View tracker

Familj

Idag har de gått 6 månader sen mitt andra mirakel kom till världen. Han som inte ville komma ut först. Världens gladaste och snällaste lilla kille. Mammas kille ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Handboll

Vilken dag. Fick sova dåligt till 11 ungefär, då gick jag upp och duschade. Första gången på 3 veckor utan att behöva plasta in hela jävla knät 😁
Gjorde mig i ordning och tog mig till kungens kurva utan man och barn. Först till rusta för att kolla någon julklapp och lite julklappspyssel. Sen till Ikea och införskaffade mig julgranskulor i silver och vitt. En korg som ska fyllas till julklapp. En lykta och tillhörande ljus samt två julstjärnor till barnens rum. De vart rätt tungt så för att slippa bära så långt tog jag bussen till norra sköndal som tog en timme pga köer, bussen därifrån och hem. Slänga av sakerna och hämta nycklarna till lokalen då jag behövde skriva ut ett övergpngspapper till en ny spelare i laget. Och nu är jag på väg till högdalen för träning med världens bästa lag.

Igår tog vi äntligen våra två första poäng. Dom kom mot Skogås. Jag skulle igentligen inte vara med men jag kunde inte hålla mig. Så jag lämnade hovet i halvlek mellan Sverige och Spanien, kanske konstigt men jag kände att jag gjorde rätt. De va så jävla skönt och få vara med och ta dom poängen som vi tog och vi spelade så sjukt jävla bra. Så där satt den !!

💋

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Måndag - sova ut, försöka ta mig till Ikea om jag orkar. Sen träning
Tisdag - volontär under EM
Onsdag - sova sen match på kvällen
Torsdag - följa med pappa till Arlanda för att hämta en vän till syrran sen volontär under EM
Fredag - mys med barnen då jag knapp kommer ha tid för dom.
Lördag - inte planerad än
Söndag - match ute i Gustavsberg.

💋

Invigningsceremonin under EM på hovet.

Likes

Comments

Familj, Vardag

Imorgon går vi in i december månad. De här året har gått så fort.
Idag har jag fått upp två stjärnor i vardagsrummet ock adventsljusstake i köket. De lilla pyntet jag hade. Slängde de mesta i flytten. Men på måndag drar jag och kusin till Ikea för och kolla lite mer och kanske få hem en julklapp eller två. Ska köpa stjärnor till barnens rum iaf.I år ska vi köpa gran. För mig är de första gången som jag ska ha en riktig gran hemma. Har alltid annars haft plast. Men Roger fick vara med och bestämma vad för färger de ska vara i granen och de vart vitt och silver. Vi ville ha rött först men eftersom vardagsrummet är lila känns de inge bra med rött

(Nej vi har inte tänt vårt första ljus än, vi va ju inte hemma så vi gör de idag)


💋

Likes

Comments

Vardag

Måndag - kom hem från Gbg och träning
Tisdag - lämna barnen och handla
Onsdag - hämta molly och träning
Torsdag - lämna och hämta molly och hämta EM kläderna
Fredag - julbord med rogers fack
Lördag - inget planerat
Söndag - dags för handbolls EM som jag är volontär på

💋

Likes

Comments

Vardag, Familj

Då sitter vi på centralen och väntar på tåget. Va och lämnade Leo i skolan innan därför är vi så tidiga. Samtidigt skönt då jag hatar att stressa när jag ska åka någonstans. Tror att allt är med. Gick och la mig vid 2 inatt och gick upp vid 6,30 för att vara säker på att jag fått med allt. Så jag hoppas nu när vi kommer ner att allt är med. Brukar glömma någon små sak.

Denna helg är såå välbehövlig. Dock har jag lite dåligt samvete att jag missar B lagsmatchen på söndag och matchen veckan efter pga EM. Men jag ska njuta denna helg och som vanligt kommer den flyga förbi.

💋

Likes

Comments

Vardag

Måndag - lämna och hämta barn. Träning
Tisdag - lämna och hämta. Tvätta i v börja planera packning.
Onsdag - lämna och hämta. Packa helt. Dartmatch sen träning.
Torsdag - lämna Leo. Ta tåget mot Gbg 9,29. Mysa med mamma
Fredag - Gbg
Lördag - Gbg
Söndag - Gbg


Perfekta veckan för mig och barnen

💋

Likes

Comments

Familj, Handboll, Vardag

Helgen har bestått av handboll.
Våran match i lördags vart inställd pga att vi bara hade en domare, så vi åkte till heron city och käkade i stället. Där mötte jag upp Hannah, Teija och mortimer. Dom hade ätit innan men jag pt på olerys.
Sen åkte vi till Skärholmen och tittade lite, Försökte hitta en födelsedagspressent till Hannah men hittade inget, sen till Skärholmshallen för att kolla Fille och NHk när dom spelade steg 2 i SM.

Söndag ungefär samma sak, handboll. Hämtad halv 9 Skärholmshallen, dollarstore, liljeholmen, lillheholmshallen, Skärholmshallen, sätrahallen och sen högdalen för min egna match som vi spelade 18-18 mot Bollstanäs. Och sen hem.

Jag behövde den här helgen och ladda upp, inga barn på hela helgen. Nu kommer jag ha molly och Henry i 1,5 vecka och Leo fram till torsdag. Men för knät skull och mitt mentala va de skönt och slippa alla måsten som har med barnen att göra

💋

Likes

Comments

Handboll, Vardag

Hela veckan har gått, eller iaf veckodagarna. Förvisso har jag sovit bort den här veckan men jag har fått de för jag är fortfarande trött efter operationen.
Mina veckodagar brukar vara dom lugna och jag har som mest att göra på helgerna. Denna helg är inget undantag och de står handboll på schemat. Startar helgen med Alagsmstch och avslutar den med en B-lagsmatch. Precis så som de ska vara.

Jag blir hämtad av Matti 11,15 eller säg 11,25 då han alltid kommer sent. Sen rullar de på. Bäst och passa på då jag nästa helg är hos mamma och de inte blir någon handboll alls

Likes

Comments

tankar

Vet inte vad jag ska göra eller ta vägen!
Jag vet att jag har ett jävla humör, de vet jag om men jag ska inte behöva peta eller skrika ihjäl mig för att få hjälp med något att dricka eller äta. Speciellt inte nu när jag är nyopererad och har sjukligt ont som jag har.

Jag vet inte hur jag ska nå fram så han kan förstå mig, de va nämligen exakt så här förra gången med. Om jag Omar mig och klagar så frågar han om jag har ont, vet inte hur mycket tydligare de kan va att jag har ont. Då tycker han att han frågar om jag behöver något eller om jag behöver hjälp? Jag får inte ihop de, hur kan dom två frågorna komma i "har du ont?" Är de jag som är dum i huvudet som inte fattar?

Jag är bara så trött på de här att så fort jag tycker att han suger (säger inte de order) så får jag höra att jag har ett jävla humör, att jag skriker, att jag gör fel, att så va de inte. Finns aldrig någon gång som jag märker att han tar åt sig och ändrar på något. Hur ska jag nå fram med de jag tycker är jobbigt utan att de blir bråk?

Likes

Comments