Hälsa

Tjenixen!

Jag har de senaste dagarna varit väldigt godissugen och allmänt opepp på att äta nyttigt så jag försöker peppa mig själv genom dessa bilderna, jag menar hur gått ser det inte ut att vara?

Jag hoppas att det även kan inspirera er då det är viktigt att vi får i oss all näring vi behöver och speciellt nu när det blir mörkt så snabbt. Jag blir jättetrött och slö på grund av mörkret i alla fall.

Dessa bilder är tagna ifrån printerest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Jag insås precis att det är exakt två månader kvar till julafton!! Jag längtar så otroligt mycket, jag verkligen älskar julen. Det är så mysigt att sitta och umgås med hela släkten och jag älskar att både köpa och få julklappar. Jag börjar redan att göra en önskelista samt planera vad jag skall köpa till goa släkten.

Likes

Comments

Allmänt

Jag tänkte dela med mig av några som jag anser har en riktigt bra instagram. Jag tycker att det är så roligt att följa människor som reser och verkligen njuter av livet. Skulle ni veta några mer som jag borde följa som har en riktigt bra instagram så får ni gärna tipsa, ni får självklart tipsa om er egna instagram så bomba i kommentarerna !

Likes

Comments

Allmänt, Hälsa

Godmorgon godingar!

Inatt har jag inte sovit så mycket då E tog med sig en arbetskompis hem som skulle sova över. De hade varit ute på stan och var lagom berusade så deras ljudvolym var inte den roligaste. Men det händer inte så ofta att han tar med sig sina vänner över så det är klart att det var okej. Haha det är såna saker man får stå ut med när man är i ett samboförhållande.

Nu myser jag med Harry i sängen och äter lite frukost. Jag hoppas att ni får en bra söndag allihopa !

Likes

Comments

Mode

Hallå eller !'

Det har varit en stor rea på Nelly.com och självklart fyndade jag lite. Jag köpte dessa två klänningarna som ni ser på bilderna nedan. Jag lyckades tyvärr inte att få till så bra bilder men de får duga.

Den som är överst kommer jag mest troligt att ha på nyår och den under funderar jag på att ha på julfesten med jobbet men vi får se ifall jag inte hinner hitta några mer klänningar att köpa hem haha.

Likes

Comments

Mode

Tjenixen godingar!

Jag måste bara säga att det inte var så roligt att ta morgonpromenaden med Harry i morse. Det regnade nämligen i Göteborg så både jag och Harry skyndade oss lite extra idag.

Efter det var det självklart ett Bodypump pass som stod på schemat och nu skall jag snart ut med Harry igen.

Men anledningen till detta inlägg är för att visa hur min fina regnjacka ifrån H&M ser ut på. Jag är verkligen jättenöjd med den! Den fanns även i vitt och mossgrönt och ni kan klicka här för att komma till den.

Likes

Comments

Allmänt

Tjenixen!

Idag fyllde jag på fransarna så jag tänkte visa hur fina de är! Tyvärr kan jag inte säga desamma om mig på dessa bilderna men ni får bortse ifrån det och kolla på fransarna istället haha.

Min fransstylelist skall gå en kurs i hur man sätter in extension som rapunzel of sweden håller i och jag kan knappt vänta tills hon även kan fixa mitt hår! Hon skall gå kursen Mino början av december så strax efter det kommer ni nog få se ett inlägg om det.

Likes

Comments

Allmänt

Imorse (rättare sagt 04:00) hade min mamma skickat en bild till mig och innan jag hann öppna den så funderade jag på vad fan hon gjorde uppe så tidigt men då visade det sig att en stor garagelänga hade börjat brinna med sammanlagt 35 stycken bilar inuti.

Det hade exploderat och hade inte brandbilarna varit där när det exploderade så hade även husen bredvid parkeringen börjat brinna! Som tur var verkar inga ha skadats men polisen utreder detta som en mordbrand då de misstänker att någon har tänt på. Det är så sjukt! Mina föräldrar bor ändå i ett väldigt lugnt område där alla känner alla så man trodde verkligen inte att något sådant skulle hända där!

Ni får vara rädda om varandra där ute och ha för gudskull försäkringar!

Likes

Comments