Träningsinspiration är viktig.

Jag har alltid viljat bli biff. Men samtidigt så.. Nu väger jag 52 kilo och det är ganska lite , tycker jag. Så försöker gå upp i vikt. Men tycker att man kan träna upp vikt också. Därför ska jag köra hårt nu. Jag är singel och jag vill bli det tills jag är biff. Från och med nu. Från och med idag.

 

Jag tror på er också no

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vill ha bort Ask. Vill inte att kompisar ska fråga ifrån MIN ask. Vill inte att någon skriver om mig på sin ask.

Jag vill  inte mycket nu alltså..

 Likes

Comments

Träna rumpan är det vanligaste bland tjejer och alla tjejer vill ha en tränad rumpa. Så här finns lite övningar som kan bli till eran hjälp.Likes

Comments
Nu ska jag styla mig själv lite tänkte jag. Why not. Hihi ! Bilder kommer sen och här håller jag värmeskydd👇

Likes

Comments

Hejsan bloggen!
Idag har jag haft väldigt mysigt, tycker jag allt. Först och främst när jag vaknade så tog jag något kort på min outfit, tror jag och la in här på bloggen. Sen så satt jag och lyssnade på lite musik och fortsätter skriva på min låt och snackade i telefon. Sen så hörde en kompis av sig och sa att han ville att jag skulle åka med & äta glass med han och hans polare. Så det blev väl mysigt när jag åkte med dom. Jätte goa killar!  Efter det så möttes jag av en lite halv sur brorsa kanske. Han hade varit på affären helt själv utan mig. Vi hade nämligen planerat att gå dit tillsammans men jag var då med mina kompisar. Så det blev icke något mys för mig den kvällen. Är rätt så sugen på något nyttigt faktiskt. Har varit rätt så nyttig på senaste tiden. Äter knappt något godis och dricker knappt någon läsk. Sen så tränar jag ofta och äter mycket nyttigt. Så puss på mig för det. Imorgon ska jag träffa ytterligare en kompis, fast en annan. Så det blir jätte kul det också! Hopppas han också tycker det angry Snart är det väl läggdags planen för mig. Ska bara fixa och dona mig. Varje natt = flätor. Det är ett måste! Så mitt hår inte trasslar sig och blir längre.

 

Vi hörs la antagligen mycket mer imorgon, pussar!

Likes

Comments

 

Fick ett meddelande från en VUXEN MÄNNISKA. Räknade ut att han var 36 år. Och han håller på såhär. Det är inte första gången en man gör såhär till mig. Okej, jag kanske är en söt och gullig, godhjärtat tjej med fina ögon, men kolla upp åldern innan ni börjar hålla på när ni är över 25. Det tycker man! Äckel

Likes

Comments

Ska ut och åka lite bil snart, träffa några goa kompisar! 
Sååå vi hörs la senare förhoppningsvis :- ) 

 Likes

Comments

Hej bloggen! Har väl precis vaknat nästan. Nej men nästan wink och det var jätte skönt att sova ut.

Gör lite ont i mina tänder bara för tandställningen som ska tas bort nästa vecka. Grymt vad jag längtar till det. Inte behöva ha något äckligt i munnen längre och oroa sig för att mat fastnar och jag kommer verkligen inte sakna tandregleringen. Dom är så äckliga. Jag vet, dom är tandläkare och är experta på sina sysslor men dom tar utan hanskar ibland och då vill man bara spy på dom. Man gör inte så! Även fast man är tvättad. Ha lite empati, förfan.

Med detta inlägget tänkte jag bara visa min outfit, så ska jag bädda i mitt rum och sen borsta mina gaddar. Kommer ta många kort idag känner jag. Men vet inte riktigt, för morsan och farsan har la planerat någonting att göra, troligtvis.

Så we'll se! Puss på er allihopa, mina goingar. 

Just det, nu ska jag sminka mig. Blev en outfit utan smink trotsallt. Hoppas ni får en bra dag! Kärlek

Likes

Comments

  

vad du tror om mig är helt fel och vad jag tror om dig vet jag är rätt.

så varför disskutera detta mer? Det är bara löjligt.

Likes

Comments