Oi vilken helg. Fredag och lördag kväll var himla bra, hängde med Victoria, Antonia & Janina på fredagkväll, drack lite skumppa och hade kul. På lördagen tråkade jag omkring här hemma tills Victoria plockade upp mig för Glögg& Idolkväll, resten av kvällen åkte vi omkring med Antonia & Tim.

Denhär dagen har jag faktist inget att säga om, förutom att den antagligen varit en av de tyngsta någonsin. Men i samma veva som allt varit så himla tungt idag har pusselbitar också fallit på plats. Tycker det är så himla viktigt att hitta något positivt, fasst det känns som precis allting bara rasat ner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Istället för att skriva dethär inlägget borde jag ligga under täcket och försöka få tag på sömnen. Ligger verkligen på minus med den altså, förra natten somnade jag vid 2, vilket resulterade i 4 och en halvtimme sömn.

Har oberoende haft en bra dag idag, kort skoldag därefter vi med Elli åkte in till Åbo. Skaffade lite pynt för nästa helg och bara strosade runt. Överlag känner jag ett ganska bra flow just nu, är snart tillbaka på strikta dieten och hårda träningar och jag mår så jäkla bra. 


Likes

Comments

Godmoron från Amsterdam! Tänkte uppdatera er med ett par bilder, har inte kaft kameran med mig någonstans så det får bli mobilbilder.

Vi strosade bara runt på stan igår, shoppade lite och såg bara omkring, så nu vet vi lite var ett och annat ligger.


Likes

Comments

Bland de bästa sakerna jag vet är att packa, packa innan en resa, planera vad man skall ha med och veta att nästa gång man bär kläderna är framme i destinationen.

Imorgon kväll vill jag ha min kappsäck klar packad, så ska precis sätta igång en full bykmaskin, så jag imorgon har massor att välja mellan. Av Victor får jag ofta höra att jag packar med hela min egendom, denna gång har jag tänkt använda mig av att " packa i outfits". Har tidigare bara slängt ner favorit byxor och tröjor, aldrig tänkt på om de passar. Men då jag såg Janni Delers video på hur hon packar kände jag mig dummast någonsin, varför packar jag inte alltid i outfits?

Det enda negativa ( om man änns kan klassa det som negativt ) är att vår lilla Disney kommer sova en natt ensam, jag har fäst mig så himla hårt vid henne, vilket jag också gjort med våra hundar, så jag får så himla dåligt och vara då jag vet att de är ensam. Dock vet jag att mamma & Elli kommer ta bra hand om henne. Överlag kommer det vara riktigt skönt att komma iväg, ta två dagars paus från dieten, äta gott, kanske festa och såklart umgås med Victoria! Jag blir riktigt pirrig i magen då jag tänker på att vi redan nästa natt startar mot flygfältet.


( 1&2 London, 3 Agadir, 4 Krabi )

(Suddig bild från Frankfurt)

Jag är bombsäker på att ni kommer få några inlägg med bilder då vi vart där en tid, minns att Amsterdam var så himla fint, så vi måste ju få det på bild.

Likes

Comments

Är så himla lycklig nu igen! Känns som inget kunde vara bättre än vad det är för tillfället.

Igår funderade vi på fil med Victoria och var bjudna på Bastukväll med Victor men det blev ingendera utan en hemma kväll tillsammans bara. Vi såg på lite serier och somnade relativt tidigt. Hemmakvällar är så himla mysiga ibland, speciellt då vi inte kommer ha några sådana på 2-3 veckor.

Sitter just nu på kaffepaus & efter att jag slutat ska vi hitta på något med Elli! Imorgon åker vi ett jäng människor från Kimito till Nordic Fitness Expo, så taggad!

Likes

Comments

Jag saknar min fina mer och mer för varje vecka, men bara om några månader får vi spendera varje dag tillsammans igen! Helgarna känns så himla korta, men betyder så jäkla mycket nuförtiden.

Likes

Comments

Har haft ett bra veckoslut, men är ledig imorgon så jag har ingen ångestfylld fredagsfeelis idag!

På fredagen startade jag helgen med en kvällsskift, därefter ett morgonskift på lördag men resten av dagen hann vi med så mycket att det knappt kändes att jag vart på jobb samma dag. Vi åkte altså in till stan och på kvällen hänge vi hemma hos Elli & Kippe, som just flyttat till ett nytt hem, så fint!
Idag sov vi ut ordentligt, även fast jag hade väckning stängde jag av den och sov till 11.
Vi strosade runt i stan till sent på eftermiddagen och nu är vi redo för att snart krypa under täcket för att pigga imorgon starta en ny vecka. Jag har fortfarande planerna relativt öppna för imorgon, på morgonen har jag iafl en tid att passa, får se vad vi hittar på därefter!

Likes

Comments

En verkligen grå dag idag. Startade min morgon med att möta upp Elli på gymme, gjorde min morgon-cardio och kom hem för att byka kläder. Hade en 45minuters skoldag så det var verkligen skönt, men kändes onödigt att traska dit i ösregn och tillbaka efter bara en liten stund.

Idag ska jag bara mysa med min lilla kissemiss, hjälpa mamma med fotografering och gymma igen på kvällen!

I helgen ska jag jobba, brukar vara kul att åka dit nu och då men nu känner jag lite stress angående den saken. Alltid kul med pengar iallafall. Som tur har jag endå lördag kvällen ledig.

Likes

Comments