Fick lite juklappspengar till julen och kände att jag vill köpa bland de sista sakerna till mitt hem.

Så dessa saker blev det :) Samt att jag har fått upp tavlorna som har legat i ett hörn och samla damm.

Är äntligen uppe på väggen :)
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det var ett tag sen man skrev här. det är olika orsaker som jag inte har haft ork eller lust.

Jag kanske skriver om något av dessa orsaker, är inte säker om jag vill skriva om det.

Men tänkte lägga in lite bilder som har hänt hemma hos mig :) Vissa bilder har kanske varit med i andra inlägg.

Men tycker att de är värt att visa igen :D


Likes

Comments

har äntligen hittat de sista tavlorna som skall upp i min lögenhet! nu är det bara att vänta på inredaren😂😂 som får borra upp så att man har nått att hänga upp på betongväggen. och sen lite smått från ikea (om man inte hittar mera)

bilderna är tagna i från room99.se

Likes

Comments

Blev långt tystnad här visst. Var inte riktigt meningen med det:P

men nu skall jag försöka komma tillbaka igen!

Tänkte dela med mig vad som står på min önskelista iallafall när det gäller mitt hem!

Har ju som sagt min Lägenhet ute i byte för att komma mera centralt och billigare hyra,

Men tar det min egen takt och den dagen kommer när det kommer som sagt när byte sker.

Men till saken igen. Detta står just nu på min önskelista! Plus en massa annat till :)


Bilderna är tagna från Ikea.se

Likes

Comments

Var i Förra veckan til Pernilla Wahlgrens affären som ligger på Fleminggatan i fridhemsplan. Jäklar vad hom har snyggt där och man vill shoppa ihjäl sig när man besöker hennes affär. har ni vägarna förbi sthlm så besök hennes affär ni lär inte bli besvikna! Denna lykta följde mig hem iallafall. Har länge sökt efter en lykta från majas cottage som man även skänker en viss summa pengar till barncancerfonden för varje såld lykta.! 

Kommer som sagt att bli mera av dessa lyktor är helt kära i dem :) ​

Likes

Comments

Då när Mall Of Scandinavia  öppnade i förra året så var det världens hysteri och köer för att få komma in till Mall Of Scandinavia. Jag valde själv att avvakta ett halvår att hysterin skulle lugna ner sig. Vilket verkar vara ett mycket bra beslut från min sida. När min syster och hennes sambo kom hit från finland så valde vi att ta en heldag i Mall Of Scandinavia. I tanke på att min pendellinje just nu är avstäng pga av banarbete så går det bara ersättningsbussar från Handen. Vilket gör att vi får ta pendeltåg eller tunnelbanan från farsta strand. Så blev en massa byten på vägen pga av det. Vilket gjorde att det tog längre tid än väntat att komma fram. 

Men sen när vi kom fram så var det inga problem alls :) Och när man kom intei gallerian så kände man sig som en vilsen yrboll som inte hitta runt. Men vi gick i vår egentakt och kollade i affärerna och käkade på Max. Sen betade vi av affär efter affär. Sen efter typ 4 timmar eller hur länge vi nu var där. så kände man att nu orkar man inte mera och ville hem och sova typ. Tog ur all energi. Men jag gillade att gå där men känner att man behöver besöka stället flera gånger för att säga mera om detta ställe. Visst är det fint och lite ''lyxigt'' att gå där men känner att borde vara bättre skyltat och att alla restauranger borde vara i ett hörn än att de är utspridda.(om jag minns rätt så var de lite här och där) 


Likes

Comments

​Cecilia befinner sig i Paris. Hon upplever ett erotiskt äventyr och får även tillfälle att träffa eldsjälar i fråga om naturliga förlossningar. På planet hem nås hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän - en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än enkla - har försvunnit.
Cecilia slungas in i arbetet på förlossningen och familjens livsbekymmer. Sökandet efter den försvunna flickan intensifieras och Cecilia kan inte låta bli att engagera sig. Snart kryper det fram att Greta kan ha med försvinnandet att göra - vad är det hon döljer?
Skugghäxan är den nionde delen i serien om barnmorskan Cecilia Lund. Katerina Janouch har vunnit många trogna läsare tack vare sina skildringar av kvinnors liv och vardagens dramatik. Under 2016 är hon även aktuell med tre erotiska kortromaner.

(taget från adlibris)Min kommentar om boken! 

Jag har läst alla böcker i Cecilia Lund serien och jag älskar denna bokserie! Tänker man att man skall läsa ett kapitel så kan man inte sluta. Så när man börjar så kan man inte sluta! Vissa gånger när man har läst denna bok så har man lust att bara hojta till de berörde personerna att grip den där personen. Näää ni är helt på fel spår. När man går in i boken så är det som om man hade en roll med i boken. Mitt tips Köp hela serien ni kommer inte att ångra ern :) 

Finns bla på adlibris

Likes

Comments

När jag går för att städa hemma hos mig då gäller det att göra det på bästa sättet. Vill att det skall gå snabbt och enkelt. Bara att sparka igång dammsugaren och ha moppen redo sen är det bara att köra utan att flytta på en massa saker. Märks väl att man nästan har valt möbler efter hur man städar:)  


Likes

Comments