View tracker
View tracker

Hälsa

Godmorgon godingar!

Denna lördagen startade som vanligt med ett Bodypump pass men efter det så gick jag runt lite på torget och köpte de sista julklapparna samt att jag hämtade ut ett paket.

Jag är lite småtrött på att äta musli och youghurtkvarg till frukost så idag fick det bli bananpannkaka med lite hallon. Det som gjorde dessa extra goda var att jag hade pyttelite smulor av ett Oreokex i smeten, kanske en fjärdedel av en Oreokaka. Jag har aldrig ätit så goda bananpannkakor innan så detta skall jag nog göra varje gång !

När jag gör bananpannkakor så har jag i en banan och ett ägg och så mixar jag det till en smet och steker i kokosfett. Detta är perfekta måltiden efter ett hårt träningspass då kroppen behöver få i sig protein.

Jag hoppas att ni får en bra lördag, puss.

Likes

Comments

View tracker

Hälsa, Mode

Idag klockan 20:00 släppte Stronger sin nya kollektion med tränignskläder och jag måste bara säga att de är så snygga! Min favorit är Militia som är lite militärinspererat och jag kommer nog att klicka hem hela sättet redan ikväll..

Min favorit kommer då överst av alla bilder.

//Här //

//Här //

//Här //

// Här //

// Här //

Likes

Comments

Inköp, Skönhet

Idag fick jag hem mitt packet ifrån Lyko.se som jag köpte på Blackfriday och jag är så glad! Denna serien är riktigt bra och framför allt för dem som bär löshår. Jag tvättar håret cirka två gånger i veckan så även om denna serie är rätt dyr så håller den väldigt länge för mig, nästan ett helt år?!

Så om ni känner att ni vill testa någon ny serie så rekomenderar jag verkligen denna! Inte nog med att den återfuktar, ger näring och stärker håret utan den luktar även så gott! Vill ni kika lite på Moroccanoil:s produkter kan ni klicka här.

Likes

Comments

Inköp

Idag är det första december och idag skall man alltså öppna första luckan i adventskalendern, om man har någon det vill säga. Hittills så har jag köpte en trisskalender och en hundkalender till Harry men jag vill även ha en chokladkalender. Haha nej jag har inte vuxit ifrån det.

Har ni köpt er några julkalendrar iår?

Likes

Comments

Heminredning

Tjenixen!

Idag satte jag upp lite tavlor och tog fram lite mer julpynt, jag passade även på att köpa såna lampor till balkongräcket och nu tycker jag att det är supermysigt hemma hos oss!

Att så lite kan göra så mycket. Hade vi inte bokat resan till Mexiko så hade jag handlat mer inredningsprylar men nu får det tyvärr bli lite då och då istället.

Likes

Comments

Skönhet

Idag hade jag en tid på hello bombshell inne i stan för att sätta om mitt löshår och självklart blev jag supernöjd med resultatet! De är riktigt grymma på vad det gör och att de är så otroligt trevliga gör hela upplevelsen ännu bättre.

Trots att jag bara satte om samma löshår så stycke:ade de mitt hår innan jag skulle gå ut i stormen. De har ännu inte lagt ut bilden de tog på just mitt hår så ni får nöja er med dessa bilderna som jag tog nu när jag kom hem. Bilderna är dock lite orättvisa för håret var helt änglalikt när jag gick ifrån salongen men stormen förstörde det lite.

Likes

Comments

Inköp, Mode

Som jag nämnde tidigare idag så skall min mamma ha släktkalas för att hon fyllt år och jag tänkte passa på att visa vad hon skall få utav mig och min bror. Hon skall fåna denna snygga klocka samt halsband ifrån Marc Jacobs. Vår mamma köper aldrig dyra saker till sig själv då hon alltid har satt oss fört så nu tänkte vi att vi lägger henne först och köper något riktigt fint, vad tycker ni? Blev det något bra ?

Likes

Comments