt fæl med å glemme å blåse ut lys når jeg har lagt meg og faktisk når jeg har forlatt huset, så det har satt en støkk i meg, så de fleste lysene er erstattet med elektriske lys, så de får jeg feste en rød sløyfe på eller noe. Har ekte lys altså, rett foran ansiktet sånn at jeg ikke skal glemme å blåse de ut før jeg forlater stuen..

Gleder meg som en unge til å begynne å pakke inn gaver! Da blir jeg stasjonert på gulvet hele kvelden, og gjerne flere kvelder på rad, kjøper inn polkastenger, hele peanøtter som jeg lager elgansikt med, og klistrer og limer og klipper. Helt fantastisk! Disse "elghodene" er rett og slett hele peanøttgreier (de hele med skall du må knekke og knuse og som inneholder to peanøtter), så tegner jeg en rød flekk på den spisseste delen og øyne over der, så har du Rudolf. Disse limer jeg på tags jeg har som til og fra lapp på :) Har desverre glemt å ta bilder hvert år, men får se om jeg gjør det samme i år. Det har ihvertfall fallt godt i smak hos mottakere.

Jeg er en av dem som mener STERKT at julen skal være gull, sølv, RØD og GRØNN! Skjønner ikke greia med at alt skal være sølv og hvitt.. Litt tøft er det jo, men det stopper der for min del. Får null julefølelse..
Vårt juletre er ekte (med sikkert tusen dyr i), med tilhørende julekuler i sølv og RØDT. Helst 50/50. Jobber enda med å få meg nok kuler. Må ha litt mer rødt.Det er ihvertfall masse rødt her rundt juletider. Nå jobber jeg med å overtale samboeren med å få LITT julelys rundt terrasse og inngangsparti. Ikke noe glorete greier, men bare en tynn stripe med hvitt lys. Er vel egentlig bare å gå og kjøpe, men du vet den samvittigheten som jobber da...
Så lenge det ikke er BLÅTT. Vil ikke at folk skal tro det er utrykningskjøretøy heller. Jeg mener så blå lys burde vært forbudt å selge. Av den enkle grunn jeg nevnte rett over her.
Hva tenker dere om julelys, julefarger, og hva er deres tradisjoner dere MÅ holde på?

Men jeg får logge meg av og nyte kvelden videre :)

Ønsker du å vite mer om produktene fra Forever Living, ikke vær redd for å ta kontakt! =)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg skal innrømme at jeg alltid har hatt en drøm om å være en forhandler av ett eller annet slag, men aldri funnet noe som passer MEG. Endelig fant jeg noe, med produkter så godt som alle bruker til hverdags.
Min far har alltid stått med en vanlig aloevera flaske, og oppfordret meg til å smøre dette på både stikk, brannsår, skrubbsår og hva det måtte vært. Litt sånn som i greske filmer hvor faren i familien alltid står klar med vindusvask.. Så da var det jo litt logisk å begynne med Forever Living. Gode produkter med aloevera. Jeg har aldri vært "avhengig" av noe produkter, men kan ærlig si at jeg er blitt litt hekta på endel av disse. Tannkremen er fast hos meg ihvertfall! Jeg har slitt lenge med å finne tannkrem, for noen skummer for mye og andre for lite etc. Denne er helt passe for meg. Så er jo bestselgeren Propolis creme knallgod på både hender og ansikt, spesielt nå som kulden er her. Perfekt som kuldekrem. Leppepomaden inneholder bl.a. ikke vann, noe som er helt topp i dette været.

Ønsker du julegave til noen du er glad i, så er det bare å ta kontakt - vi skal alltids finne noe som passer til den personen du ønsker å gi noe til.

Eller ønsker du å bli forhandler selv, så kan du og ta kontakt, selv om det bare er til eget bruk.

Likes

Comments

..å skjønne meg på denne nye bloggen. Har tidligere (for x-antall år siden) prøvd meg på alle disse andre plattformene, men nå tenkte jeg å trø til her.

Om dagene er søvnen litt så som så. Overgangen fra sommeren jeg liker så godt - til denne mørke og triste høsten. Mye er kos, det å krølle seg opp i sofaen med teppe, tente lys, noe godt i koppen og en bok eller serie på tv. Det er skikkelig kos. Samtidig tenker en jo på alt en ikke fikk gjort INNE iløpet av sommeren. Rydde i skapene, husvasken, sortere alle klærne and the list goes on. Ihvertfall her i hus. Så det å sitte godt under pleddet blir forstyrret av tankene om hva man egentlig burde gjort. Det var lettere i sommer når man bare måtte tenke på de fine dagene og at man burde utnytte det gode været mens det tross alt var her! Men en får vel bare ta litt og litt og nyte det mellom slagene.
Det som er litt lettere i høstmørket er jo det å se på hus! Vi skal etter planen bygge om noen år. Så vi gjorde det smarte med en gang tomt var på plass - vi bestilte huskataloger fra ALLE (!!) steder vi kom over. Spesielt de som forhåpentligvis bygger her i området. Dvs. at vi sitter med ihvertfall 6 kataloger stappfulle med hus i alle farger og fasonger.


Først var vi ganske bestemte på at vi ville ha funkishus, men fant ut at for vår del var romløsningene helt på trynet. Så falt vi for et ganske fint og klassisk, men det var jo alt for dyrt - vi skal jo tross alt ha råd til gulv og dører inne også. Nå har vi funnet et par andre vi liker veldig godt, men igjen, når vi ser vennepar bygger seg ferdige kommer vi på ting vi gjerne ønsker oss tilsvarende av selv, slik som den ekstra høyden i taket (for en følelse), matbod (guri så genialt), universell utforming. Mye av det er jo bare en luksus, man må jo se etter hva som egentlig er en nødvendighet. Trenger vi ekstra 4kvm for å ha et "roterom" på kjøkkenet? Trenger vi den ekstra høyden under taket hvor det garantert samler seg mer spindelvev enn vi etterhvert vil legge merke til? Det å ha alt, altså ett soverom, bad, vaskerom, stue og kjøkken på ett plan er noe JEG vil kjempe litt for. Etter å ha opplevd hjemmehjelpen i noen mnd ila læretiden ser jeg at dette kan gjøre at vi kan bo lenger hjemme etterhvert som vi blir eldre, og tenk om noe skjer med enten meg eller han, så er det fryktelig greit å ha alt på hovedplan. Ikke det at vi skal ta sorgene ørten år på forskudd, men da er vi ihvertfall forberedt på det.
Men, vi får trøste oss med at vi ikke trenger å stresse. Tomten er ikke planert enda, vi har et helt ok hus å bo i for oss to, i fine omgivelser og er heller ikke så langt fra der vi vil bygge - en gang.
Likes

Comments

Velkommen skal du være. Tenkte å bruke denne greia her på å lufte litt tanker, gjerne få innspill, forhåpentligvis få litt gang i å fotografere litt. Livet til en byjente som flyttet til Bømlo når planen egentlig var å komme seg ut i verden. Tanker om valg av hus og selve husbygging og utdanning. Og mye mye mer - forhåpentligvis. Satte den opp for noen måneder siden, men har ikke fått meg til å trykke noe særlig innpå her før nå, så satser vi på at dette tar seg opp etterhvert. Kanskje det er noen som kjenner seg igjen i noe av det jeg skriver - kanskje ikke, uansett håper jeg at jeg selv får noe ut av dette. 

Jeg er 26 år, nettop utdannet helsefagarbeider etter flere år i tenkeboksen og vandrende på ekstravakter og småstillinger i helsevesenet. Arbeidsløs sånn sett, for øyeblikket, men er en Independent Business Owner i Forever Living. Samboer, i et hus på en fantastisk plass nærme sjø og natur, har to katter og suller mye. 

Likes

Comments