Strax efter åtta var jag ute i stallet och släppte ut hästarna, sen lät jag hönsen och ankorna få komma ut och springa fritt på gården medans jag mockade och fixade i stallet + fixade inne hos dem. Snart så ska jag ta en promenad med vovvarna, var ett helt otroligt väder ute idag så en lång promenad det blir innan jag ska sätta mig ner och plugga som bara den! Tror också att jag har glömt att nämna att jag börjar inte förrens halv fyra på måndag för jag läser Matte 2 så ibland måste jag stanna kvar efter skolan och plugga matte, men gör inget när jag ändå bor på Ösby i elevhemmen där.

Annars är dagens planer inte så stora, ska klippa S idag, (Äntligen!) hundarna måste vi klippa klorna på och borsta dom två fluffiga sakerna är verkligen ett måste minst en gång i veckan. Jag ska också packa om min väska och städa på rummet, så när jag åker tillbaka till Ösby på måndag så är mitt rum rent och fint tills jag återkommer nästa helg haha.

Måste sätta fart nu, vill hinna redigera lite bilder innan jag ska ut på promenaden! Kram

(Minnen ifrån i somras)

Likes

Comments

Hemma:

Då kan jag ligga kvar och mysa länge i min säng, hehe.

Sen läser jag mina favorit bloggar innan jag skriver ett eget inlägg på bloggen.

Går ner och går på toa innan jag fixar frukost, går upp igen och kollar på ett youtube klipp innan jag sätter igång med min dag.

Ösby:

Förberreder på att jag måste gå upp ifrån min varma gosiga säng.

Sen kollar jag vad vädret är ute och går och tvättar min ansikte med kallt vatten så att jag vaknar till.

Sätter på mig mjukis kläder och skor och jacka efter väder innan jag går en 20 min promend med Junior.

Väl tillbaka inne i mitt rum, så borstar jag mina tänder och byter om till kläderna jag ska ha i skolan.

Runt tjugo i åtta går jag ner med Junior till hundstallet, ger honom frukost, nytt vatten och något gott att äta till frukosten.

Sen går jag till huvudbyggnaden och äter frukost själv innan skolan börjar.

Likes

Comments

Åh, det är så skönt att komma hem efter en vecka med massa plugg, dåligt och kallt väder ute och rent ut sagt en tuff vecka. Och tyvärr känns det som en förkylning är på väg, host! Men än så länge mår jag riktigt bra, men jag känner att något skit finns i min kropp. Så hoppas hoppas att jag klara mig ifrån förkylning för ha verkligen inte tid för det! Massa i skolan och snart bär det av till Friends och horse show! Yey!

Men mer information och roligare inlägg imorgon för tro mig, är helt slut i huvudet och kroppen, så blir en lugn kväll utan plugg och bara chilla hela kvällen innan det är dags att sova.

Natti natti!

Och kolla på den här islandshästen! Dregel! Hoppas att ni är sugna på mer bilder på dom här två😍

Likes

Comments

Sista dagen på höstlovet är här och imorgon åker jag & Junior tillbaka till Ösby! Taggar! Har saknat alla Ösby människor massor även fast det har varit skönt att bara vara hemma en vecka och chilla & umgås med vänner hemifrån.

Men idag är det dagen med det stora D! Idag så ska Steppen klippas! Annars kommer jag bli sur och ledsen på mig själv att jag aldrig tog tag i det den här veckan, suck! Men hoppas att våran mammut kommer njuta av det och att allt kommer gå bra.

Sen ska jag packa klart det sista, tvätta och städa mitt rum, sen ska jag borsta Junior för det behövs och mocka och fixa hos mina kaniner. Så lämnar jag mitt rum och förhoppningsvis kanin boxen ren och fin tills jag kommer hem på fredag och då har jag lång helg, hehe. Börjar klockan halv fyra på måndag och då har jag matte, då jag läser matte 2 så måste man ibland plugga efter skolan och min häst lärare är på kurs hela dagen så stannar hemma tills jag behöver åka till Ösby.

Men, Kram och hoppas att ni får en underbar söndag!

Likes

Comments

Steppen har kommit undan ett bad och klippning hela veckan, igår blev han iallafall badad och idag var planen att vi skulle klippa honom. Men han kom in med världens lerinpackning så han kom undan klippningen idag, så imorgon ska vi ta in dom tidigare, tvätta av honom lite lätt där den värsta leran är och sen så ska jag klippa honom, äntligen! Han är så fluffig så han kommer bli glad att bli av med lite päls.

Likes

Comments

Tre favorit killar, Turbo, Jack och Junior

Leo och Junior <3

Sen en av Ösbys stallkatter

Likes

Comments

Tror att mina små älskade fluff bollar var överlyckliga att det var en liten kallare morgon, båda två busade på som galningar! Haha.

Kayla är 6 år och mamma till Junior och Junior är ett år och typ mer än ett halv år nu haha

Likes

Comments