Ett tag sen jag senast hört av mig här men tänkte ta och slänga in lite bilder från senaste tiden.


Skolan är nästan över, abi resan är bakom och nuförtiden går mina veckor ut på att jobba och stressa för framtiden. Hoppeligen kommer jag efter nästa vecka ha svar på vad planen för ett år framöver är.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

11 dagar sen jag sist bloggade, då kan jag väl passa på att skriva ner 11 saker som hänt sen dess?


1. Var på en en stugfest med Victoria

2. Firade Antonia och hade en kul kväll med kompisar!

3. Varit på Yoga, som blir allt svårare för mig, De första gångerna gick det hur bra som helst att följa med och andas i rätt takt, nu gör jag typ bara rörelserna och väntar på att slippa hem?

4. Hade valvaka med några kompisar hos Selim! Hade rätt kul fasst jag inte är så insatt i detdär politiska.. Tror jag faktist dallade in här hemma kring 5 på morgonen då det blev väl rätt länge.

5. Firade kladdkakans dag med Victoria, med små söta kladdkakor.

6. Tränat allt för lite, herregud, jämfört med mina åtminstone 7 träningar i veckan tidigare så är jag nog värsta latmasken nu.

7. Läst på prov, vi har provperiod just nu. Och fick faktiskt nyligen veta att jag var godkkänd i det första, nöjd!

8. Sökt en massa inspiration för mitt hår, är så stensäker på att jjag vill färga och fixa till det NU! Men har så svårt att bestämma mig för vad?!

9. Haft vinkväll med Victoria, Ida och Elli.

10. Hälsat på i Ellis nya lägenhet, ååh vad sugen jag blir på att flytta till en större lägenhet!

11. Fått sån himla jul känsla. Kommer nog gräva fram julpyntet!

Likes

Comments

Trött tjej här efter knappa tre timmar sömn inatt, men som tur har jag ledig dag både idag & imorgon så jag kan ta fast timmarna.
Igår spenderade jag kvällen med Janina, Victoria & Antonia och för idag har jag ännu inga säkra planer.
Idag ser det dessutom ut att bli riktigt perfekt väder för att gå ut en sväng, jag som älskar snön kan inte klaga nu.

Likes

Comments

Har en så himla bra & rolig helg bakom! På fredagen fixade vi oss hos Antonia med Ida, Janina & Victoria därefter vi åkte på Halloween fest. Dansade loss och var igång ända till 7 på morgonen vilket känns. Är så himla slut, haha.

Nu sitter jag faktist på kaffepaus på jobbet, längtar tills jag får sluta och sätta hörlurar i och gå ut på en prommis, så skönt med friskluft.

Likes

Comments

Oi vilken helg. Fredag och lördag kväll var himla bra, hängde med Victoria, Antonia & Janina på fredagkväll, drack lite skumppa och hade kul. På lördagen tråkade jag omkring här hemma tills Victoria plockade upp mig för Glögg& Idolkväll, resten av kvällen åkte vi omkring med Antonia & Tim.

Denhär dagen har jag faktist inget att säga om, förutom att den antagligen varit en av de tyngsta någonsin. Men i samma veva som allt varit så himla tungt idag har pusselbitar också fallit på plats. Tycker det är så himla viktigt att hitta något positivt, fasst det känns som precis allting bara rasat ner.

Likes

Comments

Istället för att skriva dethär inlägget borde jag ligga under täcket och försöka få tag på sömnen. Ligger verkligen på minus med den altså, förra natten somnade jag vid 2, vilket resulterade i 4 och en halvtimme sömn.

Har oberoende haft en bra dag idag, kort skoldag därefter vi med Elli åkte in till Åbo. Skaffade lite pynt för nästa helg och bara strosade runt. Överlag känner jag ett ganska bra flow just nu, är snart tillbaka på strikta dieten och hårda träningar och jag mår så jäkla bra. 


Likes

Comments

Godmoron från Amsterdam! Tänkte uppdatera er med ett par bilder, har inte kaft kameran med mig någonstans så det får bli mobilbilder.

Vi strosade bara runt på stan igår, shoppade lite och såg bara omkring, så nu vet vi lite var ett och annat ligger.


Likes

Comments

Bland de bästa sakerna jag vet är att packa, packa innan en resa, planera vad man skall ha med och veta att nästa gång man bär kläderna är framme i destinationen.

Imorgon kväll vill jag ha min kappsäck klar packad, så ska precis sätta igång en full bykmaskin, så jag imorgon har massor att välja mellan. Av Victor får jag ofta höra att jag packar med hela min egendom, denna gång har jag tänkt använda mig av att " packa i outfits". Har tidigare bara slängt ner favorit byxor och tröjor, aldrig tänkt på om de passar. Men då jag såg Janni Delers video på hur hon packar kände jag mig dummast någonsin, varför packar jag inte alltid i outfits?

Det enda negativa ( om man änns kan klassa det som negativt ) är att vår lilla Disney kommer sova en natt ensam, jag har fäst mig så himla hårt vid henne, vilket jag också gjort med våra hundar, så jag får så himla dåligt och vara då jag vet att de är ensam. Dock vet jag att mamma & Elli kommer ta bra hand om henne. Överlag kommer det vara riktigt skönt att komma iväg, ta två dagars paus från dieten, äta gott, kanske festa och såklart umgås med Victoria! Jag blir riktigt pirrig i magen då jag tänker på att vi redan nästa natt startar mot flygfältet.


( 1&2 London, 3 Agadir, 4 Krabi )

(Suddig bild från Frankfurt)

Jag är bombsäker på att ni kommer få några inlägg med bilder då vi vart där en tid, minns att Amsterdam var så himla fint, så vi måste ju få det på bild.

Likes

Comments

Är så himla lycklig nu igen! Känns som inget kunde vara bättre än vad det är för tillfället.

Igår funderade vi på fil med Victoria och var bjudna på Bastukväll med Victor men det blev ingendera utan en hemma kväll tillsammans bara. Vi såg på lite serier och somnade relativt tidigt. Hemmakvällar är så himla mysiga ibland, speciellt då vi inte kommer ha några sådana på 2-3 veckor.

Sitter just nu på kaffepaus & efter att jag slutat ska vi hitta på något med Elli! Imorgon åker vi ett jäng människor från Kimito till Nordic Fitness Expo, så taggad!

Likes

Comments