Jag har så länge jag kan minnas sett ner på mig själv , jämfört mig med alla andra och alltid sett mig som sämre i alla sammanhang. Jag tänkte att alla andra var finare , schystare , roligare och allmänt bättre och det sitter kvar än idag och tvekar på om det nånsin kommer försvinna helt även om det blivit mycket bättre nu. Innerst inne så vet jag ju att alla har brister och att jag är en bra tjej men jag har otroligt lätt att se allt som mitt fel , klandra mig själv och kort och gott sagt hata mig själv , för det är vad jag gjort och tack och lov har stunder då jag älskar mig själv även börjat komma lite oftare, och det tror jag beror mycket på folk som kommit in i mitt liv , även om dom inte kan förstå det så kan de bara genom att finnas för mig få mig att se hela mig själv och livet allmänt på ett ljusare sätt, tack till er!

Tråkigt nog så ville jag jaga perfektion , de trodde jag skulle få mig lyckligare. Jag började banta första gången när jag var 14, då var det lite till och från men det är lättare att bli fast i onda cirklar än vad man kanske tror, jag ville ju bara bli lite smalare inte inleda en sjukdom som får mig att hata mig själv ännu mer. Man tror att man har kontroll , och det hade jag över mat och kalorier. Visste exakt hur mycket jag stoppade i mig och räknade till och med såna saker som en gurkskiva.Jag kan säga att jag kan kalori tabeller extremt mycket bättre än multiplikations tabellen för jag har verkligen vart beroende av att ta reda på alla innehåll i alla livsmedel jag stoppat i mig, det är inte borta idag även om det känns lättare och äta nu. Men det går upp och ner ibland kommer ångesten bara som en käft smäll och kan lätt gå tillbaka till gamla spår även om jag vet hur sjukt fel det är.

Det var när jag inte klarade att äta utan att skrivit in det i min kalori räknar app som jag insåg att det inte stod helt rätt till och det insåg jag för ca 2 år sedan nu. Jag försökte verkligen att äta utan att skriva upp varenda grej , men det fungerade inte och 1an på gymnasiet blev till ett helvete.Även om jag fattade att jag hamnat fel så blev det bara värre. Jag hatade mig själv och såg inget värde i mig för fem öre , tänkte att bara jag blev smal så skulle jag bli lyckligare så bantade hårt. Att jag inte kunde sova om nätterna , hade kramper i magen och knappt kunde stå , allt folk sa till mig och hur oroliga vänner var så spelade det ingen roll , jag skulle bara bli smal oavsett hur hård vägen dit skulle vara. Jag gick ner mycket i vikt under den värsta tiden, jag rasade , men jag fattade det inte för jag såg ingen skillnad på mig själv , det är det som är det värsta!


I nästa del tänkte jag skriva mer om hur det är idag , hur jag mår och hur mitt förhållande till mat är. Puss på er så länge!

Likes

Comments

Hej sötnosar ! Hur har eran dag varit ? Min har vart bra. Jag kom hem ifrån Oliwer runt 5 och saknar han redan, idag var en sån dag jag verkligen inte vill åka hem för då vet jag att jag behöver ligga ensam och glo.Det kan ju vara superskönt ibland men idag var inte en sån dag.Som tur var så har mina bröder vart här på besök så satt och snacka med dom en stund när jag kom hem.

De åkte nyligen hem så jag har duschat och ska lägga mig framför datorn nu, om jag är hemma så gör jag ingenting annat än att kolla på datorn, tragiskt med sant. Senare ikväll så börjar mitt nya favvo program sommaren med släkten. Går klockan 9-10 på kanal 5, ni måste bara se det !😃

Likes

Comments

Söndag igen och kan väll säga att jag har lite ångest inför imorgon då det är dags för praktik igen, älskar min praktik plats men att chilla runt är la lite mer och föredra kanske. Dagen kommer iallafall bestå av säng häng , jag och Oliwer var vaken till in på morgonen så är lagom seg nu om man säger så.

Igår så var vi som sagt på dejt och det blev först resturang, vi gick till ett ställe som hette divana om jag inte minns fel, det var turkiskt och orgentaliskt , super gott. Efter det så drog vi en spontan bio då vi såg en film som hette life, inte riktigt min typ av film men helt okej ändå.

Hoppas att eran Söndag blir suverän , kram!💗

Likes

Comments

Godmorgon på er , har ni sovit gott? Själv så har jag sovit super. Det har dock hänt något med min sömn eftersom att det inte går en ända natt utan att jag vaknar minst en gång , det har varit så i några veckor nu så har börjat vänja mig och kan ju somna om direkt igen, dock bara lite konstigt att jag helt plötsligt börja vaknat varje natt. Jag vaknade iallafall tidigt idag trots att jag är ledig , klev upp kring 8 hur pigg som helst. Jag märker verkligen att vädret gör mig till en annan person typ , blir så mycket piggare och gladare nu när det är ljusare ute, är det samma för er ?

Min dag kommer iallafall se ut som så att jag ska in till Gbg senare i eftermiddag för att träffa min pojkvän. Vi ska ut på dejt och sen så sover jag hemma hos han. Så det jag gör nu är att jag tänkte sätta igång och sminka mig och packa lite, inte så mycket mer än så faktiskt. Men jag bloggar mera senare puss på er!

Likes

Comments

Hej sötisar , det var ett tag sen nu. Varför jag varit borta ifrån bloggen ett tag är för att jag haft annat och lägga tid på det senaste. Som ni vet praktiserar jag och det tar upp hela mina dagar eftersom att jag börjar vid 7 och kommer hem runt halv 5 då jag är super trött och bara vill lägga min i sängen och glo film tills jag somnar.

Sen så har jag mycket i det privata som jag måste ta itu med och det tar på krafterna , tro det eller ej. Inget jag vill dela med mig av på bloggen, just nu känns det för privat och jobbigt att dela ut för vem som helst då knappt jag vill dela det med mina närmsta men dagen kanske kommer , vet inte hur det kommer kännas i framtiden men hoppas iallafall att jag en dag kan berätta om det.

Just nu ligger jag iallafall och lyssnar på lite musik och min fredag kommer fortsätta såhär lugn. Har nyss gjort klart massor som jag ligger efter med i skolan vilket känns hur skönt som helst, jobbigt och ha det hängande över sig. Men vi får höras mera imorgon , kram!💗

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kom hem ifrån praktiken för en stund sen och ska strax äta , är såå hungrig då jag åt vid tolv vilket är ett bra tag sen nu och en det var en jätte liten lunch. Sen så blir man ju extra hungrig när man rört sig och bärt tunga lyft hela dagen i åtta timmar. Det blir å lätt att man trycker i sig onyttigheter när man är hungrig vilket suger , jag ska försöka hålla mig borta från sånt men det går väl inte alltid som planerat.

Planerna inför kvällen är att bara ta det lugnt och gosa under täcket då jag fortfarande fryser som tusan. Sen så ska jag även smörja in mig med brun utan sol , brukar säga att jag är beroende av det för jag klarar typ inte av och va vit vilket jag är nu så ska bli nice och göra nått åt det. Annars så ska jag nog göra några utbildningar på datorn som min handledare ville att jag skulle ha gjort, det går förhoppningsvis rätt fort. Men nu ska jag käka innan jag hungrar ihjäl, hoppas att ni får en bra kväll så hörs vi imorgon.


Likes

Comments