Billede 1:

Trøje: H&M

Bukser: Forever 21

Billede 2:

Trøje: Nike pro t-shirt

Bukser: Nike pro also

Hej skønne følgere..

I dag handler indlægget om træning, kost og motivation - Ikke fordi jeg er professionel eller noget, men jeg har en interesse for det og syntes det er spændende.

En sund krop er nødvendigvis ikke en slank krop. Man kan sagtens have lidt fedt på siderne, eller en "muffin top" og stadig være sund! Hvad jeg synes er at være sund, er nødvendigvis heller ikke, hvad du måske syntes. Man kan være sund på mange måder, og der er mange fortolkninger af ordet "sund".

I dag har vi også mange kropsidealer - Man skal være tynd, have en stor numse, intet fedt osv. I mit hoved er en rigtig flot kvindekrop, en krop med former! (Slanke piger kan også være kønne) Men jeg synes det er latterligt, at folk tænker sådan. Alle kroppe er forskellige og er opbygget på hver deres måde, så alle kan ikke være lige tynde. Og det er der mange på min alder og ældre selvfølgelig, der har svært ved at acceptere. Jeg havde også engang svært ved at aceptere det, men nu har jeg endelig fundet en ro og god balance:)

Hvad syntes jeg er en sund krop/Levestil? 3 gode ting jeg bruger i min daglig dag.

1. Spis sundt og varieret til dagligt, den giver lidt sig selv. Hvis du propper dig med alt muligt usundt hver dag, så er man ikke sund.

2. Vær aktiv 5-6 gange om ugen. Træn, gå en tur, cykle, løbe eller whatever. Bare dyrk lidt sport, så du holder kroppen i gang.

3. Hold en cheat-day en gang om ugen, spis lidt bland selv slik eller chokolade, det har kroppen også godt af - man må nemlig heller ikke gå helt ned på sukker.

Motivation:

1. For at komme i gang med at træne, syntes jeg det er vigtigt at have noget godt træningstøj, og noget forskelligt at vælge mellem.

2. Hvis man er vant til at spise usundt hver dag, så lad vær at gå for hårdt ind fra start af, det hjælper aldrig på noget.. Start med at trap ned på dit sukkerforbrug og så til sidst, fjern det helt fra din dagligdag.

Her var lidt inspiration og råd, som jeg helt sikkert bruger hver dag!

Rigtig god aften:))

Melanie


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej kære følgere..

Wow, hvor er det længe siden, jeg sidst har lavet et opslag. Det er alt for dårligt af mig! Men hvor har tiden været henne? Jeg har haft ferie, jeg er startet på gym, jeg har venner, familie og en kæreste som også skal passes - så tiden og lysten har bare ikke været der.. Men lysten er tilbage nu! Og tiden må blive fundet, for jeg skal i gang nu!

Siden sidst:

Jeg er som sagt startet på gymnasium. Det er hårdt, men også skønt! Her går de sødeste mennesker og de bedste lærer:)) Så det er dejligt! Det er meget anderledes end fra folkeskolen, men det er okay. Det er ret at prøve noget nyt, og det er vildt spændende.

Ellers er der ikke sket det helt store!

Jeg har en masse spændende indlæg på vej, som jeg glæder mig til at dele med jer!

XOXO Melanie


Tøj:

Trøje: Only.

Nederdel: Only.

Sko/Slip ons: En skobutik i New York, men jeg kan ikke lige huske. hvad den hedder..
 • Om mig
 • 242 Læsere

Likes

Comments

Hej skønne blog læsere!

Som set på titlen bor jeg sammen med min bedste veninde. - Eller skulle jeg mere kalde hende min søster? Vi bor sammen hver anden uge, vi laver stort set alt sammen, vi fortæller hinanden alt og vi har det altid skide sjovt sammen! Den rødhåret pige på billederne, er Julie. Jeg har kendt Julie siden jeg var 5 år gammel. Vi har gået i klasse sammen og nu bor vi sammen. Vores forældre blev kærester for 9 år siden og flyttede derefter sammen.

SÅDAN STARTER VORES HISTORIE!

Da vores forældre valgte at flytte sammen, var Julie og jeg bedste veninder. Vi legede altid sammen da vi var mindre og vi havde intet i mod hinanden<3 Så blev vi ældre og ændrede os begge to meget! - Julie var en type og jeg var en helt anden, så vi kunne desværre ikke så godt sammen.. Så Julie valgte at skifte ind i den anden klasse og senere skiftede hun skole. Der begyndte vi at snakke meget sammen igen. Så tog hun på efterskole da vi begge gik i 9. Klasse, og jeg savnede hende hver dag!

ENDELIG er hun hjemme igen! Og nu kan jeg se hende hver dag igen. Selvom vi ikke bor sammen hver dag, så ses vi stadig hele tiden hih:)) I dag er det fredag, jeg er hos min mor og Julie er hos hendes far.. Men alligevel kommer Julie herhjem og sover i dag, fordi vi ikke kan undværer hinanden! - Og så er hun min festmakker og partner in crime, så selvfølgelig skal jeg bruge hende en fredag aften:)

Men det er fedt at være 15 og 16 år, og så bo sammen med sin bedste veninde! Jeg føler mig privilegeret over at have sådan en god veninde og søster.

GOD FREDAG TIL ALLE!

MELANIE

 • Om mig
 • 419 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen..

Det er lidt over 2 måneder siden, jeg sidst lagde noget op. Det er alt for lang tid siden! Jeg ved gentlig ikke, hvorfor jeg stoppede med at skrive, da det gik rigtig godt for mig i den periode. Jeg har haft en masse at se til, men intet der har gjort, at jeg ikke har kunne blogge - Så jeg har bare været alt for doven!

SIDEN SIDST: Jeg har været på Island med min "Gamle" klasse, jeg er gået ud af niende klasse, jeg har holdt dimission og nu har jeg SOMMERFERIE!!;)) Det er så skønt at have ferie. I næste uge rejser jeg til Bulgarien med min mor, bror og papfar. Det bliver vildt lækkert!

Jeg undskylder for mit dovenskab.. Jeg er lidt pinlig over det hihi. Men det skal der rettes op på nu!

GOD TORSDAG!

Melanie<33

Taske: zadig & Voltaire.

Jakke. Mads Nørregaard.

Bukser: Message.

 • 420 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Yay, solen skinner og jeg smiler! Jeg er snart færdig med folkeskolen og det hele er godt. Jeg glæder mig til en skøn sommer med vennerne, familien og dem jeg holder af! Kender i det, når man bare føler at alt er godt? Det hele kører bare som det skal. Sådan en periode er jeg inde i for tiden, det er SÅ skønt. Jeg er glad hele tiden og jeg har en masse overskud. Jeg er omringet af dejlige mennesker hver dag, og sommeren er på vej, så kan man ikke være andet end glad!!

Om 11 dage rejser jeg til Island med min klasse. Jeg glæder mig til at blogge om det og så glæder jeg mig til, at nyde den sidste tid med dem! Det er lidt sørgeligt at skulle sige farvel til sin "anden" familie.. Men vi skal alle sammen ud på nye rejser og møde nye mennesker, og det GLÆDER jeg mig også til!

Senere i dag skal jeg ind til min skønne veninde i København, der har hun nemlig købt en lejlighed. Jeg glæder mig til at se hende og hygge med hende! Jeg håber i alle får en skøn dag og nyder det lækre vejr.

Melanie<33

 • 382 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Min helt store inspiration for tiden er this lady.. Iskra Lawrence. She is AMAZING!

I dag er der mange syn på, hvad en "smuk" kvinde er. Jeg syntes personligt, at alle er smukke på hver deres måde! - Størrelse, hårfarve, tøjstil eller hvad det nu kan være. Stort set os alle følger med på de sociale medier, hvor vi kan følge med i andres liv. Det er oftest de tynde piger vi ser, så som, modeller eller en trænings freak:)) Jeg syntes det er fedt, hvis man har en passion for noget og gerne vil vise det frem. Men hvad med de lidt størrer piger, hvorfor kan/må de ikke vise sig frem? Jeg syntes det er ærgerligt det er blevet et "Tabu", hvis ikke man er en størrelse XS/S.. For hold nu op, hvor kan en kvinde i en størrelse L også se godt ud! Man skal ikke dømmes på sin størrelse!

Mit helt store idol for tiden, er som sagt Iskra Lawrence. Hun er curvy model, og det rocker hun for vildt - Jeg er kæmpe fan!

Vi skal elske vores kroppe, selvom vi måske er lidt større end hende vi ser på Instagram. Selvfølgelig er der altid noget man vil ændre, hvilke også er okay! Det er meget svært at være 100 procent tilfreds med sin krop, det tror jeg de fleste af os kender. Men jeg syntes ikke det er et tabu, at have lidt flere former end andre! Man skal huske at hvile i sin krop, og acceptere hvordan man ser ud. At hvile i sig selv kan være en hård kamp! Nogen lærer det med tiden, nogen gør det bare naturligt og andre kommer aldrig til det.. Jeg er en pige på 15 år. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at hvile i mig selv hver dag. Jeg siger til mig til selv, at jeg god nok og smuk som jeg er!

DU er smuk som du er! Der er ingen som DIG, så husk at sæt pris på, hvordan DU ser ud<3

God aften til jer alle sammen.

Billederne er fra Iskra`s instagram - https://www.instagram.com/iskra/


 • 428 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det er næsten en måned siden, at jeg lavede det sidste indlæg.. Hold da helt op.

Hvad har jeg lavet, siden jeg ikke har haft tid/lyst til at blogge?

En gang imellem kan det være en lille smule udfordrende/svært at være teenager, det kender vi alle sammen. Der sker en masse ting hele tiden! I mit liv er der sket en del det sidste stykke tid. Sidste skoledag er rundt om hjørnet, jeg rejser snart igen, ny skolestart er i vente og mine venner og families skal plejes. En gang imellem er det lidt svært at få tid til det hele, så jeg valgte at lægge bloggen lidt på hylden - Men hold nu op, hvor jeg savner at skrive! Så nu skal jeg i gang igen.

Jeg håber i alle for en god søndag<33

 • Om mig
 • 424 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Lige nu sidder vi i flyveren på vej til New York – Klokken er 23:01 dansk tid. Når vi lander i John F. Kennedy lufthavn, så er klokken omkring 22:00, amerikansk tid. Vi skal bo på et hotel på Manhattan, lige ved Madison Square Garden.Jeg glæder mig til at lande! Både fordi jeg glæder mig til at opleve New York, men også fordi jeg er højde-og flyskræk heh..😊

Som sagt rejser jeg alene med min far. Jeg har ventet på denne her tur så længe, så nu er det helt uvirkeligt, at jeg faktisk er i gang med turen. Fra jeg var helt lille af, har jeg altid gerne ville på shoppetur i New York – Og nu er det nu! Jeg er nok lidt af en storbys pige. Landet er også super hyggeligt! Men shopping, god mad og opleve storbyen, det er MEGET mere mig!

Jeg glæder mig til at blogge her over fra, vise billeder og dele min tur med min skønne læsere<33

God påske!

XOXO Melanie

 • 516 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Det sidste par uger har jeg haft meget travlt med skole, optagelsesprøve på gymnasium, pakke og en masse andre ting - Så jeg har ikke lavet de mest spændende ting. Men jeg bestod optagelsesprøven og kom ind på gymnasiet, så det er bare mega lækkert! Jeg er så glad og stolt af mig selv.

Så har jeg fået lavet negle hos den skønneste dame, Jeanette. Hun er meget dygtig! I burde tjekke hendes facebook side ud, hvor hun ligger billeder op, af de negle hun laver.

https://www.facebook.com/Rappe-Negle-v-Jeanette-A-1467110846861857/?fref=ts

Her er et billede af mine negle.

Lige nu går jeg herhjemme og pakker, fordi jeg skal ud og rejse i morgen. Min far og jeg rejser til New York. Der kommer selvfølgelig oplæg op der over fra, og der er også en masse oplæg i vente!

God mandag skønne læsere.

XOXO Melanie

 • 576 Læsere

Likes

Comments

Hej bloggen!

Så er jeg klar med endnu et indlæg. I dag skal jeg skrive om det her med "Ulykkelig kærlighed". Det er en ting alle kommer til at opleve, måske endda op til flere gange. Jeg har ikke ligefrem selv prøvet ulykkelig kærlighed, men jeg har da helt sikkert været ked af nogle ting, som involverede en dreng. Men vi kender alle hovedreglen, spis is og se tude film:))- And then move on.

Det værste ved at være ked af noget, er at man ikke altid kan ændre på det. Måske har man begået en fejl, eller fået sagt nogle ting. Alle laver fejl, det er menneskelig ting! Jeg har også lavet ting jeg fortryder. Sagt eller gjort nogle ting som fik konsekvenser. Hvis jeg kunne lave om på det den dag i dag, så havde jeg gjort det! Nu er jeg heller ikke typen, der kan lide at gøre folk noget ondt bevidst. Noget af det værste jeg ved, det er, når jeg har gjort andre kede af det..

De fleste kender til det med, at man syntes der er en dreng/pige som er lidt sød - Det kan endda være en ven. Måske får man sagt eller gjort noget, som gør denne her person ked af det. Det er det værste! Jeg har efterhånden lavet rag i den et par gange, men jeg lære af mine fejl hver gang. Jeg bliver skide ked af det, undskylder og prøver på stort set alt. (Den type er jeg nemlig! Nogen gange, så prøver jeg måske lidt for meget heh) Til tider bliver man tilgivet, andre tider, så kan det ikke tilgives.. Det er en ting i livet, man skal lære at leve med. Det er svært at skulle leve med, at man måske ikke kan blive tilgivet af en man holder af, men er sådan er det desværre en gang i mellem. Men heldigvis bliver vi stærkere af de ting, som måske sårer os mest.

Rigtig god aften<33

XOXO Melanie

 • 693 Læsere

Likes

Comments