Contains affiliate links Hälsa, Inköp

Tjenixen !

Idag är det tisdag och jag måste erkänna att jag faktiskt är riktigt trött idag men trots detta skall jag snart dra mig till wellness och gå på Cardiostep passet som jag alltid gör. Jag är trots mitt extrema godissug taggad på att fortsätta vara hälsosam och i och med att vi åker om 25 dagar så känns det dumt att sluta nu !

För att pigga upp mig själv lite extra så har jag precis druckit en NOCCO päron och beställt en ny eyeliner då min andra är slut. Denna gången skall jag testa M.A.C:s "Fluidline" som alltså är gelé eyeliner som man applicerar med en pensel. Jag har velat testa denna länge men jag har inte velat köpa den förs än min nuvarande tagit slut vilket äntligen har hänt. Så fort jag får hem denna skall jag säga vad jag tycker och tänker om den men enligt recencionerna som jag har läst så verkar den vara riktigt bra! Jag beställde även hem en pensel som man skall applicera eyelinern med och då köpte jag hem Real Techniques Silicone Liner Brush då även den skulle vara en av dem bästa borstarna och helt ärligt så var den på rea så jag passade på hehe.// Här // // Här / /

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon sötnosar !'

Denna morgonen startar jag med att kolla klart på en film som jag började se på igårkväll, Letters to Juliet. Jag har aldrig sett den innan, mest troligt för att det har varit en sån hype om den och jag brukar inte gilla såna filmer men denna var ju hur gullig som helst ! Jag älskar den, jag vill typ leva i den haha. Det där kanske lätt rätt weird men helt ifrån hjärtat, den är ju så underbar.

Hur som idag så kommer jag inte att göra så mycket mer än att småstäda lite och bara mysa med Harry. Det är väl ändå det man skall göra på söndagar, så lite som möjligt? haha.

Jag hoppas att ni har haft en riktigt bra helg, puss !

Likes

Comments

Hälsa

Tjenixen godingar!

Idag har jag inte ätit socker på exakt en månad! Jag är så otroligt stolt, chockad och framför allt imponerad av mig själv! Det känns riktigt bra, jag har inte bara sparat pengar utan jag har även gått ner i vikt på grund av detta!

Jag kommer att fortsätta att undvika socker i 28 dagar till, det är i alla fall målet och jag hade varit så glad om jag klarar det. Jag blir inte besviken om jag inte skulle klara det för jag har kommit så långt redan nu.

Allt går om man vill så oavsett vad ni har för mål och önskningar så jag uppmanar er verkligen till att fortsätta att kämpa! Det kan vara tufft ibland men då är det viktigt att fokusera och ha delmål så att man faktiskt känner att man kommer någon vart!

Ikväll skall jag unna mig lite melon och en Loka till Melodifestivalen, jag hoppas att ni får en mysigt helg! Puss.

Likes

Comments

Contains affiliate links Heminredning, Inköp

Godmorgon godingar!

Igår kväll impulsköpte jag en lampa till köket, nu på morgonen såg jag att den även fanns i en guldcromig färg och självklart ville jag hellre ha den färgen. Omständig som jag är så har jag nu mailat dem och bett om att få byta, haha det är typ alltid så här när jag köper saker!

Hur som så köpte jag den på chili och jag fick äntligen använt mitt presentkort som jag fick utav dem i somras. För er som inte minns så beställde vi ett matbord och stolar och när vi fick hem allt så hade stolarna absolut inte samma färg som på bilden så jag klagade och påpekade att deras bilder var missvisande. Vi gillade den färgen som vi fick hem men jag är väldigt principiell så jag klagade ändå, vi kunde ju lika gärna hatat färgen.

Hur som så fick vi ett presentkort på 600 kronor och nu köpte jag denna lampan för det, jag fick lägga till isch 150 kronor men det var det verkligen värt!

Vilken färg tycker ni är snyggast? Gör jag rätt med att byta?

// här // här //

Likes

Comments

Här kommer några få bilder ifrån kameran! Jag har äntligen lyckats att conecta den med mobilen, eller rättare sagt E löste det så nu jäklar kommer jag att bomba er med massa bilder!

Jag har suttit i några dagar och försökt men inte lyckats medans det tog tio minuter för E att lösa det. Jag är både glad och frustrerad över att han lyckades, det var skönt att han löste det men samtidigt kände jag mig så dum för att det var så lätt haha.

Likes

Comments

Inköp

Idag fick jag hem min nya kamera och jag är så exalterad ! Jag har suttit och lekt lite snabbt med den men skall alldeles strax åka och träna så får fota lite med den sen.

Den är i alla fall väldigt skön att hålla i och den verkar vara väldigt lätthanterlig. Den har en pekskärm vilket är supernice samt att den kan ansluta till både wi-fi och blåtand.

Nu hinner jag tyvärr inte skriva mer men fyller mest troligt på inlägget efter passet, puss så länge!

Likes

Comments