Hej skønne blog læsere!

Som set på titlen bor jeg sammen med min bedste veninde. - Eller skulle jeg mere kalde hende min søster? Vi bor sammen hver anden uge, vi laver stort set alt sammen, vi fortæller hinanden alt og vi har det altid skide sjovt sammen! Den rødhåret pige på billederne, er Julie. Jeg har kendt Julie siden jeg var 5 år gammel. Vi har gået i klasse sammen og nu bor vi sammen. Vores forældre blev kærester for 9 år siden og flyttede derefter sammen.

SÅDAN STARTER VORES HISTORIE!

Da vores forældre valgte at flytte sammen, var Julie og jeg bedste veninder. Vi legede altid sammen da vi var mindre og vi havde intet i mod hinanden<3 Så blev vi ældre og ændrede os begge to meget! - Julie var en type og jeg var en helt anden, så vi kunne desværre ikke så godt sammen.. Så Julie valgte at skifte ind i den anden klasse og senere skiftede hun skole. Der begyndte vi at snakke meget sammen igen. Så tog hun på efterskole da vi begge gik i 9. Klasse, og jeg savnede hende hver dag!

ENDELIG er hun hjemme igen! Og nu kan jeg se hende hver dag igen. Selvom vi ikke bor sammen hver dag, så ses vi stadig hele tiden hih:)) I dag er det fredag, jeg er hos min mor og Julie er hos hendes far.. Men alligevel kommer Julie herhjem og sover i dag, fordi vi ikke kan undværer hinanden! - Og så er hun min festmakker og partner in crime, så selvfølgelig skal jeg bruge hende en fredag aften:)

Men det er fedt at være 15 og 16 år, og så bo sammen med sin bedste veninde! Jeg føler mig privilegeret over at have sådan en god veninde og søster.

GOD FREDAG TIL ALLE!

MELANIE

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

 • Om mig
 • 292 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen..

Det er lidt over 2 måneder siden, jeg sidst lagde noget op. Det er alt for lang tid siden! Jeg ved gentlig ikke, hvorfor jeg stoppede med at skrive, da det gik rigtig godt for mig i den periode. Jeg har haft en masse at se til, men intet der har gjort, at jeg ikke har kunne blogge - Så jeg har bare været alt for doven!

SIDEN SIDST: Jeg har været på Island med min "Gamle" klasse, jeg er gået ud af niende klasse, jeg har holdt dimission og nu har jeg SOMMERFERIE!!;)) Det er så skønt at have ferie. I næste uge rejser jeg til Bulgarien med min mor, bror og papfar. Det bliver vildt lækkert!

Jeg undskylder for mit dovenskab.. Jeg er lidt pinlig over det hihi. Men det skal der rettes op på nu!

GOD TORSDAG!

Melanie<33

Taske: zadig & Voltaire.

Jakke. Mads Nørregaard.

Bukser: Message.

 • 298 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Yay, solen skinner og jeg smiler! Jeg er snart færdig med folkeskolen og det hele er godt. Jeg glæder mig til en skøn sommer med vennerne, familien og dem jeg holder af! Kender i det, når man bare føler at alt er godt? Det hele kører bare som det skal. Sådan en periode er jeg inde i for tiden, det er SÅ skønt. Jeg er glad hele tiden og jeg har en masse overskud. Jeg er omringet af dejlige mennesker hver dag, og sommeren er på vej, så kan man ikke være andet end glad!!

Om 11 dage rejser jeg til Island med min klasse. Jeg glæder mig til at blogge om det og så glæder jeg mig til, at nyde den sidste tid med dem! Det er lidt sørgeligt at skulle sige farvel til sin "anden" familie.. Men vi skal alle sammen ud på nye rejser og møde nye mennesker, og det GLÆDER jeg mig også til!

Senere i dag skal jeg ind til min skønne veninde i København, der har hun nemlig købt en lejlighed. Jeg glæder mig til at se hende og hygge med hende! Jeg håber i alle får en skøn dag og nyder det lækre vejr.

Melanie<33

 • 264 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Min helt store inspiration for tiden er this lady.. Iskra Lawrence. She is AMAZING!

I dag er der mange syn på, hvad en "smuk" kvinde er. Jeg syntes personligt, at alle er smukke på hver deres måde! - Størrelse, hårfarve, tøjstil eller hvad det nu kan være. Stort set os alle følger med på de sociale medier, hvor vi kan følge med i andres liv. Det er oftest de tynde piger vi ser, så som, modeller eller en trænings freak:)) Jeg syntes det er fedt, hvis man har en passion for noget og gerne vil vise det frem. Men hvad med de lidt størrer piger, hvorfor kan/må de ikke vise sig frem? Jeg syntes det er ærgerligt det er blevet et "Tabu", hvis ikke man er en størrelse XS/S.. For hold nu op, hvor kan en kvinde i en størrelse L også se godt ud! Man skal ikke dømmes på sin størrelse!

Mit helt store idol for tiden, er som sagt Iskra Lawrence. Hun er curvy model, og det rocker hun for vildt - Jeg er kæmpe fan!

Vi skal elske vores kroppe, selvom vi måske er lidt større end hende vi ser på Instagram. Selvfølgelig er der altid noget man vil ændre, hvilke også er okay! Det er meget svært at være 100 procent tilfreds med sin krop, det tror jeg de fleste af os kender. Men jeg syntes ikke det er et tabu, at have lidt flere former end andre! Man skal huske at hvile i sin krop, og acceptere hvordan man ser ud. At hvile i sig selv kan være en hård kamp! Nogen lærer det med tiden, nogen gør det bare naturligt og andre kommer aldrig til det.. Jeg er en pige på 15 år. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at hvile i mig selv hver dag. Jeg siger til mig til selv, at jeg god nok og smuk som jeg er!

DU er smuk som du er! Der er ingen som DIG, så husk at sæt pris på, hvordan DU ser ud<3

God aften til jer alle sammen.

Billederne er fra Iskra`s instagram - https://www.instagram.com/iskra/


 • 308 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det er næsten en måned siden, at jeg lavede det sidste indlæg.. Hold da helt op.

Hvad har jeg lavet, siden jeg ikke har haft tid/lyst til at blogge?

En gang imellem kan det være en lille smule udfordrende/svært at være teenager, det kender vi alle sammen. Der sker en masse ting hele tiden! I mit liv er der sket en del det sidste stykke tid. Sidste skoledag er rundt om hjørnet, jeg rejser snart igen, ny skolestart er i vente og mine venner og families skal plejes. En gang imellem er det lidt svært at få tid til det hele, så jeg valgte at lægge bloggen lidt på hylden - Men hold nu op, hvor jeg savner at skrive! Så nu skal jeg i gang igen.

Jeg håber i alle for en god søndag<33

 • Om mig
 • 306 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Lige nu sidder vi i flyveren på vej til New York – Klokken er 23:01 dansk tid. Når vi lander i John F. Kennedy lufthavn, så er klokken omkring 22:00, amerikansk tid. Vi skal bo på et hotel på Manhattan, lige ved Madison Square Garden.Jeg glæder mig til at lande! Både fordi jeg glæder mig til at opleve New York, men også fordi jeg er højde-og flyskræk heh..😊

Som sagt rejser jeg alene med min far. Jeg har ventet på denne her tur så længe, så nu er det helt uvirkeligt, at jeg faktisk er i gang med turen. Fra jeg var helt lille af, har jeg altid gerne ville på shoppetur i New York – Og nu er det nu! Jeg er nok lidt af en storbys pige. Landet er også super hyggeligt! Men shopping, god mad og opleve storbyen, det er MEGET mere mig!

Jeg glæder mig til at blogge her over fra, vise billeder og dele min tur med min skønne læsere<33

God påske!

XOXO Melanie

 • 400 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det sidste par uger har jeg haft meget travlt med skole, optagelsesprøve på gymnasium, pakke og en masse andre ting - Så jeg har ikke lavet de mest spændende ting. Men jeg bestod optagelsesprøven og kom ind på gymnasiet, så det er bare mega lækkert! Jeg er så glad og stolt af mig selv.

Så har jeg fået lavet negle hos den skønneste dame, Jeanette. Hun er meget dygtig! I burde tjekke hendes facebook side ud, hvor hun ligger billeder op, af de negle hun laver.

https://www.facebook.com/Rappe-Negle-v-Jeanette-A-1467110846861857/?fref=ts

Her er et billede af mine negle.

Lige nu går jeg herhjemme og pakker, fordi jeg skal ud og rejse i morgen. Min far og jeg rejser til New York. Der kommer selvfølgelig oplæg op der over fra, og der er også en masse oplæg i vente!

God mandag skønne læsere.

XOXO Melanie

 • 462 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Så er jeg klar med endnu et indlæg. I dag skal jeg skrive om det her med "Ulykkelig kærlighed". Det er en ting alle kommer til at opleve, måske endda op til flere gange. Jeg har ikke ligefrem selv prøvet ulykkelig kærlighed, men jeg har da helt sikkert været ked af nogle ting, som involverede en dreng. Men vi kender alle hovedreglen, spis is og se tude film:))- And then move on.

Det værste ved at være ked af noget, er at man ikke altid kan ændre på det. Måske har man begået en fejl, eller fået sagt nogle ting. Alle laver fejl, det er menneskelig ting! Jeg har også lavet ting jeg fortryder. Sagt eller gjort nogle ting som fik konsekvenser. Hvis jeg kunne lave om på det den dag i dag, så havde jeg gjort det! Nu er jeg heller ikke typen, der kan lide at gøre folk noget ondt bevidst. Noget af det værste jeg ved, det er, når jeg har gjort andre kede af det..

De fleste kender til det med, at man syntes der er en dreng/pige som er lidt sød - Det kan endda være en ven. Måske får man sagt eller gjort noget, som gør denne her person ked af det. Det er det værste! Jeg har efterhånden lavet rag i den et par gange, men jeg lære af mine fejl hver gang. Jeg bliver skide ked af det, undskylder og prøver på stort set alt. (Den type er jeg nemlig! Nogen gange, så prøver jeg måske lidt for meget heh) Til tider bliver man tilgivet, andre tider, så kan det ikke tilgives.. Det er en ting i livet, man skal lære at leve med. Det er svært at skulle leve med, at man måske ikke kan blive tilgivet af en man holder af, men er sådan er det desværre en gang i mellem. Men heldigvis bliver vi stærkere af de ting, som måske sårer os mest.

Rigtig god aften<33

XOXO Melanie

 • 577 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Glæden er at man kan side ude i solskin, og skrive sit indlæg. Igen i dag, er vejret mega lækkert - Jeg er totalt fan! I dag bliver et lidt mere personligt indlæg, da jeg har et budskab, jeg rigtig gerne vil ud med. Jeg vil gerne fortælle ud fra mine historier og erfaringer, at det er okay at sige nej! Ordet nej, er et stort problem at forstå og respektere, for mange teenager.

Gruppepres finder tit sted, både hos unge og voksne. Nu har jeg kun oplevet det blandt unge, da jeg selv har stået i den situation mange gange. Skal man sige ja eller nej? Hvis ikke du føler det er det rette, så skal du selvfølgelig sige nej! Det er så svært at sige nej, når alle står der og forventer noget af en, men det er OKAY at sige nej.

Jeg husker en fredag eftermiddag da jeg gik i 8. klasse, hvor nogle af mine venner spørger om jeg ikke vil med til fest i aften, selvfølgelig siger jeg ja. Hvor efter jeg så fortæller, at jeg ikke skal drikke, da jeg ikke har lyst. Jeg kan godt mærke at de kigger mærkeligt på mig, men så tænker jeg ikke mere over det. Senere på dagen får jeg en besked, i beskeden står der "Hej Melanie, der er desværre ikke plads til dig i aften alligevel:))". Med det samme vidste jeg godt, hvorfor der ikke var plads til mig. Jeg tog det ikke så tungt, da jeg bare tænkte pyt. Men så lagde jeg mærke til, at jeg ikke blev inviteret til noget mere. Fordi, hvorfor skal hun med til en fest, hvis hun ikke vil drikke? For mig handler en fest ikke kun om at drikke, det handler også om at hygge sig.

Efter jeg flyttede skole fik jeg en ny vennekreds, som tog rigtig godt i mod mig. De accepterede, at jeg ikke havde lyst til at være "Hende den fulde". Vi hygger os med alkohol, men vi kan også hygge os uden. Det handler om at finde de rigtige venner, finde dem der accepterer dine valg. Ikke dem der presser dig ud i noget, hvor du slet ikke føler dig tilpas. Det gør ondt at være hende eller ham, som bliver til side sat, fordi man måske ikke har lyst til det, de andre gerne vil. Men det er bedre at være til side sat i nogle situationer, end at blive presset. Det tager tid at lære at sige nej, men det er vigtigt at have den egenskab! Og man føler sig rigtig alene i sådan nogle situationer, men der er flere der har prøvet det, så man er altså ikke alene.

Jeg håber der er nogle derude, der kan få gavn af det her! Måske prøve at forstå, at lige meget hvilken situation du føler dig presset i, så er det altså okay at sige nej. Ja man bliver måske lidt en out sider, men hvis du har de rigtige venner, så skal de nok respektere dit nej:)

God mandag til alle jer skønne læsere<3

XOXO Melanie

 • 575 læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Endnu en lækker solskinsdag er ved at slutte af, men det har været en dejlig dag, i dejligt selskab. Jeg har været på tøse tur med min mor, moster og mormor<33 Vi har en årlig tur til København, hvor vi starter dagen ud med at spise noget brunch og hygge. Derefter tager vi i teatret. I år var vi inde at se Saturday Night Fever - Hold da op, hvor var det godt! I år havde vi også VIP billetter, så det var ekstra lækkert.

Vi spiste morgenmad på en hyggelig cafe inde på Frederiksberg, Cafe Phenix. Et rigtigt lækkert sted, med rigtig lækkert mad.

Efter vi havde spist morgenmad og hygge snakket, tog vi ned til Falconer salen, hvor de spillede. Så alt i alt, var det bare endnu en lækker dag!

Rigtig god aften til jer alle!

XOXO Melanie

Likes

Comments