God eftermidag guys!

Hoppas ni har haft e underbar helg, och ser till att njuta till max den sista dagen på helgen. Tänkte börja med söndags tips varje söndag , det är allt i mellan kläder och film till musik och bloggtips mm..

Denna blogg som jag länkar drivs av en tjej som är sjukt grym, bloggen är sjukt läsvärld

http://nouw.com/wlovs

Kram på er <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För en vecka sen hade min kille och jag månadsdag och han kände för att överaska mig ordentligt!

" det ringde på dörren, jag går till dit och märker att alla kompisarna som var med står med telefonerna i handen, jag öppnar dörren och där står han men världens sötaste och största nalle i famnen och säger grattis på våran dag"

Ja jag har alltså fått en 200 cm, en 2 Meter stor nalle, den är så stor och söt, det är en vän som alltid finns där och alltid kan kramas.

Kan stort rekommendera denna nalle till alla som känner för att överraska någon med något extra.Likes

Comments

Tror jag gick i 7:an eller 8:an då vi fick denna uppgift i skolan och är evigt tacksam över att jag fick göra den då den fick mig att tänka tillbaka hur allt med dyslexin varit för mig och hur jag kände kring det.

Tryck på länken nedan för att lyssna:

https://player.fm/series/dyssepodden/stephanis-sommarprat


Ta er gärna dom här 8 minuterna att lyssna. Få ett en inblick i en dyslektikers liv. Påstår inte att alla har haft det såhär men jag upplevde det på många olika sätt och känner att det här sommarpratet i stort sätt får med allt jag kände/känner.

Ni kan ladda ner appen här:

https://itunes.apple.com/se/app/dysseappen/id1037711558?mt=8

Skriv gärna vad ni tyckte och om ni har några frågor. Ni kan även skriva privat. Hoppas ni får en fortsatt trevlig sommar

Kram


Likes

Comments

Jag vill börja med att att säga att medans jag skriver detta går alla mina tankar och all min kärlek till er som omkom och skadades den 7 april.

Vissa av oss såg det komma och andra trodde det ej men några sekunder efter står vi alla där paralyserade och inser att vårat fina lilla Sverige, Landet som allt har haft fred och lugn och rå, landet som alltid stått upp för oss , vissa stunder mer än andra men i slutändan så älskar vi det kolossalt mycket.Att någon skulle vilja skada oss i Sverige är helt overkligt.

Jag skulle vilja berätta en liten bit av kompis upplevelse.

" Precis som en vanlig fredag så vill man gå ut med vännerna och shoppa kolla butiker, äta och bara umgås i stan. och just den stunden innan var fredagen precis som alla andra. efter skolan tar vi tåget till stan och börjar våran runda på Åhléns, en affär som har precis allt. vi börjar på nedre botten vid smink och nagellack men jobbar oss snabbt upp till trebent plan och går ut mot utgången och kollar på märkena där vi även ska möta upp en till kompis där. Hon går mot oss, vi ler glatt och börjar småprata och säga att vi saknat varandra mycket, då det var et tag sen vi sågs. Jag vänder mig om och hör folks röster som är fulla av panik och ser hur alla springer.

Jag tar mina kompisar om armarna och följer strömmen... Jag springer hör smällen och bara fortsätter springa, medans jag tar mig fram vrider jag huvudet till höger och vänster och ser att alla bredvid mig bara springer och skriker...

Jag hann inte reagera vad som hade hänt oss, jag bara sprang, Jag kommer fram till central station och ställer mig mot en vägg. Tar några djupa andetag och inser precis vad som har hänt.Alla runt omkring gråter, skriker och springer men jag , jag bara står där mot väggen och gråter. Jag känner hur dom där blöta vatten dropparna bara rinner ner"


Det var hennes beskrivning på vad som precis hade hänt henne....

Alla har vi våra historier av vad som hände denna hemska dag och med hjälp av dom kommer vi aldrig glömma det hemska som hänt oss. Och att vi alla tog oss styrkan och visade att oss kan ingen slå, att oss kan ingen trycka ner, och att vi kan ta oss igenom allt


All kärlek till polisen <3


och som sagt

TILLSAMMANS ÄR VI SOM STARKAST!!

Och

KÄRLEKEN VINNER ÖVER ALLT!!


Likes

Comments

Nu är det slut på det härliga lovet tyvärr och dags att komma tillbaka till verkligheter i skolan. Jag har även inlett min vecka med en grym träning iallafall 😊💪🏼

Likes

Comments

Tack för att du läser min blogg, för er som inte visste har jag drivet denna blogg ett tag men tagit pauser lite då och då för att det blivit lite ont om tid med skolan och volleybollen, men nu är jag tillbaka.

Många kramar från mig Stephani Melander