Vardag

Godkväll.

I morse vaknad jag kl 9 av mitt alarm, jag är ledig men ställde alarmet för jag och min kompis skulle åka till Valbo som är ett köpcentrum. Vi åkte dit för jag behövde köpa dom sista julklapparna samt strumpor till mig själv, hittade allt jag var ute efter så jag är nöjd.

I morgon ska jag jobba 8.00 - 16.00 för vi måste fixa på lagret för det är alldeles för mycket saker där. Efter jobbet ska jag hem och bara ta det lugnt för jag har ingenting planerat.

Men nu måste jag lägga mig eftersom jag ska upp tidigt i morgon.

Godnatt.

Likes

Comments

Annat

Igår beställde jag linser igen från mitt favoritmärke Desiolens. Jag har beställt linser fån dom två gången innan och jag älskade dom, jag kände inte alls att jag hade linserna i och dom täckte min mörka ögonfärg superbra.

Jag har haft färgerna Creamy beige och Icy Blue och min favorit färg är utan tvekan Creamy Beige för att jag tycker färgen är superfin.

Varför jag just valde att köpa mina linser från detta företag är för att jag tycker att dom är väldigt behaglig att ha i ögonen och dom täcker verkligen mörka ögon bra. Jag såg dessa linser för första gången i en youtube video och blev helt fast, valde då att beställa ett par för jag ville testa om dom verkligen var så bra dom alla sa i sina videos och det var dom.

Det är cirka ett år sedan som jag beställde mina linser och då när jag beställde dom kostade dom cirka 390 svenska kronor men nu ligger dom runt 420 svenska kronor.

Det går att beställa linserna i olika styrkor, allt från -0,50 till +6,00 och dom är dyrare desto högre styrka du har.

Jag har styrkan -0,50 och dom kostar 420 svenska kronor medan styrkan +6,00 kostar cirka 470 svenska kronor.

Gå in på deras hemsida som jag länkar nedan i detta inlägg och läs mer om linserna och kolla på alla andra färger dom har. Jag kommer göra ett inlägg när jag fått hem linserna så ni får se hur dom ser ut på mig.

https://www.desiolens.com/

Nedan ser ni bild på hur linserna kommer förpackade och en bild på linsen Creamy Beige som jag beställt. Jag tycker dock att bilderna på linserna som finns på deras hemsida inte är speciellt bra så jag rekommenderar att ni kollar på Youtube videos för där ser man färgerna mycket bättre och hur bra dom täcker mörka ögonfärger.

Likes

Comments

Hej!

Som ni ser är detta mitt första inlägg på denna blogg, MEN jag är inte helt ovan med att blogga för att jag har tidigare bloggat lite till och från på en annan bloggportal.

Nu känner jag att jag vill börja om och testa någonting nytt. Nya inlägg och ny bloggportal.

Jag har tyvärr varit väldigt dålig på att uppdatera min tidigare blogg men nu ska försöka ändra på de.

I min blogg kommer jag att skriva inlägg om Bland annat min vardag och mina intressen.

Varför jag bloggar är för att jag vill skriva av mig och ha det som en dagbok, för jag tycker inte om att skriva dagbok på papper.

Tänkte köra en liten presentation om mig själv, lite om vem jag är och vad jag gör nu.

Jag heter Moa, är 19 år och bor i Gävle med min mamma och pappa. Jag har en kille som jag är förlovad med sedan snart ett år tillbaka och vi har varit tillsammans i över fyra år.

Jag har gått tre år på Plusgymnasiet i Gävle inriktning stylist. Där utbildade jag mig inom Makeup, naglar och lite inom håruppsättningar. I trean fick vi välja om vi ville fortsätta utbilda oss inom naglar(Förlängning) och det gjorde jag för jag har alltid älskat att ha fina naglar och har tycket att det är så fint! Mitt största intresse är naglar. Jag gör naglar på min fritid annars jobbar jag i Kungsberget som är en skidanläggning som ligger en bit utanför Sandviken. Jag har inte jobbat så länge i Kungsberget utan jag fick jobbet i slutet av november detta år(2017). Jag trivs så bra och tycker det är tråkigt att inte få jobba.

Så, det var lite kort om mig. Jag är inte något proffs på att blogga så det kan bli lite hoppigt när jag skriver. Får se när jag skriver nästa inlägg, blir nog om några dagar för jag är ledig nu i fem dagar och jag kommer inte göra så mycket så jag kommer inte ha någonting att skriva om men vi får se.

Likes

Comments