För 8 år sedan togs du ifrån mig, min underbara, älskade, fantastiska morfar. Sen den dagen är mitt liv aldrig detsamma igen, finns ingen som du och kommer aldrig att finnas. Mitt liv kommer förevigt ha ett tomrum i sig som ingen någonsin kan fylla. Saknaden blir inte bättre bara värre. Skulle göra vad som helst för att få krama dig igen älskade morfar

 du var/är min förebild och stöttepelare i livet  kom tillbaka till mig 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Länge sedan mitt förra inlägg men tiden har bara flugit iväg.
Har hunnit ha sommarlov i 3 månader så konstigt att man inte har hunnit blogga men så kan det vara.
Har hunnit fylla 28 år (15/7) haft 1 av 2 kalas ett idag och ett imorgon. Jag och min sambo åkte ner till Ullared på min födelsedag och kom hem igår. 
På måndag åker vi ner till Öland för en vecka där. Härligt! Men sen får det vara bra med resor på ett tag, har liksom inte hunnit vara hemma sen slutet på juni. Bara några dagar här och var. Haha underbar planering alltså........eller inte. 
Hoppas att ni har en lika bra sommar som jag har haft hitills.
/Mikaela 

Likes

Comments

​Jag har inte försvunnit eller så bara att det har hänt en del på det personliga planet som har tagit mycket tid och energi. 
Men nu är jag på banan igen (nästan i alla fall) 
Vi börjar planera sommaren och dess händelser. Vi är inne på att åka till Öland ett par dagar tillsammans med min bästa vän och hennes sambo. Detta sker i juli OM det blir av. 
Ser fram emot en än så länge ledig sommar med min man! 

Likes

Comments

Lyssnar på Stiftelsen och sjunger högt & glatt med. Idag är en bra dag, skola hela dagen, halva dagen teori halva dagen praktik fast jag deltog inte fullt ut i praktiken (skridskor) ville inte bryta några ben nu när jag kommit upp mig i åren haha Skämt å sido det var lika lärorikt att titta på som att deltaga om inte mer, då du deltar är du så fokuserad på det du ska göra att du lätt missar syftet. När jag kom hem tog jag det lite lugnt i ca 30 min innan jag bakade och lagade maten så att den är klar tills mannen i mitt liv kommer hem efter ytterligare en em/kväll med utvecklingssamtal. Den mannen gör allt ta mig tusan och han får stå ut med en del onödigt som att ta mina strider med. Därför tänker jag och får miljoner mer anledningar som jag inte kan lista här för då skulle inlägget bli låååångt behålla honom för resten av mitt/våra liv. Jag har spenderat i år 9 år! med honom och jag är lika kär idag om inte mer som då.. Han är mitt allt! Utan honom hade jag inte orkat vara mig och fortsätta kämpa de slag som livet delar ut mitt håll. 

Likes

Comments

Ja mina vänner och ovänner då var de måndag igen...Som bilden säger, vart kan jag lämna tillbaka måndag?? 

Likes

Comments

Idag är det äntligen fredag igen, idag blir det en dag fylld med bus & städ. Just nu tittar lillfisen på film då passar jag på att ge hemmet ett lyft. Städa städa städa =) 

Likes

Comments

Det är en tung dag idag med tanke på gårdagen! Grattis alla vi starka kvinnor på internationella kvinnodagen!

Likes

Comments

Längtar efter.............

Likes

Comments

Telia jobbar på det och beräknas vara klara senast måndag eftermiddag. 

Likes

Comments