Jeg tror ærligt, at jeg bestemt ikke er den eneste der elsker at danse rundt, som en tosse hjemme på mit værelse og bare give den gas, uden nogle fordomme – Det er rent faktisk noget af det bedste jeg, samt noget der altid kan få mig i godt humør, selv på de mest triste dage.

Jeg hører altid musik – både i min bil, når jeg er i bad, på mit værelse og ja, selv når jeg er på arbejde – hvilket også betyder at jeg er ret stor forbruger af mit Spotify Premium abonnement.

Så for at pimpe denne efterårs onsdag lidt op, har jeg valgt at vedlægge de 10 sange jeg hører mest lige for tiden, dog i en totalt random rækkefølge.

Må i have en super fantastisk onsdag!

Knus M xx

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg var i går inde og se A Bad Moms Christmas på forpremiere hos Nordisk Biografer i Køge. Turen var sponsoreret af de drikkepenge vi havde fået ude i havecenteret, hvilket var rimeligt fedt, da vi på denne måde var sammen om at bruge pengene.

Jeg havde faktisk slet ikke set den første film, før lørdag aften – hvor min mor og jeg satte os ned og så den – Men jeg må dog ærligt indrømme, at jeg blev positivt overrasket og fik bevæget nogle mavemuskler.

I filmen Bad Moms møder man mødrene Amy, Kiki og Carla som beslutter sig for at lægge den perfekte facade på hylden og frigøre sig fra forældreræset, de vil altså ikke længere kæmpe, for at virke til at være de perfekte mødre, men derimod faktisk være mødre for deres børn.

Jeg har fundet et lille resume af den første film på Kinos hjemmeside, som kommer her, samt indsat en trailer under:

I komedien ’Bad Moms’ har moren Amy et tilsyneladende perfekt liv med karriere, søde børn og et lækkert hus.

Virkeligheden ser dog helt anderledes ud. Nedslidte Amy har nået sit bristepunkt, og da den fejlfrie speltmor Gwendolyn indkalder til et krise-forældremøde om småkager, knækker filmen.

Sammen med den hjemmegående Kiki og singlemoren Carla beslutter hun sig for at frigøre sig fra forældreræset. Missionen indeholder selvforkælelse, en hel masse alkohol og et opgør med overperfekte Gwendolyn.

’Bad Moms’ er instrueret af forfatterne bag Tømmermænd i Vegas, hvilket er en god indikator for, hvor vilde udskejelserne og alkoholindtaget bliver i komedien. Mila Kunis spiller den overtrætte mor, Amy, i filmen, der både henvender sig til mødre med en god portion selvironi og fans af Hangover-trilogien.

Nå, men nu til hvad dette indlæg egentligt handler om – nemlig film nummer 2. Jeg har nederst i indlægget vedhæftet en trailer, hvis man nu ikke magter at læse min lille roman.

Via det var en forpremiere, blev der inden filmen serveret en øl, samt en småkage – som jo selvfølgelige skulle være formet som en tissemand, hvilket jo passer ekstremt godt til den film , vi jo skulle ind og se. Udover dette, fik vi også en goodiebag – men den var ikke ligefrem noget at råbe hurra for, desværre.

A Bad Moms Christmas handler om tre mødres forsøg på at opretholde den gode julestemning, selvom deres egne mødre kommer på besøg i juletiden og selvfølgelig har Amy, Kiki og Carla et meget underligt og til tider anstrengt forhold til deres mødre – hvilket også lægger op til at dette er dømt til at gå en enkelt vej – nemlig grueligt galt.

Amy, Kiki og Carla gør alt, hvad de kan for at skabe rammerne for den perfekte jul. Men da deres egne mødre kommer på besøg i helligdagene, knækker filmen fuldstændig. Derfor vælger de tre overbebyrdede og underværdsatte mødre at give slip på idéen om en perfekt, og fejlfri jul og vil i stedet nyde festlighederne, med deres børn - som det passer dem bedst.

A Bad Moms Christmas er altså en hylende morsom film, og bestemt pengene hver at se i biografen og jeg vil næsten mene, at man ikke kan se den uden at få bevæget mavemuskerne bare et par gange.

Jeg vil derfor helt klart anbefale jer alle, at tage ind og se filmen også selvom man ikke har set den første, da Bad Moms filmene sagtnes kan ses uafhængigt af hinanden.

Knus M xx

Likes

Comments

Hej bloggen

Så er jeg endelig klar med mit længe ventede indlæg om turen til Warner Brothers: The making of Harry Potter og i kan godt glæde jer!

JEG VIL DOG LIGE STARTE DETTE INDLÆG MED AT GØRE DET KLART AT DETTE INDLÆG IKKE ER SPONSORERET, HVILKET VIL SIGE AT JEG INGEN PENGE HAR FÅET FOR AT SKRIVE DETTE, MEN DERIMOD GØR DET AF EGEN FRI VILJE – Nå, men med dette på plads, kan jeg endelig komme i gang med at fortælle om denne vildt fede tur.

Jeg vil igennem dette indlæg kun vise få billeder, da jeg bestemt mener at dette er noget, der skal opleves live!

En af de helt store grunde til at jeg gerne ville til London, var rent faktisk for at opleve dette, også selvom jeg ikke vil definere mig selv, som være en Harry Potter fan på nogen som helst måde – jeg har rent faktisk slet ikke set nogen af filmene i biografen, men derimod ventet hver gang på at den kom på DVD og havde en rimelig pris, før jeg eller rettere sagt min far har investeret i den.

For det første, skal billetterne købes på forhånd, og jeg vil bestemt anbefale at man kun køber dem hos Warner Brothers på deres hjemmeside til omkring de 39 pund, hvilket selvfølgelig er en del penge, men jeg mener bestemt at det er en fair pris, og jeg syntes bestemt at man får en del for pengene.

Warner Brothers studio ligger omkring halvanden til to timer fra London, hvilket vil sige at man ikke blot kan gå derud – ved at købe billetterne på forhånd, er der faktisk også transfer frem og tilbage fra stedet inkluderet – hvilket er ret fedt!

Vi havde regnet med en røv-syg bustur, og havde derfor sørget for en god bog og massere af snacks, men det viste sig faktisk, at bussen for det første har fået en vild Harry Potter mackeover og ja, så viser de da en af Harry Potter filmene på bussen, og man har derfor underholdning under hele turen.

Hele turen, starter med at man ser en lille intro video omkring hele Harry Potter fænomenet, herefter bliver lærredet kørt op, og man får lov til at gå ind af de store døre og ind i selve spise salen, hvilket vil sige at jeg har rent faktisk gået på det originale kulisse – Hvilket er pretty cool.

Herefter får man mulighed for at se en masse andre kulisser, samt kostumer og ja, man har endda også mulighed for at gå inde i selve Hogwarts expressen!

Derudover er der også forskellige aktiviteter såsom at duellere med tryllestave, flyve på koste og opleve hvordan en greenscreen fungere og ja, så er der også en del mulighed for at købe en masse souvenirers ;)

En ting jeg nok blev mest overrasket over, var denne figur af Hogwarts, som i kan se ovenover. Jeg har altid haft en forstilling, om at når man så Hogwarts langt fra, var det computerlavet – men der tog jeg grueligt fejl, denne figur var helt fantastisk at opleve – ord kan rent faktisk slet ikke beskrive hvor godt den var lavet, det var rent faktisk fuldstændigt utroligt og vildt at opleve med ens egne øjne.

At besøge dette var en fantastisk oplevelse også selvom jeg ikke er en mega fan, og jeg ved allerede at, det bestemt heller ikke er sidste gang jeg kommer til at opleve det. Det er nemlig sådan, at de udover det hele og rent faktisk får flere og flere originale kostumer og kulisser til hvert år, hvilket jo gør at der altid er noget nyt at se og opleve.

Jeg vil derfor helt klart anbefale både ikke fans, små fans og mega fans at besøge dette – det er bestemt alle pengene værd!

Knus M xx

Likes

Comments

untitled

1) Margit Brandt Pude i læder – 2) Margit Brandt box – 3) Margit Brandt ur –4) Margit Brandt Pude i læder –5) Margit Brandt smykkeæske –6) Margit Brandt drinkglas – 7) Margit Brandt sengesæt New York – 8) Margit Brandt Krystal lampe – 9) Margit Brandt opbevaringsbox – 10) Margit Brandt spejl

Margit Brandt er et dansk mærke, som har været på markedet siden midten af 1960’erne, hvor hun siden dengang har været elsket for sine designs. Hun er et designikon i Danmark og internationalt, selv på trods af at Margit Brandt er gået bort, lever hendes for tidligt gik bort, var der , foruden den store pressedækning i de danske medier med mindeartikler om hende og hendes karriere i både europæiske, amerikanske og asiatiske aviser.

Hendes tidløse og smukke designs er stadig anerkendte og elskede verden over. Jeg har længe været helt vild med hendes design, og jeg kan tit tage mig selv i at sidde og klikke rundt på www. Bahne.dk og så er Margit Brandt også blevet en fast del af min ønske liste til jul og min fødselsdag.

Margit Brandts boligudstyr og interiørprodukter har en luksuriøs og lækker hotelstemning, som er designet eksklusivt til Bahne. Produktionen af bolig tilbehøret startede i 2005, dels med de helt originale design, og så kommer der løbende nye produkter til, samt at der arbejdes konstant på at udvikle nye Margit Brandt designs, for fortsat at inspirer, med det tvist af opdatering, som Margit Brandts designteam står for.

Jeg har i dette indlæg fundet nogle af mine all time favorits fra Margit Brandt frem, da jeg bestemt syntes at dette dansk brand er hver at lægge sine penge i, hvis man er til det klassiske og tidsløse, samt ikke er alt for farvebegejstret, hvilket nok også er derfor at dette mærke er lige min stil.

Og hvem ved ? - måske er Margit Brandt også jeres nye favorit danske brand?

Knus M xx


Likes

Comments


Untitled #51

KØB VIA LINKS:


Så, kan man hvis ikke komme uden om at vi nu har haft efterår i Danmark. Jeg har sådan et underligt forhold til efterår, jeg hader denne årstid – jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvilket tøj og hvor meget tøj man skal tage på, og jeg ender derfor altid med at blive syg, hvilket jo ikke er så fedt. Dog elsker jeg stadig efterår, da vores omgivelser, altså naturen er helt fantastisk – jeg elsker seriøst at sidde under min dyne, med en varm kop Chai Latte, mens jeg kan kigge ud i haven og eventuelt se en god film eller tv-serie.

Nu hvor det jo er efterår, giver det jo endnu en grund til at iføre sig et par fede støvler, selvom man jo også sagnets kan iføre sig et par om sommeren – så giver efteråret endnu en grund til at købe sig endnu et par. Jeg har ovenover valgt/ fundet 14 alt for lækre par støvler – i forskellige prisklasser. Jeg er personligt helt vild med de søde støvler fra Louis Vuitton ”Fast Ride Ankel Boots” dog føler jeg ikke lige at jeg har et så stor buget til et par støvler, desværre. Iblandt finder i også hele 4 forskellige par Ilse Jacobsen gummistøver, hvilket simpelthen er fordi at jeg elsker hendes gummistøver, hvilet nok, også er derfor jeg ejer mere end et par.

Nå, men det var alt for i dag – nu vil jeg smutte tilbage til min Viaplay konto, så jeg kan se noget mere Code Black – hvilket, gerne skulle resultere i et lille review omkring serien om et par dage og i forhold til mit domæne, arbejder jeg stadig på sagen, det viser sig at være lidt mere indviklet end jeg lige troede – hvilket jo er totalt typisk.

Stay Tuned!

Knus M xx

Likes

Comments

Image result for the arrangement hbo

Hey yo! Så er jeg tilbage med endnu en serie anbefaling og denne gang er det hverken en NETFLIX eller VIAPLAY, men derimod en serie fra HBO som jeg er helt vild med!. The Arrangement er en forholdsvis ny serie, som vender tilbage med sæson 2 i 2018, så man skal altså kun gå i gang med at se den. Hvis man kan vente knap et halvt år, på at næsten sæson kommer. Jeg faldt helt tilfældigvis over The arrangement, da jeg brugte noget tid, på Youtube, som jeg gør en gang imellem for at finde nye film og tv-serier at se.

The arrangement er en serie, som handler om Megan Morrison, som er en ung og smuk skuespillerinde, som forsøger at slå i gennem i Hollywood. Megan Morrison tager til en audition i håbet om, at få den kvindelige hovedrolle i et summerhit med skuespilleren Kyle West, som er en af verdens førende actionfilmstjerner. Kyle er også en det af selvhjælpsorganisationen Institute of The Higher Mind, som drives af hans mentor Terence Anderson, som med sin kone Deann, som også er Kyles agent, hvilket betyder at disse to mennesker altid er hos Kyle, for at kunne vejlede ham på bedste vis. Megans meget fantastiske og overbevisende audition fører til en utrolig første date med Kyle, men hendes Askepot-historie tager en uventet drejning, da hun får overrakt en kontrakt, der vil ændre hendes tilværelse for evigt. I en by hvor berømthed betyder alt, må Megan afgøre, hvor langt hun vil gå for sin karriere, og om hun vil acceptere the arrangementet eller ej. – Men er det egentligt en arrangementet eller er det true love?

Jeg har da selvfølgelig også vedhæftet en trailer ovenover, da det jo kunne være at i var blevet lidt nysgerrige samt et direkte link til HBO, hvor i jo kan se den.

Knus M

Likes

Comments

Så er den første London update endelig klar! - og bare så i ved det, så er Indlægget forholdsvis langt.
Min efterårsferie til London, var ikke nogen impuls tur – Nej faktisk det stik modsatte, turen blev nemlig allerede bestilt i august 2016 – Hvilket har betydet, at vi havde ret god tid, til at planlægge hvad vi bare ville opleve på denne tur. Det var jo, som tideligere nævnt min første tur til London, så jeg havde derfor en del forventninger, som blev realiseret nogenlunde.

Nå men lad os begynde med boligen, som i kan se på billederne ovenover. Vi valgte at leje en lejlighed, da vi kun skulle bruge en sovebase og derfor følte vi ikke selv, at vi havde behov for at leje et hotelværelse.

Vi havde nogle krav i forhold til beliggenheden, da vi helst ville bo tæt på en underground station, men stadig til en rimelig pris – og vi fandt et ret perfekt sted! Vores valg faldt på en Cosy Marble Arch Apartments studio lejlighed som kun kostede os lige knap 6000 for 8 nætter. Lejligheden bestod af et toilet og et stort rum, hvor der var et tv, en enkelt seng, en dobbelt seng, et lille køkken, et skab, en reol samt et spisebord der kunne klappes sammen. Selvom det lyder småt, passede det perfekt til os – og så var der også individuelt Wi-Fi til hver enkelte lejlighed, hvilket jo altid er et plus.

Udover at være en økonomisk god beslutning, så ligger denne lejlighed virkelig godt, da der kun er 1,7 km til Oxford Street, samt 1,3 km til Hydepark – hvilket gjorde at vi sagtens kunne gå rundt og opleve de forskellige seværdigheder, uden at vi var nød til at skulle vade rundt i en evighed. Jeg vil bestemt anbefale at booke lejlighederne i denne bygning, både hvis man har lyst, til dem der er lidt større, så man kan få et separat soveværelse, eller om man kan nøjes med et enkelt rum, som vi jo valgte.

Seværdigheder var selvfølgelig også en stor del af vores tur, hvilket jo egentligt giver sig selv, når man er i et andet land og især når man besøger et nyt land eller by for første gang. Jeg fik derfor også både set Buckingham Palace, Big Ben, Houses of Parliament, London Eye, Tower of London, samt en masse andre seværdigheder – Heriblandt Universal Studios: The Making of Harry Potter, som får sit helt eget indlæg, da dette ellers vil blive alt for langt. Vi valgte at booke vores tur til London Eye på nettet, hvor man kunne vælge to oplevelser for kun 35 pund. Her valgt vi foruden vores tur oppe i London Eye, at tage på en Rivercruise, hvilet var kanon godt, også selvom vi selv havde været på vandretur rundt, og derfor allerede havde set de fleste bygning, gav denne tur en hel del ny historisk viden, om de forskellige bygninger og seværdigheder - hvilket er noget jeg helt klart også vil anbefale, at bruge nogle penge på – det er bestemt det værd!
Oxford street og Westfield shopping center, var vores to go stedet, når der skulle shoppes, og jeg endte da også med at få købt nogle gode ting, både til mig selv, men også til mine forældre – jeg har dog kun taget billeder af nogle af de ting, jeg har købt til mig selv, samt forsøgt at finde links til det jeg kunne:

Bogmærke fra Stradivarius - Velvet planner fra Stradivarius - Skinny fit jeans fra Bershka - Adidas Originals Authentic 1/2 Zip Hoodie fra JD - Glitter socks fra Oasis - Spot Mesh Gathered skirt fra Oasis (Er lige nu på udsalg) - Metallic pleated skirt fra Mango (Ved at købe denne støtter man faktisk brystkræft, hvilket er vildt fedt!) - Sweatshirt med frynser fra Bershka - DOBBY T-SHIRT: Official PLATFORM 9 3/4 T-SHIRTS APPAREL

Jeg er allerede helt forelsket i den sorte nederdel fra Oasis (Spot Mesh Gathered skirt fra Oasis (Er lige nu på udsalg), som ærligt er helt vild blød, og ja bare helt vild dejlig at have på.

Jul er noget, de allerede har gjort fuldstændig klar til, de fleste steder – hvilket at jeg, som den juletosse jeg er, syntes er helt igennem fantastisk! Hvilket ærligt gav mig den største lyst, til at købe mig fuldstændig fattig – det var så inspirerende at kigge på, så jeg fik selvfølgelig også knipset et par billeder af nogle af udstillingerne, samt købt noget julepynt, til mine lige så entusiastiske forældre, som blev helt vildt glade.
Ingen tur til et andet land, uden god mad! Der er især en restaurant, en kaffebar og et takeaway sted, jeg virkelig gerne vil anbefale, hvis i nu også planlægger et visit til London i den nærmeste fremtid. Kaffebaren EAT, som ligger nærmest over det hele i London – laver ærligt den lækreste Chai latte, som kun koster 2,5 pund – hvilket er sygt lækkert, især i denne efterårskulde, hvor noget varmt at drikke, er det bedste mens man vader rund i en storby. I forhold til takeaway, kan jeg helt klart anbefale Wasabi sushi & Bento, hvor de servere de lækreste risretter, sushi og nudler og igen til en overkommelige pris, faktisk kan man få 50% på alt maden, hvis man kommer inde for den sidste halve time, af deres åbningstid - da de forsøger at bekæmpe madspil på denne måde, hvilket jo er en vild god ide! Sidst og ikke mindst var en tur forbi en af Jamie Olivers restauranter et must, og helt klart et besøg hver. Vi besøge hans italienske restaurant i Covent garden, hvor vi spiste frokost der, 3 retters menu, for kun 15,95 pund, hvilket svare til omkring 135 danske kroner + eventuelle drikkevarer og så laver de, de lækreste drinks.


Offentligt transport i London fungere bare 10.000 gange bedre, end det offentlige herhjemme – hvilket også er derfor at man som turist, uden problemer kan benytte sig af deres underground, uden det kræver alt for meget planlægning. Man kan enten tage et lille kort, man altid kan have med sig over de forskellige router, eller downloade dette kort, som en app til sin smartphone – hvilket er ret smart. Disse metroer køre hele tiden, og hvis man misser et enkelt tog, skal man max stå og vente i små 5 minutter, så kommer der et nyt – og i myldertiden køre alle deres travle linjer med kun 100 sekunder mellemrum – hvilket jo er virkelig smart, da der er rigtig mange der benytter sig af offentligt transport i London.

Hvis jeg skal tænke over min tur til London som helhed, har turen været helt igennem fantastisk, og jeg glæder mig allerede til min næste tur derovre, jeg fik oplevet en masse, men der var også en del, jeg ikke nået at se – hvilket jo altid lægger op til endnu en tur.

Knus M xx

Likes

Comments

Så er jeg endnu engang tilbage bag tasterne, efter et par dages stilhed – hvilket der er en ret god grund til.

Jeg udgav mit første indlæg på min nye/gamle blog under min efterårsferie i London, hvor jeg herefter syntes at det var en sindssyg god ide at opdatere min MacBook, denne opdatering gik dog fuldstændig galt, og min computer døde derfor fuldstændig derovre – Jeg har dog uheldigvis, været ude for noget af det samme, for knap 1 lille år siden – hvilket har gjort at jeg tilfældigvis havde en backup på en eksterndisk fra marts af, som jeg kunne benytte mig af, da jeg kom hjem til Danmark igen – Det er lidt noget øv at miste nogle få dokumenter, men ikke noget jeg ikke kan leve med og så har jeg lært noget nyt af dette, nemlig at jeg fra nu af laver en fast backup, af min computer hver anden søndag og for at kunne overholde dette har jeg lavet en fast aftale i min kalender, som skal give mig en påmindelse klokken 18.00 - hvilket jo burde sørge for at jeg en anden gang ikke kan miste alt for meget.

Nå men tilbage til emne for dette indlæg, jeg kom i går hjem fra en alt for hyggelig efterårsferie i London med 2 veninder. Det var min første gang i London og jeg må ærligt sige at jeg elsker den by, og det bestemt ikke er sidste gang at jeg tager en tur derovre. Jeg har leget turist så det siger spar to – hvilket vil sige at jeg både har set Big Ben, været i London Eye, på River cruise, set Universal Studios: The Making of Harry Potter (Hvilket der kommer et separat indlæg om), samt meget mere. Det har været en fantastisk uge, som jeg selvfølgelig også har lavet et lille blogindlæg med tips og anbefalinger, som vil komme op i løbet af ugen – I kan godt glæde jer!

Dette skulle egentligt bare være en lille update på hele situationen, og i forhold til IP-adressen arbejder jeg lige nu på højtryk, for at i igen kan komme direkte ind på bloggen ved blot at skrive melanieharding.dk, og jeg håber derfor også at dette problem er løst på ingen tid, så det hele bare kan spille!

Knus M xx

Likes

Comments

Riverdale -- Image Number: RVD_KeyArt_1.jpg -- Pictured (L-R): Camila Mendes as Veronica, Lili Reinhart as Betty, Ashleigh Murray as Josie, Cole Sprouse as Jughead, Madelaine Petsch as Cheryl and KJ Apa as Archie -- Photo: The CW -- © 2016 The CW Network. All Rights Reserved.

R I V E R D A L E

som er denne her forholdsvise nye tv serie, som du blandt andet kan se hvis du har en Netflix konto, eller bare på nettet. Der kommer et nyt afsnit i USA hver onsdag, hvilket vil sige at det er tilgængelig for os torsdag morgen, dog er det først egentligt på Netflix efter 10.00. Nå men nok om det, det er en mega fed serie, og anden sæson er lige begyndt og den er bestemt lige så god som den første (Jeg giver dog kun en lille beskrivelse af første sæson samt en trailer, da jeg ikke ønsker at give for mange spoilers) og hvis man er til mystik som Pretty Littel Liars er RIVERDALE lige sagen.

Jeg har indsat traileren nedenunder og vil under denne skrive lidt mere om serien, men jeg kan ikke love at jeg ikke spoiler noget, så læs kun med hvis du ikke har noget imod en spoiler og lad mig endelige høre hvad du syntes om RIVERDALE.

Som et nyt skoleår begynder, er byen Riverdale i en form for chok, efter den seneste og tragiske død af gymnasiet gyldne dreng Jason Blossom – og intet føles det samme … Archie Andrews er stadig den alt-amerikanske teenager, men sommerens begivenheder fik ham til at indse, at han ønsker at forfølge en karriere indenfor musik – og ikke følge i hans fars fodspor – trods den pludselige slutningen af sit forbudte forhold med Riverdale unge musiklærer, Ms Grundy. Hvilket betyder Archie ikke har nogen, der vil vejlede ham – og han kan bestemt ikke få hjælp af skolens sangerinden Josie McCoy , der kun er fokuseret på hendes band, de snart-til-være-verdensberømte Pussycats. Det hele vejer tungt på Archies sind – samt hans ødelagte venskab med spirende forfatter og klassekammerat Jughead Jones. I mellemtiden, er the-girl-next-door Betty Cooper ivrig efter at se Archie efter at have været væk hele sommeren, men hun er ikke helt klar til at afsløre sine sande følelser for ham. Og Bettys nerver – som næppe er beroliget af hendes anmassende mor Alice (Mädchen Amick) er ikke det eneste, der holder hende tilbage.

Når en ny elev, Veronica Lodge, ankommer i byen fra New York med sin mor Hermione, Er der en ubestridelig gnist mellem hende og Archie, selvom Veronica ikke vil risikere hendes nye venskab med Betty. Og så er der Cheryl Blossom … Riverdale dronning Bee, som er glad for at rode sig ud i problemer med blandt andet Archie, Betty og Veronica, men Cheryl holder også på nogle hemmeligheder. Nemlig hvad der skete den dag hendes tvillingebror, Jason forsvandt? Riverdale kan ligne en rolig, søvnig by, men der er farer i skyggerne …

RIVERDALE er Baseret på en tegnserien fra Archie Comics, så måske kender du allerede til den hvem ved? - Jeg kan ihvertfald kun sige at jeg allerede glæder mig til næste torsdag.

Knus M xx

Likes

Comments

Hej og velkommen til, nogen af jer har måske været her før og hos andre er det første gang, men lige meget hvad er jeg glad for at i har lyst til at bruge tid på at læse dette.

Jeg har i dag torsdag den 19 oktober 2017 gjort noget stort, dette er ikke en hurtig beslutning, men en velovervejet beslutning, som jeg har tænkt grundigt og længe over. Nå, men lad os komme til sagen, jeg har i dag valgt at slette alle indlæg her på bloggen samt skiftet platform, for bagefter at sætte mig ned og skrive dette nye indlæg, for at begynde på en frisk med det samme. Grunden til at jeg har valgt, at starte på en frisk er at jeg i en længere periode ikke har følt at jeg har haft mig selv, som person med inde over hvad jeg har lavet, hvilket har betydet at jeg på ingen måde har været stolt over min blog på nogen pointer. En anden grund er faktisk at jeg aldrig har delt min blog med venner og familie, ja linket er på min profil på Instagram, så nogen har fundet den via dette, men når venner og familie har spurgt ind til bloggen, har jeg faktisk fundet det ekstremt pinligt, hvilket jeg jo overhovedet ikke burde, nej jeg burde være så fandens stolt over bloggen, da den er med til at holde mig i gang og fordi at jeg til tider altså har behov for at få luftet mine tanker, og her har bloggen til tider været en kæmpe hjælp.

Ved at starte forfra håber jeg og satser jeg på at kunne være mig 100%, jeg vil og skal ikke længere føle skam over bloggen, men derimod være stolt over mit arbejde med den. Udover dette skal jeg også stoppe med at sammenligne mig med andre bloggere, jeg har ikke et lige så spændende liv, hvilket er helt okay, da jeg er glad for hvordan min hverdag er.

Jeg har i igennem de sidste par måneder været helt tom for ideer og ikke fundet mit liv interessant nok, til at skrive om, hvilket jo er totalt latterligt, men man kommer bare tit til at sammenligne sig selv, med de helt store bloggere I Danmark, og dem er jeg altså ikke en del af, hvert fald ikke endnu. Hvilket har gjort at jeg kraftigt har haft overvejet om det egentligt ikke bare ville være lettere, at trykke på slet, og dermed slippe for den byrde på mine skuldre på grund af manglende inspiration og følelsen af ikke at være god nok. Dette er en tanke jeg har vendt og drejet længe, og det har ikke været nogen let beslutning.

Jeg kom frem til at jeg ville give det at blogge en sidste chance, og så er der sikkert nogen der tænker, jamen hvorfor giver du det en sidste chance hvis det er sådan en byrde? – det gør jeg simpelthen fordi jeg elsker at blogge, jeg elsker at inspirere og jeg håber derfor at jeg endelig har fundet den motivation der skal til. Hvilket jeg bestemt tror, da jeg jo pt er igang med at tage mig et sabbatår, hvilket jeg allerede kan mærke, er med til at give mig mere overskud, da der jo ikke er lektier og afleveringer på programmet længere.

Jeg har allerede kommet på en ide om hvordan jeg kan huske de ideer, jeg får til indlæg, da jeg tit får en ide men ikke får gjort noget ved den og jeg har endda købt en lille fin notesbog hvor jeg kan samle alle mine ideer, selv når jeg er på farten og ja, jeg glæder mig bare til at komme i gang igen.

Så velkommen til eller velkommen tilbage, jeg er beæret over at du gider at læse med og så håber jeg at du må have en pisse fed dag.

Likes

Comments