View tracker

Nå har jeg i 3 år vært lilla i håret og vært superfornøyd med dette men var en dag på jobb jeg fikk en sånn følelse nei nå vil jeg forandre meg, dette endte da med at vi farget håret mitt.

Gikk fra dette til denne fargen som jeg er super fornøyd med

  • 12 lesere

Likes

Comments

Jeg tok ferdig svennebrevet mitt i september 2015, og allerede i November fikk jeg meg en ny jobb i Moss som frisør stilling på ett kjøpesenter.
Men som tiden gikk fant jeg ut at dette ikke passet livet mitt da jeg ikke har billappen og bor i Fredrikstad, og er aleine med min sønn.
Så jeg begynte å søke etter nye jobber allerede i januar og kan meddele at det gikk ikke lang tid før jeg fikk jobb i Fredrikstad på Haircuts.
Dette er noe jeg gleder meg utrolig masse til, arbeidstidene er helt perfekte for meg som er aleine med barn samt veldig nærme der jeg bor.

Eneste forskjell jeg kommer til å merke på i forhold til hvordan jeg har jobbet tidligere er som sagt arbeidstidene samt dette er en ren drop in salong, men må virkelig si jeg gleder meg masse.
Jentene virker helt supre og miljøet virker som passer meg helt perfekt.

Jeg gleder meg også til å kunne ha tid til noe annet enn bare jobb, for seneste jeg jobber er da til 6 og da har jeg tid til å gjøre andre ting enn bare jobb og hjem å sove.

Likes

Comments

Idag for 4 år siden fikk jeg holde sønnen min for første gang, etter en utrolig lang fødsel kom min kjære sønn ut.
4155 g, 54 cm lang og 37,5 i omkrets på hode.

Det var virkelig lykkens dag, jeg var en person før jeg fikk min sønn at jeg aldri skulle få barn, mens nå så kan jeg ikke se for meg livet mitt uten sønnen min.
Han gir meg så mye glede i livet, han gav meg en grunn til å kjempe for å få ferdig utdannelsen min, han utfyller livet mitt.
Det beste som er med han er å se han smile, se han vokse opp, hvor glad han er, hvor snill han er, hvor mye følelser han har, samt hvor mye han bryr seg om alle.

Han er en helt utrolig fantastisk person, at en så liten person kan bringe så mye glede trodde jeg aldri før jeg fikk han.
Det å kunne være med på å se utviklingen hans er helt fantastisk, jeg gleder meg hver dag jeg står opp til å se hvordan person han kommer til å bli.

  • 19 lesere

Likes

Comments

Redken Frizz

Været nå til disse dager er så skiftende fra både kaldt til varmt, regn, sol og snø.
Mange av oss merker at håret er veldig frusete statisk osv, derfor vil jeg anbefale disse produktene fra redken.

De er veldig lette produkter samt vil dempe å få ned fruset, man vil ikke merke håret noe fett men samtidig veldig lett å mykt noe vi alle jenter elsker.
Det som også er fantistisk med denne serien er at dem har en type leave in cream som fungerer som både kur samt en lotion for håret, det kan du ta både i håret når det er håndkletørt eller helt tørt uten at du kommer til å føle at håret er noe ekkelt, fett osv.
Dem er da ganske drøye ettersom at dem er konsentrerte så si du tar på en 50 øre til 1 krone størrelse så holder det veldig lenge.
Du vil også merke at du har produkte mye lengre enn dem "billig" versjonene dem har på butikken.

Håper dere liker tipse mitt og tar det i godt bruk.

Likes

Comments

Jeg har tidligere blogget, jeg drev veldig aktiv med blogg før jeg fikk sønnen min men ble veldig lite av det når han var mindre men nå begynner han å bli større så da tenkte jeg at jeg kunne starte opp med bloggen igjen.

Dette er litt om meg og mitt liv:
Jeg er født 03.10.91 og bor i Fredrikstad sammen med min sønn Nicklas.
Jeg er ferdig utdannet frisør som tok svennebrevet mitt etter jeg fikk min sønn.
Jeg kommer til å blogge om alt fra a-å, altså ting som interesserer meg samt hvordan livet mitt er.
Det dere kommer til å legge merke til er at dere ikke kommer til å få se fult bilde av hvordan sønnen min er dette er pga han har sitt eget privatliv og jeg vil skjerme han fra det at han blir gjennkjent samt at han har sitt eget valg om hva han vil med livet sitt, dette håper jeg at dere respekterer.

Likes

Comments