Jag har börjat tvinga mig själv att se på porr när jag kommer hem på nätterna, efter en lång utekväll, när jag är full. Varför vet jag inte. Jag är inte kåt. För att ingen ska höra, tar jag fram mina hörlurar och lyssnar på lägsta volym, men jag måste höra lite, det är nästan ljudet som mest upphetsande. För att ingen ska komma på mig loggar jag ut från allting i min telefon och efteråt rensar jag min historik. Dagen efter är allt bortglömt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ofta tycker jag att jag är bättre än andra, jag ser mig själv som smart, rolig och väldigt intelligent, bara på ett överlägset sätt. Jag gottar mig i att jag är bättre än mina vänner, och de vet de. Jag säger såklart ingenting men alla vet att jag vet att de vet att jag vet.

Likes

Comments

Söker mig i mörkret, famlar, vinglar. Huvudet snurrar som in i helvete. Cigaretten går inte att tända, tändaren funkar inte. Fan. Bilar som tutar, folk som springer. Kaos. Duggregn dessutom, så jävla tråkigt. Kan inte ens få tycka synd om mig själv i spöregn. Fyfan. Seven eleven lika fullt som Spy Bar. Vill spy. Hinner inte bort, gör det utanför. Folk som skingrar sig, nån som skriker. Fortsätter mot tunnelbanan, måste hem. Jag hatar den här stan så jävla mycket. Men jag älskar den.

Likes

Comments