Header

Vi har två super fina och mysiga hundar. Far och dotter , dom är så lika till sättet att de är nästan skrämmande. Men en sak skiljer dom åt , vår tjej trivs var hon än är så länge hon får vara med oss. Medans hennes pappa inte trivs någon stanns förutom i mina föräldrars hus. Han kan leva med att vara hos oss , några timmar. Men sen vill han hem , vi håller just nu på att träna honom till att vara hos oss. Går bra vissa dagar , och mycket sämre andra dagar. I natt har han sovit hos oss för andra gången sen han fick flytta hem igen i början av året. Babysteps. Vill bara att han ska trivas här , att han ska vilja vara här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag både hatar och älskar hösten. Hatar att de är mörkt , att de ska regna hela tiden. Hatar att de blåser och att man aldrig kan hitta rätt kläder för rätt väder. MEN!!
Gud vad jag älskar att se alla färger på löven som kommer fram. Vissa träd ser ut som att dom står i brand och Gud vad vackert de är. De kan verkligen lyfta hela ens dag att se. Det är en av väldigt få fördelar med att leva med dödsångest. Jag ser det många missar , jag ser vykorts "bilderna" som många missar när dom stressar genom vardagen. Och jag är verkligen glad för att jag inte missar.

Likes

Comments

Min morfar har alzheimer. Den sjukdomen är brutal. Att se någon man älskar tina bort. Det är en grym och brutal känsla. Min fina morfar som alltid har kunnat laga allt , han gick alltid runt med sin overall. Ja de alltid något att pilla med , lagade saker. Hittade på lösningar. Hans torra humor, som man aldrig kunnat låta bli att skratta till. Han har lärt mig massor av bus. Aldrig varit den som blivit arg , eller tagit mycket plats. Men alltid funnits där och varit en jävla klippa. Han tinar bort!
Min största rädsla med denna sjukdomen är att komma dit en dag och att han inte vetat vem jag var. Igår kom den , jag kom in till honom. Sa hej och fick som svar "vem är du?". Pang!! Den satt som en käftsmäll , den hårdaste jag varit med. Min morfar , min fina fina morfar. Som varit en av mina förebilder. Som har visat mig hur en man ska behandla sin familj. Han finns inte kvar , han har tinat bort nu. Och herregud vad ont de gör , tänker på honom hela tiden. Vill bara att han en gång till ska säga "Hej Ida" när jag kommer dit. Men det kommer inte hända. Min fina fina morfar , du förtjänar verkligen inte detta. ❤

Likes

Comments

Helgen som kommer , de kantas av innebandy. Och det börjar redan ikväll , båda Skånes ssl-lag på herrsidan har premiär ikväll. Mot varandra , klart man ska dit. Och ännu bättre är de att dom bjuder på inträdet. Så där kommer vi att spendera kvällen.

Igår fyllde finaste mormor år , så jag och mamma köpte en blomma och körde dit så klart. Även min lillebror och hans familj kom dit. Mormor blev så glad och pratade utan stopp tills vi var tvungna att köra hem. Min fina älskade mormor. ❤

Likes

Comments

Har jobbat en hel del senaste månaden. Så nu man är ledig så myser man massor. Försöker vara lite effektiv också , går sådär. När Soffan med Svea(hunden) och en bra film lockar fruktansvärt mycket mer. Fått i en maskin tvätt iallafall. Hoppas på att timmarna till Simon kommer hem går fort , då blir allt bra mycket bättre.

Får ju slänga in en fin bild på finaste brorsonen också , så mycket kärlek i en så liten kropp ❤

Likes

Comments

Jag har länge spanat på en serie på cervera. Crystal ink heter den. Lite vasar och skålar. Super fina med super fint motiv. Vi önskade oss det till bröllopet och fick 2 skålar och 2 vaser. Men det räckte inte riktigt för att täcka halva serien. Men så fick vi också presentkort. Så då var de ju självklart att vi skulle köpa fler delar.
Sagt och gjort , jag och mamma körde till mobila och köpte en skål. Mindre än dom andra två vi fick. Men så jäkla fin , och så nöjd med den.

Likes

Comments

Ett tag sen jag skrev , så känner att de är dags nu. Det har inte hänt så mycket sen sist. Tränat, jobbat och spelat match.
Igår mötte vi ett div 1 lag i skånemästerskapen. Gick segrande ur med 3-0 , så det ser lovande ut för säsongen.

Idag händer det inte så mycket , har massor av planer som jag vill göra. Men har varit så trött på senaste tiden. Ingen ork alls , till att ens starta dagen. Och nu är ju klockan över 11.
Kollade lite på Wahlgrens värld innan , men blev arg för att det kom reklam och stängde av. Japp , det är sån jag är. Kollar knappt på tv , för jag HATAR reklam.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN!! Som vi har väntar , tiden har gått snabbt men ändå sjukt långsamt. Och extra långsamt har de går nu dom sista veckorna!! Men nu är han här , och allt hade gått bra. Så mycket kärlek till denna lilla krabaten redan och jag har inte fått träffa honom än. ❤

Likes

Comments

Ja som rubriken säger så är det var jag har just nu. Och sen ska jag väl lägga till att rösten har åkt på semester. Men de har varit en toppen helg , och vi tog oss till semifinal , trotts att vi genom hela cupen slog ur underläge. Med div 1 lag som motstånd. Vi ska vara nöjda och jag är överlag nöjd med min egen insatts. Nu kallar sängen , för man är ju inte 20 längre. 😂

Likes

Comments

Idag bär det av till Höllviken för att spela lite innebandy. En 3 dagars cup. Ska bli så roligt 😊 En match idag mot Malmö fbc U. 2 matcher imorgon , Engelholm och Partille. Och minst en match på söndag , slutspel. Så nu hoppas jag att ni håller tummarna för oss.

Vaknade idag av att något smäller i någon av väggarna i lägenheten. Blir inte klok på var de kommer ifrån , men blir galen av ljudet. Sover så jäkla dåligt för tillfället så behöver all sömn jag kan få. Dags att börja jobba igen nästa vecka och då måste jag ju vara pigg och fräsch.

Likes

Comments