Allmänt, Mat, Summer

Godmorgon godingar!

I onsdags blev jag hembjuden till en av mina nya kollegor på en After work. Det var så otroligt mysigt, som ni kanske kan se så hade hon lagt ner hjärtat och själen på det.

Jag känner att jag verkligen börjar bli "en i gänget" och jag är så tacksam över hur goa och snälla alla är mot mig.

Jag hoppas att ni har haft en trevlig vecka!

Puss // Melan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skönhet, Allmänt

Godmorgon godingar!

Igår var jag iväg igen och fixade naglarna. Denna gången hade jag inte tid hos Sofia som jag var sist hos, hennes sena tider var tyvärr helt uppbokade. Så istället fick jag gå till hennes kollega, Emma, som var en riktigt snäll och söt tjej som var rätt så ny.

Jag hade inte några förväntningar då hon var rätt så ny men jag tyckte ändå att hon var jätteduktig.

Så här blev i alla fall resultatet. Denna gången så ville jag ha en litet mer neutralt sätt. E tyckte dock att naglarna jag gjorde första gången var mycket bättre menmen, det är ju jag som skall vara nöjd och inte han haha.

Likes

Comments

Skönhet, Allmänt

Hallå eller!

Idag är det måndag igen och även idag gick jag till jobbet med ett leende på läpparna ! Det är så härligt att jobba med något som man brinner för.

Efter jobbet så åkte jag direkt till Hello Bombshell för att fylla på fransarna och åter igen blev jag riktigt nöjd. Idag var det lite extra roligt för samtidigt som jag fick påfyllning så kom Matilda ifrån årets paradise hotell in och fick sina fransar gjorda.

Nu sitter jag med E och Harry och kollar på hockey. Sverige möter USA så nu måste vi visa vad vi får för!

Likes

Comments

Contains affiliate links Inköp, Mode

Halloj !

Jag hoppas att ni har haft en kanondag idag, det har i alla fall jag haft. Det räcker med detta underbara vädret för att man skall ha en bra dag. Idag blev det lite fredags shopping för min del och jag köpte hem dessa fina plaggen ifrån Tommy Hilfiger. Jag tycker att dem är så himla fina och jag hoppas verkligen att de är lika fina när jag får hem dem !

PUSS ! // Melan

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon!

Jag hade tänkt att göra en hel del inlägg i helgen men tiden bara flög iväg så ni får ursäkta! I fredags så var jag ju ute med mina gamla arbetskollegor, det var som sagt riktigt roligt att träffa dem och det var extra roligt att höra hur kaos det var där utan mig hehehe.

På lördagen ville jag bara ta det lugnt med Harry men det slutade med att E bjöd över sina vänner på lite, läs många, öl och tjöt. De stannade faktiskt inte så hemskt länge utan alla drog vid typ ett- tiden.

På söndagen var det Valborg och även Harrys födelsedag. Jag firade honom hela dagen och på kvällen drog jag till mina vänner på lite tacos, mousserande och väldigt mycket tjöt! Det var supermysigt verkligen!

På måndagen var jag lite bakis faktiskt så jag och Harry spenderade hela dagen på balkongen. Det var så underbart väder så man ville bara vara ute!

Hade ni en bra helg? Puss // Melan

Likes

Comments

Allmänt

Hallå på er godingar!

Ni får verkligen ursäkta att jag inte har varit skriv här denna veckan men jag hat haft fullt upp med det nya jobbet. Det är så himla mycket man måste lära sig och jag tycker att det är så himla kul så det är det enda som jag går och tänker på. Haha jag hade faktiskt kunnat fortsätta jobba nu hela helgen för att det är så roligt!

För er som vill veta så träffade jag mina gamla arbetskollegor igår och det var riktigt mysigt! Vi åt på en turkisk restaurang vid Berzeliegatan. De berättade om hur kaos det var på jobbet och jag är så glad att jag faktiskt sa upp mig!

Likes

Comments

Allmänt

Idag var det första dagen för mig på banken och jag ville knappt åka hem när arbetsdagen var slut. Det var så himla intressant och framför allt roligt ! Nu de tre första veckorna så har vi kurs så att vi lär oss alla regla, hur systemet fungerar samt hur vi skall bemöta kunder. Det är väldigt mycket sekretess så jag kan inte berätta vidare mycket om arbetsuppgifterna men jag supertrivs verkligen. Allt är verkligen superbra !

Puss ! // Melan

Likes

Comments

Allmänt, Mat

Söndagar brukar vara fyllda med ångest och allmänt tråkiga men det var inte denna ! Idag hade jag nämligen brunch med några vänner och det var så himla mysigt ! Vi satt och åt samt pratade i flera timmar verkligen och nu är jag helt proppfull. Det blir ingen middag för mig idag det kan jag säga med en gång, hahah.

Jag hoppas att ni har en bra dag ni med, puss ! // Melan

Likes

Comments

Hälsa, Allmänt

Idag var jag och Harry på Slottskogen och hejade på mina gamla arbetskollegor när de deltog i Tough Viking. Jag skulle egentligen sprungit med dem men jag hade så himla ont i ryggen så jag fick tyvärr hoppa av i sista sekund.

De var jätteduktiga och jag är så himla stolt över dem!

Likes

Comments