Allmänt

Hallå där godingar!

Jag har varit lite dålig på att logga in här och framför allt att blogga. Denna veckan har varit helt omvänd för mig då jag har arbetat kväll för första gången och det har mestadels varit därför.

Det har inte heller hänt så mycket denna vecka så det har inte funnits så mycket att skriva om heller.

Jag och några kollegor skall ut och plocka svamp på fredag då vi är lediga och vi började komma in på ämnet "vad gör vi om vi stöter på ett vilddjur" vi började googla lite och vi tyckte att svaren var för roliga. Svaren var för övrigt ifrån Aftonbladet.

Om vi stöter på ett vildsvin som springer mot oss då skall vi stå stilla och sedan i sista sekund hoppa åt sidan, vildsvin är inte så smidiga och hinner inte att vända i farten utan fortsätter då att springa rakt fram.

Stöter vi på en varg så skall vi knäppa den på nosen, som om vi hade vågat.

Det som var absolut det sjukaste var om vi skulle stöta på en arg Björn. Då skall man helst ta upp ett spjut och sikta mot ögonen. Har man inget spjut så skall man spela död så att björnen förhoppningsvis tröttnar. Med andra ord, ser vi en Björn så är vi körda, haha.

Puss! // Melan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Hälsa

Hallå där godingar!

Idag skall jag arbeta mitt allra första kvällspass och jag startade därför dagen men att sova ut och mysa med Harry och E. Det var riktigt konstigt att inte ställa klockan på en arbetsdag men det kommer samtidigt att bli väldigt spännande att jobba kväll. Jag slutar 23:10 och jag är rädd för att jag skall somna på jobbet haha.

Menmen efter att vi bara tog det lugnt i någon timme så gick jag och tränade och köpte dessa smoothies till mig och E. De var riktigt goda och söta trots att de knappt innehöll några kalorier, jag rekommenderar er att köpa dem.

Nee nu skall jag hoppa in i duschen, börja fixa mig lite smått och sedan se på Paradise Hotell.

Puss på er! // Melan
Likes

Comments

Allmänt

God morgon sötisar!

Denna vecka har vi fått göra vårt egna schema för att frigöra platser så jag är faktiskt på väg till jobbet nu. Det känns lite skumt att arbeta en söndag men OB:n är inte helt fel.

Vi kommer att göra vårt egna schema i dessa två veckor samt i hela oktober. Jag bara längtar efter lönen, haha. Vårt jobb har väldigt bra ob men eftersom att mina vanliga arbetstider är 07:00 - 15:00 så har jag aldrig fått ta del av dem.

Vad skall ni göra denna söndagen?

Puss! // Melan

Likes

Comments

Mat, Summer

Hallå där godingar!

Jag hoppas att ni hittills har haft en bra helg, det har nämligen jag. Igår hade jag och några kompisar en mini-kräftskiva. Det var supermysigt och framför allt supergott! Som vanligt så köpte vi lite för mycket mat och vi satt därför och åt i flera timmar. Det kändes verkligen som att jag skulle rulla hem.

Vad gjorde ni för mysigt igår?

Puss! // Melan

Likes

Comments

Allmänt, Inköp

Hallå där finisar!

Enda sedan jag kollade på Apple eventet, som visserligen var för två dagar sedan, så har jag velat fram och tillbaka kring vilken IPhone jag vill köpa.


Jag tycker att IPhone 8 plus är så mycket snyggare än IPhone X men IPhone X har både roligare och bättre funktioner.


Imorgon kan man förbeställa IPhone 8 och IPhone 8 plus och det gör mig lite stressad haha. Jag försöker intala mig själv att jag inte behöver vara först med allt utan att jag skall ta det lugnt och klämma och kännande på de olika modellerna och faktiskt bestämma mig innan jag köper. Det är dock svårare än vadå man tror!

Jag har en fråga till er som såg eventet eller har läst om de olika modellerna, vilken hade ni valt? Help a sitter out, haha.


Puss! // Melan

Likes

Comments

Allmänt

God morgon finisar!

Jag tänkte skriva ett inlägg igår men efter att himlen öppnade sig och regnet bara öste ner så hamnade jag med täcket i soffan hela dagen.

Dagen hade annars börjat hyfsat bra, jag hade en bra dag på jobbet och jag körde ett helt okej gympass. Men när jag och Harry var på väg hem ifrån hans dagis så började det spöregna. Mina skor läckte in på tre sekunder, det var som att någon stod med en hink och bara hällde massa vatten över mig. Harry vägrade så klart att gå i regnet så jag fick bära honom.

Jag kände imorse att varken jackan eller skorna hade hunnit torka så fick ta något annat. Jag kan tycka att det är mysigt att vara hemma och kolla film medans det regnar ute men igår kände jag mig helt febrig efter att ha varit ute i regnet så det var inte lika mysigt denna gång.

Jag hoppas att ni hade en bättre måndag.

Puss! // Melan

Likes

Comments

Allmänt, Mat

God morgon finisar!

Igår hann jag inte skriva något inlägg då jag tränade och sedan fixade och donade iför en kväll med tjejerna. Jag hade bjudit hem dem på lite bubbel och mat för att fira att jag har fyllt år och det blev verkligen supermysig! Jag fick en fin flaska Champagne i en ishink fylld med Geisha, så bra!

Idag hade jag helst stannat hemma och slappat men jag skall iväg på ett dop. Jag är själv inte troende så jag tycker att dop, konfirmation och andra kyrklig aktiviteter är så tråkiga. menmen nu har jag tackat ja på inbjudan så jag får skylla mig själv.

Hade ni en bra lördag?

Likes

Comments

Subscribe