View tracker

Jag bara älskar min och min mans lägenhet! Tyvärr flyttar vi snart till en annan.

Kök:
Vardagsrum/matsal:Badrum:Sovrum:

Likes

Comments

Snutten har precis gått och lagt sig och jag sitter i soffan och kollar på en film. Min kära man är borta i Örebro över helgen och jag inväntar min syster om en timma som kommer från Norge och ska bo hos mig i helgen. Så mysigt!Jag bara älskar min bebis!!!

Likes

Comments

Jag tycker verkligen att BVC besök borde vara obligatoriska, för jag tror att barnmisshandel kan minska då. Regelbundna besök med barnen så kan man nog se om något är fel! Barnmisshandel är det värsta som finns och borde definitivt upptäckas i tid, kan man skada sitt eget barn är man helt jävla sjuk :(


Likes

Comments

Idag när jag och Joakim var och handla bestämde vi oss för att testa blöjor av ICAs egna märke, men när vi skulle betala kände jag mig skamsen och dålig. Hur kommer det sig egentligen? Vi har pengar till att köpa andra märken men vi ville testa ICAs men jag kände mig så otroligt dålig. Dem är säkert lika bra som andra. Märkligt! :s
Likes

Comments

Min dotter vill endast vara i famnen och umgås och börjar gråta så fort man lägger ner henne, är hon i en fas tro ? Städa, tvätta osv är bara att glömma, tiden finns inte. Hon har bestämt sig för att ta ut nappen så fort man sätter i den och vill hålla nappflaskan själv, känns som hon vill ha kontroll. Jag börjar skymta två tänder och det gör såklart att min stackars bebis har lite ont :( självklart skulle jag inte byta ut detta för något i världen och hon kommer alltid få vara i min eller pappas famn om hon känner sig bekväm med det, Vanessa kommer alltid prioriteras först och sedan alla sysslor! Jag bara älskar min familj, är så lyckligt lottad. Vanessa är snart 4 månader, någon som känner igen sig eller varit med om något liknande?
Likes

Comments

View tracker

För två veckor sen tog jag det jobbiga beslutet att sluta amma, Vanessa gick inte upp i vikt som hon skulle och BVC ville att vi skulle varva ersättning med bröst, jag hade massa mjölk men ändå så gick det inte.. Det gör ont i mig att inte amma alls längre för att Vanessa blev förvirrad om man försökte med båda och det var en lång process att ens få henne att vilja ta flaska :(... Och idag var vi på BVC och vägde henne och hon har ändå inte gått upp som hon ska!! Alltså så har jag offrat min amning på ingenting, jag skulle följt min instinkt.. Det finns ingen mjölk kvar nu och jag har förlorat en sån viktig grej för både mig och Vanessa, det ändå positiva var att jag iallafall helamma henne i 3 månader, vet inte varför men känner mig som en dålig mamma för jag sluta amma och får för mig massa konstiga grejer. Iallafall så tog Vanessa sin första vaccination idag och jag kunde inte hålla tårarna inne, kom lite grinighet nu på kvällen och lite feber men annars gick det bra.
Likes

Comments

Fan vad trisst, vågen börjar stå still. Har 6-7 kg kvar tills jag är hyfsat nöjd :( jag tränar varje dag och försöker att inte äta sötsaker men mer än så kan jag ej göra när jag ammar. Aja idag ska vi allafall åka till Borlänge och hälsa på min mans familj, kommer bli skönt med lite miljöombyte :)

Likes

Comments

Idag fick jag mig en behövd sovmorgon, Joakim gick upp med Vanessa klockan 6. Hon har ändrat sin dygnsrytm nu och vill göra gå upp mellan 6-8 :( jag har hunnit träna iallafall och ska nu fixa till mig innan vi åker till Vanessas farmor och äter lunch! Sen ska jag bara slappa och äta gott. Puss
Likes

Comments

Idag fyller min man år, grattis älskling! Så han har fått frukost på sängen av mig och Vanessa :)


Likes

Comments

Jag vill komma iform igen men har varken tid att gå till gymmet och vill inte gå dit och skämma ut mig med tanke på att jag inte har en enda muskel kvar efter förlossningen. Så jag kom på att gå in på youtube och söka på ex zumba / magövningar och då får man hela träningspasset där och kan träna hemma. Skitroligt och man kan se hur dum ut som helst. Så nu har jag tid att komma iform och kan träna varje dag. Promenader är också perfekt!!!

Likes

Comments