Jaer, dagen startede stille og roligt. Var hjemme ca 16 og så ringede en af mine veninde og spurgte om jeg ikke ville kommer forbi i aften. Jeg sagde selvfølgelig ja. Nå men hun hentede mig omkring 21.30 og vi var hjemme hos hende rundt 22.

Lige nu sidder vi udenfor på hendes terrasse og ryger nogle smøger, drikker nogle bajer og så kommer nogle af vores venner om lidt og så skal der drikkeeeees.

Vi høres i morgen babes

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 91 Readers

Likes

Comments

Hej, mit navn er Melany Andersson. Jeg er en pige på 16, der bor i Kokkedal med min mor og lillebror.
Jeg er født i Aalborg, men opvokset i Sverige og flyttede til Danmark i August 2015.

Jeg går i Gymnasiet, men har lige nu sommerferie... så lige nu spenderer jeg tiden på min instagram og sammen med venner og veninder.

Jeg starter denne her blog fordi jeg har savnet at blogge. Min blog kommer til at handle om mit liv, hvad jeg går rundt og laver, og ting jeg godt kan lide, fx makeup, shopping og heste.

Jeg er en pige der går rigtig meget op i mit udseende. Jeg bruger altid makeup, når jeg skal ud og handle, være sammen med min familie eller i skole. Makeup er ingen maske, det er en leg. En leg man kan bruge for at gøre sig selv lidt mere interessant. Måske skal du til fest og vil gerne have lidt øjenskygge på? Måske et flot læbestift? Mange tror at folk der bruger makeup, er usikre, men det er omvendt. De er seje, de tør at gå imod det "naturlige" og alle andres meninger.

Jeg håber i vil se med, og holde jer aktive i kommentarerne. Hvad synes i om makeup? Er det nogen i selv bruger i skole?❤️

Vil i kontakte mig?
Mail: melanyandersson@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/melanyandersson/

  • 93 Readers

Likes

Comments