Hälsa, Resor

Jag har lite smått panik, det är bara 56 dagar kvar tills vi åker!? Hur går dieten? Jo tack den går skit. Haha asså jag har så otroligt svårt att sluta med socker. Jag kan vara skitduktig en vecka och sen nästa vecka så fuskar jag i princip varenda dag. Så jag går upp och ner samma kilon hela tiden.

Nu skall jag ta in hårdhandskarna och har nu beställt naturdiets måltidsersättnings drinkar. Det finns flera olika smaker och jag köpte fyra olika flak! Haha nu jävlar! De smakerna jag köpte var cookies and cream, chocolat, strawberry och blueberry. Dessa innehåller 150 kalorier styck och jag skall då alltså ersätta mina middagar med dessa. Under helger skall jag endast dricka dessa då det är på helgerna jag fuskar som mest.

Jag köpte dem ifrån matsmart.se då de reade ut dem väldigt mycket. Detta för att det var "kort datum", de går ut i juli så deras definition av kort datum är inte direkt samma som min.

Sparandet av fickpengar går däremot mycket bättre. Jag lyckades att spara undan 10 000 på endast decemberlönen vilket jag själv är ganska imponerad över! Detta var endast för att jag hade jobbat över väldigt mycket under november månad och hade fått tre stycken inkallelser att arbeta på en helgdag.

Jag måste dock köpa lite mer shorts innan vi åker och jag funderar även på att köpa en kamera. Så snålandet varje månad får fortsätta haha.

Likes

Comments

Allmänt

Tjenixen godingar!

Jag fick min ansökan av tjänstledigt avslagen idag så jag fick säga upp mig istället men jag är fortfarande lika taggad på det nya jobbet!

Det var dock riktigt jobbigt att berätta för kollegorna att jag hade sagt upp mig. Det var som när man gör slut med någon haha. Jag känner mig på ett sätt elak för att de gav mig en chans att arbeta hos dem och nu helt plötsligt dumpar jag dem för något bättre men samtidigt är det ändå inte så. Jag har arbetat hos dem i nästan fem år och jag är tacksam för allt verkligen. Jag kommer aldrig att glömma dem och jag lär sakna dem otroligt mycket! Speciellt min chef, han är helt underbar!

Men det är verkligen dags för mig att gå vidare i livet och ibland måste man bara chansa. Jag trot att detta kommer att vara ett bra och spännande år för mig!

Likes

Comments

Mode

Idag ansökte jag om tjänstledigt på mitt nuvarande jobb för att i slutet av april börja att arbeta på Swedbank. Produktionschefen blev inte så glad, han fick nästan lite panik då vi alla vet att produktionen inte fungerar utan mig. Trots att jag har sån stor inverkan på produktionen så ville han inte höja min lön och då förvarnade jag honom att jag inte känner mig uppskattad utan snarare utnyttjad. Jag sa även att jag mest troligt kommer att söka mig till annat. han bevisade nu att genom sin chock att han inte trodde att jag var seriöst men jag känner ändå att jag har gjort detta på rätt sett. Jag gav honom en chans att faktiskt göra mig peppad på att jobba kvar men han valde att inte göra någonting och nu har jag fått ett jobb som jag verkligen vill ha!

Jag har varit lite till och från med ifall jag verkligen vill det här då det är en stor deal att säga upp en säker tillsvidare anställning på ett arbete som jag är väldigt bra på till en provanställning på ett företag där jag inte har några som helst erfarenheter. Men jag vill verkligen komma någon vart och jag vill verkligen arbeta på en bank.

Hur som helst, här är lite kläder som jag kan tänka mig att ha på mitt nya arbete. Jobbar man på en bank så vill man vara extra fin, även om jag inte kommer att träffa kunder, utan bara skriva och prata med dem över telefon. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Allmänt

Idag är jag så himla glad, jag fick nämligen jobbet på Swedbank! De är riktigt glada över att jag tackade ja och min chef vill att jag skall arbeta mig uppåt där, vilket jag självklart också vill.

Jag är så otroligt taggad! Imorgon kommer hon att ringa och vi kommer att gå igenom lönen och allt det praktiska. Jag skall även prata med min produktionschef och försöka ansöka om tjänstledigt. Jag hoppas att han godkänner det så att jag har en säkerhet ifall swedbankjobbet inte skulle gå som jag vill. Mitt nuvarande jobb tjänar lika mycket på att ha mig på tjänstledigt som jag gör då jag har en otroligt stor påverkan på deras produktion.

Jag hoppas att ni alla har en bra och sluta aldrig att tro på er själva!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon godingar !

Jag och Harry gick precis upp och ligger nu och myser i soffan. E jobbar som vanligt så vi har lägenheten för oss själva. Det är faktiskt ganska skönt att han jobbar helg nu då vi har kommit in i en period där vi konstant går varandra på nerverna. Jag vet inte om det har att göra med att vi båda går på en diet och är konstant hungriga, att E har sömnbrist eller vad det kan vara men vi tjafsar var och varannan dag. Vi vet båda att detta kommer att gå över så småningom och vi försöker att inte trampa på varandras tår men ibland är det inte alltid så lätt hehe. Vi är båda väldigt envisa så vi har en tendens att småsura lite för länge och ingen av oss vill inte riktigt be om ursäkt då vi anser att det är den andre som gjort fel, haha man kan tro att vi är 12-13 år och inte snart 24 och 30 år haha.

Menmen idag är det söndag och då är det vilodag för mig rent träningsmässigt men jag har en hel del att städa i hemmet, halva garderoben ligger på bänken i badrummet och väntar på att bli vikt och inlagd så det får jag roa mig med. Söta lilla Harry har en tendens att fälla rätt mycket så att dammsuga känns även det som ett måste idag, det kan bli som hårbollar som ligger i ett hörn trots att man kanske dammsög för någon dag sedan..

Jag bjuder er på en gammal bild på oss när vi inte var lika griniga haha, Kan tillägga att det var första och sista gången jag var brunett.

Likes

Comments

Heminredning

Dessa posters såg jag på Gallerix idag på väg hem ifrån bodypumppasset och jag blev helt förälskad, jag bara måste ha dem! Visst är dem snygga? haha E kommer dock aldrig gå med på att sätta upp dessa i vår lägenhet så jag får köpa dem och sätta upp dem när han inte är hemma och hoppas på att han inte märker något.


Likes

Comments

Hälsa

Godmorgon godingar !

Idag var det en ny release på bodypumpen och det var lite speciellt då det var release 100. Man fick en ballong och en goodiebag för att man var med på passet och en trappa ner så fick man smaka på olika drycker samt proteinbarer. I goodiebagen så fick man lite olika sampels på schampo och duschkrämer, man fick även en Celsius, en vattenflaska och en proteinbar.

Själva passet var skitjobbigt! De hade verkligen steppat upp ett steg och det var faktiskt riktigt roligt. De sätten som var jobbigast var helt klart axlar och mage enligt mig. Haha jag har fortfarande kramp i magen och det var snart en timme sedan passet slutade!


Likes

Comments

Allmänt

Tjenixen !

Idag var det dags för intervjun på Swedbank och den höll på i två timmar ! Men jag måste bara säga att jag vill verkligen ha det jobbet, det verkade vara riktigt roligt och man får gå flertals med kursen. De är ca 500 anställda där och man har goda möjligheter att arbeta sig uppåt. De satsar verkligen på sina anställda och det verkade helt rätt för mig helt enkelt.

Det kändes som att det faktiskt gick bra på intervjun och hon gav mig bra feedback redan innan den var slut. Men tyvärr så vet man ju aldrig, det kan ju vara andra som verkar passa ännu bättre för jobbet.

Så snälla söta läsare, håll alla tummar och tår för mig!

Likes

Comments

Allmänt

Idag hade jag fått mail ifrån Swedbank om tjänsten som jag sökte hos dem. De hade försökt nå mig på mobilen ett par gånger och det var därför de nu mailat istället och frågat ifall jag fortfarande var intresserad.

Självklart är jag det och vi skall bestämma dag och tid för en intervju. Jag hade så gärna jobbat på en bank. Jag hade utvecklat mig och gått kurser för att arbeta mig uppåt. Det hade verkligen varit drömmen.

Det enda som hade fått mig att tacka nej till jobbet är ifall lönen är sämre än vad jag har nu. Men jag kommer att berätta mer om hur det går och om jag kommer ta jobbet efter intervjun.

Likes

Comments