För en stund sen kom mamma hem med en present , så fort jag såg påsen blev jag helt hysterisk .Har alltid velat ha en väska i denna färg .Den passar superbra till resan i morgon och skolstarten .Vi ses snart igen 

/Melanie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dessa är några av mina must haves för sommaren , några starka ögonskuggor , en bra bb cream och dom perfekta baby rosa läpparna .Här har ni några must haves förslag för sommaren .Hoppas att ni fick lite inspiration så ses vi snart igen!

/Melanie

Likes

Comments

Igår gick jag och träna i 1 timme med min syster .Vi gjorde ett pass som heter grit plyo och sedan gick vi i en trappa i 30 min vi gjorde också några magövningar .Efter det jobbiga träningspasset gick jag in i duschen och gjorde en body peeling och så gjorde jag en djup rengöring för ansiktet.Jag använde faktiskt en ny "ansiktsmaskin" som ska ta bort pormaskar och andra orenligheten som finns i huden.Den fungerade super bra !

Sen efter en lång dusch gick jag åt mat , det var jätte gott efter maten gick jag och la mig och såg på en ny serie som heter Empire den är jätte rolig och underhållande .Juste nu är det bara 2 dagar kvar innan jag kan bada och sola ännu fall hoppas ni får en bra midsommar !

/Melanie

Likes

Comments

Mina nya skor från Anna Field har anlänt från Zalando , dom är super söta och bekväma .

/Melanie

Likes

Comments

Nu är det bara 3 dagar kvar till midsommar därför ville jag visa några klänningar som är Både enkla och festliga .Min personliga favorit är den som är blå randig , den ser super skön och är super snygg .Hoppas att ni har fått lite tips inför midsommar , med allt sagt så ses vi snart igen.

/Melanie

Likes

Comments

Michael kors har varit inne länge , men igår gick jag in på deras webbshop och hittade super söta och snygga grejer .På bilden ser ni några av mina favoriter som jag hittade.

/Melanie

Likes

Comments

Idag fick jag gå till posten för att hämta ut ett paket med sötsaker från Asien , ända sens jag var i Japan har jag varit beroende ! .Fast denna gång när jag beställde var jag lite "modigare" för att jag beställde några saker som inte ser i så goda ut som tex Snack Jack .Vi får väll se om jag gillar det nya godiset .Nu ska jag ta och testa allt , med allt sagt så ses vi snart igen!

bye bye/Melanie

Likes

Comments

Fick nyss hem mina nya skor från nike .Dom är helt underbara och perfekta inför resan till Spanien .Det var allt för detta inlägg !

bye bye /Melanie

Likes

Comments

På tal om trender så finns det en stor trend nu inom smink och det är Highlighters.
Jag tror att många känner till denna trend men för er som inte vet så är Highlighters något som ljusare upp ett område .jag har valt ut några Highlighters som är billiga och några som är lite dyrare .Själv gillar jag mer flytande highlighters så många alternativen är flytande .Några på bilden som är mina favoriter är nyx och kiko highlighters för att dom har väldigt bra pigment och är minst lika bra som dom dyrare alternativen .

Likes

Comments

Hur snygga är inte dom här bikinierna .Alla bikinierna kommer från märket Calvin Klein som är en riktig trend just nu .Alla rockar fortfarande underkläderna från Calvin Klein varför inte då rocka bikinis från Calvin Klein !

/Melanie

Likes

Comments