Header

De är med ångest över lag är något jäkla skit. Jag har lärt mig att hantera min , men jag har ju också en mild form om man kan säga så. Kan inte ens sätta mig in i hur det är att leva med fullt ut.

Veckan som har gått nu har varit ganska jobbigt. Dödsångesten har gjort sig påmind varje dag , speciellt mot kvällen till. Och Gud vad de tar på krafterna. De kryper i hela min kropp och en panik känslan uppstår. Jag vill bara fly, bara ta mig ifrån min kropp och slippa känslorna som jag har. Men jag har lärt mig att hålla ihop de , att inte visa något.

Varför finns de här och varför ska just jag få känna såhär?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu , men jag kan inte komma på något att skriva om.
Så därför skriver jag helt enkelt om de vi har hittat på nu efter bröllopet. Att de skulle vara så mycket att göra före , de kunde jag inte i min vildaste fantasi tänka mig , jag visste ju att de skulle bli mycket efter. Men de blev mer än vad jag trodde.
Dagen efter så skulle de städas , vi skulle riva tälten. Diskmaskinen gick varm hela dagen trotts att vi hade mycket engångs saker. Borden och stolarna som vi hyrde skulle packas ihop för uthyraren skulle hämta dom på måndagen. Och även husvagnen skulle packas för vi skulle på en mini honeymoon.
På måndagen så drog vi ner vagnen till Ystad , och där stannade vi till i söndags. Så jäkla skönt , nu kunde vi äntligen bara vara och få njuta av varandras sällskap.
Mamma och pappa var också där nere så vi umgicks mycket med dom. Körde runt på Österlen och mös. Slänger in lite bilder från vår vecka❤

Likes

Comments

Jag mĂ„ste bara fĂ„ skryta om vilka fina vĂ€nner jag har!! Dom finns alltid dĂ€r , oavsett nĂ€r man hör av sig. Och dom svarar ALLTID! Vet inte vad jag gjort för att förtjĂ€na er , men ni ska veta att jag Ă€lskar er och jag kommer alltid att finnas vid er sida❀

Dom gick ihop och fixade vĂ€rldens grymmaste möhippa , dom var nĂ€stan alla med pĂ„ mitt bröllop. Alla förutom en som hade svĂ„rt att fĂ„ tiden att gĂ„ ihop. Jag hoppas sĂ„ att vi alla blir gamla och grĂ„a tillsammans (vissa före andra sĂ„ klart 😉).

All kĂ€rlek till er ❀

nÀst sista bilden Àr tagen av Ulf Bjarke foto261.se

Likes

Comments

Nu är vi gifta , vi är man och fru. Och vilken underbar dag de var. De var så mysigt att dom som betyder mest kunde vara med och fira oss. Att nästan alla dom vi ville kunde vara med och fira oss. Kan inte med ord beskriva hur mycket allt betyder och hur fint de var , så delar med mig av lite bilder istället. ❤

Likes

Comments

Nu springer tiden snabbt som bara den. Och alla sista sakerna börjar falla på plats. Idag har jag varit och hämtat min fina klänning. Bakat kakor och fixat med såpbubblorna som gästerna ska få och blåsa på oss när vi kommer ut från kyrkan.
Pappa har fixat med belysningen vi ska ha i tälten(ett bordstält och ett danstält). Och mamma har lagat massor av mat.
Då vi valt att göra allt själv så tackar jag gudarna för mina föräldrar som ställer upp och hjälper till med allt.
Imorgon blir de att göra klart de sista, Gud nu längtar jag ❤

Likes

Comments

Igår var de dags för min möhippa. Blev inlurad till Malmö av Marie , vi skulle köpa skor till bröllopet och äta. När vi hade köpt skor , så kom första av sammanlagt 10!

Hela dagen hade jag olika uppdrag att göra och olika destinationer att ta oss till. Det och en massa dricka till de. Hade dom finaste människorna som var med mig och de var helt underbart. Dom hade verkligen planerat allt så de var bara för mig att göra de som stod i kuverten.

Tack för en super fin dag till alla som var med mig både på plats och i tanke❤

Likes

Comments

När det här med bröllop kom på tal så sa jag att jag ABSOLUT INTE skulle ha en vit klänning , för jag skulle vara för blek. Men så blev inte fallet, jag älskar min klänning. Så när jag hittade den så sa jag att nu kollar får jag sola hela sommaren. Jo men visst , hade de varit någon sol framme så hade de varit jätte mycket lättare. Och när den väl är framme då passar man ju på , och bränner sig. Gaah, blir tokig.
Solarium eller något annat kommer inte heller på tal. Så ja , jag får nöja mig med att se ut som ett spöka , haha.

Men idag är den framme , så nu passar jag på.

Likes

Comments

Igår kväll så bakade vi lite till bröllopet. De blev brysselkex , så enkel och god kaka. Tyvärr så glömde jag att ta bild innan vi på dom i frysen , men de kommer säkert när vi tar fram dom , tillsammans med receptet.

Och ikväll så pillar vi med de sista i trädgården så att den är fin och redo till den stora dagen.
NU ÄR DE BARA 9 DAGAR KVAR!!!
Sinnes , tiden flyger fram. Idag har jag även varit och testat min håruppsättning. De kommer bli så fint ❤
Frisören blev nog kär i mitt hår , de är långt och där är massor , haha.

Likes

Comments

Helgen är över igen och den här gått snabbt som bara den.
I lördags så hade jag och mamma fixat ihop en baby shower till min lillebror och hans sambo. Dom är beräknade i september så jag tyckte att de var dags nu. Tyvärr så kunde inte min lillebror vara med för han var tvungen att jobba , så han fick nöja sig med bilderna efteråt. Men hans sambo njöt i fulla drag och verkade ha himla roligt. Det var så roligt att se.

Igår var de dags för barnkalas för vår fina gudson. Han fyllde 2år i tisdags , klart att de ska firas. Han hade också super roligt , och tyckte om att få öppna paket.

Sammanfattningen av detta då? En lyckad helg. Som gick alldeles för fort tyvärr , men nu har vi bara bröllopet att se fram emot. ❤

Likes

Comments

Jag vill känna tillit till andra i min närhet. Menar vem vill inte de?
Att lite på en människa , fullt ut. Det kan väl vara den bästa känslan som finns ?
Att veta att människa kommer när den lovar , alltid finns där. Oavsett om det är fysiskt eller endast ett samtal bort.

Att ha full tillit till sin partner är också den absolut bästa känslan som finns. Men det många glömmer där är att vårda den. Att de går över till att ta varandra förgivet. Och det ska man aldrig göra. Jag har sagt till Simon att den dagen han tar mig förgivet då går jag , för de är då man börja behandla varandra illa. Och ofta då otroheten visar sitt fula tryne.

Så snälla människor , ta hand om dom du tycker om. Ta dom inte förgivet , visa dom att dom är värdefulla och att du värdesätter dom. Litar du på dom , visa de.

Det allra stora förtroendet och det allra finaste sättet som någon av mina vänner har visat mig , det är våra fina vänner som har gett oss äran att bli gudföräldrar/faddrar till deras fina pojke. Och att dom även uttryckligen sagt till oss att dom tar de på så stort allvar att dom vill att han ska vara med oss om något händer dom. Det människor, det är kärlek , respekt och en jäkla massa tillit. ❤

Likes

Comments